בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
פורום "ביקורת מסעדות" מיועד לאנשים שאוהבים לאכול, לבלות ולהנות מהחיים. הוא פתוח לכולם, נגיש והכותבים בו שמחים להמליץ ולכתוב על חוויותיהם. אנו דנים בנושאים שונים ומגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על מסעדות שביקרנו בהן והמלצות על מסעדות שונות, ועד לנושאים כגון אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.

 

למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים שאנו מקפידים עליהם:

* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום.

* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים.   

  למשל- אילו מנות אכלתם, מחירים, טיב השירות, האם מקפידים על אזור מעשנים/לא מעשנים, נגישות 

  לנכים ואווירה כללית. תוכלו לראות בהודעות הנבחרות הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת". 

* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח

   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.

* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 

* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל

  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה

  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.

 

בברכת השתתפות מהנה,

החתולית ו- bruno01

תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם                                                                     שירשורים קבועים: שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.
הפורום אינו פרסומי. ניתן לשלוח מידע עבור השירשור השבועי ל: bikoret@tapuz.co.il                                                   עמוד הפורום בפייסבוק
הודעה חדשה

מקומות בחיפה והסביבה שפתוחים עד מאוחר בלילה או 24 שעות
27/07/14 13:11
156צפיות
היי לכולכם!
 
במסגרת אתגר שזרקו לי בבלוג אני מחפשת מקומות בחיפה (רצוי בעיר עצמה) והסביבה שפתוחים עד מאוחר מאוד או לא נסגרים בכלל בלילה. 
לא רק פאבים שכמובן מאוד מתבקש שיפעלו עד מאוחר אלא גם מסעדות, בתי קפה, דוכני פלאפל ושווארמות, חומוס, דברים לא צפויים כאלה. 
אשמח אם תאירו ותעירו את עיניי לגבי זה ומי יודע - אולי אפילו נוכל לארגן פעם מפגש לילי לחיות הלילה החיפאיות מבינינו... 
 
תודה ושבוע שקט לכולם!
בתור חיפאי שאוכל המון(!) בחוץ, הנה כמה -
27/07/14 23:48
187צפיות
קפה קפה, במרכז הכרמל מול האודיטוריום, אמנם "בנאלי" אבל זה הסניף הכי פעיל בחיפה והוא מופעל ע"י שותפים שממש שם כל הזמן כמעט. 
השירות מעולה, האוכל נקי וטוב והם פתוחים 24 שעות בייממה, 7 ימים בשבוע!
 
בתחתית, בעיקר ברחוב השווארמות - רחוב ההגנה
"שווארמה במבינו" פתוחים כל הלילה וכמעט כל השנה מלבד יום כיפור ויום השואה אאל"ט
אצל "האחים מוגרבי" פתוחים עד 1-2 בלילה, תלוי בימים ובמצב השיפוד לכיוון השעות הללו, 
הם תמיד מפנקים, צ'יפס טרי, אבטיח בעונה לקינוח, קפה... 
 
אם אני לא טועה גם בורקס העגלה ברחוב קיבוץ גלויות גם אמור להיות פתוח עד שעה מאוד מאוחרת, אולי אפילו 24 שעות, אבל זה ממש לא בטוח. 
 
 
 
 
מדליק! תודה
28/07/14 00:14
87צפיות
גיליתי גם שמסעדת מילגרו (עוד לא בדקתי אותם) במושבה הגרמנית פתוחה 24/7 וקפה גרג במוריה גם.
יש מקום חדש ברחוב הנביאים בהדר שנקרא זנגה זנגה (שם משעשע לחלוטין) שזה נראה לי מעין מסעדת פועלים שגם פתוחים עד מאוד מאוחר בסופי שבוע (עד איזה 5 בבוקר).
איפה בדיוק יוצא בורקס העגלה? אף פעם לא הצלחתי למצוא אותם...
בדיוק רציתי לציין את גרג בכיכר ספר...
29/07/14 01:10
9צפיות
נדמה לי שהסנדוויץ' בר במרכז הכרמל פתוחים עד שעות די מאוחרות.
שגעון של לילה ברחוב קיבוץ -גלויות
28/07/14 02:48
164צפיות
קיבוץ גלויות64-"בורקס העגלה"-פתוח נון סטופ בלילה, בימי החורף תענוג לחסות שם ולהתחמם ולהתבסם מניחוח הבצקים שמרודדים שם ויוצאים החוצה כלאחר כבוד, הסניף שם משמש מין מסעף של רשת בורקס העגלה
118-בית המאפה של אמא:
למרות  שרק לפני מספר שבועות נורו בפתחו של המקום הזה שני צעירים מקומיים אני ממליץ עליו כאחלה מקום לנשנוש של לילה, בעיקר נשנוש פחמימתי:
מומלץ להגיע ב0045-0400, בשעות הללו עגלות עגלות שחורות מפיח  נעות החוצה לציבור הקונים על גלגלי גומי מחורצים ונעצרות בפינה אחורית של המקום הזה, באגטים  לוהטים, חצאי באגטים, בייגלה עם שומשום, עוגיות מכל הסוגים, עוגות לקחת הביתה, במקום ניצב מקרר עם כל מיני הפתעות:
שמנת-חמוצה,חמאה בנייר, לאבנה מטמרה, שוקו בשקיות, שוקו בקופסא , שתייה -קלה ועוד ועוד, במקום שרות נפלא ומקסים, ניתן לקבל ביציאה מזלג, כפית או סכין מפלסטיק לבצוע את הבגט ולמרוח בנדיבות בחמאה מלוחה, אולי זה לא הכי בריא ,אבל וואלה זה מה זה טעים, הולך טוב עם שוקו קר קר.
בקצה השני של אותו הרחוב יש את השוק הסיטונאי, השוק שוקק חיים בלילות, תנועה ערה של מלגזות שנעות שמאלה וימינה ופורקות משטחי ירקות ופירות מכל המשאיות היישר לדוכנים הענקיים שבעצמם משווקים את הסחורה שזה עתה קנו לסוחרים אחרים  קטנים יותר, במקום פועל פונדק ליודעי סוד, הבעיה בעצם שאני חושב על זה שלא בטוח כל עובר אורח רשאי להיכנס, בכל אופן מכינים שם חביתות ירק חלומיות, בגטים טריים שנרכשו בבית המאפה של אמא שהוזכר לעיל, בגט טעים עם טונה ולימון ובכלל תענוג לאכול שם, המראה של מבחר הירקות הטריים וצרור הירק רק מביא לך וואחד תיאבון בריא.
 
קצת מתחת לשוק הסיטונאי יש את הברנש ממוצא ערבי שמגיע כל לילה ויושב מחוץ לתחנת הדלק העם ערכת הקפה המיוחדת שלו ולפעמים יש שרפרף פלסטיק פנוי לצידו, מגיש קפה ערבי בלאדי ואפשר להעביר איתו שיחה קלה על ענייני דיומא.
כאמור זה רק על קצה המזלג ורק רחוב אחד בחיפה, בעקרון  אוכל ולילה זה בעיקר עבור עכברי הלילה:
שוטרי-סיור, נהגי-מוניות, זונות מזדקנות, מהמרים שיוצאים ממאורות הטקסס הולדם, ציבור הבליינים הלום האלכוהול וסתם אנשים מעושנים שיש להם דודא למשו טעים.
 פעם ממש מזמן קיבוץ גלויות היה עורק החיים המרכזי של העיר התחתית בחיפה, היו שם בתי קולנוע, בתי  קפה עמוסים בציבור לקוחות, גלנטריות, רפדיות  ועסקי מזון  ופיצוחים, הרחוב הולך ונעלם, בימי שוק הרוכלים הרחוב שקק חיים כל שעות היממה.
וואו - מדהים!
28/07/14 03:31
98צפיות
אתה ממש יודע לכתוב.
כבר פעם שנייה שאני קוראת אותך ומדמיינת באופן כל כך גרפי את המראות, הצלילים, הטעמים והריחות.
חן חן על ההיכרות עם הרחוב - לא הייתי מודעת לפלא הזה שקורה ממש מתחת לאף שלי.
מבטיחה להתנסות ולחזור לכאן כדי לחלוק חוויות
בית המאפה של אמא, השני שרציתי להציע...
29/07/14 01:12
9צפיות
לפני יותר מעשור חיפשנו מקום שפתוח בשעת לילה מופרכת כלשהי, ודרך "עכבר העיר" הגענו לשם... מאז הצלחתי למצוא את המקום פעמים נוספות אבל שנים שלא הייתי בו.
 
