33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

ארוחת שבועות

ארוחת שבועות

מאפה גבינות

1/3 כוס חלב

1/3 כוס  שמן זית

3 ביצים

250 גר' בולגרית

200 גר' קשקבל מפורר

1 קוטג'

1+1/4 כוסות קמח תופח

לערבב הכל לפי הסדר. בתבנית לתנור מחומם בחום בינוני ל- 50 דק'.

פשטידת פסטה וגבינות

250 גר' גבינה צפתית

2 שמנת חמוצה

1 קוטג'

1 מיכל גבינה לבנה

3 ביצים

1 חבילת גבינה צהובה(חצי לתוך בלילת הגבינות וחצי לפזר למעלה מעל הכל)

מלח, פלפל שחור

500 גר' פסטה מבושלת

לערבב את כל הגבינות חוץ ממחצית מהגבינה הצהובה. לערבב את כל הגבינות עם הפסטה ולפזר למעלה את מחצית מהגבינה הצהובה שנשארה. לתנור בחום בינוני ל- 50 דק'.

 

 אני מכינה גם  בורקסים במילוי עלי תרד וגבינה

חבילה של בצק עלים (על בסיס חמאה) מופשר כ-6 שעות במקרר  

1 חבילת קוטג' 9%

חצי כוס גבינה צהובה מגורדת

צרור עלי תרד בלי גבעולים שטופים וחלוטים במים רותחים ל- 5 דק'

1 ביצה

מעט אגוז מוסקט

מעט מלח

- - - - -

1 ביצה להברשה מלמעלה , ומעט שומשום מלא לציפוי.

לפתוח את הבצק, לרדד אותו מעט. לחתוך לריבועים. לערבב את המלית יחד. לשים קצת במרכז כל ריבוע ולסגור למשולש.

לחמם תנור ל-200 מעלות. לאפות כ-10 דק'. להנמיך ל-170 מעלות ולהמשיך לאפות עוד חצי שעה עד הזהבה יפה. 

 

 

 לקינוחים יש לנו בלינצ'סים במילוי גבינה, צימוקים ואגוזי מלך: 

1 כוס קמח רגיל

2 כפות סוכר

3 כפות שמן קנולה

2 ביצים

1.5 כוסות חלב

למלית:

250 גר' גבינת ריקוטה, חופן נאה של צימוקים, 2 כפות סירופ אגבה, חופן יפה של אגוזי מלך קצוצים דק או מגורדים בפומפיה קטנה, כפית שטוחה קינמון.

להכין את הבלינצ'סים על מחבת ששומנה רק פעם אחת, ומיד כשמוציאים את הראשון החוצה, לשים על האש בלינצ'ס נוסף ואז למרוח על המוכן את המלית ולגלגל.

 

יש גם כדורי גבינה ועוגיות מפוקששות מצופים בשוקולד מריר.

250 גר' עוגיות שלא יצאו מוצלחות במיוחד/עוגה בחושה שהתפקששה

50 גר' ביסקוויטים מפוררים

250 גר' גבינה לבנה 5%

1/3 כוס סוכר קנים

30 גר' חמאה מומסת

לערבב הכל ולהכניס למקרר לשעה. ליצור כדורים ולהקפיא לשעה.

להמיס 200 גר' שוקולד מריר וכף שמן קוקוס במיקרו, לחתוך קיסמים לחצי לטבול כל קצה בשוקולד ואז ישר לתוך הכדור. לטבול את הכדורים בשוקולד ולהניח על ניר אפיה. אחרי שמסיימים, להניח לעוד שעה במקפיא.

חג שמח !!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת