אוזי ואמנדה!
ס סקנדינביה1 New member 5/9/12 #21 אוזימנדה! לפחות אמנדה נסבלת, משהו שאי אפשר להגיד על אוזי, תורג'י או אנה
F fistuk38 New member 6/9/12 #33 זה תלוי אם בתור זוג כול אחד בפני עצמו מבחינת כול אחד בפני עצמו ברור שאוזי ואמנדה הרבה יותר איכותיים והרבה יותר יפים מבחינת זוגיות אני לא יודע אם אוזי ואמנדה נהיו זוג
זה תלוי אם בתור זוג כול אחד בפני עצמו מבחינת כול אחד בפני עצמו ברור שאוזי ואמנדה הרבה יותר איכותיים והרבה יותר יפים מבחינת זוגיות אני לא יודע אם אוזי ואמנדה נהיו זוג
X X יו יו S New member 6/9/12 #34 מבחינה זוגיות על אי דווקא הם היו יותר זוג מאנה ואיתי ולפי דעתי אישית איתי יותר יפה ואיכות מאוזי (שלא מצטייר כאיש חכם) ואני לא זוכרת איך אמנדה נראת אבל אני חושבת שאני מעדיפה את יופי שלה על פני יופי של אנה בקשר לאיכות אני מעדיפה את אנה
מבחינה זוגיות על אי דווקא הם היו יותר זוג מאנה ואיתי ולפי דעתי אישית איתי יותר יפה ואיכות מאוזי (שלא מצטייר כאיש חכם) ואני לא זוכרת איך אמנדה נראת אבל אני חושבת שאני מעדיפה את יופי שלה על פני יופי של אנה בקשר לאיכות אני מעדיפה את אנה
F fistuk38 New member 6/9/12 #36 אני לא יודע אם הם נשארו זוג אחרי התוכנית אוזי פי 1000 יותר יפה מתורג'י -- תורג'י מכוער
X X יו יו S New member 6/9/12 #38 הם לא וכתבתי לך הם היו יותר זוג על אי מאשר אנה ואיתי בין אנה ואיתי זה היה נראה כמו חברות חזקה וזה מה שאלתי מבחינה זוג על אי וזה טעם שלך טעם שלי הוא שונה אני גם חשבתי שאוזי נראה טוב אבל איתי הוא טעם שלי בגברים
הם לא וכתבתי לך הם היו יותר זוג על אי מאשר אנה ואיתי בין אנה ואיתי זה היה נראה כמו חברות חזקה וזה מה שאלתי מבחינה זוג על אי וזה טעם שלך טעם שלי הוא שונה אני גם חשבתי שאוזי נראה טוב אבל איתי הוא טעם שלי בגברים
F fistuk38 New member 6/9/12 #42 לטעמי אוזי נראה יותר טוב מתורג'י אבל אושרי נראה יותר טוב מאוזי (לא עם השפם שהוא היה איתו בגמר כי עם הלוק הזה הוא לא נראה טוב)
לטעמי אוזי נראה יותר טוב מתורג'י אבל אושרי נראה יותר טוב מאוזי (לא עם השפם שהוא היה איתו בגמר כי עם הלוק הזה הוא לא נראה טוב)
X X יו יו S New member 6/9/12 #48 אוקי אגב שאני אומרת על מישהו( או מישהי) שהוא יפה אני מתכוונת בעיקר באיזור פנים אז אצל אוזי יש משהו פחות יפה
אוקי אגב שאני אומרת על מישהו( או מישהי) שהוא יפה אני מתכוונת בעיקר באיזור פנים אז אצל אוזי יש משהו פחות יפה