הסטטיסטיקה מוכיחה את הטענות שלי נגד אנשי מקצוע מסויימים
והנסיון העגום שיש לי עם אנשי המקצוע האלה.
הרבה שנים סמכתי עליהם וזה הביא אותי למצב בריאותי רע , ורק כשלקחתי את עצמי בידיים הצלחתי ודי בקלות לשנות את המצב הבריאותי שלי - לא ע"י העצות של הדיטטיקניות שהדיטות שלהן רק גרמו לי להשמין עוד יותר, ולא ע"י עצות הרופאים שרק דחפו לי תרופות.
ואני לא מזלזל בכל אנשי המקצוע , יש הרבה אנשי מקצוע שאימצתי את דעתם ותורתם.
הרי ההמלצות שלי הם לא המצאה שלי, הם כתובים בספרות מדעית והם גם המלצות של אנשי מקצוע .
לדוגמה הרופא שכתב את הספר כרס של חיטה הוא איש מקצוע,
ההסתדרות הרפואית של הקרדיולוגים בשיראל הם אנשי מקצוע - רשויות הבריאות ומשרד החקלאות בארצות הברית הם אנשי מקצוע, והם כתבו המלצות במסמך שמתעדכן כל כמה שנים ( עידכון אחרון 2015 צפרתי לינק כמה פעמים ) רק שרוב הדיאטניות והרופאים בקופת חולים לא מתעדכנים ולא קוראים את זה, הם ממשיכים באותן שיטות שלמדו לפני הרבה שנים בלי להתעדכן. אם היית טורחת לקרא את הלינקים שאני מצרף ללמוד מהם ולהסיק מסקנות , הית רואה שכל הזמן יש מחקרים חדשים, המידע מתעדכן והרופאים ודיאטנים של קופת חולים ממשיכים לטעות .
לשמחתי יש במשרד הבריאות כמה אנשים בודדים (בניהם ליצמן) שכנראה התעדכנו סוף סוף באיחור של כמה עשורים, בכמה נושאים, ולכן מנסים עכשיו להעביר את התקנות החדשות של סימון מוצרים, דברים שידועים כבר משנות התישעים בכל העולם.
למרבית האנשים יש מטבוליזם דומה וכל מדע הרפואה מבוסס על זה , מה שעובד אצלי יכול לעבוד אצל רוב האנשים שסובלים מהבעיות שהיו לי .
אני לא המצאתי כלום, יש בעולם הרבה אנשים שעברו לתזונה בריאה כמו שלי , ויש הרבה עדויות של אנשים שאימצו דרך חיים כמו שאני עשיתי והבריאו מכל הבעיות הרפואיות שלהם .
יש המון נטורופאטים, דיטאנים , רופאים שממליצים על אכילה בריאה כזאת, יש חוות בריאות מסעדות בריאות רבות גם בישראל שמנהיגים אוכל בריא , זה לא פטנט שלי ולא הצלחה אחת בכלל.
בפינלנד כבר לפני עשרים שנה הצליחו להוריד את אחוז התקפי הלב ב60% רק ע"י הפחתת המלח , בישראל אף אחד לא יודע על זה בכלל.
את ג'ימי אוליבר את מכירה ?
אז כדאי לך , נקרא גם "השף העירום"
בזכותו באנגליה בהרבה בתי הספר וגם בכמה מקומות בארצות הברית עברו להמפכת בריאות ( בלי אוכל מתועש פחות מלח סוכר ושומן באוכל ויתר הדברים שאני כל הזמן "מטיף" להם )
https://he.wikipedia.org/wiki/ג'יימי_אוליבר
והנסיון העגום שיש לי עם אנשי המקצוע האלה.
הרבה שנים סמכתי עליהם וזה הביא אותי למצב בריאותי רע , ורק כשלקחתי את עצמי בידיים הצלחתי ודי בקלות לשנות את המצב הבריאותי שלי - לא ע"י העצות של הדיטטיקניות שהדיטות שלהן רק גרמו לי להשמין עוד יותר, ולא ע"י עצות הרופאים שרק דחפו לי תרופות.
ואני לא מזלזל בכל אנשי המקצוע , יש הרבה אנשי מקצוע שאימצתי את דעתם ותורתם.
הרי ההמלצות שלי הם לא המצאה שלי, הם כתובים בספרות מדעית והם גם המלצות של אנשי מקצוע .
לדוגמה הרופא שכתב את הספר כרס של חיטה הוא איש מקצוע,
ההסתדרות הרפואית של הקרדיולוגים בשיראל הם אנשי מקצוע - רשויות הבריאות ומשרד החקלאות בארצות הברית הם אנשי מקצוע, והם כתבו המלצות במסמך שמתעדכן כל כמה שנים ( עידכון אחרון 2015 צפרתי לינק כמה פעמים ) רק שרוב הדיאטניות והרופאים בקופת חולים לא מתעדכנים ולא קוראים את זה, הם ממשיכים באותן שיטות שלמדו לפני הרבה שנים בלי להתעדכן. אם היית טורחת לקרא את הלינקים שאני מצרף ללמוד מהם ולהסיק מסקנות , הית רואה שכל הזמן יש מחקרים חדשים, המידע מתעדכן והרופאים ודיאטנים של קופת חולים ממשיכים לטעות .
לשמחתי יש במשרד הבריאות כמה אנשים בודדים (בניהם ליצמן) שכנראה התעדכנו סוף סוף באיחור של כמה עשורים, בכמה נושאים, ולכן מנסים עכשיו להעביר את התקנות החדשות של סימון מוצרים, דברים שידועים כבר משנות התישעים בכל העולם.
למרבית האנשים יש מטבוליזם דומה וכל מדע הרפואה מבוסס על זה , מה שעובד אצלי יכול לעבוד אצל רוב האנשים שסובלים מהבעיות שהיו לי .
אני לא המצאתי כלום, יש בעולם הרבה אנשים שעברו לתזונה בריאה כמו שלי , ויש הרבה עדויות של אנשים שאימצו דרך חיים כמו שאני עשיתי והבריאו מכל הבעיות הרפואיות שלהם .
יש המון נטורופאטים, דיטאנים , רופאים שממליצים על אכילה בריאה כזאת, יש חוות בריאות מסעדות בריאות רבות גם בישראל שמנהיגים אוכל בריא , זה לא פטנט שלי ולא הצלחה אחת בכלל.
בפינלנד כבר לפני עשרים שנה הצליחו להוריד את אחוז התקפי הלב ב60% רק ע"י הפחתת המלח , בישראל אף אחד לא יודע על זה בכלל.
את ג'ימי אוליבר את מכירה ?
אז כדאי לך , נקרא גם "השף העירום"
בזכותו באנגליה בהרבה בתי הספר וגם בכמה מקומות בארצות הברית עברו להמפכת בריאות ( בלי אוכל מתועש פחות מלח סוכר ושומן באוכל ויתר הדברים שאני כל הזמן "מטיף" להם )
https://he.wikipedia.org/wiki/ג'יימי_אוליבר