איך מכינים מוצרלה טבעונית? סדנה עם תמונות

מצלתיים

New member
לאיזה דרגה הקשיו נטחן אצלך

ואיזה מטחנה יש לך?
אצלי המטחנה לא טוחנת לרמה של אבקה.

(אני עדיין מתנודדת מהפתיל המדהים הזה, כל כך נעתקו המילים מפי שאני אפילו לא יכולה להביע במילים את ההתפעלות שלי אז אדבר באייקונים
)
 

eietmo

New member
ושוב מחכים...

מעבירים את עיסת היוגורט לקערה, מכסים במגבת, ומשאירים בחוץ לעוד 4-24 שעות.
 

eietmo

New member
בשלב הזה כדאי שאצין את הקרח

המתכון הזה דורש שתכינו קערה של מים קפואים. אני הקפאתי בערך רבע קערה של מים.
כשהיוגורט מוכן תכינו קערה עם מים קרים והמון המון קרח.
 

eietmo

New member
מוסיפים ליוגורט את הקורנפלור

(התמונה קצת צהובה, אבל מבטיחה שהיוגורט עדין לבן! )
 

eietmo

New member
שלב האגר אגר

מרתיחים את חצי הכוס מים שנותרה עם האגר אגר בסיר בינוני. אחרי שהמים רתחו, מורידים טמפרטורה ומערבבים. האגר מוכן כשהמים שקופים.
 

eietmo

New member
מבשלים את העיסה למשך כמה דקות עד שהיא

מאוד מאוד עבה. מערבבים טוב תוך כדי.

לא לפחד לתת לזה להתעבות - אחרת המוצרלה יוצאת רכה מדי.
 

gs1234

New member
זה מקציף בצורה של חזרזיר???

בכל מקרה הגבינה נראית נהדר!

השתמשת ביוגורט סויה מסחרי, או הכנת לבד? אם הכנת לבד, אשמח לקבל את המתכון.

ועוד שאלה: כפית של אבקת אגר אגר, או פתיתי אגר אגר?

תודה
 

eietmo

New member
כן! ממש תבאסתי שלא היתה תמונה טובה שלו

נכון מקציף יפה?


השתמשתי ביוגורט מסחרי.

ושאלה מצוינת! כפית של אבקת אגר אגר!
 

eietmo

New member
ועכשיו החלק הקשה....

עם כף (או עם כף גלידה קטנה אם יש לכם) לוקחים קצת מהעיסה. מנגבים את הקצה של הכף על הסיר שלא תיהיה עיסה על התחתית.
 

eietmo

New member
אחרי כמה שניות הופכיף את הכף

המוצרלה פשוט תיפול ממנה. ממשיכים ככה עם כל התערובות.
 

eietmo

New member
נותנים לתערובת בערך 20 דקות

וזהו! יש לכם מוצרלה!!
מזל טוב!

מקווה שזה יעזור לכם להנות ממוצרלה ביתית יפיפיה גם!
 

Ofericko

New member
מדהים!


כל הכבוד על הסדנה המצולמת. שווה טיגלון.
מבחינתי זו עבודה למקצוענים. הרבה מעבר לפופיק שלי. את עושה משלוחים?
 

eietmo

New member
דווקא נראה שאתה בשלן דיי רציני


ואני קצת רחוקה בשביל משלוחים אני חושבת


תודה על המחמאות!
 

Ofericko

New member
לזרוק כל מה שיש במקרר לתוך ווק

עם קצת רוטב סויה וסילאן זה לא ממש ההגדרה של בשלן רציני

וכמה רחוק זה רחוק? אולי זה ממש קרוב? רק צריך לבחור FedEx או UPS וזה מגיע
 
למעלה