נ.ב.
אני ממש רוצה לקרוא אותך אבל פשוט לא מסוגלת לקרוא טקסט שלם בבולד....
מסעדת Bukaroo - רעננה
הודעה זו מכילה תמונות
27/07/14 23:53
550צפיות
במערב הפרוע כאשר היד על ההדק הייתה קלה, רוכבי סוסים חמושי אקדחים מאזור קליפורניה שהיו נקראים "באקארוו" – BUKAROO היו עוצרים באם הדרך לפחית שעועית על מדורה פתוחה ואם התמזל מזלם גם לקצת בשר מיובש שהיו לוקחים איתם או בשר צייד.
אז למרות שבתקופה האחרונה יש הרגשה שארצנו הקטנטונת נהפכה לגרסה של המערב הפרוע, לעצור באם הדרך לפחית שעועית על מדורה פתוחה עוד לא הגעתי, אבל במפתיע למסעדה בשם BUKAROO דווקא כן.
בהמשך למעבר דירה מיוחד מאד של שבע שמיניות נשמתי לאזור השרון, הצלחנו בעזרת הרשת למצוא קצת "שמות" של מסעדות שפזורות באזור (רעננה\כפר סבא) כדי לרענן את הרשימה ובעיקר למצור נקודות עוגן ליציאה זריזה וסבירה בערבים של אמצע השבוע. אחת מהן הדליקה אצלנו את האור הוירטואלי אמש, בעוד אנחנו מריירים על הרעיון להדרים ליפו ולפקוד שוב את פונדק דה לוקס.
 
מסעדת באקארוו באיזור התעשייה של רעננה ממש על גבול כביש 4 עם כפר סבא נפתחה רק לפני חודשים ספורים על ידי שלושה שותפים.
כשהגענו בשעה 21:00 בערב לערך, אחרי שהתקשרנו כשעה ורבע לפני הגעתנו להזמין מקום (או לברר לפחות אם פתוח\פנוי וכדומה) הופתענו לגלות מסעדה יפיפייה, מסודרת ומעוצבת באווירה נחמדה וכיפית אך ריקה מאדם. זוג מלצרים ניגש אלינו כבר בכניסה, כולל אחד הבעלים שהיה נוכח במקום גם כן.
כמה מילים של נחמה\אקטואליה על כך שהמצב מחרב גם עסקים שלא ממש קרובים לעוטף עזה, והחלטנו שאם אנחנו כבר פה, אז נהנה ממסעדה שעומדת לרשותנו באופן כמעט אקסקלוסיבי (בהמשך הערב המקסים, הצטרפו עוד כמה שולחנות בודדים בכל זאת). לי אישית יש קצת סלידה ממקומות ריקים עד כדי כך, כי תמיד יש הרגשה שבגלל שאין אף אחד, אז גם המטבח עובד "בחצי הכוח" וכך למעשה אני לא מקבל את מלוא הפוטנציאל... אך הפעם – זרמנו.
 
המסעדה עצמה נמצאת במתחם נחמד בין בניני NICE למי שמכיר שברדיוס של 100 מטר מעוצבים עם דק עץ ואמות מים שחוצות את המרחב, יש סושי של "קיוטו", את מסעדת "שולה", את באקארוו שאותה פקדנו ואיזה בית קפה... לא רע לאיזור שומם מאדם בלב ליבה של שכונת הסיליקון המקומית.
 
את הערב פתחנו בשייק של מלון ואננס אם אני לא טועה שקיבלנו "על הבית" מהמקום, ככה להמתיק לנו את הבחירה "הקשה" להישאר בודדים במערכה\במסעדה. אמרנו לעצמנו שזה הולך להיות טוב מאד, או נפילה. אני שמח להגיד שלא רק שלא נרשמה נפילה, אני עוד הולך להגיע אליהם שוב ובקרוב. אבל אני מקדים את המאוחר.
 
קודם אוכל -
התפריטים סה"כ די פשוטים להבנה, המסעדה עצמה מושתתת על סגנון אמריקאי \BBQ שהתחיל לקרום עור וגידים פה בארץ (ע"ע – אלבמה, פונדק דה לוקס ועוד) והרי זה רק הגיוני בתור מדינה אוהבת בשר ומנגלים, גם אם אנחנו רגילים לסגנון הרבה פחות מיוחד ממדינות אחרות.
המקום מעשן את הנתחים שעות ארוכות אחרי משיכה במרינדות ביתיות של השף, ולאחר מכן צולים את הבשר על גריל פחמים פתוח כדי לתת את הקיק האחרון. כל בבשרים מתבשלים בסגנון LOW AND SLOW... אש קטנה וזמן ממושך כדי להשיג מרקם נימוח ומקסימום טעם של הבשר.
אחת האופציות שהדליקה אותנו היא ארוחת הטעימות במקום, כאשר ב 149 שקלים לסועד, מקבלים שישה נתחים שונים למרכז השולחן (הכמויות משתנות ביחס לכמות הסועדים), כמה תוספות כמו סלט קולסלאו, ירקות, חמוצים ביתיים ורטבים שונים.
ד"א ישנה ארוחת טעימות יקרה יותר ב 180 שקלים לסועד, שכוללת עוד שני נתחים יקרים יותר במיקס וכמובן את האפשרות להזמין איזה נתח שאתם רוצים מהמגוון שישנו, בכמויות שונות מהתפריט "הרגיל".
 
כאמור, בחרנו באפשרות של ארוחת הטעימות "הרגילה"...
המלצרים הנחמדים ששירשתו אותנו באותו הערב, הביאו לנו כמעט מייד בקבוק סאן פלגרינו שהזמנו, וכמה קערות עם סלטים וחמוצי הבית. כל מה שהוגש היה טרי מאד וניכר שהוכן לא מכבר. טעמים טובים ונקיים מהסלטים ומהחמוצים שהוגשו.
 
הגשת הבשר השתרכה על פני כל זמן הארוחה ובקצב נחמד ולא לוחץ.
מגש עץ עם הנתח הראשון שהיה ה"זול" ביותר הוגש לאחר כמה דקות המתנה –
* פרגית – נתח פרגית שהושרה במרינדה כ 24 שעות ונצלה לאחר מכן על גריל פחמים, נפרס לרצועות על המקום ותובל במלח ופלפל בלבד. הפרגית הייתה מצוינת, עסיסית ומלאה בטעם! ממש הופעתנו מרמת ההתקנה והטעמים. הכמות הייתה סה"כ לא גדולה במיוחד וזה משהו שבהתחלה חשבתי עליו די הרבה, אבל בהתחשב שידעתי שיש עוד חמישה נתחי בשר בדרך, לא הגדלתי עיניים יתר על המידה, גם בגלל השעה המאוחרת, עדיף שהכמויות יהיו סבירים.
 
הנתח השני שנחת על שולחננו היה –
* סינטה – נתח סינטה שנחתך גם כן לרצועות והותקן מדיום. יחד עם הסינטה קיבלנו גם תוספת של תפוח אדמה שנאפה במעשנת לדעתי ולאחר מכן קיבל "סימון" על הגריל. הוא היה מדהים בטעמו והזכיר ממש את תפוחי האדמה שמוציאים מהמדורה בל"ג בעמר.
הבשר היה מעולה, מלא בטעמים כאשר הוא וכמעט כל הנתחים האחרים עד סוף הארוחה תובלו במלח ופלפל בלבד. גם פה הכמות לא הייתה היסטרית, אבל מספקת כדי שזוג יאכלו לאט ובכיף.
 
