66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

" סייקה גולש "

" סייקה גולש "

"סייקה גולש"

זהו מתכון מבית אמא. תמיד שאני נזכרת בתבשיל הזה אני מכינה אותו.

יש לציין שאני לא מגיעה לרמת הבישול של אימי, תבשיל הונגרי מובהק.

"סיקה" בהונגרית = כרוב. תבשיל קל להכנה וטעים. 

 

בקשה אחת אליכם תכינו הרבה לחם לטבול ברוטב התבשיל, רצוי חלה טריה ;)

 

מה צריך:

4 כרעיים של עוף

בצל גדול חתוך לקוביות

שתי קופסאות כרוב כבוש בשימורים

שמן לטיגון הבצל

מלח

כפית גדושה סוכר

פפריקה מתוקה

פפריקה חריפה אם רוצים מאוד חריף אפשר להוסיף פלפל שניים "שאטה"

 

אופן ההכנה:

קוצצים בצל לקוביות. שמים בסיר שטוח שמן, ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה.

מוסיפים את הפפריקה, המלח, הסוכר והעוף. מטגנים 5 דקות תוך כדי ערבוב. 

מוסיפים מים עד כדי כיסוי העוף ומבשלים כ-50 דקות.

מרוקנים את נוזלי הכרוב ומוסיפים אותו לעוף. ( לשים לב שישארו נוזלים בסיר ) מערבבים קלות,
וממשיכים לבשל עוד עשרים דקות.

 

הערות:

התבשיל במקור הוא עם בשר.

אפשר להכין עם כנפי עוף, גרונות הודו ..

מי שלא מעונין להשתמש בכרוב מקופסת שימורים, יכול להכין לבד כרוב כבוש בבית.

 

להכנת הכרוב:

כרוב גדול חתוך לרצועןת דקות

מלח

מים

צנצנת זכוכית גדולה

 

אופן ההכנה:

לחתוך לרצועות את הכרוב ולדחוס לצנצנת זכוכית כמה שיותר כרוב.

להוסיף מים מדודים = לכל כוס מים כפת מלח. לאטום היטב את הצנצנת ולשים על השיש.

בחום שלנו היום תוך יומיים שלושה יש לכם כרוב כבוש מוכן.

זהו, מה נשאר לכם? לשבת עם לחם בריא, כוס בירה לבנה קרה ולהתענג.

 

שלכם מכל ה

טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת