[URL]http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/2363598[/URL]
ההנחה היא שאכן הכנת נכון וזה רק ריחו החריף של הכרוב
נתתי לך קישור בבלוג שלי יש מאכל הונגרי שאימי ז"ל היתה מכינה מעדן כל ארוע שהיה ביישוב היא התבקשה גם להכין אותו.כולם אהבו
העלת לי את החשק וואוו
תודה לך
סקיי לא יודעת לתרגם אבל כרוב בהונגרית אומרים קפוסטה...
אמא שלי מכינה סקיי קפוסטה שאצלה זה לקחת את השאוורמה שהכינה כצלי יחד עם כרוב כבוש אורז ולבשל הכל יחד, איזה נוסטלגיה, שנים שלא אכלתי כזה