מייד אחרי הסינטה הגיע נתח -
* אסאדו – רצועת שפונדרה על העצם שפורקה לשלושה חלקים מלאי בשר ושומן. התמזל מזלנו כנראה ונתחי הבשר שלנו היו עם יחס שומן די קטן כך שבחלק הזה היה לנו לא מעט לאכול בניגוד למקומות שמגישים אסאדו שומני מאד עם מעט חלקי בשר אכילים. הבשר כפי שהתברר בכל הארוחה, היה מלא בטעמים, חם, קריספי מבחוץ ונהדר לכל עומקו.
 
* ספריבס טלה – ארוכות שנלקחו מאזור שונה ממה שאנחנו רגילים לאכול במסעדות שונות. לכן ספריבס ולא צלעות. הטעם היה הרבה פחות "כבשי" ומודגש והבשר היה מקסים במירקמו ובטעמו. עצם ארוכה שעלייה פשוט שכבות של בשר ושומן שהתפרקו בין שורות שיניים. סה"כ זוג צלעות – זה בנוגע לכמות, אבל מה שקיבלנו היה טוב מאד.
 
נתח טלה נוסף שהגיע בארוחה היה
*ברוסט טלה – שנראה לגמרי כמו פרוסות של בשר חזיר (ד"א אין חזיר במסעדה הזו... לצערי) עם טעם הרבה יותר מובחן וטלאי מהצלעות שרק סיימנו. זו הייתה לדעתי אחת המנות הטובות בסבב למרות שהיה קצת קשה לבחור בין כמה בסופו של דבר. שוב מגש עץ, ועל פיסה של נייר פרגמנט נחו להן פרוסות ורדרדות של בשר מדהים בטעמו שעליו "עגלי זיעה" שומניים. מנה מדהימה, ללא תיבול מיוחד ללא ארכיטקטורה. בשר נטו, מלח פלפל וטעמיו הבסיסיים.
 
הנתח האחרון בארוחת הטעימות היה
* נתח קצבים או נתח שאמור להיות משהו שדומה לו מאד במרקם ובטעם. ואכן הוא באמת הזכיר.
פרוסות חצי נאות של בשר מקסים וסגלגל שתובל במלח ביד נדיבה. הוא היה מדהים בטעמו ובמרקמו הבשרי וללא טיפת שומן עליו. הוא היה ללא ספק בפסגה מבחינתי יחד עם הבורסט טלה לאורך הארוחה.
 
ששת הנתחים הגיעו כאמור בקצב שלא לוחץ וממש כאילו תוכנן מראש ביחס למהירות האכילה שלנו.
לא הרגשנו שום צורך להזמין לחמים, תוספות שונות מיוחדות בנוסף וכדומה. השעה הדי מאוחרת ששאבנו כמעט קילו בשר במצטבר בייננו אותתה שאין צורך להתחזר יותר ממה שכבר הרשנו לעצמנו ובניגוד ליציאות אחרות שלנו, עשינו את זו די באיזי.
השירות היה לעילא, למרות שהמסעדה התמודדה עם סרוויס ריק בשל המצב המתוח במדינה אני זוקף את זה לזכותם. היינו במספיק מקומות ישנוניים עם שירות שגבל בקומדיה של טעויות.
שילמנו על כל האמור לעיל כ 322 שח לא כולל טיפ שהרגישו סבירים לגמרי לאיכות ולכמות (בסופו של דבר) האוכל. המסעדה חדשה ונקלעה ממש בהתחלה לתקופה שלאנשים קשה לצאת מהבית, אם מבחינה מוראלית ואם מבחינות אחרות. כולי תקווה שהם ימשיכו להצטיין למרות זאת ובהמשך הדרך יקבלו את קהל הלקוחות שהם ראויים לו. ובינתיים שאהיה בסביבה, אני אישית אכנס שוב.
 
- נ.ב - מצטער על איכות התמונות, לצערי רק האייפון בסביבה חשוכה היה איתי כדי לתעד. 
º
תודה על הדיווח..
28/07/14 00:03
74צפיות
Buckaroo - ככה זה שרושמים סקירה ב 12 בלילה
28/07/14 00:04
212צפיות
º
תודה! נשמע מצוין. פתוח גם בצהריים?
28/07/14 00:17
84צפיות
פתוח.
28/07/14 00:22
224צפיות
לדעתי זה גם כנראה רב ההכנסה שלהם, מתעשיית ההייטק מסביב... 
אני בספק אם מגיעים לשם המון בערב, זה אזור שלדעתי פחות פוקדים בליינים. 
 
 
º
המחירים יקרים מדי לסועדי צהריים עסקיים.
28/07/14 00:31
98צפיות
מסכים
28/07/14 00:37
219צפיות
ייתכן שיש שם עסקיות או משהו לעובדי הסביבה, 
לא חקרתי בנושא. 
 
º
זהו שבדקתי באתר - אין והתפריט יקר מאד.
28/07/14 00:40
87צפיות
סתם דוגמא - מנת ספייריבס טלה בתפריט 154 ש"ח!
28/07/14 02:29
203צפיות
יותר ממנת הטעימות שלקחת ולמי יש בצהריים זמן  וכסף לטעימות. חבל שאין להם עסקית סבירה
כמו שיש בפונדק דה לוקס.
לא מתעסק או עוסק
28/07/14 06:22
216צפיות
במחירים\השוואות בסקירות אלא אם זה משהו חריג 
לגבי המחירים ביחס לצהריים, הסכמתי כבר, מעבר לזה, כל אחד עושה את החישובים שלו
 
סה"כ נהנו ובמחיר שהרגשנו שהלם את האיכות והכמות של מה שקיבלנו. 
אין טענות כלפיך, חס וחלילה. סתם תהיתי עם עצמי
28/07/14 09:57
154צפיות
איך מקום בסביבה כה עסקית לא מציע עסקיות צהריים.
את אדם יקר
28/07/14 13:05
137צפיות
לא היה לי שום ספק שזה לא היה נגדי! אני שותף לתהיות שלך בעצמי
רק שמשתדל לא להכנס לזה בדרך כלל, אם אני לא חייב.
כל מקום יעשה את הבחירה ויגיע למסקנות שלו... 
לגבי ארוחת הטעימות שחווינו, המחיר היה סביר, לא על הצד הנמוך, אבל די "סביר" לאור המחירים בארץ בדרך כלל. 
(בסכום כזה הייתי אוכל בשה פול בפריז any day )
 
נשמע מקום על רמה!
28/07/14 00:17
143צפיות
אגב, התמונות מעולות, בניגוד לחששותיך...
אין לי כל כך מה לחפש בכפר סבא אבל אם אזדמן לשם אזכור את המלצתך
על הדיווח
28/07/14 08:48
143צפיות
וברוך הבא לאיזור 09. יש עוד כמה מקומות נחמדים באיזור.
אשמח שתשלחי אותנו
28/07/14 13:07
108צפיות
לכאלו שהיית ואת ממליצה באמת.
 
אני אוהבת את ברוש בצומת פרדסיה
28/07/14 14:15
106צפיות
מקום קטן וחביב עם טאבון מאחורי הבר - סלטים נחמדים, פיצות חביבות, המבורגרים טובים. מקום לשבת על מנות פשוטות וקצת אלכוהול.
 
עדיין לא בדקתי את טאיה - המסעדה האסייתית החדשה בקדימה. קראתי ביקורת של אבי אפרתי בוואללה.
 
