55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

חציל בתחפושת

חציל בתחפושת

בס"ד

קורה לכם שנמאס לכם להכין את אותו הדבר כל שבוע? ככה קרה לפני כמה זמן.

כל שבוע אני או הבת שלי עומדות ומטגנות חצילים (כמו שאוהבת הבת שלי דקים ושרופים), די,  כמה אפשר? התחשק לי שינוי וגיוון, החלטתי לשנות אותם מעט.מובן שהכנתי רגילים (איך לא?) אבל חציל אחד החלטתי שיתחפש לכבוד שבת לשניצל. הכנתי אותו בדיוק כמו שניצל והתגובות היו נפלאות.

מקווה שגם אתם תהנו, לערכים תזונים כנסו ל- http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3928

המצרכים:

1 חציל בינוני

1 כוס קמח

1 כף כמון

2 ביצים טרופות

1 כף מים

מלח

1 כוס פירורי לחם בטעם סיציליאני של חב' ויטה (או כל פירורי לחם בטעמים אחרים)

שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

- לפרוס את החציל לפרוסות בעובי 1 ס"מ (אפשר יותר עבה מי שאוהב).

- בצלחת שטוחה להניח את הקמח והכמון ולערבב.

- בצלחת עמוקה לשים את הביצים,מים ומלח ולטרוף אותן.

- בצלחת שטוחה נוספת להניח את פירורי הלחם.

- לחמם את השמן.

- לטבול את החציל בקמח,ביצה ופירורי לחם ולשמן.

- לטגן עד להזהבה משני הצדדים.

- להוציא לניי'ר סופג ולהגיש.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת