מלגו ומלבר, קצת לפני מוצש.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה ההבדל בין דג נא לדג נע...


 
בתור בדיחה זה לא רע...

דג עם דופק הוא דג חי.
מובילים אותו במים. והרבה מים.
זה בערך מייקר עלות הובלה פי 10.
לא שולחים דגים חיים לארץ.
מה שמגיע מספינות הדיג בוודאי שהוא לא חי.
מהיכן לקחת את המידע הנ''ל,
רק לך פיתרונים.
 

דימונד

New member
השורה דג חי = דג עם דופק

הייתה בציניות
בכל אופן זה טרי
חמישי באריה
&nbsp

 
השורה לא הייתה ''דג חי-דג שיש לו דופק''

אלא '' דג טרי- דג שיש לו דופק"
זה לא בדיחה אלא פשוט עובדה לא נכונה בתכלית.
ושנית איש לא אמר שלא מגישים דגים טריים אלא שחלון ה"טריות'' של דג נימשך יותר מיומיים שלושה בתעשיה הזו.
הרבה יותר...
למיסעדה שלא דגה לבד את חומר הגלם שלה אין הרבה מה לעשות מלבד לחיות עם הסטנדרט ביחוד בדגי יבוא.
 

inבאלי

New member
הפולנטה נראית מימית מדי, לפחות בעיני

תודה על הדיווח.
 

דימונד

New member
אולי המחיר לא זול זה כן

אבל האיכות של הבשר והטיפול בו היו שווים כל שקל
 

oreldi

New member
תודה על הדיווח. חבל שהמחיר של הסינטה פראי

לחלוטין. אכלתי את הסינטה שם (300 גרם) והוא היה בינוני. 156 שקל זה יקר גם לסינטה מצוינת, על אחת כמה וכמה לנתח בינוני.
הקינוח באמת נהדר
 

דימונד

New member
אכלתי בהרבה מקומות בשר

בארץ בכלל ובתל אביב בפרט
להגיד על הסינטה שהיא הייתה בינונית אני לא יכול להגיד
מבחינתי הבשר היה ברמה גבוהה וגם הטיפול בו
ושוב אני לא מצדיק את המחיר הגבוהה
 

oreldi

New member
אמרתי שהסטייק שאני אכלתי היה בינוני

אין לי ספק שהנתח שלך היה טוב ונהנית ממנו. אבל מהסטייק שאני קיבלתי נהניתי הרבה פחות
 

pix37

New member
טיפול = הכנת הבשר לצליה וצלייתו

בשר טוב לא סתם מוציאים מהפריזר וזורקים על האש.
יש צורך ליישן אותו, לחתוך אותו נכון
להביא אותו לטמפרטורה נכונה לפני הצליה
לצלות אותו נכון
ולהגיש אותו נכון

כל התהליכים האלה נקראים טיפול ולפיהם נמדדת מקצועיותה של מסעדה
 

salo22

New member
תודה על המידע והשיתוף

מקום שבהחלט צריך לנסות מתישהו, למרות שבהחלט גם אצלי התמונות וכלל הדיווחים משם "לא עושים" את זה מספיק, קורה..
 

אור2221

New member
כשאני הייתי - לא נפלתי

אבל אודה, שיתכן שהיה מדובר בבחירה שגויה של מנות.
בטן חזיר - מנה שמנונית ביום לח והביל, ישבנו בחוץ והיה די קשה להתמודד איתה.
 
למעלה