אולי הם מתכוננים להוציא אותה מהבית??? יש!!!!
א אבישג59 New member 23/6/18 #38 חחח את לא באמת שואלת נכון?! שום דבר כבר לא יכול להציל אות העונה הזאת פרפורי גסיסה...
י יונתנסקי Well-known member 23/6/18 #39 כן !!! היה ליקוי ירח הלילה. מה פיתום ? כך גם לגבי "מה הפסדת". אז במחשב לצידי, האזנתי קצת לדיאלוג, מריה-רועי, ובפרונט על המסך מולי ראיתי בהוט סרט רומנטי. באמצע נרדמתי, ואני לא יודעת איך הסתיים הסרט, ואיך הסתיים הדיאלוג. וככה מפסידים את החיים.....
כן !!! היה ליקוי ירח הלילה. מה פיתום ? כך גם לגבי "מה הפסדת". אז במחשב לצידי, האזנתי קצת לדיאלוג, מריה-רועי, ובפרונט על המסך מולי ראיתי בהוט סרט רומנטי. באמצע נרדמתי, ואני לא יודעת איך הסתיים הסרט, ואיך הסתיים הדיאלוג. וככה מפסידים את החיים.....
T toly7 New member 23/6/18 #84 פלג המתוקה מה נש? תהיי כמוני אין מה לצפות היום עד השידור בערב חוץ שיעמום המוות וסתימות בלתי נסבלת לכל בר דעת. ערוץ 26 שלי סגור ומסוגר כבר יומיים ואין לי שום חשק לפתוח אותו אפילו לא בצחוק.
פלג המתוקה מה נש? תהיי כמוני אין מה לצפות היום עד השידור בערב חוץ שיעמום המוות וסתימות בלתי נסבלת לכל בר דעת. ערוץ 26 שלי סגור ומסוגר כבר יומיים ואין לי שום חשק לפתוח אותו אפילו לא בצחוק.
פ פלג ק New member 23/6/18 #91 חמודה שלי, אני מבטיחה לך שלא ישעמם היום, רק תמשיכי לא לצפות שלומי מצויין, אני היום פה, מחכה להידבק מהצחוקים שלך (אני כבר צוחקת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) מבטיחה לצעוק לך כשיהיה אקשן. אחלה שבת שתהיה לך
חמודה שלי, אני מבטיחה לך שלא ישעמם היום, רק תמשיכי לא לצפות שלומי מצויין, אני היום פה, מחכה להידבק מהצחוקים שלך (אני כבר צוחקת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) מבטיחה לצעוק לך כשיהיה אקשן. אחלה שבת שתהיה לך
T toly7 New member 23/6/18 #122 תודה ותדעי לך שאני לא מתאהבת בכל אחד אז את משהו מאד מאד מיוחד ואני אגב לעולם לא טועה. אני הרגשתי שזה הדדי יקירה שלי ואני שמחה שיש לי את העונג להכירך ולקרוא את פניני חוכמתך וחדות כתיבתך את בחורה כלבבי בדיוק כמו שאני אוהבתתתת.
תודה ותדעי לך שאני לא מתאהבת בכל אחד אז את משהו מאד מאד מיוחד ואני אגב לעולם לא טועה. אני הרגשתי שזה הדדי יקירה שלי ואני שמחה שיש לי את העונג להכירך ולקרוא את פניני חוכמתך וחדות כתיבתך את בחורה כלבבי בדיוק כמו שאני אוהבתתתת.
T toly7 New member 23/6/18 #49 צופה יקירתי שב ת שלום מתוקה חחחחח אני צוחקת בקול יוווווווו חחחחחחח אני על הריצפה דוגמנית ויקטוריה סיקרט חחחחחחחחח יו יו
צופה יקירתי שב ת שלום מתוקה חחחחח אני צוחקת בקול יוווווווו חחחחחחח אני על הריצפה דוגמנית ויקטוריה סיקרט חחחחחחחחח יו יו