גם אצלי זה מתחסל במהירות ואני רק בן אדם אחד
לא משנה מה וכמה, זה מתחסל מהר.
שמה - (לא כל אלה ביחד, אבל בדרך כלל 4-5 סוגים)
*כרובית (לא מרתיחה קודם!! פשוט מחלקת לפרחים וצולה)
*פרוסות חצילים או אם אני מוצאת חצילים קטנים מאורכים(נקראים כאן "חציל איטלקי") אז חתוכים לרבעים לאורך
*בטטה
*שומר
*סלק קטנים שטופים ועטופים בנייר כסף (אחרי הצליה, מקררת קצת, ואז מקלפת וחותכת)
*אספרגוס - צריכים מעט זמן צליה
*בצל אדום
*זוקיני
*גזר שלמים קלופים, חתוכים לאורך אם הם גדולים (הכי יפה אם את מוצאת גזר צבעוני)
*כרוב ניצנים
נראה לי שזהו.
אני לא מתעסקת עם זה יותר מדי - שמה נייר כסף בתבנית, מסדרת את הירקות, מפזרת מלח גס ומעט שמן זית וזהו.
אחר כך, מוסיפה לסלט, מוסיפה לדגן מבושל כמו קוסקוס או אורז, מוסיפה לכריך, בקיצור משדרגת כל ארוחה ככה.
לא משנה מה וכמה, זה מתחסל מהר.
שמה - (לא כל אלה ביחד, אבל בדרך כלל 4-5 סוגים)
*כרובית (לא מרתיחה קודם!! פשוט מחלקת לפרחים וצולה)
*פרוסות חצילים או אם אני מוצאת חצילים קטנים מאורכים(נקראים כאן "חציל איטלקי") אז חתוכים לרבעים לאורך
*בטטה
*שומר
*סלק קטנים שטופים ועטופים בנייר כסף (אחרי הצליה, מקררת קצת, ואז מקלפת וחותכת)
*אספרגוס - צריכים מעט זמן צליה
*בצל אדום
*זוקיני
*גזר שלמים קלופים, חתוכים לאורך אם הם גדולים (הכי יפה אם את מוצאת גזר צבעוני)
*כרוב ניצנים
נראה לי שזהו.
אני לא מתעסקת עם זה יותר מדי - שמה נייר כסף בתבנית, מסדרת את הירקות, מפזרת מלח גס ומעט שמן זית וזהו.
אחר כך, מוסיפה לסלט, מוסיפה לדגן מבושל כמו קוסקוס או אורז, מוסיפה לכריך, בקיצור משדרגת כל ארוחה ככה.