על ג'וז ודניאל אני משערת ששמעתם כבר. יש כאן בפוקום ביקורת או שתיים על פליקנו ברעננה שגם בה עדיין לא הספקתי לבקר, אבל אני מתכננת לעשות זאת בקרוב.
תודה
28/07/14 14:43
72צפיות
טאיה נשמע מקום שיהיה כיף לבקר (תרתי משמע)
לגבי הזוג האחרון, השמות משורבבים לנו כבר בפה שבועות אבל אף אחת מהן לא "עושה" לנו וייב מספיק להגיע... 
אולי בגלל התפריטים הבנאליים שבארץ כה אוהבים להעתיק
 
 
º
אתה לא תאהב את ג'וז ודניאל. קופי פייסט במיטבו.
28/07/14 21:21
20צפיות
למרות הביקורות המהללות
29/07/14 00:02
21צפיות
i figured 
º
בהחלט טוב לסוגו, הבעייה היא עם הסוג
29/07/14 00:49
2צפיות
º
תודה על ההשקעה !
28/07/14 10:20
37צפיות
נראה טוב אבל
28/07/14 10:43
210צפיות
מוזר שחצי מהנתחים בארוחת הטעימות במקום שמתהדר באדרת ברביקיו הם בכלל לא. על פניו נראה כמו העתק של הקונספט מאלבאמה, כאשר גם שם יש שעטנז של גריל וברביקיו.
מתי מישהו יכין פה בארץ בריסקט כמו שצריך?
חוץ מזה הברוסט טלה נראה מעולה.
כי למרות הכל
28/07/14 13:12
134צפיות
זה עדיין לא בדם שלנו הסגנון הזה.. אולי בעתיד מישהו ירים את הכפפה. 
ד"א מקומות BBQ רציניים מאד סטייל ניו אורלינס וכאלה מפעילים מעשנות וכיוצ' כל הלילה ועוד... זה לא דבר של מה בכך.
 
לגבי הבריסקט, לדעתי יש כזה בתפריט, לא טעמנו ממנו.. 
 
כנראה שאתה צודק, בעיניי פונדק דה לוקס כן בכיוון הנכון
28/07/14 14:18
95צפיות
אם יש בריסקט זה כבר יותר מעניין.
אני מסכים שלהשגיח על האש כל הלילה זה לא פשוט, מניח שבארץ יעשו לזה אאוטסורסינג לאיזה אריתראי.
ניו אורלינס היא לא האורים והתומים בכל מקרה, בארה"ב מדברים על שלושה זרמים מרכזיים,  טקסס, ממפיס וקרוליינה, אנחנו עוד רחוקים מזה שנות אור.
הבשר טוב המחיר מופרז
28/07/14 16:21
109צפיות
הבעלים של המקום מפיעל גםפ את המעשנת בימי שישי בכניסה לבצרה, במחיר של 19 ש"ח ל-100 גרם לנתחים יקרים המחיר משתלם אבל במסעדה המחירים נמצאים בקצה העליון של הסקאלה לטעמי ולא מספקים VFM מספק, הבעייה נמשכת גם בצהרים מתי שהמקום נמצא מתחת למשרד שלי אבל כמות האנשים שמגיעים לאכול שם זעומה בגלל המחיר הגבוה וחבל....
באזור יש כמה מקומות שמציעות ארוחות בשרים מטורפות במחירים דומים אבל עם אווירה הרבה יותר טובה- אלבמה בנתניה והמעשנת שעושה אירועים במנחת עין ורד ושניהם מציעים אווירה מדהימה ושונה.
לגבי המתחם- לצערי הוא שומם לגמרי בערבים ועדיין לא מציע אלטרנטיבה לבילוי נעים בערב, אני זומם כבר הרבה זמן להקים משהו בקיוסק הבטון שנמצא במרכז המתחם
גם חברתי "העורכת" שבחה מאד את המקום ואמרה שפרגית כה טעימה
28/07/14 20:49
75צפיות
לא אכלה מעודה
האם אפשר לקחת רק סינטה ופרגית או שחיבים את כל הדיל ?
 
º
לפי התפריט אפשר אבל פחות משתלם.
28/07/14 21:26
19צפיות
מקום לקבוצה של 19 אנשים לבראנץ׳/ארוחת בוקר בשבת
26/07/14 23:34
188צפיות
יש חיה כזו? (אזור המרכז).אני תוהה אם זו כבר כמות שמצריכה חדר פרטי ומצד שני אולי קטנה מידי בשביל חדר פרטי...
כבר המלצתי בעבר בדקי את "שרתון על הים" מסעדת המלון
26/07/14 23:39
165צפיות
בתל אביב נמצאת נפרד מהמלון ממש מבנה על הים , פתוח גם בשבת. אכלתי שם צהרים במסגרת כנס והיה מצוין
חברה עשתה שבת חתן בפרנצסקה באזור תעשיה הישן בראשון..
27/07/14 00:31
149צפיות
יש שם חדר פרטי....בגלל הנוף, הייתי מעדיפה את פרנצסקה בחוף ראשון...אפשר לבדוק אם יש להם גם חדר פרטי...
זו קבוצה שמתאימה לחדר פרטי
27/07/14 07:46
150צפיות
ודורשת היערכות מיוחדת של המטבח וצוות המלצרים.
 
מלון יכול להתאים, אבל צריך לקחת בחשבון שבשבת, ארוחות הבוקר המוגשות במלונות שונות מהארוחות המוגשות בימי חול.
 
בבנדיקט הרצליה יש חדרים פרטיים וקומת אירועים.
ממליץ לבדוק בג'וז ודניאל (בני ציון)
27/07/14 10:46
100צפיות
יש שם חדר פרטי שלדעתי יכול להכיל כמות כזאת של אנשים
תודה לכם
28/07/14 22:14
37צפיות
אז ככה, בבנדיקט אין אפשרות לשולחן של 19 (הם אמרו שהחדר הפרטי מתאים ל12).
גוז׳ ודניאל קצת רחוק לחלק מהאנשים
את שרתון לא הספקתי לבדוק, מסתבר שכבר שני אנשים אחרים בקבוצה הצליחו להזמין לשני מקומות שונים - גיליז בנמל וקפה זליק בקריית אונו.
 
לבסוף נבחר זליק. נקווה לטוב.
º
אז מה אכלתם בסוף השבוע?
72תגובות
27/07/14 07:41
675צפיות

(המשך...)
עסקית אסייתית- טאיזו או טופולופומפו
28/07/14 10:21
158צפיות
מה אתם אומרים?
יומהולדת 30 שלי רווי מסעדות איטלקיות. אז לבחירת המסעדה לצהרי היום עצמו בא לי לנסות את אחת האסייתיות.
הניסיון שלי די עלוב בתחום...
בכל מקרה לא אוכלים דגים ולא כ"כ חריף- אז אם אחת מהן נוטה לכיוון מסויים יהיה קל לוותר.
נראה שלשתיהן יש עיסקיות טובות.
תודה!
 
אכלתי בשתיהן - בטאיזו אכלתי שתי עיסקיות מאד מוצלחות
28/07/14 20:55
89צפיות
יש 3 מנות ב 99 שח ו 2 ב 79- לקחנו 5 מנות והיה טעים מגוון
בטמפד...אכלתי אתמול לפני אחהצ של עבודה- היה ריק - ספרתי כ 24 סועדים . לטעמי המבחר פחות מגוון, לקחתי מנה של כרובית מושחרת עם פצפוצחי אורז חרפרף וטעים ומנה של קציצות פרגית ועגל עם אטריות אורז- מזל שהצ'ילי אדום ודגתי את הפיסות מבעוד מועד, היה מתובל מדי וכשיצאתי לא חשתי שמתחשק    לי לחזור ...זה עלה 69 שח כולל כוס חצי קרח חצי לימונדה
שתי מסעדות באילת ואחת במצפה רמון
28/07/14 11:39
202צפיות
באילת לצערנו לא יצא לנו להגיע למסגר 5 בפעם הבאה. היינו בדברים הנדושים: 
 
אגאדיר אילת: 
השירות היה טוב, אם כי לא היו קשובים עד הסוף. אבל בגדול באמת היה בסדר. הוזמנו שני המבורגרים בשריים ושני צמחוניים. בנוסף סלט ירוק וצ'יפס. ההמבורגרים הבשריים היו בסדר גמור (לטענת האוכלים), הצמחוניים מפטריות פורטופבלו היו יבשים לחלוטין. לא יודעת מה קרה להם שם הפעם, כנראה צלו אותם יותר מידי. הצ'יפס הגיע רך מהרגיל, אבל היה טעים. בסלט התגלה עלה חסה שלא נשטף כמו שצריך ועליו חרק קטן ז"ל. למה? למה לא לשטוף את החסה כמו שצריך? 
הראנו את החסה למלצרית, ששלחה אלינו את המנהל, שהתנצל, לקח את הסלט, זיכה עליו ופיצה אותנו במנת פתיחה של עדשים שחורות. תגובה ראויה, רק חבל שהכל קרה כשכבר היינו מלאים וממש לא היה צורך בסלט עדשים בשולחן. טעמנו מזלג מהעדשים (היה טעים) וכל המנה נשארה על השולחן. 
לקינוח הזמנו שטרוייזל שהיה חביב. 
 
