לירז הנחשש מנסה להדליק את אביבית על סימה
בוףףברכה Well-known member 21/6/18 #110 "את לא יודעת.....לא היית בחדר"...מה לירז ליחששה לאביבית.. שדיברו עליה בחדר..?.. מירב וסימה?.. שאמרו על אביבית משהו אחר ועכשיו..משהו אחר?..
"את לא יודעת.....לא היית בחדר"...מה לירז ליחששה לאביבית.. שדיברו עליה בחדר..?.. מירב וסימה?.. שאמרו על אביבית משהו אחר ועכשיו..משהו אחר?..
ל ליאור032 New member 21/6/18 #129 ברור שזה עדיף, אבל בסופו של דבר את חיה עם בנאדם, עם גבר ולא עם הכסף שלו.
ל לני39 New member 21/6/18 #136 ברור שלא להתחתן סתם להתאהב במישהו שהוא מסודר כלכלית. בחורה שמתחתנת עם גבר עשיר שהיא נגעלת מימנו זה אסון
ברור שלא להתחתן סתם להתאהב במישהו שהוא מסודר כלכלית. בחורה שמתחתנת עם גבר עשיר שהיא נגעלת מימנו זה אסון
G GינGית New member 21/6/18 #189 העיקר שהיא עושה הרצאות על זוגיות, היא למדה משהו אפילו מנסיון של עצה לא למדה   מעניין מאוד מי הולכת להרצאות האלו
העיקר שהיא עושה הרצאות על זוגיות, היא למדה משהו אפילו מנסיון של עצה לא למדה   מעניין מאוד מי הולכת להרצאות האלו
Maybe Mary Well-known member מנהל 21/6/18 #123 אין כמו לחזור הביתה ולקבל שיחת בעע של אביבית ולירז היה משהו מעניין היום בכלל ?
Maybe Mary Well-known member מנהל 21/6/18 #133 הו תענוג ! מרי אוהבת דלג ואני כבר דאגתי שהיום יקרה משהו ואני בטוח אפספס... כן כן אני יודעת 2 דק' בפינה
הו תענוג ! מרי אוהבת דלג ואני כבר דאגתי שהיום יקרה משהו ואני בטוח אפספס... כן כן אני יודעת 2 דק' בפינה