קצת סדר בבלאגן
איזיווד עובדים עם 52 מקומות, לחלקם אין רישיון עסק או היתר בניה או היתר שימוש והם מופיעים ברשימה של משרד הפנים.
הם לא לוקחים אחריות על המקדמות מול ספקים שהם לא עובדים איתם.
אני בספק אם את יכולה לסגור דרכם רק אולם, אבל זה בכל מקרה כנראה לא משתלם.
האחריות שאיזיווד נותנים היא על המקדמות בלבד - כלומר סכום של כ-10,000 ש"ח.
זה אומר שאם המקום נסגר בגלל פשיטת רגל או רשות כזו או אחרת שסוגרת אותו מטעמי חוק/רישיונות/בירוקרטיה, איזיווד עושה כמיטב יכולתה למצוא לך מקום חלופי לאותו תאריך או תאריך חלופי לאותו מקום. זה אומר שאם צריך - 24 מפיקים יישבו על הטלפון כדי למצוא מקום שבדיוק היה בו ביטול לתאריך שלך, למשל. לא בטוח שהמקום החלופי או התאריך החלופי יתאימו לך (או לאורחים, לי יש אורחים שמגיעים מחו"ל ולא יוכלו לשנות מועד טיסה) ואז את פשוט מקבלת בחזרה את סכום המקדמות ששולם במעמד חתימת החוזה. זה לא עוזר לך עם עוגמת הנפש והצורך לארגן מקום חלופי בזמן קצר מאוד.
איזיווד עובדים על חבילות שכוללות הרבה ספקים - אם את לא מתכוונת לקחת ספקים דרכם זה פשוט לא משתלם.
כמו שכתבתי לך בהודעה קודמת, יש מחיר לפי מס' אורחים שכולל הרבה ספקים. אם את מחליטה לוותר על ספק מסוים - את מקבלת זיכוי על החלק היחסי שלו. אבל הזיכוי הזה לא מגיע לסכום שתצטרכי לשלם לספק שתעבדי מולו ישירות, כי גם איזיווד רוצים להרוויח. לדוגמה: על תקליטן תקבלי זיכוי של בערך חצי ממה שלוקח תקליטן בגבול התחתון. על איפור ושיער תקבלי זיכוי של 1/2-2/3 בערך ממה שלוקחים על איפור ושיער לכלה. ככה שלפי החישובים שלי - אם את לא מתכוונת לקחת דרכם לפחות כמה ספקים - זה פשוט לא משתלם.
דבר חשוב:
מפיק ליום האירוע לא כלול בחבילה של איזיווד, הם דורשים על תוספת כזו סביב 2500 ש"ח.