כשיצאנו שאל המנהל איך היה ושיתפנו אותו בהרגשתינו לגבי ההמבורגר היבשושי. מקווה שהמסר הגיע גם לטבח והוא יפסיק להתעלל בפטריות חסרות ישע. 
 
אחד הביקורים המאכזבים שהיו לי באגאדיר, כולל בסניף האילתי. 
 
 
פאגו פאגו, אילת:
עוד ביקור חביב בפאגו פאגו, אך כרגיל יקר שם. למנות ראשונות הזמנו ניוקי צנובר ותרד שהיה מצויין, סלט תאילנדי שהיה אף הוא טוב ומרק מיסו שהיה מצויין לדעת הקרניבור (יש שם ציר דגים או משהו כזה). 
 
לעיקריות: הקרניבורים הזמינו סטייק אנטריקוט ושרימפס וקלמארי צ'יל אאוט והיו מרוצים. הצמחוניות חלקו את המנה העיקרית היחידה הצמחונית שמציעה המסעדה: פוטוצ'יני. האופציות היו רוטב עגבניות או שמנת וביקשנו רוזה. מנה יחסית קטנה, לא מעניינת ויקרה! 68 ש"ח למנת פסטה? אני מצפה שלפחות תהיה מעניינת. הפוטוצ'יני היה עשוי טוב, אבל הרוטב בינוני. אז נכון שזו לא מסעדה איטלקית, אבל אם זו המנה שבחרתם לעשות לצמחונים אז בחייכם, תשקיעו קצת. בצרפת אכלנו במסעדות בשריות מובהקות שאירגנו לנו מנות צמחוניות נהדרות, אז אני בטוחה שגם אתם יכולים לעשות משהו מעבר להגדלת מנת הילדים למנה צמחונית למבוגרים. באמת שחבל, כי השירות נהדר, והאווירה כייפית והקרניבורים תמיד נהנים בזמן שהצמחונים יוצאים מתוסכלים. 
ליווינו ביין אדום של טוליפ שהיה מצויין וקינוח שוקולדי כלשהו שהיה טוב. 
 
הקצה - מצפה רמון (הר ארדון 2, מצפה רמון)
מסעדה ביתית חביבה למי שמגיע למצפה רמון או חולף בעיר בדרך אל ומאילת. ממוקמת בתחילת אזור התעשייה, אבל בפנים לא מרגישים את המיקום שלה. במסעדה אוכל ביתי טעים ובמחיר הוגן. היה יום מדברי חם ובחרנו לשבת בחצר המוצלת על ריהוט נמוך. האוויר נשב שם וצינן את האווירה ואיפשר לנו מנוחה לפני שממשיכים צפונה. 
 
לראשונות הזמנו חומוס שנעשה במקום ולבנה שגם אותו עושים לבד (על בסיס יוגורט קנוי). יחד עם האוכל מקבלים סלט ירקות וזיתים, שני האחרונים ללא הגבלת כמות. החומוס נעשה במקום והיה חמים וטעים, וכך גם הלבנה. פיתות רכות וטעימות ליד! 
 
כל העיקריות מגיעות עם אורז לבן. הקרניבור הזמין גולש והיה מאוד מרוצה ממנו. בנוסף היה מרק עגבניות שחוסל עד תום ותבשיל ירקות שהיה המנה הפחות מוצלחת. הרוטב היה דליל מאוד והירקות עצמם מעט טפלים. האורז היה טעים. 
לקינוח קפה, תה וכדורי שוקולד גדולים. 
 
בגדול המקום מומלץ! הרבה יותר טוב מכל האופציות האחרות שאני מכירה בדרך הארוכה לאילת. 
 
 
 
 
 
º
תודה רבה - חבל על ייבוש הפטריות
28/07/14 15:26
30צפיות
טוב לדעת על מסעדת הקצה ! והאחרות - תודה על האזהרה לקראת
28/07/14 20:51
48צפיות
פסטיבל הג'אז (מקווים שיתקיים) לשם אני שולחת צמחונית עם אבא שלה
ארוחת בוקר בירושלים?
28/07/14 15:18
72צפיות
קראתי על נאדי, בראסרי עין כרם, או קפה מרגו/איתמר/בית זית בדרך לירושלים?
יש מקומות מומלצים נוספים? (רצוי לא בשוק/בעיר העתיקה). מה עם איזור המושבה הגרמנית? וואפל בר שווה?
בכניסה לק. קרית ענבים
28/07/14 15:30
75צפיות
יש את אפרת בייקרי, יופי של מקום. ברחביה יש את קפה יהושע
באזור המושבה הגרמנית
28/07/14 19:57
51צפיות
ארוחות הבוקר של קפית חביבות לגמרי ומבוצעות היטב. בוואפל בר מעולם לא אכלתי, ומעולם לא שמעתי משהו שיגרום לי לרצות לאכול שם... 
בדרך בית לחם (לא רחוק מעמק רפאים) יש את קאלו, שגם מציע ארוחות בוקר מצוינות ואווירה ירושלמית כיפית. 
מחוץ לאזור המושבה / בקעה אני ממליץ מאוד על נאדי, קדוש, קפה בצלאל ועל דרך הגפן / קפה איתמר. 
º
תודה.
28/07/14 21:37
5צפיות
ערב טוב - מחפש המלצה למסעדה טובה באילת
27/07/14 21:59
111צפיות
מסעדת בשרים רצוי , אך אפשר גם המלצות אחרות.
 
תודה.
מציעה שתתחיל בחיפוש של הפורום
28/07/14 09:18
75צפיות
תמצא בעזרתו אינספור המלצות, היות ששאלה על אילת עולה מדי חודש.
º
המסגר 5. יקרה, אבל זו המסעדה הטובה ביותר באילת בפער ניכר
28/07/14 10:36
53צפיות
º
אבל סגורה בשישי בערב ובשבת...
28/07/14 11:21
35צפיות
וחשוב להזמין מקום מראש
28/07/14 12:49
103צפיות
הגענו לשם פעמיים ולא נשאר אוכל!
אבל לא ניתן להזמין מקום במסגר 5
28/07/14 15:14
99צפיות
אני הייתי במסגר בחיתוליה, גם כתבתי ביקורת משתפכת , אבל- פתוחה שני ערבים בשבוע, המקום קטן ובקיץ כשלא ניתן לשבת בחוץ מתכווץ עוד יותר. כמובן לבוא ולקוות שיהיה מקום. תפריט לא גדול. מחירים בשמים, מחירי יין של מסעדה ממושלנת, ללא-או כמעט ללא בירה. המסגר 5 היא פרןייקט. אבל אם צלחת אותו - ההנאה מובטחת.
אני מאד מאד נהנתי במפלט האחרון, האייטיז בכל תפארתם- אבל עכשיו יש נהייה ל80'S
ובאמת שטעים שם.
אני מתה על המפלט האחרון
28/07/14 15:21
93צפיות
לא אכפת לי איטיז טעים לי שם.
מסכים אבל
28/07/14 16:24
85צפיות
זה לא לכל אחד. מי שמחפש מסעדת בשרים בהעדפה - לא בטוח שהמסעדה תתאים לו. יש מועמדות יותר טבעיות כמו פדרו או רק בשרים, למשל. על המסגר 5 הייתי ממליץ בכל לב לאנשים שמחפשים פיין דיינינג יותר מעודן ולא מסעדת בשרים שזה תענוג יותר מחוספס.
 
אה וכמובן ברזיל הקטנה
28/07/14 16:25
66צפיות
לחובבי הבשר הרץ ולהבדיל מקאזה דה ברזיל שאליה לא הייתי מתקרב.
 
קאזה דו ברזיל ביג נו נו
28/07/14 19:56
34צפיות
אחת מחוויות האכילה הגרועות בחיי
אגב אל גאוצ׳ו באילת גם מצויינת לבשרים.
שיקגו של מלכת שבא
28/07/14 16:40
81צפיות
הביקור במלון עצמו היה קסטרופה, אבל האוכל היה ממש טוב .תיכנס ללינק לביקורת שלי (אור2221 בתפוז - אני פשוט לא יודעת איך לתת קישור ישיר)
 
מה תרצו שיהיה בדור הבא של הפורומים?
28/07/14 13:18
37צפיות
אנו מתחילים בימים אלו  תהליך אפיון ועיצוב מחדש של הפורומים בפרדס ומאוד מעוניינים שאתם תהיו שותפים לו.

  
כרגע אנחנו ממש בתחילת התהליך ונשמח לקבל מכם הצעות... מה פורום החלומות שלכם?

|שמש| איפה בעיניכם החוזקות של הפורומים|?|  באילו דברים לדעתכם אסור לגעת|?|
|שמש| אילו פיצ'רים חסרים לכם|?| מה לדעתכם כדאי להוסיף|?|


אתם מוזמנים להגיב בפורום פורומים 2015

|תפוז| למען עסקים בדרום
28/07/14 12:13
6צפיות
|קדימה|בעלי עסקים בדרום?
אתר תפוז נרתם למינוף העסקים שלכם בימים לא פשוטים אלו ומעניק לכם חודשיים פרסום באתר חינם, ללא התחייבות וללא אותיות קטנות.

היכנסו עכשיו לצורך העלאת הקמפיין הפרסומי:
http://tapuzbiz.activetrail.biz/%D7%94%D7%98%D7%91...

|@|אנו נמצאים ביום ה -21 למבצע "צוק איתן".
ואתם מוזמנים להיכנס לפורום הייעודי ולהשאר מעודכנים בכל התפתחויות והאירועים האחרונים.

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
המזללה -עיסקית שבת
26/07/14 21:00
583צפיות
3 בני מזל אריה ,מספר שנים חוגגים ביחד , לפני מספר ימים הגיע מייל מילידת 29.7 - תזכורת שצריך לקבוע , כמובן אני צריכה לבחור והפור נפל על המזללה. אם נתחיל בסכום- החברים נהנו וגם אני
היינו חמישה. האקוסטיקה לא טובה ,מאד רועש אבל אחרי זמן מה התרגלנו
העיסקית כוללת לחם, מנה ראשונה המוגדרת כמאזט במחיר העיקרית , לחם- לחם לבן עם גרגרי כוסברה מוכר עוד מכתית ולחם צימוקים ממנו לא אכלתי, מילוי חוזר לבקשתנו.
מאזטים- מקסיקו- ממרח שעועית שחורה עם גבינת מוצרלה ועוד- אהבו מאד, סלט עגבניות שרי עם לחם אבוד- מנה נדיבה - גם אותה אהבו והמנה שלי- מזרח מערב- יגורט יוזו עליו פלחי מלפפון (פרט זה נעלם ממני כשהזמנתי ) קוביות מלון ששברו את החריפות ובצל סגול- מנה חרפרפה רעננה
 
עיקריות - 3 לקחו סופלקי טלה (95שח) הוגש עם לאפה מקופלת לא מספיק אפויה מפיסה שטעמתי אבל להם כמות הבשר הספיקה , חזה עוף ויאטנמי - חזה עוף בחלב קוקוס וקארי על אורז (83שח) היה טעים לסועד רק חריף מדי - לציין  שהוזהר ואני לקחתי תבשיל קבב טלה- 3 קציצות טיפה יבשושיות על תבשיל עגבניות קלופות (!!) קצת חצילים גרגרי חומוס קטנים ושפע טחינה הר ברכה (95שח ) -מנה עשירה שסחבה לחם טרי ומאד נהניתי
 
2 קינוחים- אחד שוקולדי שחלק זוג ולא סיים טעמתי כפית- מתוק מאד ואנחנו פבלובה עם פירות וקרם פסיפלורה שהיתה מוצלחת מאד ומומלצת בחום -40 שח כל קינוח
 
עוד לקחנו 2 כוסות יין הבית -אדום לא זוכרת איזה אבל הפולני בקש לראות את הבקבוק לפני שמזגו , אני לקחתי קוקטייל היום שהיה קווה עם קמפרי ואשכוליות מריר מרענן . מקיאטו כפול היה מושלם ואמריקנו הוגש בדיוק כמו שרצה. מים קבלנו בקנקן גדול וגם קרח בכוס גדולה , היה גם סן פלגרינו גדול
 
הדבר היחיד שהפריע היה החום בחלל ובטפשותנו הערתנו רק לקראת הקינוח ואז המצב השתפר מעט .
 
החשבון ל5 סועדים- 666 שח לא כולל שרות שהיה בסך הכל בסדר ולכן הטיפ בהתאם . בהחלט נחזור לעיסקית נוספת.
 
שוב מזל טוב ותודה על הדיווח...
26/07/14 21:10
174צפיות
מספר מעניין יצא לכם הסהכ
נשמע קצת מאכזב
26/07/14 21:18
229צפיות
בטח ביחס למנות המעניינות שאני מכירה מתפריט הערב של המקום.
 
אבל מה שחשוב הוא שנהנתם
על הדיווח
27/07/14 08:01
116צפיות
עכשיו נותרה הארוחה בקלואליס :)
 
דרך אגב, בפעם הבאה נסו אחת משתי מנות נהדרות שהן חלק מהעסקית אבל יקרות יותר:
סקלופיני עגל עם איטריות יפניות, ופילה עגל שמוגש עם טורטליני בטטה - נהננו מאד משתיהן, אבל הסקלופיני מנצחת אצלי, למרות שהיא מעט חריפה.
מזל טוב!
( לעמוד שלי בתפוז עסקים )
27/07/14 19:21
89צפיות
נשמע שהיה טעים וטוב.
 
גם אני הייתי שם היום בעסקית, אבל אכלנו מנות שונות לגמרי. לראשונות אכלנו את שתי האופציות האחרות (סלט העגבניות נהדר!) ולעיקריות את קרואסון המוח ומנת הבורי שממש הפתיעה אותי והיתה מצוינת.
 
הקינוח השוקולדי בהחלט מתוק מדי וגם קצת חד גוני בטעמים שלו (המון מרכיבים שלכולם יש טעם שוקולדי, חוץ מפירות היער). לעומת זאת קינוח הקסטה ממשיך להיות אחד הטובים והמעניינים שיש. 
 
אני קצת מתגעגע לעסקיות הישנות והממש שוות של המזללה, אבל גם עכשיו זו עדיין ארוחה כיפית וטעימה למדי.
נקרא נחמד
27/07/14 23:00
73צפיות
האם ישבתם קרוב לחלון שפונה לנחלת בנימין? חם שם כמו בחממה.
הייתי שם היום עם ברונו, נראה לי שבשורה התחתונה מרגיש כאילו אנחנו נהננו יותר, אם כי מאזט הגזר המבושל שלקחנו היה מאכזב לטעמי (בחירה לא טובה שלי שהתבססה על תקוות שמדובר במנה בהשפעת סבתא מסעודה, אבל נראה לי שהיא לא הייתה מאשרת אותה).
 
