אז מה אכלתם בסוף השבוע?

erezavn

New member
שעות פתיחה לפי דף הפייסבוק שלהם...

יום שישי - 12:00-18:00.
שאר ימות השבוע: 12:00-23:00.
 
תודה אבנר. אז כנראה הדיווח הקודם היה על תקופת ההרצה.

אלה שעות הרבה יותר נוחות כי הערכתי שבצהריים הכל יהיה מפוצץ מעובדי המתחם.
 
השתנו

הייתי שם בסוף אתמול באזור השעה 16:00
אכלתי את האבוראמן (ראמן ללא ציר) שהיה מצוין.
 
אני אכלתי שם היום את הראמן עם הטופו

כנראה אחד הראמנים הגרועים שאכלתי. חלקתי בו עם אחותי (כחלק מהתכנון להשאיר מקום לעוד לא מעט דוכנים אחרים). אכלנו חצי ממנו לפני שהתייאשנו סופית ועברנו למקום הבא.
 

החתולית

New member
יום הולדת לחבר במסעדת הדסון

חבר הזמין ליום הולדת בהדסון. הוא חבר של השף ולכן הוכנו עבורו ספיישלים שאהב בעבר. אלה מנות שמופיעות מדי פעם בתפריט הספיישלים של המסעדה, ולמרות שאכלתי בהדסון ארבע או חמש פעמים, לא הזמנתי אותן כי בדרך כלל אנחנו מתרכזים בבשר.
&nbsp
קרואסלופי ג'ו (62) - סלופי ג'ו בקרואסון חמאה עם הרבה חלפיניו שלא היו במנה שלי, כמובן. אני מחובבי שילובים של מלוח ומתוק, ובמקרה הזה, השילוב היה מושלם. אין לי ספק שהפלפלים היו מוסיפים מימד נוסף של טעם, ואולי חותכים מעט את השומניות של המנה, אבל לא העזתי לנסות.
&nbsp
כריך בקר "פילדלפיה" עם גאודה, צ'יפוטלה בצל וצ'ילי (64) - הבחור הזמין את הכריך הזה, ולדעתנו בטעות הזמינו גם אותו בלי פלפלים חריפים. הוא היה טוב וטעים, אבל לא מסעיר או מעניין במיוחד. לטעמנו יכול היה להיות יותר בשר בכריך. הבחור אמר שכשמשווים אותו למנות דומות שאכל בארה"ב וברומניה, הוא מגיע במקום שלישי.
&nbsp
מק אנד צ'יז עם בייקון (37) - עוד מנה מהספיישלים. אני אוהבת מק אנד צ'יז ולמרות הדיאטה, החלטתי להתפרע איתה, אבל כנראה שהתרגלתי לא לאכול מנות עתירות חמאה ושומן, ולמרות שהיא היתה עשויה בדיוק נכון, ולמרות שהיתה מצויינת. לא יכולתי לאכול הרבה ממנה. היושבים לידי טרפו את המנה שלהם, כאילו אין מחר.
&nbsp
כדי לאזן את כמות הפחמימות והשומנים, הזמנו גם סלט קולסלואו ויאטנמי (19) וסלט עגבניות מוטי (24). האחרון היה מלוח מדי לטעמנו, והיות שהוא חריף, טעמתי ממנו רק מעט מאד.
&nbsp
עם שליש סטלה לבחור הנוהג, ונגרוני וקמפרי סודה לי שלא נהגתי הפעם, שילמנו 324 ש"ח לפני טיפ.
&nbsp
קצת הפריע לי שהברמנים שתו צ'ייסרים רק עם חלק מהמוזמנים שישבו על הבר. אבל היות שזו היתה כמו מסיבה, לא הערתי על כך.
 

החתולית

New member
אני ממליצה עליה

אכלתי בה ארוחות ערב ועסקיות בצהריים, ונתחי הבשר שאכלתי עד כה היו טובים מאד.
 

