ברוכית
N noa murray New member 25/5/05 #19 למה מאוחר?! בדיוק שבוע שעבר חשבתי שכדאי שייפתחו לה פה פורום.. אעאע שווה לחשוב..
O Oliviera New member 25/5/05 #17 אני חושב שזאת הדרך היחידה... באולפנים, היא אישיות חמה, היא מצטלמת כמעט עם כולם.. לדבר איתה, לא יודע, שלח לה איזה מכתב ותגיד לה שאתה רוצה לדבר איתה...
אני חושב שזאת הדרך היחידה... באולפנים, היא אישיות חמה, היא מצטלמת כמעט עם כולם.. לדבר איתה, לא יודע, שלח לה איזה מכתב ותגיד לה שאתה רוצה לדבר איתה...
A actress New member 25/5/05 #9 בדיוק אתמול שאלו אותי מתי היא תהיה פה, אז ואהו שהיא תהיה זה יהיה מגניב
D dannyshadow New member 25/5/05 #5 וואלה? חחח יפה.. אני אבדוק את הקוד שלו ונראה מה בדיוק עשית שם (גם אני בונה עם HTML )
X XXXמשתיקה בנשיקהXXX New member 25/5/05 #37 ברוכה הבאה וגם אני חדשה וקוראים לי צליל, ואני חולההההההההההההההההההההההה, מתההההההההההההההההה, על שירי מימון המושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
ברוכה הבאה וגם אני חדשה וקוראים לי צליל, ואני חולההההההההההההההההההההההה, מתההההההההההההההההה, על שירי מימון המושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
R ran and ninet 4 ever New member 25/5/05 #53 ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה והשתלבות נעימה מקווה שתהני בפורום של הנסיכה