כמה שאלות בקשר למנות.
האם גם אצלכם בסלט העגבניות לא היה זכר ללחם אבוד?
האם גם אצלכם הקינוח של השוקולד לא תאם את התיאור בתפריט? כי המנה שקיבלנו הייתה מאוד שוקולדית אבל הייתה רחוקה מהתיאור שלה בתפריט
איך פספוס של יום מונע ממני חגיגות
28/07/14 10:42
122צפיות
מזל טוב חברה, 21.7 על גבול האריה וככה מקדימה אותך בחגיגות יום ההולדת שלי.
כבר דברנו על טארט לימון שיחכה לך בצל האבוקדו
לא יכולה להשוות לנומילי אבל את תוכלי כשעץ הלימונים יחזור להניב.
º
יש סבלנות
28/07/14 20:56
6צפיות
טאפאס אחד העם, הרובע השישי, קימל, ננה בר, מה עדיף?
27/07/14 11:32
246צפיות
כל כך נהנית לקרוא אתכם!
 
יש לנו קופון בסך 420 שקלים וצמצמתי זאת לאחת המסעדות למעלה. חוגגים הרבה דברים ומשאירים את התינוקת אצל סבאסבתה.
מחפשים משהו עם אווירה טובה ותחושת התפנקות. אוהבים איטלקי, בשר, פרות ים (ואני יותר בתוספות ,כמו תפוחי אדמה). אחת הבעיות - אני קצת קשה באוכל ולא אוהבת הרבה דברים  (חצילים פטריות וכו)כך שלא אוהבת הפתעות במנה שלא כתובות בתפריט. בקיצור כל מיני שמות עם מרכיבים לא ברורים פחות באות לי טוב. מהסיבה הזו פחות מתחברת לאסיאתי למרות שמר וגברת לי וטאיזו גם באופציות של הקופון
 
בקימל היינו בעבר מזמן והיה טעים הפסקתי ללכת כי ראיתי התנהלות של השף מול המלצרים שכללה המון צעקות ויחס מחפיר. הרובע השישי הצטרף לרשימה בעקבות ביקורות טובות כאן
 
אשמח להמלצותיכם
מביניהן
27/07/14 11:46
189צפיות
ולמרות שהרבה זמן לא הייתי שם, לדעתי עדיף טאפאס אחד העם.
יש לציין שלא הייתי ברובע השישי אבל ייתכן שהאוכל שם, כיוון שהוא קלאסי יתאים לכם יותר. אבל על זה יכולים להעיד חברי הפורום שכן ביקרו במקום.
אני חושב שהרובע השישי
27/07/14 11:48
186צפיות
או זו הייתה לפחות הבחירה שלי, אנחנו בהחלט נהנים שם למרות שתמיד ובכל מקום יש מה לשפר. במיוחד אם יש קצת "בררנות" עם דברים מסויימים, המקום יכול להתאים והמנות סה"כ מאוד נאמנות לכתוב בתפריט ולא ממש מורכבות מידי, אלא יותר "קלאסיקות" שמכינים בצורה ראוייה וברמה שגם דורשת יותר השקעה בבית אם רוצים משהו דומה. ב 420 ש"ח תוכלו לאכול שם ארוחה זוגית נעימה מאוד וגם באווירה "קצת אחרת".
 
 
º
לרובע השישי יש קופונים ב-100 ש"ח חבל לבזבז קופון של 420...
27/07/14 20:22
51צפיות
גם לטאפאס אחד העם כנראה עדיין יש
28/07/14 09:05
72צפיות
למרות שיש בזה כמובן, אם עדיין אפשר להשיג אותם. באופן אישי לא הייתי בוחר בקימל ובננה בר, לדעתי זה מסכם את רשימת המועמדים. אם טאיזו באמת אופציה, בהחלט לדעתי כדאי למי ששאלה, למרות החשש המסויים.
טאפאס אחד העם או הרובע השישי
27/07/14 11:52
169צפיות
הייתי אולי יכול להיות יותר נחרץ בדעתי, אך ברובע השישי עוד לא הייתי וגם אני ניזון רק מביקורות טובות שקראתי.
אני חושב שטאפאס אחד העם נותן אפשרות טובה להנות ממגוון רחב יותר של טעמים וב-420 שקל אפשר בהחלט לטעום הרבה.
עם הסתייגות קלה שלאחרונה טאפאס הולכת ומפרסמת קופונים באופן יותר ויותר תדיר וזה קצת מדאיג.
בעיני-קימל
27/07/14 13:21
144צפיות
לא הייתי ברובע השישי..
ננה בר נראת לי פחות מתאימה לחגיגה כזו או אחרת בעיני
וטאפס אחד העם.. היא מסעדה טובה,כן? אבל.. גם שם.. לא הייתי חוגגת משהו.. מסעדת טאפסים סטנדרטית שכזו.
נהננו ברובע השישי ובטאפאס אחד העם
28/07/14 04:23
77צפיות
שתיהן ראויות לחגיגה בעיני
אל קימל לא הרגשתי צורך לחזור ובננה בר לא הייתי
 
אני הייתי מנסה את טאיזו (היא מסקרנת אותי ולא אכלתי בה)
תודה על ההמלצות! האמת קשה לי להחליט
28/07/14 10:15
83צפיות
לפעמים מנסים לתכנן יותר מידי...
 
כרגע נראה שהבחירה הצטמצמה לקימל וטאפאס אחד העם (שם התלוש לא שווה 420 אלא יש ארוחה מובנית שכוללת לחם הרבה שתיה ושני טאפאסים עד 40 שקלים ושני טאפאסים עד 70 שקלים, אממה, בתפריט אין מחירים :) )
 
ננה בר ירד כי לא נראה שאתם ממליצים במיוחד והרובע השישי ינוצל בעסקית או בקופון בהזמנות.
 
אנסה לכתוב ביקורת בהמשך.
 
 
אולי בכל זאת טאיזו ?
28/07/14 10:19
86צפיות
אם הקופון תופס לשם, אל תפספסו.
º
28/07/14 13:18
6צפיות
מחפשת מסעדה עם סטייק מעולה ואופציות צימחוניות
27/07/14 19:15
105צפיות
שלום,
 
לכבוד יום ההולדת של אחי אני רוצה לפנק אותו בסטייק ממש טוב, אבל חייבת שיהיו גם אופציות ראויות לאחות הצמחונית.
 
מי יכול לעזור?
 
תודה
º
איפה בארץ? מה התקציב שלכם?
27/07/14 20:19
37צפיות
שאלות חשובות :)
27/07/14 20:56
156צפיות
איזור תל אביב והמרכז, לגבי המחיר מעדיפה לא להתפרע אבל כן חשוב לי שהסטייק יהיה משובח (מסה בערב יקרה לנו מדי, למשל).
בדקי את התפריט של הדסון
28/07/14 09:21
95צפיות
לדעתי הבשר הטוב ביותר שיש בארץ, ויש להם מנות ראשונות צמחוניות ומנה עיקרית צמחונית אחת.
לאריה שגיא על ההמלצה לאוסטריה ברבריני
27/07/14 21:06
214צפיות
אם אתם נוסעים לרומא - אל תהססו -מיד למסעדה הזו, אני לא מפסיקה להצטער שהגענו אליה רק ביום האחרון .....ואם אחזור לרומא -רק כדי לאכול שם
אריה- אתה אכן מגדלור אמין !!!!
היות ובעלי צילם את כל המנות אעלה דיווח מפורט עם תמונות בתקוה שנצליח להעלות
וואו הפעלת אצלי במיידי את בלוטות הרוק והטעם
28/07/14 09:17
107צפיות
ולחשוב שנפלנו על המסעדה הזו במקרה
היינו באמצע דצמבר ברומא קר ומושלג וחיפשנו מסעדה קרובה למלון
וזו היתה מעבר לפינה
כמובן ששבנו אליה גם למחרת (ומאז בכל ביקור ברומא)
 
