תעזרו לי לעבור את האסון הזה

g a n i

New member
חייבת לאמר שאני לא הייתי זורקת מראש

נכון שאם הפשיר לגמרי (ממש חמים או לפחות עדיין קר?) צריך לזרוק ע"פ הכללים, אבל אני - מפאת שנאתי לשאיבות - תמיד הייתי בית הלל בנושא הזה: הייתי מקפיאה שוב ובעת ההפשרה בוחנת ב-7 עיניים. חשוד כמקולקל? שופכת. נראה ומריח בסדר? הייתי נותנת. גם אם ההרכב לא אופטימאלי הוא טוב עשרות מונים מתמ"ל. אם קרתה קטסטרופה בקטריאלית החלב יהיה חמוץ. וגם, בגלל שמדובר בהרבה מנות, שימי לב לתגובה שלה אחרי אחת או שתיים. אם זה על גבול המקולקל - היא תודיע לך.
באמת שביזות איומה. אני פעם בכיתי רק כי נשפכו לי איזה 20 CC מתוך המנה המופשרת, וכאן פריזר שלם
 
למעלה