00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

ספגטי בולונז טבעוני

ערכים תזונתיים:
 
אנטי אוקסידנטים (ליקופן וסלניום), סיבים תזונתיים, ויטמין C, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין, אשלגן, חומצה פולית.
 
למה זה טוב?
 
מניעת מחלות, סוכרת, הזנה.
 
מצרכים ל- 4 מנות גדולות:
 
חצי חבילה של ספגטי בכל צורה מקמח מלא (אפשר גם מקמח דורום רגיל).
רבע חבילה סטיין "בקר" חתוך לריבועים קטנים
2 בצלים קטנים חתוכים קטן
2 עגבניות קטנות חתוכות לקטן
חבילה קטנה של רסק עגבניות
6 שני שום מעוכים
2 כפות יין אדום
תבלינים: אורגנו, מלח ופלפל.
 
הוראות ההכנה:
 
לבשל במים את הספגטי ובנתיים להכין את הרוטב:
לטגן את הסטיין, לאחר מספר דקות להוסיף את הבצל ואת העגבניות ולערבב כך 5 דקות. לאחר 5 דקות להוסיף רסק עגבניות, יין אדום, שום ותבלינים.
לערבב את הרוטב עם הספגטי ואם צריך להוסיף עוד רוטב עגבניות ותיבול.
 
בתאבון!
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת