אפייה טבעונית #12 - ביסקוטי

ג ל ע ד א

New member
ו-


 
אז זה מה שעשית בזמן שנעלמת מהפורום?!

נסיונות בביסקוטי?

אני בפנים. ז"א אם אזיז את עצמי לקנות שקדים ואגוזים..
 

ג ל ע ד א

New member
לא נעלמתי

רק הורדתי מינון.

אבל זה נכון שרק טובת הפורום עומדת לנגד עיני וממש הקרבתי את עצמי בניסיונות.
התוצאה הייתה שווה את כל הלילות ללא שינה.
 

ג ל ע ד א

New member
ידעתי שזה יגיע

אבל לא שערתי שדווקא הפשתן יהיה במוקד.
אני הייתי הולך על זרעי צ'יה (לא ניסיתי)
הפשתן מוסיף טעם אגוזי שמאד מתאים לביסקוטי.
אפשר לעשות את הוורסיה עם הרביכה ואז אפשר לוותר על פשתן.
 

ליזי133

New member
הפעם נראה לי שגם אני אצטרף


אז התרגלתי למטבח הקטן והמזעזע הזה, ואולי אני אפילו אתחיל שוב לבשל....
בכל מקרה, נראה לי שגם יש לי זמן עכשיו (אלא אם כן אני מבזבזת אותו על מחשב, שזה מה שאני עושה...
ואין יל שום דבר מתוק, אז אני אוכלת שוקולד השחר פרווה מצנצנת, וזה לא כזה טעים....
אז נראה יל שאני אכין, זה גם פשוט ונחמד
 

ליזי133

New member
ושאלה...

איך יואצ בסוף? האם יוצא מתוק? עם טעם כלשהו? האם כדאי להוסיף את אחת הווריאציות שהצעת בסוף, או שאפשר גם להשאיר ככה ויהיה טעים?
כי לפעמים יוצא כזה... 'בלי טעם' בערך..
אז איך אלה יוצאות?
 

ג ל ע ד א

New member
איך יוצא?

לפי הטעם.
יש מישהי שאומרת שזה מאד מתוק. אני חושב שזה ממש לא מתוק.
אני אהבתי את הורסיה עם הקינמון, אבל בעבודה יש מישהו ששונא קינמון.
אני אהבתי את הההדרים בתוך העוגייה, אבל דפנה אמרה שזה מסתיר לה את הטעם של האגוזים.
כל אחד וטעמו הוא.
 

ג ל ע ד א

New member
שימי לב שצריך להקפיד על זמני אפייה כי אחרת

זה לא פשוט ולא נחמד אלא .... מתפורר.
היו לי כמה נסיונות שהתפוררו מאד.
 

איניק

New member
וואו- כל הכבוד גלעד!


ביסקוטי היה אחד הדברים שבאמת תכננתי לנסות ל"טבען".. חסכת לי עבודה

ינוסה בהקדם!
תודה!
 

איניק

New member
גלעד...שאלה


רשמת שלא מומלץ לוותר על אגוזי הלוז...

יש לי בבית מלא אגוזי מלך... שקדים...ומקדמיה... אבל אין לוז
עד כמה זה אכן בעייתי?
 

ג ל ע ד א

New member
לא בעייתי בכלל

וראיתי שכבר עשית ויצא לך טוב.
ככלל, אני מנסה להשיג את המצרכים שכתובים במתכון, אבל אם שכחתי משהו אני בהחלט מאלתר כפי שאת עשית.
על התשובה המאוחרת
 

איניק

New member
דיווח- גלעדא...


הבטחתי ולכן אקיים!!
יצא מדהים ! תודה!
הבצק יצא לי פירורי ובילתי מתאחד...ולכן הוספתי מיץ מתפוז אחד.. ויצא טוב.
את הביסקוטי שלי אני אוהבת עם קליפת תפוז בפנים.. ולא היו לי פירות יבשים שאני אוהבת לשים.. אז השתמשתי רק באגוזים שהיו לי...

עוד שדרוג קטן- התפורר לי בחיתוך..וגם לא היתה לי סבלנות להמתין שה"גליל" יתקרר.. אז חציתי אותו בזהירות ל2 והקפאתי אותו כשעה- שעה וחצי... ואז היה נוח יותר לחתוך.
מצרפת תמונה- שתאמין לי שהכנתי

תודה! (על המתכון ועל הביסקוטי שהקרבת עבורנו)

הבעיה היא שעכשיו קשה לי להתאפק לא לסיים את הצנצנת..

לילה טוב!
 

ג ל ע ד א

New member
איזה יופי - תודה על הדיווח

למרות שלפי "החוקים" אנחנו מדווחים רק בשרשור המסכם (את השרשור הזה כבר אף אחד לא יראה).
התמונה נראית מעולה

הביסקוטי דקים כמו שצריך ומפוצצים באגוזים שזה טוב.
שמח שיצא לך טוב ותודה על הטיפ.
 

איניק

New member
הא... לא ידעתי על קיומו של "המסכם"..

אדווח שם שוב- לרווחת כולם..
 

Mrs big

New member
אני לא יודעת לגבי הביסקוטי,

אבל יש לי שאלה לגבי השטרודל שלך.
אפשרי להחליף את הדובדבנים והצימוקים במתכון במשהו אחר?
או שכדאי פשוט לוותר עליהם?
ניתן להוסיף משהו כדי שזה יהיה דומה לשטרודל קוטג' ללא קוטג' של בודהה?
 
למעלה