פטריות במילוי פסטו ופרומעז
מצרכים:צרור בזיליקום, צנוברים,שום,פרמזן מגורד ,מלח ,פלפל, סלסלת פטריות שמפניון, גליל גבינת פרומעז, פרורי לחם, ביצה טרופה, שמן לטיגון. אופן הכנה: ראשית מכינים את ממרח הפסטו במעבד מזון מעבדים למחית את עלי הבזיליקום ,הפרמזן, הצנוברים(4 כפות) השום(5 שיניים) פלפל ומלח ושכחתי גם 3 כפות שמן זית (הכמויות לפי טעמכן הן לא מחיבות) לאחר שהממרח מוכן מערבבים כף ממנו עם 1/3 גבינת פרומעז, מנתקים את הבסיס מראש הפטריה וממלאים בתערובת הגבינה והפסטו, טובלים בביצה ובפרורי לחם ומטגנים . מתכון קל להכנה חצי שעה חשוב להגיש חם , אם שארית הפסטו והפרומעז ניתן להכין כריכים מדהימים לדוג` ג`בטה עם פסטו פרומעז וחציל מטוגן או לחלופין סלמון מעושן , מנת הפטריות פשוט נחטפת