שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

queenjane

New member
חחח כן היא הזויה לא רק זה היה זורק אותה כול הזמן והיתה מחכה

לו שייסיים עם אחרות וחוזרת אליו
 

יונתנסקי

Well-known member
רק אדל ? בכל פעם שאני צופה בערוץ אני חושבת

מאיפה הביאו את הוולגריות האלה ?
אדל
מירב
דניאל...

נורא !

יכול להיות שזה התנאי להיכנס לאח הגדול
 

אלזה4

Well-known member
הוולגריות שלהן מאירה את דמותה של מריה. מדברים על אצילות?

במריה יש אצילות..
 

MIC83

New member
שמו את המכשיר הלחם על 13 שעות


לרוב זה פחות מכמה שעות בודדות ...
 

יונתנסקי

Well-known member
בזמן הלישה מותר לפתוח. בזמן האפיה - לא

אני תמיד פותחת ומציצה.
לדעתי הם טעו בכמויות.
את כל הנוזלים (מים שמן, וביצים אם יש במתכון) שמים בקרקעית האופה, מלח וסוכר, ואז את הקמח, ומעליו שמרים.
לשמרים לא טוב לגעת במלח.
אבל כשהמצלמה התקרבה ראיתי שהבצק יוצא כמו קראמבל, ובצק שמרים לא צריך להיראות כך.. יכול להיות שטעו בכמות המים..
 

יונתנסקי

Well-known member
היה לי... נתתי אותו לבתי.

אני אופה רק לחמניות...
ולשה במיקסר "רגיל", אבל דווקא מתכון של האופה לחם.

רוצה ?


חכי 12 דק, וייצא מהתנור

 

ronsil

New member
שבת הבאה יצא להם טוב יותר...

ומחר יביאו להם חלות טריות מהסופר
 

efrat511

New member
בשביל זה אני צריכה לקנות מכשיר ב450 שקל? חחחח

ב-13 שעות אפשר לייצר כמה לחמים לבד בתנור
 

queenjane

New member
בזמנו גם אני רציתי אופה לחם ואז גיליתי שזה סתם חרטה בהחלט מכ

מכשיר מיותר יש לי תנור מיקסר ומעבד מזון בשביל מה צריך את החרטה הזאת
 

nicknick28

New member
בעיני זה סתם למגניבות של מכשיר שאופה לך לחם לבד

הרי אפשר להכין גם בלי מכשיר לחם טעים...במיוחד עם התנורים החדישים והמעולים שיש להם שם.
 

יונתנסקי

Well-known member
זה בהחלט פינוק, שבזמנו קיבלתי מכלתי

ואחחרי כמה שנים העברתי לבתי.

הוא גם טוב לדברים אחרים. למשל ריבות.
(אף פעם לא עשיתי כי אין אצלי לקוחות לריבה)...
 
למעלה