וואי כן לגמרי
L lotaria Well-known member 22/6/18 #163 ברגע שימליחו לפתוח את קופסת המתנה למירב יתחילו ה הצרחות והבכי "אני לא מאמינה"..."באמא"אני מיד אסגור את השידור החי...
ברגע שימליחו לפתוח את קופסת המתנה למירב יתחילו ה הצרחות והבכי "אני לא מאמינה"..."באמא"אני מיד אסגור את השידור החי...
ו ויקי 171 New member 22/6/18 #190 אם אביבית נשארת סימה והיא יהיו חברות לירז ומגי מנסות להרעיל נגד מריה. מירב הלקקנית הגדולה.
Maybe Mary Well-known member מנהל 22/6/18 #176 תגידו רגע, שלא אהיה סתם בציפיות ואשליות עד למוצ"ש במוצ"ש החדשים יוצאים נכון ?
בוייאקה מאן Well-known member 22/6/18 #186 בכללי כן ברגע שנגמרת המשימה אם סיימו את תפקידם השאלה איך יעבוד ההצעה להשאר לפי בחירת הקהל ולפי מי שיסכים וכו
בכללי כן ברגע שנגמרת המשימה אם סיימו את תפקידם השאלה איך יעבוד ההצעה להשאר לפי בחירת הקהל ולפי מי שיסכים וכו
Maybe Mary Well-known member מנהל 22/6/18 #196 אממ עכשיו אני כבר לא בטוחה כי אם צריך להצביע להם אז יש מצב שיישארו עד רביעי? פפפפ
בוייאקה מאן Well-known member 22/6/18 #200 לפי מה שהבנתי אביבית קיבלה תשלום לשבוע בשבת היא יוצאת אם היא לא תבחר להשאר
ר רינה 157 Active member 22/6/18 #206 מה פתאום? הם בטוח יצאו אחרי ששלושת זכרי האלפא יחזרו... לדעתי גם יכניסו את טילטיל ונטע להיפרד מהם...
T toly7 New member 22/6/18 #256 אמורים חוץ מאחד שהקהל ירצה להשאיר כדייר קבע ככה אמרו אבל לכי תדעי מה קורה בהפקה ההזוייה הזאת
בוייאקה מאן Well-known member 22/6/18 #194 איזה מוזר זה שלא מורגש לי החסרון של שלושת המודחים בחדר המשימות יש דיירים כאלה לא רלוונטים שבקלות שוכחים שהם שם בכלל
איזה מוזר זה שלא מורגש לי החסרון של שלושת המודחים בחדר המשימות יש דיירים כאלה לא רלוונטים שבקלות שוכחים שהם שם בכלל
ר רינה 157 Active member 22/6/18 #199 הם כבר לא מדברים עליהם... כמו שכתבתי אתמול שהאבל הוא בשוק הראשוני ואחר כך שוכחים וכולם ממשיכים הלאה....
הם כבר לא מדברים עליהם... כמו שכתבתי אתמול שהאבל הוא בשוק הראשוני ואחר כך שוכחים וכולם ממשיכים הלאה....