דג עם דופק הוא דג חי.
מובילים אותו במים. והרבה מים.
זה בערך מייקר עלות הובלה פי 10.
לא שולחים דגים חיים לארץ.
מה שמגיע מספינות הדיג בוודאי שהוא לא חי.
מהיכן לקחת את המידע הנ''ל,
רק לך פיתרונים.
אלא '' דג טרי- דג שיש לו דופק"
זה לא בדיחה אלא פשוט עובדה לא נכונה בתכלית.
ושנית איש לא אמר שלא מגישים דגים טריים אלא שחלון ה"טריות'' של דג נימשך יותר מיומיים שלושה בתעשיה הזו.
הרבה יותר...
למיסעדה שלא דגה לבד את חומר הגלם שלה אין הרבה מה לעשות מלבד לחיות עם הסטנדרט ביחוד בדגי יבוא.
בארץ בכלל ובתל אביב בפרט
להגיד על הסינטה שהיא הייתה בינונית אני לא יכול להגיד
מבחינתי הבשר היה ברמה גבוהה וגם הטיפול בו
ושוב אני לא מצדיק את המחיר הגבוהה
בשר טוב לא סתם מוציאים מהפריזר וזורקים על האש.
יש צורך ליישן אותו, לחתוך אותו נכון
להביא אותו לטמפרטורה נכונה לפני הצליה
לצלות אותו נכון
ולהגיש אותו נכון
כל התהליכים האלה נקראים טיפול ולפיהם נמדדת מקצועיותה של מסעדה