רגע לפני שבת קבלו טיפ נהדר להכנת צ'יפס מופלא בבית

Ron W

New member
אין על הצ'יפס שעושים בויטרינה

מאז שנדדו ללינבלום לא ביקרתי אבל העקרון: שילוב בטטה
ותפו"א חתוכים למקלונים דקים מטוגנים בשמן עמוק וטמפ גבוהה במיוחד
מוגשים בסלסלה ועליהם גרידה מקליפת לימון (לא השקעה גדולה)
הטבח טען שרק במסעדה עם עוצמת להבה גבוהה ניתן להגיע לאיכות.
לא בטוח בטיעון, אבל אין על הטעם העשיר והמענג.
הצ'יפס במתכונת שלי כולל בישול קצר במי מלח לפני החיתוך
חיתוך וטיגון להשחמה קלה, ספיגת השמן וסיום באפיה קצרה בתנור/מיקרו
- המיקרו נותן אפקט נימוחות שאין באפיה רגילה.

https://www.haaretz.co.il/food/1.2376204

https://food.walla.co.il/recipe/649488
 
גם אני אוהבת צ'יפס בטטה


גם השיטה שלך מסורבל מדי בשבילי ובשביל צ'יפס.
תאמין לי שיוצא לי צ'יפס מעדן מלכים בלי כל ההסתבכויות של בישול לפני, טיגון אחרי, קירור ושוב טיגון וכולי. תאמין לי, להכין קוסקוס כבר פשוט יותר
 

shayCn

New member
מעדיף פוטטוס על צ'יפס

פוטטוס יותר עשירים בתוכן שלהם, ככה אני לא מרגיש שאני אוכל צ'יפס דק שרוף עם שמן.
חוץ מזה, זה מתכון לצ'יפס הולנדי, הכל נכון אבל הוא דורש הרבה זמן הכנה. אפשר לוותר על שלבי ההחזרה למקרר ואחרי הסינון להכניס לטיגון או לחילופין לתנור על 180 מעלות ל25 דקות. אם לא רוצים לוותר על שלבי הקירור, אז פשוט לקנות מוכן קפוא, זה אותו הדבר, צ'יפס שעבר את כל השלבים.
&nbsp
 
למעלה