חגיגות יום ההולדת החלו אמש בהדסון רמת החיל
25/07/14 22:51
620צפיות
עם זוג חברים מכפר עזה שבאו להתאוורר , לה יש צליאק שחברה טובה אבחנה לה בזמנו בשיחה טלפונית ולכן נפל הפור על הדסון שיש להם תפריט נטול גלוטן נפרד
 
להפתעתי המסעדה היתה מלאה ! קבלנו שולחן במרכז המסעדה ומה אכלנו ?
לחם הבית 18 שח- 2 בגטים קצרים מאד טעימים הוגשו עם חמאה רכה ולחמניה נטולת גלוטן 18 שח אף היא (!!)
הגברת לקחה מתפריט הנטול שרימפס בחמאה (49) ניגבה את הרוטב עם כל הלחמניה , בעלה פטריות במחבת (54) אמר שטעים וגם זו מנה שסחבה לחם
אנחנו חלקנו מנה מעולה-חלונות סינטה ברוטב טופי חמאה- פרוסות סינטה עשויוטת מדיום ברוטב נפלא- מנה נהדרת (52 שח )
 
עיקריות- לה בורגר קצבים (69) הוגדש בלחמניה נטולת - נראה די מסכן - היא אכלה ביס אמרה ששבעה מהמנה הראשונה והמנה נשארה כמעט בשלמותה
בעלה- סלופי ג'ו עם בייקון ( 60) ואני סלופי גו' אנטרקוט(59) - לחמניה רכה מאד טעימה עליה ערימת בשר טחון מתובל ועל הכל פרוסות דקיקות של אנטרקוט צרוב - טעים מיוחד ובהחלט מנה שאחזור לשם לאכול
בעלי לקח מנה יקרה של ניוקי עם נתחי פילה (116) ולא התלהב- הרוטב לא היה לטעמו והצטער על הבחירה
 
חילקנו קינוח קרם לימון ומרנג- בדיוק מה שרצינו- קליל חמצמץ- שכבות דקיקות של מרנג וביניהן קרם לימון -42 שח
 
עם בקבוק גדול של מים מוגזים 563 שח . לציין שחיכינו די הרבה זמן בין הראשונו לעיקריות- לנו זה לא כל כך שינה כי עסקנו בסוגית המנהרות אבל בשלב כלשהוא ניגשה בחורה נחמדה להתנצל על האיחור
 
לסכון- אופיצה טוב הלשומראי דיאטה ללא גלוטן, אני אחזור לסלופי ג'ו ולקינוח וגם למנת החלונות
 
 
תודה על הדיווח ומזל טוב! את יודעת האם המנה
25/07/14 23:12
277צפיות
הראשונה של הפטריות צמחונית?..
האם יש מנות נוספות בתפריט שהן צמחוניות?...
 
תודה ואני שמחה שנהנתם :)
º
למיטב זכרוני לא היה ציר בשר ברוטב
26/07/14 09:50
75צפיות
שמחה שנהניתם
26/07/14 08:17
220צפיות
בפעם הבאה, נסו אחד הנתחים המצויינים והמיוחדים של הדסון. אני חושבת שהברזילאי יהנה.
בסביבות עשר וחצי עברה לידנו מלצרית עם נתח בשר אימתני
26/07/14 09:51
292צפיות
תהיתי מי מסוגל לאכול זאת בשעה כזאת
נחזור לארוחת צהרים..
מזל טוב
26/07/14 09:44
217צפיות
אני מקווה שהמשך חגיגות יום ההולדת היה אף הוא מוצלח.

לא ביקרתי ב-"הדסון" תקופה ארוכה מאד.
הדיווח שלך מעודד לעשות מעשה 
 
º
קלואיליס אתמול והמזללה היום- דיוח יגיע
26/07/14 09:52
108צפיות
תודה על הדיווח !
26/07/14 10:18
110צפיות
ביקרתי בהדסון לפני שנה ולקחתי גם כן פילה (בלי ניוקי, רק פילה) שהיה סטנדרטי לחלוטין.  הצטערתי גם כן שלא לקחתי נתח יותר מעניין. 
מנת הפטריות במחבת היתה ברוטב טריאקי?  אם כן, היא זכורה לי כמנה מתוקה מדי.  
לפי הדיווחים שאני קורא זה מקום שחובה לחזור אליו
  ומחכה לדיווחים הנוספים שלך:)
מזל טוב!
26/07/14 11:18
103צפיות
בעיני הדסון היא מקום שמגיעים אליו בשביל הנתחים המיוחדים שלהם.
מזל טוב גסטרו והמון בריאות,אושר ונחת-רוח מהמשפחה ש'ך
26/07/14 19:57
175צפיות
שמחתי מאוד לקרוא שלמרות מצב הביש שאנו שרויים בו את איכשהו מצליחה לשמור ולנהל אורח חיים שגרתי ונורמלי, כל הכבוד לכם, במיוחד שעשית מצווה ואירחתם  משפחה מכפר עזה,
אני מצפה לקרוא על המשך הפסטיבל שלך בקלואלוליס ובמזזללה.
 
עם קשר או בלי קשר גם לגדעון סער מגיע הערב מזל-טוב, הערב הוא הוכתר באפן לא פורמלי לראשות הממשלה הבאה לאחר ביבי, גידי שלנו לעומתי לביבי:
ביבי יגיד לבן-גידי יגיד-שחור
ביבי יחתום על הפסקת-אש-גידי ידרוש המשך הלחימה
גידי נשוי לאושיית תקשורת  ,
הוא ואשתו הם יוצאי המייפלאוואר  הישראלים
עסקן פוליטי משחר נעוריו, בן לרופא ממוצא ארגנטינאי ולמרות המראה של הבוק שיש לו והתדמית המשעממת לכאורה בתוך תוכו בוערת בו תשוקה לחיים.
אז שתזכרו מי אמר לכם ראשון מי יהיה ראש הממשלה הבא של ישראל,
ליברמן ימני וגלותי מדי וגידי שלנו יהיה הטוני בלייר הישראלי, אם אם תרצו הג'ון קנדי התל אביבי.
 ולך גסטרו מקדיש את השיר הבא:
 
º
תודה רבה, כנראה פספסתי משהוא בחדשות על גידי -מעדיפה את גוב
26/07/14 21:01
59צפיות
מזל טוב לך. תמשיכי לנצל את החיים עד תום
27/07/14 03:50
90צפיות
כמו שאת יודעת
º
תודה רבה -אשתדל
27/07/14 21:07
5צפיות
מזל טוב!
27/07/14 09:55
44צפיות
גם אני תמיד הופכת ימי הולדת לשבוע של מסעדות
מי ייתן וכל הארוחות שתוכלי השבוע ובכלל יהיו מושלמות!
º
מזל טוב נשמע לא רע בכלל ולא יקר...
27/07/14 10:09
23צפיות
הדסון אהובתי
27/07/14 23:25
65צפיות
מנת חלונות ניו יורק היא מדהימה!! אומנם אכלתי אותה בגרסא משודרגת עם סינטה מיושנת 6 שבועות, אבל הרוטב שם אלוהי. אני חושב שצריך לקרוא לזה "חלומות ניו יורק"
מעניין שלא לקחתם אפילו סטייק אחד, יש שם נתחים רגילים במחירים סטנדרטיים ונתחים מיוחדים במחירים קצת מופקעים, אבל שוב אני אציין שהבשר שם הוא הטוב ביותר שאכלתי בארץ וממליץ בפעם הבאה לקחת איזה סטייק אפילו לחלוקה בין שני אנשים, כי מדובר בחוויה מדהימה
º
תודה -לסטייק נלך בצהרים .....
28/07/14 20:57
4צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה