רוב הזמן נח
Well-known member
לא דוחים את הבחירות. ממשלה גם אם היא הכי טובה, כשנגמר זמנה הולכים לבחירות.לא בגלל שהחלטנו אלא בגלל שהממשלה הזאת אחראית לאסון הגדול ביותר שקרה למדינה.
אגב, לממשלה יש רוב מספיק שאם תרצה תוכל גם לדחות את הבחירות .
לא דוחים את הבחירות. ממשלה גם אם היא הכי טובה, כשנגמר זמנה הולכים לבחירות.לא בגלל שהחלטנו אלא בגלל שהממשלה הזאת אחראית לאסון הגדול ביותר שקרה למדינה.
אגב, לממשלה יש רוב מספיק שאם תרצה תוכל גם לדחות את הבחירות .
לא אמרתי שדוחים אמרתי שאם זה יהיה באינטרס של המנהיג אז הבחירות ידחו.לא דוחים את הבחירות. ממשלה גם אם היא הכי טובה, כשנגמר זמנה הולכים לבחירות.
אז אם יש דחייה קטנה זה חסר משמעות. ההסטוריה מראה את זה.לא אמרתי שדוחים אמרתי שאם זה יהיה באינטרס של המנהיג אז הבחירות ידחו.
ב73 דחו את הבחירות.
בעצם נתניהו מימן את החמאס ואפשר לו להקים מערכת התקפית נגד ישראלעבורך , נתניהו היה פועל נכון גם אם היה מממן את החמאס ומאפשר לו להקים מערכת התקפית שיכולה לסכן את המדינה.
וואלה??בעצם נתניהו מימן את החמאס ואפשר לו להקים מערכת התקפית נגד ישראל
זה כבר גוטרמן על מלאבעצם נתניהו מימן את החמאס ואפשר לו להקים מערכת התקפית נגד ישראל
שמאלנים מתל אביב לא צופים באח הגדולמי מאלה שבבית משתתפים ומצביעים באח הגדול? סמולנים מתל אביב.
נתניהו פועל נכון. מי שמנסה להתמודד עם אחרי המלחמה כשעוד יש מלחמה שלא נראה שבכלל קרובה לסופה, מתנהל גרוע ויפסיד במלחמה.
שמאלנים מתל אביב לא צופים באח הגדול
זאת תוכנית זבל, שבכוונה לוקחת אנשים ברמה נמוכה, ממקורות שונים כדי שיהיו מלחמות טיפשיות,
שמים דוגמניות עם מח של עגבניה עם דוגמנים עם מח של מלפפון ושק הורמונים.
מי שצופה באח הגדול אלו מצבעי הימין הטיפשים מהפריפריה.
אם היו עושים את התוכנית איכותית, ובקלות אפשר היה לעשות את זה, לקחת אנשים איכותיים ולהכניס אותם לסיטואציות מסובכות פיזית, נפשית או שכלית, אז שמאלנים תל אביב היו צופים בזה.
לא.אתה חי הארגנטינה?
לאור המצב צריך לבטל את ממשלת המטורפים בן גביר- סמוטריץ -נתניהו
לאן נעלמת?לאור המצב צריך לבטל את ממשלת המטורפים בן גביר- סמוטריץ -נתניהו
הם אלו שגורמים לכל זה
5 חיילים מתים סתם, כל יום, בלי שום יתרון לישראל
ישראל לא מרויחה כלום, לא עושה כלום
רק חיילים מתים כל יום
כי לבהמות בממשלה לא אכפת, הילידים שלהם לא מתים, הם במיאמי ובישיבות ימח שמם.
נעלמתי ?לאן נעלמת?
אני חושב שאם שמאלן פתאום מפסיק לכתוב ופתאום ללא קשר מגיע לכאן משתמש אחר , אז זה לא קשור אחד לשנינעלמתי ?
אתה חושב שאם לא תכתוב כל יום בפורום הטיפשי הזה 50 הודעות משהו יקרה ?
לא הבנתיאני חושב שאם שמאלן פתאום מפסיק לכתוב ופתאום ללא קשר מגיע לכאן משתמש אחר , אז זה לא קשור אחד לשני
אנשים לא טיפשים. משתמש שהיה כאן זמן מה פתאום מפסיק לכתוב. במקרה באותו רגע מגיע מישהו חדש.לא הבנתי
מקודם האשמת אותי שאני בעצם גוטרמן
עכשיו אתה מאשים אותי שאני משתמש אחר ?
היתי חושד שאתה סכיזופרן, אבל אתה כנראה סתם אידיוט
בוא אני אגלה לך סוד,אנשים לא טיפשים. משתמש שהיה כאן זמן מה פתאום מפסיק לכתוב. במקרה באותו רגע מגיע מישהו חדש.
אחרי זמן מה אותו מישהו חדש פתאום גם מפסיק לכתוב והמשתמש הקודם חוזר.
על מי אתה מנסה לעבוד?
אתה לא מבין, אבל עושה בדיוק אותו הדבראני באמת לא מבין מה הטיפשים שכותבים כאן כל יום 24/7 במשך 20 שנה עושים ולמה
כשתהיה זקן לפני המוות, ישאל אותך ילד אחד : מה עשית כל החיים ?אתה לא מבין, אבל עושה בדיוק אותו הדבר
מה שאני כותב וכתבתי זה פסיק זעיר לעומת מה שכל העולם כותב בפיכסבוק ושאר רשתות חברתיות. ומה שאני עושה מעבר לזה, אני לא כותב.כשתהיה זקן לפני המוות, ישאל אותך ילד אחד : מה עשית כל החיים ?
אז תגיד : כתבתי כל יום 100 הודעות בתפוז
אז הוא ישאל : מה זה תפוז ?
כשתמות ותגיע לפני המלאך שיקבע לאן תלך
הוא ישאל אותך : מה עשית כל החיים ?
ותגיד : כתבתי כל יום 100 הודעות בתפוז
אז הוא ישאל : מה זה תפוז ?
התרומה שלך לעולם עד עכשיו היא : פחות מאפס
ודי ברור שתבלה די הרבה זמן בגהינום לפני שתוולד מחדש כפלסטינאי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.