אז מה אכלתם בסוף השבוע?

הדגים נכבשו לבד

לסלמון:
היה קצת פחות מקילו סלמון
לשפשף אותו עם קצת וודקה (או ג'ין) לפני ההכנה
&nbsp
לערבב כוס סוכר עם כוס מלח גס להוסיף פנימה גרגירי כוסברה או שומר וגרדת לימון
&nbsp
בכלי אטום לסדר שכבה של התערובת, סלמון ולאחר מכן לכסות בשאר התערובת.
אחרי לילה במקרר ניתן להוציא ולנקות מהמלח.
&nbsp
&nbsp
את האינטיאס עשינו באופן דומה רק שבמקום גרגירי כוסברה או שומר יש פלפל אדום וחתיכות לימון.
 
גמברינוס אשדוד, שבת אחה"צ. כרגיל, מנות פשוטות אך טעימות,

גודל עצום ומחירים מצחיקים ביחס לתמורה.
היינו 3, הזמנו 2 ראשונות, עיקרית אחת + תוספת ולא יכולנו לסיים.
מחבת שרימפס בחמאה ושום - 15 שרימפסים בלק טייגר עם רוטב שנוגב עד תום עם לחם שהוגש ע"ח הבית עם מילוי חוזר. הלחם הזכיר לי פארנה אבל זה כנראה קווקזי או גרוזיני. 60 ש"ח.
קלמרי מטוגן - מקלמרי טרי ולא הטבעות הקפואות. לצערי הוגש עם רוטב אלף האיים ולא איולי. 60 ש"ח.

ספייר ריבס לבן - ערימה ענקית של צלעות לבן על האש. בלי תיבול של ספייר ריבס מסורתיים אבל טעים. 3 איש, אכלנו בלי סוף, ועוד הותרנו. 100 ש"ח.

ליד כל זה צלחת ענקית של קוביות תפ"א מטוגנות [22 ש"ח] חם וטרי.

עם דוגי באג ענק הבייתה - 242 ש"ח לשלושה אנשים שלא הפסיקו לאכול וקמו מפוצצים.

בנוסף 30 ש"ח לחצי ליטר בירה מהחבית, וטיפ.

בחמש וחצי אחה"צ המקום היה מפוצץ ממש. בקושי נמצא לנו שולחן. מומלץ!
 

החתולית

New member
לא יצאתי מהבית

ביום שישי, הבחור יצא להביא חומוס ופול מעפיף בקלנסווה, וזו היתה הבראנץ' שלנו.
פול מצויין שסחטתי עליו המון לימון, ואכלתי עם מזלג :)
&nbsp
בערב: מרק עדשים כתומות, לחימום הבטן; צלי בקר עם פטריות ובצל; אורז עם המון שמיר ופטרוזיליה; ולקינוח עוגיות חמאת בוטנים פולנטה של עוגיו.נט.
העוגיות הן פרווה, והבן המפריד שלי טרף אותן.
&nbsp
בשבת, ארוחת שאריות, גיחה לקאמרי לראות את גורודיש (רוצו לראות, מחזה מצויין ואקטואלי מתמיד, משחק משובח, תפאורה וליווי מוסיקלי מוצלחים במיוחד). וחזרה לבית החם.
&nbsp
לא היה מעניין במיוחד, עשיתי המון כביסה ולא נחתי הרבה, אבל היה טעים, נעים וחמים :)
 

mereng

New member
סופ"ש של חגיגות יום הולדת לפעוט שלי

שחוגג 3 שנים של אושר, אהבה ואור

&nbsp
בשישי ארחתי 25 איש לארוחת ערב שהוגדרה כ"מושחתת, כייפית ומפנקת" - הכנתי פוקאצ'ות מעולות מהאתר של FASTַ&CRUST עם טופינג משתנה - גבינת תום, גרוייר מהממת מבאשר, שמן כמהין ועוד. היה נפלא !
בנוסף - לחמניות ביס שפתחתי ורוקנתי מהתוכן, והן מולאו בתערובת פטריות, שום, שמנת וגבינות.
אבא שלי הכין שקשוקה ענקית עם עשרים ביצים,
היה לחם מקלובה מהספר החדש של קומורובסקי, עם שלל ירקות בציפוי.
בורקס ביתי עם גבינות (בעיקר לטף)
סלט פסטה מושקע, עם עגבניות שרי חרוכות וזיתים
סלט עגבניות שרי, סלט כרוב
לקינוח עוגת יום הולדת על בסיס בראוניז נוטלה, ועוגת גבינה פירורים בכוסות אישיות עם קולי תות.
&nbsp
למחרת היו אורחים מהצד השני של המשפחה- הכנתי מרק בצל כהלכתו, שעועית צהובה חלוטה קלות ומוקפצת בשמן זית ועשבי תיבול, ושאריות מהארוחה של שישי.
&nbsp
היה כייף !
&nbsp
בנוסף למה שתארתי הכנתי ושלחתי 2 משלוחי מנות לפורים, כולל עוגיות, גרנולה ועוגות תוצרת בית, בנוסף לתוצרים שאני סורגת בהנאה מרובה.
 
איך מבשלים לכמות כזאת של אנשים?....ואפשר בבקשה מתכונים ל...

הכל??? :)
&nbsp
נשמע ממש מוצלח וכל הכבוד על ההספק!
אשמח למתכון ללחמיות ביס הממולאות (ומשלוח טעימות של ...הכל חחח)
וכמובן מזל טוב!!!
 

mereng

New member
זה ממש קל -

לוקחים לחמניות ביס וקוטמים את החלק העליון, מרוקנים את התוך הרך ויוצרים סוג של קערית לחם קטנה. מזלפים שמן זית ואופים קצת בתנור שיהיה קריספי.
&nbsp
במקביל מטגנים בצל קצוץ, וכשמשחים מוסיפים שום כתוש, פטריות חתוכות לפרוסות דקיקות ומערבבים הכל. אני מוסיפה קצת אוממי פטריות טהור (קניתי בפיינקוק, אפשר להחליף באבקת מרק פטריות לשם חיזוק הטעם אם רוצים). מוסיפים שמנת מתוקה וגבינות מגוררות - אמנטל, גאודה, מוצרלה... ומבשלים עוד טיפה תוך ערבוב עד שהכל מסמיך. ממלאים את הלחמניות ואוכלים.
 
למעלה