חבל שזה מגיע למקומות כאלה,זה עושה טעם מר למשחק
דיברנו פה הרבה על פלורי...גם אני הייתי מאלה שלא מחבבים אותה .
היה נראה לי שהיא במצב לא טוב בכלל,שהאישיות שלה כנראה לא בנויה להשתתפות במשחק כזה וסיר הלחץ שלו. ההתפרצויות שלה חרגו מעבר לנורמה וזה היה נראה רע מאוד,הרבה יותר מכל דייר קשה ומעצבן אחר.
אבל היה לי קשה לראות אותה לאחרונה,קיוויתי שזה לא יסתיים עבורה בטעם כזה מר. היא עשתה הרבה טעויות והיה מגיע לה שידיחו אותה אבל היה ניכר שמשהו אצלה לא תקין,שהיא נמצאת במצוקה.
אני חושבת שכבר לא היה לה טעם להישאר בבית הזה ואם הייתה הדחה אמיתית במוצ"ש האחרון,אין ספק שזה היה זמנה ללכת.
אני חושבת שבסופו של יום היא עשתה בחירה נכונה,הבית הזה רק מזיק לה בשלב כזה.
ואני שמחה שאף אחד לא התפרץ עליה בסוף כי זה היה עוד יותר ממוטט אותה ויש גבול לכל דבר,היא כבר הבינה אתמול כמה היא שנואה בבית.
כמו ששי חי לא אהב לראות שהיא רוקדת על הדם אחרי שהלך,ככה גם לא צריך לרקוד על הדם שלה ולרסק אותה עד עפר.
זה היה הופך את דיירי הבית לאנשים קטנים,אין שום אמת וצדק בלרסק את זה המרוסק כבר.
בכל זאת שלא ישכחו שהם בני אדם ,שזה משחק.
לא יודעת כמה זה מעניין את ההפקה אבל אני מקווה שזאת נקודה למחשבה היכן הגבולות שלהם במשחק הזה,וכמה אפשר לשחק ברגשות של בני אדם. עכשיו כשדיירת אחת עזבה ועוד אחת רוצה לעזוב.אני מאמינה שהמשימה הזאת דחקה שם לא מעט דיירים למקומות לא טובים...בין אם זה פלורי ואור ובין אם שי חי ודודו שמרגיש שהפכו למין מאפייה כזאת שיש לה שליחות לטהר את הבית...
וכמה שאני סולדת גם מאור אני לא מאחלת לה לעזוב בצורה כזו,שתהרוס ותקלקל לה את כל החודשיים האחרונים. שתודח ככל הדיירים,שתזכה לרגע שלה ולקהל שלה...כי אם היא עדיין שם עובדה שיש לה קהל כלשהו.
לא מאחלת לאף דייר להגיע למחוזות כאלה.