מן הסתם מי שמשלם על כל קמפיין קפלן בשנה האחרונה. קרי מליונרים ישראלים שמאלנים ביחד עם ארגוני שמאל מחו"ל, שהגו בשנים האחרונות את תוכניתם להפלת שלטון הימין ורכבו על נושא הרפורמה המשפטית (בהצלחה יתרה גם מעבר למה שהם עצמם ציפו כנראה) להשגת מטרה זו. מבחינתם לא חבל על הכסף, שכן כל מה שמסייע לקדם את השגת המטרה, שווה את הכסף. לדידם יצירת אווירה שהממשלה לא לגיטימית, מצדיקה זאת ומבחינתם שלטים אלו, גם אם מכוונים נגד שר אחד בלבד בממשלה כולה, משיגים זאת.מי שילם על הקמפיין הזה? לא חבל על הכסף?
הכל אתה יודע...מן הסתם מי שמשלם על כל קמפיין קפלן בשנה האחרונה. קרי מליונרים ישראלים שמאלנים ביחד עם ארגוני שמאל מחו"ל,
לא שאלה סבוכה במיוחד, אתה יודע.הכל אתה יודע...
לא שאלה סבוכה במיוחד, אתה יודע.
הם ממש נלחמים ומשקיעים המון כספים למען השילטון והכסף הציבורי.מן הסתם מי שמשלם על כל קמפיין קפלן בשנה האחרונה. קרי מליונרים ישראלים שמאלנים ביחד עם ארגוני שמאל מחו"ל, שהגו בשנים האחרונות את תוכניתם להפלת שלטון הימין ורכבו על נושא הרפורמה המשפטית (בהצלחה יתרה גם מעבר למה שהם עצמם ציפו כנראה) להשגת מטרה זו. מבחינתם לא חבל על הכסף, שכן כל מה שמסייע לקדם את השגת המטרה, שווה את הכסף. לדידם יצירת אווירה שהממשלה לא לגיטימית, מצדיקה זאת ומבחינתם שלטים אלו, גם אם מכוונים נגד שר אחד בלבד בממשלה כולה, משיגים זאת.
פעם יאיר לפיד שאל כל הזמן איפה הכסף.הם ממש נלחמים ומשקיעים המון כספים למען השילטון והכסף הציבורי.
זה כמו עסק,הם משקיעים ומקווים לקצור את הפירות שיהיו בשילטון ולהחזיר את ההשקעה.
אתה מבין את השחיתות? לדעתי את כל הקמפיין הזה וההשקעה הזאת אנחנו האזרחים נשלם
אבל הוא לא בקואליציהפעם יאיר לפיד שאל כל הזמן איפה הכסף.
ואז הוא קיבל תפקיד בקואליציה. ומאז, הוא כבר לא שואל איפה הכסף.
הוא שאל כל הזמן איפה הכסף כשלא היה בקואליציה.אבל הוא לא בקואליציה
נכון בהחלט.מן הסתם מי שמשלם על כל קמפיין קפלן בשנה האחרונה. קרי מליונרים ישראלים שמאלנים ביחד עם ארגוני שמאל מחו"ל, שהגו בשנים האחרונות את תוכניתם להפלת שלטון הימין ורכבו על נושא הרפורמה המשפטית (בהצלחה יתרה גם מעבר למה שהם עצמם ציפו כנראה) להשגת מטרה זו. מבחינתם לא חבל על הכסף, שכן כל מה שמסייע לקדם את השגת המטרה, שווה את הכסף. לדידם יצירת אווירה שהממשלה לא לגיטימית, מצדיקה זאת ומבחינתם שלטים אלו, גם אם מכוונים נגד שר אחד בלבד בממשלה כולה, משיגים זאת.
זיוף? הרי ידוע לכל שנת
כי השמאלנים כבר לא תומכים בשלטון הדמוקרטי.הבעיה אינה עם הממשלה.
הבעיה היא אם אלו שהביאו את ממשלת האסון הזאת לעם ישראל.
לכן גם הטיפול יהיה טיפול שורש.
לא הפלת הממשלה אלא להיפטר מהפרזיטים .
אומר מי שתומך בדמוקרטיה שבה בית המשפט כפוף לממשלה.כי השמאלנים כבר לא תומכים בשלטון הדמוקרטי.
זה השקר ששמאלנים מספרים בשביל שלא יעשו רפורמה לתיקון מערכת המשפט.אומר מי שתומך בדמוקרטיה שבה בית המשפט כפוף לממשלה.
בדיוק בגלל דיבורים כאלה החמאס בחר ביטוי ההתקפה כי הם חשבו שאנחנו על סף מלחמת אחים בין מדינת יהודה למדינת ישראל.נכון בהחלט.
מיליונרים ישראלים.
אין צורך בכאלו מחו"ל.
יש מספיק כאן בארץ.
אתה רק טועה בקשר לתוכנית.
התוכנית היא להיפרד מממלכת יהודה.
לשלוח אותך ושכמותך לאיו"ש.
כי...............
הבעיה אינה עם הממשלה.
וישא"ק.
ד"א ארזת לבד ? אתה מיועד לגוש קטיף ברצועה, לא לאיו"ש.
הוא תומך בבית משפט שכפוף לממשלה ואתה תומך בממשלה שכפופה לבית משפט, בכל התמיכה היא בעריצות של אחת משלושת הרשויות מה שמנוגד לדמוקרטיה.אומר מי שתומך בדמוקרטיה שבה בית המשפט כפוף לממשלה.
כרגיל,שקר.בדיוק בגלל דיבורים כאלה החמאס בחר ביטוי ההתקפה כי הם חשבו שאנחנו על סף מלחמת אחים בין מדינת יהודה למדינת ישראל.
הוא תומך בבית משפט שכפוף לממשלה ואתה תומך בממשלה שכפופה לבית משפט, בכל התמיכה היא בעריצות של אחת משלושת הרשויות מה שמנוגד לדמוקרטיה.
אתה פעיל חמאס ? או אולי אתה הנציג שלו ?בדיוק בגלל דיבורים כאלה החמאס בחר ביטוי ההתקפה כי הם חשבו שאנחנו על סף מלחמת אחים בין מדינת יהודה למדינת ישראל.
בדיוק בגלל דיבורים כאלה החמאס בחר ביטוי ההתקפה כי הם חשבו שאנחנו על סף מלחמת אחים בין מדינת יהודה למדינת ישראל.נכון בהחלט.
מיליונרים ישראלים.
אין צורך בכאלו מחו"ל.
יש מספיק כאן בארץ.
אתה רק טועה בקשר לתוכנית.
כי...............
הבעיה אינה עם הממשלה.
וישא"ק.
הוא תומך בבית משפט שכפוף לממשלה ואתה תומך בממשלה שכפופה לבית משפט, בכל התמיכה היא בעריצות של אחת משלושת הרשויות מה שמנוגד לדמוקרטיה.אומר מי שתומך בדמוקרטיה שבה בית המשפט כפוף לממשלה.
אני הרגשתי כך לפני 18 וחצי שנים כשהשרים שהצבעתי להם פוטרו מהממשלה רק כדי למנוע מהם את הזכות להצביע בישיבת ממשלה נגד ההתנתקות. ומילא החזירות של ראש ממשלה מהליכוד, אבל היועץ המשפטי הלבין את המהלך וכשהשר המועדף עלי נלחם וברח ממכתב ההתפטרות היועץ המשפטי נזף בו ולא בראש ממשלה שמפטר אותו ללא סיבה וגם נתן זכות לפטר בלי לתת מכתב פיטורים ליד העיקר שלא יוכל להצביע בממשלה והשר שבחרתי ידע את הזכויות שלו וניסה להיכנס לישיבה וסילקו אותו בכוח. והדבר החמיר עוד יותר כשבג"צ פסק שראש ממשלה יכול לפטר כמה שרים שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה ולמעשה חופשי להטות את הצבעות הממשלה עם משחק כיסאות מוסיקליים.אתה פעיל חמאס ? או אולי אתה הנציג שלו ?
אתה מקבל מהם דיווח שוטף על הסיבות שהם פתחו בהתקפה ב 7/10 ?
אנחנו "במלחמת אחים" מהרגע שהממשלה הנוראית הזאת הוקמה , כאשר מי שמוביל את המלחמה זה ראש הממשלה האסוני ביותר שהיה אי פעם במדינה. הביצוע ניתן ל יריב לוין שעדיין גם בעיתות מלחמה ממשיך במהלך ההפיכה המשפטית.
אל תתפלא אם תקום יום אחד בבוקר ותמצא עצמך במדינה דיקטטורית, לך יהיה קל , כי תרגיש כאילו חזרת לרוסיה .
ובכל זאת מה לעשות, מעורבים כאמור גורמי מימון (שמאל-ישראלי-קיצוני) מחו"ל.נכון בהחלט.
מיליונרים ישראלים.
אין צורך בכאלו מחו"ל.
יש מספיק כאן בארץ.
מצוין. טיפול שורש זה חשוב. אבל אההה... אם אתה מדבר על הפרדה כלשהי בין איו"ש לישראל שממערב לקו הירוק, נצטרך להפסיק את הדיון כאן. כאילו, אני נהנה כידוע מההתכתבויות מולך ורושם אותם ברשימת 'מטלות החסד' השבועיות שלי. אבל על שיחת מדע בדיוני לא בא לי בשעה כזאת, ומאחר והתסריט הזה לא עומד להתממש בימי חיינו...אתה רק טועה בקשר לתוכנית.
כי...............
הבעיה אינה עם הממשלה.
יעני אתה, משפחתך וחבריך עוזבים את המדינה? חבל משהו בעיני, אבל מה אגיד לך, תהנו לכם.לא הפלת הממשלה אלא להיפטר מהפרזיטים .
איזה כיף. אשמח להתגורר בגוש קטיף המתחדשת. מפיך לקל הטוב היושב במרומים, שיתגשם במהרה בימינו אמן!וישא"ק.
חחחחחובכל זאת מה לעשות, מעורבים כאמור גורמי מימון (שמאל-ישראלי-קיצוני) מחו"ל.
מצוין. טיפול שורש זה חשוב. אבל אההה... אם אתה מדבר על הפרדה כלשהי בין איו"ש לישראל שממערב לקו הירוק, נצטרך להפסיק את הדיון כאן. כאילו, אני נהנה כידוע מההתכתבויות מולך ורושם אותם ברשימת 'מטלות החסד' השבועיות שלי. אבל על שיחת מדע בדיוני לא בא לי בשעה כזאת, ומאחר והתסריט הזה לא עומד להתממש בימי חיינו...
יעני אתה, משפחתך וחבריך עוזבים את המדינה? חבל משהו בעיני, אבל מה אגיד לך, תהנו לכם.
איזה כיף. אשמח להתגורר בגוש קטיף המתחדשת. מפיך לקל הטוב היושב במרומים, שיתגשם במהרה בימינו אמן!
לשיקולך אם מיצינו או לא. משהדיון עבר לשעות היום אין לי שום בעיה לקיים איתך דיון מדע בדיוני ואני רואה כידוע וכאמור מעלה חשיבות בהתכתבות הזאת מולך. לגופם של דברים צר לי לאכזבך, אך אין לי צורך או כוונה להיות שריף במקום כלשהו. לא באיו"ש ולא באזח"ע. שמח שאתה מסכים עם הקריאה לבורא עולם שגוש קטיף המתחדשת יקום במהרה. שמח גם ש"נקבל" (לא יודע מי אלו לשון הרבים שאתה מדבר עליהם, אבל אני זורם) את רצועת עזה, אם כי אנחנו לא זקוקים לכולה. די לנו בשליטה ישראלית בכולה ובהתיישבות נרחבת ומפותחת לצד האוכלוסיה הערבית במקום.חחחחח
ואין אפילו איזה "פבלוב" אחד ?
הדרדרת .
הפרדה לא רק מאיו"ש, גם את עזה תקבלו כבונוס.
ד"א , אני בהחלט אמליץ לגורמים המוסמכים שימנו אותך לשריף של גוש קטיף.
ולבסוף, ראה זה פלא , יש אפילו הסכמה משותפת :
"מפיך לקל הטוב היושב במרומים, שיתגשם במהרה בימינו אמן!"
רק אל תשכח שאתה אחראי לבטחון התושבים.
שריף או לא שריף !!!
מיצינו ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.