תגיד, אפשר להכין אותה עם קמח מלא ?
ועוד שאלות אם רוצים ל"הבריא" אותה עוד יותר:
- מה התחליפים לסוכר ושמן (נניח שאני רוצה שהם לא יהיו בכלל במתכון). אם אכין עיסת פירות (כמו "גרבר" לתינוקות, משזיפים, משמשים, אפרסקים, תפוחים וכד') האם זה יוכל לשמש אותי כתחליף לשני המרכיבים הללו ?
- מה התחליף לכל רכיבי הסויה שבמתכון (למקרה שאכין את העוגה לכאלה שרגישים לסויה) ?
האמת שחשבתי על הענין ואז באה השאלה המרכזית:
האם ניתן להכין את העוגה הזאת על בסיס של קמח מלא + אבקת אפיה + סודה לשתיה + מלח + עיסת פירות בלבד ?