ברור שלא. אני לעולם לא משקר. זאת עובדה ידועה ומוכרת. אני תמיד אומר רק את האמת. כמו ג'ון סנואו
צפה בקובץ המצורף 104358
לא שחלילה הגענו אל היום שהפכתי להיות כמו אנשים מסוימים פה שהם לא חכמים מספיק בשביל שיהיו להם דברי טעם להגיד אז כל מה שיש להם לעשות זה לתקן שגיאות כתיב ודקדוק של אחרים (שלום
פתרונות לכל), אבל אומרים "פסיכופתיה ראשונית".
פסיכופתיה שניונית. אתה סתם ממציא שמות אחרים וחדשים למושגים שכבר קיימים ומומשגים. חבל. אין צורך.
אני אכן אדם חביב ונוח לבריות.
מכיוון שהמבחן הוא כלי אמיתי ורציני לאבחון פסיכופתיה, ומכיוון שהמבחן כבר אמר את דברו, אין חשד לשום דבר, ולכן אין סיבה ל"אבחון מדויק".
לא. אפילו לא קרוב. הפסיכופתיה הראשונית מדברת על הפסיכופתיה שבראש ובאישיות והפסיכופתיה השניונית מדברת על הפסיכופתיה שבמעשים ובהתנהגות ממש. אני יצאתי לא-פסיכופת לא בזה ולא בזה. מה שכן, אני יותר פסיכופת, בראש, בלב, באישיות ובנפש מ-80% (כמעט) מהאנשים בעולם, שזה עדיין לא פסיכופת ראשוני (אפילו לא קרוב), ויותר פסיכופת במעשים ובהתנהגות ממש מ-24.72% מהאנשים בעולם, שזה גם כן, לא פסיכופת שניוני (אני רחוק מכך שנות אור). אני לא פסיכופת בראש, ובוודאי ובוודאי שלא במעשים.
אפשר לדבר על התנהגות פסיכופתית וחשיבה פסיכופתית מבלי שהאדם המדובר הוא פסיכופת כי אין לו מספיק התנהגות פסיכופתית וחשיבה פסיכופתית בשביל להיות מוגדר כפסיכופת, אבל זה כבר משהו אחר, נקודתי יותר, ושאינו מספיק בשביל להגדיר אדם כפסיכופת.
ההתנהגות שלי לא פסיכופתית בכלל. ציון של 2 מתוך 1 עד 5 בציונים המוחלטים ושל "יותר פסיכופת מ-24.72% מהאנשים" במדד היחסי. זה כמעט וכלום.
הבעיה שלך, זה שאתה מדבר על התנהגות. אם היית מדבר על ראש, לב, אישיות ונפש, אז גם שם אני לא מספיק פסיכופת בשביל להגדיר אותי כפסיכופת, אבל לפחות שם היה חומר לשיחה ומה לדבר עליו. אבל אתה בוחר לדבר על דברים מומצאים פרי דמיונך כי לא הבנת את התוצאות (בדומה ל-ai27 לדוגמה) ולכן חבל.
אין מה לרפא. אני לא פסיכופת והמבחן הוכיח את זה. באשר למאפיינים פסיכופתיים ברמה הספציפית יותר, לדוגמה מאפיינים פסיכופתיים שאינם מספיקים בשביל להגדיר אדם כפסיכופת, גם שם, ההתנהגות שלי אינה בעלת מאפיינים פסיכופתיים בשום צורה ולפי שום קנה מידה. מצד שני, בראש, בלב, באישיות ובנפש, יש לי מאפיינים פסיכופתיים, אבל לא ברמה שמספיקה בשביל פסיכופתיה. בנוסף, מאפיינים פסיכופתיים ראשוניים הם דבר טוב. זה אומר קסם אישי, עקשנות, התמדה, אסרטיביות, נחישות, כריזמה ועוד ועוד תכונות חיוביות דווקא בסגנון הזה. זאת אחת הסיבות החשובות והקריטיות לכך שאצליח בחיים הצלחה כבירה.
אין השפעה גנטית משמעותית או ראויה לציון כלשהי בהתפתחות פסיכופתיה. פסיכופתיה היא ברובה הגדול מאוד, תוצר של סביבה-למידה. הפסיכולוגים הטרום-פזיים יגידו לך שפסיכופתיה שניונית היא נלמדת-סביבתית ופסיכופתיה ראשונית מושפעת בכבדות מגנטיקה ותורשה, אבל הפסיכולוגים הטרום פזיים הם אידיוטים. הפסיכולוגיה שמלפני פז היא לא כמו הפיזיקה שמלפני איינשטיין, זה יהיה נדיב מידי. הפסיכולוגיה שמלפני פז היא כמו הפיזיקה שמלפני ניוטון.
