דיווח אוכל מיפן וקוריאה (חלק 2): טוקיו

sweetdreams

New member
וזהו דונאט במילוי קארי



 

sweetdreams

New member
וכאן אנחנו כבר עוזבים את טוקיו

עלינו על השינקנסן, הרכבת המהירה, בדרך לאוסקה. ומה אוכלים בשינקנסן, אם לא בנטו בוקס.

 

sweetdreams

New member
ולאחר פתיחה



אמשיך לעדכן על נשנושינו במרכז ודרום יפן בשרשורים הבאים!


 

מיתר44

New member
הדיווחים שלך גורמים לי להתגעגע למקומות

שטרם הגעתי אליהם. זה נשמע לי מוזר אבל אמיתי.
אני חושב שאת מציבה רף גבוה ביותר למדווחי הפורום הזה (ומרמז למי
שנמצא עכשיו שם, נהנה ויוסיף כהנה וכהנה על חויותיו הקולינאריות).
מחכה בכליון להמשך.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
כתוב ומצולם נפלא
נראה ונשמע כמו גן עדן קולינרי


מדכא לחשוב שבישראל אנחנו מקבלים קמצוץ מהרכיבים האלה, לא טריים ולא איכותיים באותה מידה ומשלמים הרבה הרבה יותר...
 
לא בהכרח...

כאמור, ביפן לא הייתי, אבל בקוריאה האוכל זול וטעים להפליא. בטח כשבארץ הרבה מהפלאפלים הם 16-20 למנה.
 

החתולית

New member
על הדיווחים ועל ההשקעה

לא הספקתי לקרוא הכל, אבל ריפרוף מהיר והתמונות הספיקו כדי לחזק את הרצון שלי לבקר ביפן.
&nbsp
אעלה את שני השירשורים לקישורי הפורום.
 
למעלה