אז מה אכלתם בחג?

כי בהתחלה הם היו מקסימים

בעת לקיחת ההזמנה והכל, ואחר-כך ברגע שהם נכנסו ללחץ כנראה על הזמן זה השתנה. הקטע הוא שאני לא מרגישה שאפשר להאשים את המלצרים וזה בעצם מגיע מגבוה יותר.
 

gastro101

New member
אסכולת רחמו שלהם- מזכירה שהיינו בערב לארוחה הודית

הציעו ארוחת טאלי -הגישו 4 מנות חמות בבת אחת . באלתור שלי לקחנו צלחות וכיסינו את הקערות שלא יתקרר. בדיעבד הייתי צריכה לבקש מנות חדשות במקום הקרות .
אגב תוך שעה ורבע כולל קפה וקינוח היינו במכונית
 
אני זוכרת את הביקורת הזאת!

מגוחך בעיניי וממש לא כיף. המלצרים לא אמרו לך כלום כשכיסית בעצמך את הצלחות?
 

FiReBall

New member
אני גם הערתי על כך

עם כי בארוחה האחרונה הדגשתי שאני רוצה לקבל את המנות אחת אחר השניה וכך היה.
&nbsp
באמת לא מצופה ממסעדה כל כך יקרה לרמת שירות כזאת (+נטייה לדחוף ארוחת טעימות בכוח), כמו גם שלא מצופה ממנה להגיש קפה מקפסולות.
 

החתולית

New member
לא אסכולת רחמו, אלא אסכולת טעמי

ברחמו אין הגשה לשולחנות. מזמינים ומקבלים את האוכל בדלפק ומשלמים בקופה.
בטעמי בעיר, היה הבעלים צועק עלינו: "לבלוע, לא ללעוס".
 

gastro101

New member
היינו בליל סדר עם 32 או קצת יותר מוזמנים ...

ארוחה צמחונית עם דגים- ראשונה התרוקנה תבנית עם פרחי כרובית בגריל ...
היה סלט אבוקדו משני סוגים (בעלת הבית קנתה 15קג אבוקדו שבועים קדם ודגרה עליהם בסבלנות שיתרככו בזמן ), גפילטע קנוי עם חזרת חריפה כמו שצריך, סלמון אפוי בשני רטבים שנאכל עד תומו . סביצה דג, קציצות דג מטוגנות, קציצות דג ברוטב עגבניות . פלחי תפוח אדמה אפוי. בליני מקמח מצה עם ריבת בצל וגבינת עיזים
סלט עגבנית שרי
קינוח- מאפה ידי - עוגת פרג, עוגת שוקולד פקאן , עוגת שוקולד בראוני. ו.עוגיות מרנג עם פקאן ופתיתי שוקולד מהבלוג מה את עושה כל היום - מומלצות בחום
הרבה ייןטוב ואפילו לימונצ'לו של וילה מסה- כשר לפסח חתם ערב ארוך בו קראנו את כל ההגדה אבל שכחנו לפתוח את הדלת לאליהו הנביא
 

pix37

New member
אורסולה - מושב צוקים - כביש הערבה


הלוואי וכל פונדקי הדרכים בארץ היו מפתחים אופי וזהות עצמאית כמו המקום המיוחד והמעניין הזה.

מדובר במסעדה גרמנית באמצע המדבר שמגישה אוכל מצוין ולא שגרתי, במקום הכי רחוק מגרמניה שאפשר לתאר.

אכלנו מנה של הרינג שהוגש עם שמנת חמוצה לידו וכוסית וודקה (34 ש"ח למנה מכובדת מאוד) הדג הרגיש מעט תעשייתי ואני מניח שהוא לא נכבש במקום אבל זו היתה מנה מצוינת נדיבה וטעימה.

למנות העיקריות רובנו הזמנו נקניקיות קנקרס. 44 ש"ח למנה של שתי נקניקיות גדולות וטובות אשר הוגשו עם כרוב חם, תפוחי אדמה בתנור ומה שהוגדר כסלט תפוחי אדמה ואשר למרבית ההפתעה היה פשוט פירה מצוין (עם מלפפונים עליו) יכול להיות שאני לא מכיר מספיק טוב את המטבח הגרמני אבל כאשר כותבים סלט תפוחי אדמה אני לרוב מכיר גרסאות של סלט תפוחי אדמה במיונז.

מנה נוספת שהוזמנה היתה נקניקיות חתוכות ברוטב קארי על שפצלה - שהיתה מעניינת לא חריפה אבל מנעד טעמים מעניין וטעים. זה לא קארי הודי אבל גם לא משהו שאני מזהה עם גרמניה.

לקינוח הזמנו את שטרודל התפוחים של המקום שהיה נהדר והוגש עם קצפת לא מתוקה שסחטה קריאות התפעלות מהחברה הטבחית המקצועית שטענה שמדובר באומנות נטו להגיע לכזו רמה של הקצפה בלי מייצבים ובלי להפוך את הקצפת לחמאה.

בנוסף שתיתי בירה מקומית בשם "קצרה ענבר" אשר מיוצרת באחד ממושבי הסביבה והיתה נהדרת - 27 ש"ח לבקבוק של שליש.

שורה תחתונה מקום נהדר - מעניין לא יקר שמגיש אוכל טוב באוירה נעימה. עצירת חובה בדרך אל או מאילת.
 

החתולית

New member
curryworst

מנה שמוצאים בהרבה מקומות בברלין - נקניקיות ברוטב קארי. לא מצליחה להבין את הקשר, אבל זו מנה נפוצה.
 

pix37

New member
תשאלי את החלבן למה הוא לא גילה לנו על המקום קודם

 

pix37

New member
בתור נציג הפורום בערבה איך לא גילית לנו

על המקום הנהדר הזה קודם
 

gastro101

New member
במוסף היום של ידיעות המלצות של נירה רוסו על אוכל בערבה

 
למעלה