66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

פיטריות ממולאות רק בטוב

22/12/2015
פיטריות ממולאות רק בטוב

יש לי בעיה בבית צמחונים טבעונים ואלה שלא רוצים לוותר על כוס קפה... (הספקתם כבר להכיר )ואני חייבת לאלתר כל פעם מחדש...מנות שיתאימו לכולם כאן אילתרתי..ויצא מוצלח אז אני משתפת...ב  מנת פתיחה לארוחה.

 

 

מה צריך:

לקחת בחשבון לכל סועד   אחת או שתיים...אז למילוי לבחור את הגדולות ואת הקטנות להשאיר  לקצוץ דק.

 

3 קופסאות פטריות (בערך )

בצל אחד גדול קצוץ לקוביות קטנות.

שתי בטטות אחת גדולה פרוסה לאורך השניה אפויה ומעוכה.

כוס אגוזי מלך טחונים גס 

חופן פיטרוזיליה קצוצה

מעט שמן לטיגון הבצל והפיטריות.

מלח, פלפל שחור, קורט קורקום.

רוטב צ'ילי מתוק- לזילוף  בעת אפית הבטטות.

 אופן ההכנה:

חלק מהפיטריות מסירים להם את הרגל (אלו הפיטריות שממלאים לפי מספר הסועדים ) את רגלי הפיטריות אני לא זורקת אלא מקצצת גם למילוי.

את שאר הפיטריות אני קוצצת והן למילוי( כולל רגלי הפיטריות)

בטטה אחת לפרוס לפרוסות אלכסוניות למרוח במעט שמן ורוטב צ'ילי מתוק ולאפות ב190 מעלות עד לריכוך

את הבטטה השניה לבשל עד לריכוך ולמעוך כמו פירה (לא חובה אבל מוסיף טעם מיוחד למילוי)

לקצוץ את הבצל  דק לשים במחבת את הבצל ומעט שמן לטגגן את הבצל עד שקיפות,להוסיף את הפיטריות  לטגן עוד כמה דקות תוך עירבוב..להוסיף את האגוזים והירק הקצוץ ,להוסיף את התבלינים והבטטה המעוכה

לשים לצינון. למלא את הפיטריות במילוי ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות כ15- 20 דקות, כשהצד של המילוי כלפי מעלה.

 איך מגישים:

על כל פרוסת בטטה מניחים פיטריה ממולאת ומפזרים בצל ירוק // פיטרוזיליה

אם נשאר לכם מהמילוי תזללו עם כפית wink זה מאוד טעיםםםם

מנה קצת מורכבת אבל שווה  כי היא טעימה

תהנו

בהצלחה שלכם מכל ה  טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת