אומר לך בקצרה מספר מלים...
1. בינינו... הכי טוב שתכין לך לבד את המרקים שלך. תבחר את הירקות הכי טעימים
ותעשה שימוש רק בחומרים טובים ונקיים. גם טעים. גם בריא.
2. קרא את הספר "בטן של חיטה", ותלמד להכיר בעובדה, שחיטה אינה טובה עבורינו,
ובטח שלא החיטה שמגדלים כיום כמוצר חקלאי זול, שכלל אינו דומה לחיטת העבר
שלה עוד היו תכונות "טובות".
לטענתו של כותב הספר, אין מצב ל"רגישות גבוהה או בינונית". כל אדם רגיש לגלוטן,
שאינו טוב לכולנו. אז נכון. יש חולה צליאק, שעבורו אפילו טיפה גלוטן היא הרסנית,
אבל גם מי שאינו מוגדר כחולה צליאק, יסבול מהגלוטן. נקודה. לכן, ולדעתו, אסור
לנו לצרוך גלוטן, אף לא כחטא "חד פעמי" או כפיתוי כי זה טעים וכולה, קצת.
3. לאורך כחודש, נסיתי להימנע מגלוטן. לא ממש ב-100%, אבל ככל שיכולתי.
התחושה הייתה טובה. הייתה לי ירידה ברמות הסוכר בדם ואפילו החלה ירידה במשקל.
WIN WIN, רק שלא הצלחתי לשמור זאת הלאה... כעת אנסה שוב.