../images/Emo41.gifאורז עם פולים, אפונה וחזה עוף
אורז עם פולים, אפונה וחזה עוף/יוכי 1/3 כוס שמן בצל קצוץ חזה עוף חתוך לקוביות - הכמות לפי העדפה כוס פולים קפואים כוס אפונה קפואה 2 כוסות אורז 1/4 כפית כורכום, חצי כף גדושה מלח, פלפל לבן/שחור, ומי שרוצה יוסיף חצי כף א. מרק. 4 וחצי כוסות מים מהברז או רותחים אופן ההכנה: לחמם שמן בסיר רחב ולטגן קלות בצל קצוץ. להוסיף את חזה העוף הקצוץ ולטגן עד לשינוי הצבע ללבנבן. להוסיף את האורז המבורר ולהמשיך בטיגון קל, כך שכל האורז יעטף בשמן. להוסיף את הפולים והאפונה, כולל התבלינים ולערבב. להוסיף 4 וחצי כוסות מים מהברז או רותחים (מקצר את הזמן). מביאים לרתיחה ומנמיכים. מבשלים כ 20 דקות בסיר מכוסה היטב על להבה קטנה. קל והכי טעים כשזה חם