זו תחרות בישול
וצריך להתבלט.
יש שם גם הבדל בין אוכל שמוגדר על ידיהם כאוכל "עילי" לעומת אוכל ביתי/ביסטרואי...
סטייק עם ציפס למשל או פירות ים מטוגנים הם אוכל ביסטרואי שלא מספיק מתוחכם לתחרות.
היכולת להתבלט שם היא בדרך כלל ברטבים , לעשות ז'ו , קונסומה צירים ורטבים מתוחכמים זו כנראה הדרך .
גם בארץ לא תקבל סתם סטייק ותוספת במסעדות "שף"
וצריך להתבלט.
יש שם גם הבדל בין אוכל שמוגדר על ידיהם כאוכל "עילי" לעומת אוכל ביתי/ביסטרואי...
סטייק עם ציפס למשל או פירות ים מטוגנים הם אוכל ביסטרואי שלא מספיק מתוחכם לתחרות.
היכולת להתבלט שם היא בדרך כלל ברטבים , לעשות ז'ו , קונסומה צירים ורטבים מתוחכמים זו כנראה הדרך .
גם בארץ לא תקבל סתם סטייק ותוספת במסעדות "שף"