מיתר44

New member
בעיקר בדירה

בשישי הגיעו לביקור עכברי כפר דרומיים. הכוונה שבוטלה לסייר בשוק לוינסקי התחלפה בקנייה מאסיבית
של בשר באבו חילווה: מוחות עגל, סטייקי אנטרקוט, נקניקיות חריפות, סוג׳וק, קבב ותערובת להכנת קבב.
ואני שוב מתפעל מהשירות הטוב והלא שגרתי.
את ארוחת הצהריים סעדנו בדירה על מבחר גדול של בשרים, סלמון ושמאלץ הרינג ומיני סלטים הכל ממעדניית
יומטוב (שגם לשירות של יומי ואיתן אין אלא שבחים להגיד).
את הנ״ל ליוו בייגלך מחמצת תוצרת בית ויין שירז יקב יחידני של ירדן 2007.
בשבת חגגנו בארוחת צהריים יומולדת. למנה הראשונה הוגשו פירוגי תפוחי אדמה וגבינה לבנה בליווי יוגורט עזים
והעיקרית - מוקפץ ברוטב תאילנדי בייתי עם רצועות סינטה או קוביות טופו בהתאם לבחירת הסועדים.
קינחנו בעוגות פרג וגבינה אפוייה באדים של וייס.
תותים ענקיים שניקנו בשוק התקווה היוו קינוח נאות.
בחמישי, מצאנו את עזורה התל אביבית כמסעדה ראויה מאוד לסעוד בה צהריים. דיווחתי ועוד אדווח עליה בהמשך.



 

salo22

New member
סופ"ש

אילוצים מכתיבים נסיונות טייק אווי מאיזור חיפה והסופ"ש לא היה יוצא מהכלל, הסיכום :
בכמה הזדמנויות קפה ומאפה מלואיז, הזכרתי אותם מאוד לטובה בתחום המאפים בחודשים האחרונים, אז הנה חדשה קטנה, המאפים שלהם מגיעים מקונדיטוריה גל (קרוב לוודאי בליין "מיוחד" בפני עצמו, אבל לא באמת מעניינים הפרטים), ואגב אולי מישהו הזכיר את זה כאן בעבר ואולי לא, אני כבר לא זוכר. הקיצר כך חולפת לה בצ'יק תהילת עולם והעיקר שמדובר ברשת אורגנית שעיקר גאוותה בכך שהכל עושים אצלם בבית, ye right.
משלוחי סושי מטאטאמי - הם היו ונשארו מלכי הסושי הכי ישראלי שיש, וזו לא מחמאה גדולה. המקום החדש באיסופים השונים נראה מזמין לישיבה, קומבינציות שונות שניסינו איכזבו כולם אך סתמו תיאבון. סושי ישראלי בהגדרתו הוא קציצות אורז מתוקות עם פרופורציה זעומה של דגים ממקורות די סתמיים או במקסימום סבירים במונחים ישראלים, עם לא מעט טמפורה להוסיף לקלחת, כנ"ל שלל "רטבים", וכשמערבבים הכל עם מעט ווסאבי יוצא משהו די נעים וסופר מתחנף לחיך המקומי, אך כאמור מדובר בסופו של יום בקציצות אורז גדולות ומשביעות מידי, לא ממש בפאר יצירה יפני.. איך היה אומר כנראה פיני גרשון, שודדים עם אורז..
סינטה בר אקספרס - חוץ ממחירים מופקעים המייצגים נאמנה את הבור בו אנו נמצאים היום, האוכל דווקא די סביר לסוגו האקספרסי ג'אנקי, עשוי היטב, מטובל טוב, ארוז מצויין, גם זה משהו במציאות של היום. סיכוי גדול יותר שנזמין משם שוב, מאשר נאכל סושי מטאטאמי, אבל מי יודע, לאלוהי הג'אנק במחירים די מופקעים פתרונים.
 

salo22

New member
אם היה תלוי בי, אין ספק

פלאפל, חומוס ושווארמה, אחת הערים הטובות בעולם לעניין.
 

sweetdreams

New member
מסכימה בהחלט עם כל הדיווחים שלך

אנחנו נוהגים להזמין מסינטה בר אקספרס בקביעות כשאנחנו נפגשים עם חברים בכרמל, ולרוב מרוצים מהם מאוד.
את לואיז גם אני לא אוהבת, ולגבי טאטאמי הנוכחית - תיארת במדויק את דעתי על הסושי שלהם. סושי היום זה אוכל שאוכלים בבית.
 
למעלה