המממ... לגבי עזרים לבצק סוכר
יש כל מיני כלי עבודה לבצק סוכר. לא ממש יודעת מה המכשיר שראית שנראה כמו סכין גילוח, אם את יכולה להעלות תמונה שלו זה יעזור לי להבין מה הוא עושה ואז תראי אם הוא נחוץ לך. אני חושבת שמה שצריך זה - מחליק בצק סוכר (נראה כמו מגהץ קטן מפלסטיק) כי הוא באמת עוזר להחליק יפה את הבצק על העוגה ולהצמיד אותו אליה יותר טוב. מערוך חלק לגמרי (לא חובה לקנות בחנויות של בצק סוכר, אבל רצוי מערוך כמו מקל מטאטא ולא עם ידיות, כדי שלא יהיו פסים על הבצק). יש כל מיני מצבטים וגלגלות שיוצרים דוגמאות - ממש לא צריך את כולם, והם יקרים. אבל אם יש דוגמה או שתיים שמאד אהבת ואת מתכננת להכין עוגות בצק סוכר מלבד זו המדוברת, שווה שיהיה לך אחד או שניים כאלה. לגבי חותכנים קטנים - בחנויות יצירה וכדומה יש חותכנים קטנים במחיר זול בהרבה מהחותכנים המיועדים לבצק סוכר של חברת WILTON. אם יש משהו ממש מקסים שראית של וילטון, אולי שווה לקנות, אבל אפשר למצוא הרבה חותכנים בזול יותר. ועוד משהו שקניתי זה טוש צבע מאכל. יש בכל מיני צבעים, אני קניתי שחור. לא יקר ויעיל לכיתוב וליצירת פרצופים למשל.