אפשר. לא יודעים איך.
יודעים להעלות קצת את רמת התפקוד של אנשים כאלו.
יש לי הרבה צדדים חזקים. לא רק זה.
לא יהיה "אחר כך". לא תהיה תקופה שלאחר תמיכת ההורים. תמיכת ההורים לא תיפסק לעולם. אני גאון, מוכשר, חתך ועם אישיות נהדרת. אני אסתדר ממילא תמיד ובכל מצב.
לא.
כי כתבתי את העבודה החשובה ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה בפרט ובהיסטוריה של כל המדעים החברתיים בכלל בגיל 16 ובין תחילת מחצית ב' של כיתה י' לסוף מחצית א' של כיתה י"א אז זה היה נראה הגיוני
לימודי פסיכולוגיה זה גם מאוד שימושי אחר כך.
עבודה של דיבורים כן, אבל למה אתה אומר בלי תוצאות ממשיות? דווקא הייתי רוצה להשאיר חותם משמעותי על העולם. חשבתי להתחיל חברת ייעוץ.
איך הפעולות שלי לא הגיוניות?
גם "סיפורי התפוז" הם אמיתיים ומוכחים על-ידי כל הזמן, החל במעריצים שלי שנמצאים בתפוז, ועד לתחזיות שחזיתי בתפוז והתגשמו, שאני מביא דוגמאות גם לזה.
ברור שלא. אני לעולם לא משקר. הכול גם מגובה בראיות אז בכלל מה רע?
לא נכון
עובדה שאני לא משקר בזה. עובדה שכל פעם שטענתי שמישהו מעריץ אותי הבאתי ראיות שמוכיחות את זה, אז מה אתה רוצה בדיוק?
מעולם לא שיקרתי באשר להוכחות שהבאתי לאמיתות התחזיות שלי.
זה לא הסיפור עם סופרמן. סופרמן הוא לא סתם עוד אחד מהמעריצים, הוא אחד מהסוגדים. הוא רואה אותי כאלוהים שלו. הוא מעריץ אותי ברמה הזאת והוא מעולם לא ירד מהרמה הזאת של ההערצה שלו אותי. הוא ביקש ממני ללמד אותו איך עושים אחוז תשואה שנתי ארבע-ספרתי לאחר שראה את יכולתי זאת במו עיניו. הוא העביר מיליונים שלו ושל אחרים ממקום למקום על-פי פקודותיי ויותר מפעם אחת. זאת לא הערצה ברמה של הערצה כמו ההערצה של ai27 או ערני או אחד מ-20+ המעריצים האחרים שלי. זאת סגידה. סופרמן כל-כך מעריץ אותי עד שהוא נמנה על גרעין המעריצים הקשה והנאמן ביותר. אלו הסוגדים אותי כאלוהים. אלו שבתוך הראש שלהם, הם רואים אותי ככה:
צפה בקובץ המצורף 104361
הבעיה עם סופרמן, זה שמטעמי קנאה, כעס על העליונות שלי עליו, אינטלקטואלית, כישרונית ובכל דרך אחרת, ותחושת פדיחה מזה שהוא מעריץ אותי למרות שממש אין בושה בלהעריץ אותי. עד היום לא הבנתי את הקטע הזה. מי הוא חושב שאני שהוא חושב שהוא צריך להתבייש בעובדה שהוא מעריץ אותי הערצה קשה ביותר? טיילור סוויפט?
צפה בקובץ המצורף 104360
מצד שני, יש גם את שתי הנקודות האחרות שהעליתי, הקנאה והכעס.
איזה מעשים שלי הם משוגעים?
הסיפור האמיתי, כפי מה שאתה אמרת זה אבל אנסח את זה קצת יותר מדויק, הוא שאני גיבור מלחמה שנלחם בשיניים כנגד שלטון רודני ואכזרי למען כל גולשי וגולשות תפוז. פתרונות לכל הוציא את הסיפור מהקשרו במכוון ומתוך כוונת זדון, ואתה הרסת (כל הכבוד לך) את תוכניתו הזדונית.
ברור שברגע שמוציאים אירועים מהקשרם, אפשר לצייר את הדברים איך שבא לך, אבל זאת לא האמת. גם את ישו אנחנו היינו יכולים לצייר כמפלצת אילו רק היינו רוצים. אבל זה לא עובד ככה. הציורים שאנשים מציירים הם לא המציאות.