החיפוש הייחודי של Gרר

mereng

New member
מעניין! אני מכירה רק את הסניף המקורי במושב אמונים

 

Sanchez

Member
אין שום דבר קולינרי טוב במושב אמונים.
יש שם כמה מקומות כשרים שלא שוים כלום !
 

Noeett

New member
מזקל בפלורנטין - מקסיקנית חמודה מאד

מתאים לחובבי ז'אנר פלורנטין (אנחנו מתים על זה). אוכל מאד טעים ואווירה שמחה
 
מזקל ואסיה הן בדיוק הטעם שלי, אשמח לעוד רעיונות!

הזמנו גם מקום בבית תאילנדי.
לפנינו סוף שבוע שלם ואפילו ארוך של 3 ימים בעיר הגדולה.
עדיין מחפשת מקומות נוספים.
חן חן!
 

החתולית

New member
רק שימי לב שאסיה נסגרת בסוף החודש

וכמובן שחייבים להזמין מקומות.
&nbsp
אבן קובן חביבה עלי - יפנית לא יקרה ונחמדה מאד.
 

Noeett

New member
עשית לי חשק מטורף לטוסטאדס סביצה

שלהם...חולמת על המנה הזאת ויש מעט מאד מנות שאני חולמת עליהן. ביס מושלם של דג מצויין טורטיה פריכה חמיצות של ליים רעננות של כוסברה ובעיטה של צ'ילי ירוק ובצל חי...יאמי
 

Nרב

New member
האנוי, נאם, וונג, קאב קם, יא-פאן

טאיזו בצד היקר של הסקאלה הספרדית בברנר נראה לי שסגורה כבר 20 שנה .....
 

Sanchez

Member
אם תמחור המנות נמוך ביחס לתמורה שהגישו...
למה החליטו לסגור ולא העלו פשוט את כל המחירים באיזה 30-50 אחוז ?
&nbsp
לא צריך פרופסורה בשביל זה !
&nbsp
 

החתולית

New member
ואז היית יכול להתלונן שהכל יקר מדי

הרגע כתבת שחוקי הכלכלה קובעים את גורל העסק. אז החוקים והכללים הכלכליים החדשים, קוברים ויקברו עוד מסעדות רבות.
 

Sanchez

Member
השוק החופשי יביא לשיווי משקל...
אם יסגרו מסעדות- דמי השכירות ירדו וכו...
&nbsp
אני לא מוצא שום מחסור במסעדות טובות בארץ.
ישנן ממש לא מעט כאלה. נכון שהן לא זולות, אבל אלה שמוצאות את הנוסחה בין תמחור הוגן ותמורה לסועד- שורדות !
אלה שמוכרים פלטת פירות ב 190 ש"ח בוכים וסוגרים. לא צריך אותם, שיחפשו פראיירים במקום אחר.
 

החתולית

New member
גם אם נניח שדמי השכירות ירדו

הרגולציה לא תשתנה והיא יקרה מאד. גם ההיטלים והמיסים החדשים והישנים לא ייעלמו כך פתאום.
&nbsp
&nbsp
 

Sanchez

Member
המסעדנים כל החיים בכו...
השכירות יקרה להם.
אין פועלים.
אין מלצרים.
חומרי הגלם יקרים.
הקהל לא מבין באוכל.
המע"מ גבוה.
מס הכנסה הורג אותם.
הטילו להם מס על פועלים זרים.
הארנונה מטורפת.
החשמל יקר.
מחירי הגז בשמיים.
תקנות כיבוי אש חונקים אותם.
&nbsp
ועל מנות בתמחור של 160 ש"ח- הם לא מרויחים אגורה !!!
&nbsp
אז הם בחרו במקצוע לא נכון.
שיחפשו לעשות משהו אחר...יבואו אחרים שידעו לפצח את נוסחת הפלא.
&nbsp
מצד שני ולמרות כל הבכי שלהם, אני רואה שכל אחד מהשפים הבולטים, פותח לפחות שתי מסעדות חדשות על כל אחת שנסגרה.
אז משהו כאן לא מסתדר לי כל כך...
מישהו כאן מציג מצגי שווא...
מישהו כאן מבלף אותנו...
 
למעלה