44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

עוגת תפוחים ממכרת

מכירים את זה שנשארו כמה תפוחים עייפים?
אני שונאת לזרוק אוכל, ובהחלט מסוגלת לתפור מעיל בגלל כפתור.
או להכין עוגה בגלל פרי גבולי.
אז היו תפוחים.
.
.
.
.
.
.והיה מארז מפנק מקוואקר, עם פחית שיבולת שועל להכנה מהירה, מעדן תות מופחת סוכר, ותבנית מגניבה של סולתם רדד...
.התות יישמר לחגיגה אחרת. בנתיים למה שלא נייצר קשרי חברות בין שאר המרכיבים?...
.
 
 
.
.
 
 
 
.
.
חומרים:
4 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס קוואקר
13/4 כוס קמח (למקס חווית בריאות - תערבבו קמח לבן ומלא חצי חצי)
1 אפיון
תמצית וניל
6 תפוחים קלופים וחתוכים איך שנוח
3/4 כו סוכר חום + 2 כפות קינמון
.
.
 
הכנה:
להקציף ביצים עם סוכר
להוסיף שמן, קוואקר, קמח, אפיון ומיץ - ולערבב ידנית.
לצקת לתבנית כמחצית מהכמות.
לפזר מעליה את התפוחים.
עליהם לזרות כחצי מכמות הקינמון והסוכר החום.
לצקת מעל את שארית הבצק ועליה לפזר את שארית הסוכר החום עם הקנמון
.
.
 
לאפות בחום בינוני כשעה.
.
טיפ - במידה ומתחילה להשחים ועדיין רכה, אפשר להניח תבנית  מעל (למנוע חימום עליון ישיר), ולהמשיך לאפות בחום נמוך יותר, עד שנעיצת קיסם יוצאת נקיה.
.
.
ב ת א ב ו ן !
.
.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת