האינסטגרם לא פרמטר. לעדן גם מס' העוקבים מזנק ומאידך, כעת בסקרים היא חלשה
B Blue47 New member 20/1/17 #42 האינסטגרם לא פרמטר. לעדן גם מס' העוקבים מזנק ומאידך, כעת בסקרים היא חלשה
ל לרונטל New member 20/1/17 #71 לאינסטגרם נכנסים הרבה צעירים חרמנים שמתעלפים על הבנות ללא קשר למי מוביל ומי דחליל
הצודקת11 Well-known member 20/1/17 #45 אשמח מאוד ששני בגמר,ובאמת אשמח שמעיין תזכה היא זקוקה יותר לדירה, רק זה יחרפן אותי כי אביחי בטוח יגיד זכתה בגללי, לפני שבועיים כתבתי שמעיין עוד תיקח לאביחי את הדירה מתחת לאף, העיקר לא אביחי.
אשמח מאוד ששני בגמר,ובאמת אשמח שמעיין תזכה היא זקוקה יותר לדירה, רק זה יחרפן אותי כי אביחי בטוח יגיד זכתה בגללי, לפני שבועיים כתבתי שמעיין עוד תיקח לאביחי את הדירה מתחת לאף, העיקר לא אביחי.
הצודקת11 Well-known member 20/1/17 #258 לא תהיי מאושרת ממני אם אנדל יזכה,הכוונה שאם זה בין אביחי או מעיין אז בעייני מעיין עדיפה.
מ מילה רעה New member 20/1/17 #23 מתחזקת השמועה שבשבוע הבא תהיה הדחה כפולה לקראת כניסת הדיירים החדשים. כבר 2 מקורות יש לי.
D dolores1 New member 20/1/17 #30 מעיין נראית פשוט עצובה מאז שגילתה על הגיגי אביחי היא לא יודעת מה לעשות. נראית עצובה כל הזמן גם אתמול אחרי המסיבה היא ישבה לידו במקלחת וזה היה נראה ממש יגון על פניה
מעיין נראית פשוט עצובה מאז שגילתה על הגיגי אביחי היא לא יודעת מה לעשות. נראית עצובה כל הזמן גם אתמול אחרי המסיבה היא ישבה לידו במקלחת וזה היה נראה ממש יגון על פניה
D dolores1 New member 20/1/17 #55 כןן סוף סוף מישהו מזהה. לגמרי דולורס מווסטוורלד הסדרה הכי הכי טובה שיצא לי לראות אי פעם
מ מילה רעה New member 20/1/17 #83 גרמה לי לחשוב הרבה ובלבלה אותי קצת. מאוד פילוסופית, אני חשב שאנשים רגילים מתנהגים יותר כמו ה"מארחים", עושים את אותם דברים יום-יום, שיגרה שיגרה שיגרה, ונדיר שמישהו משנה את אמונותיו או משתנה ככה פתאום.. אז יש בזה קצת בדיחה עלינו האנשים אני מאמין.
גרמה לי לחשוב הרבה ובלבלה אותי קצת. מאוד פילוסופית, אני חשב שאנשים רגילים מתנהגים יותר כמו ה"מארחים", עושים את אותם דברים יום-יום, שיגרה שיגרה שיגרה, ונדיר שמישהו משנה את אמונותיו או משתנה ככה פתאום.. אז יש בזה קצת בדיחה עלינו האנשים אני מאמין.
מ מילה רעה New member 20/1/17 #40 נדע בשבוע הבא הייתי מהמר שכבר במשחקי האח ביום שני יודח מישהו, אבל זה סתם ניחוש.