לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
פורום "ביקורת מסעדות" מיועד לאנשים שאוהבים לאכול, לבלות ולהנות מהחיים. הוא פתוח לכולם, נגיש והכותבים בו שמחים להמליץ ולכתוב על חוויותיהם. אנו דנים בנושאים שונים ומגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על מסעדות שביקרנו בהן והמלצות על מסעדות שונות, ועד לנושאים כגון אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.

 

למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים שאנו מקפידים עליהם:

* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום.

* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים.   

  למשל- אילו מנות אכלתם, מחירים, טיב השירות, האם מקפידים על אזור מעשנים/לא מעשנים, נגישות 

  לנכים ואווירה כללית. תוכלו לראות בהודעות הנבחרות הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת". 

* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח

   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.

* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 

* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל

  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה

  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.

 

בברכת השתתפות מהנה,

החתולית ו- bruno01

 שירשורים קבועים: מן התקשורת בימי ב', שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.                   תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם
הפורום אינו פרסומי. נא לשלוח מידע לשירשור השבועי ל: bikoret@tapuz.co.il                       עמוד הפורום בפייסבוק
הודעה חדשה

טיפול בטראומה והפרעות חרדה ב|תפוז|
28/04/15 12:38
|רמקול|היום נארח בפורום טורדנות כפייתית OCD את ד"ר דני דרבי פסיכולוג קליני מומחה ודוקטור למיניות האדם.
ד"ר דרבי, מומחה לטיפול בטראומה והפרעות חרדה. מנהל מרכז קוגנטיקה לטיפול קוגניטיבי התנהגותי.

מוזמנים לשאול את שאלותיכם כבר עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...


|תלתן|היום בין השעות 17:00-18:30 נארח בפורום עולם המיסטיקה את חני יזרעאלי נוי מתקשרת בינלאומית ותרפיסטית.
חני תשמח לענות על שאלותיכם בנושאים: מהות העידן החדש - מהו בעצם העידן החדש, מהו התקשור?, מה הסכנות והפוטנציאליים שלו ולמי הוא מתאים.

מוזמנים לשאול את שאלותיכם כבר עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
º
קצת באיחור, מה אכלתם בסוף השבוע?
( לעמוד שלי בתפוז עסקים )
26/04/15 22:53
113צפיות
סוף סוף מזג אוויר יפה
26/04/15 23:36
265צפיות
לא ירדנו מהאופנוע
ואם אופנע אז צפון
ואם צפון אז פוקצ'ה בר ולמזלנו היה מקום על הבר, ולמזלנו הם לא מאכזבים שיהיו לי בריאים
בכל פעם שאני שם אני פשוט יוצאת מאושרת.
 
אני אוהבת את המים הקפואים שמוגשים ישר לשולחן בלי לבקש, את המלצרים המקצועים במקרה שלנו הברמן שהיה יעיל וחמוד.
 
למנה ראשונה לקחנו את מנת האושר שלהם - הבריוש שאנחנו לא מפספסים בשום ארוחה - מתקתק, מלוח, פטריות מרגישות כמו לטייל אחרי הגשם והביצה עלומה שמצהיבה באחת את הכל  - אוחחחחח לאכול ולהתענג.
לעיקרית הוא לקח מהמיוחדים סלמון עם ריזוטו - מנה יפה בגודלה - אני לא אוכלת דגים אבל הוא היה מאושר מכל ביס
 
אני לקחתי מהתפריט  ניתחי שייטל עם ירקות העונה ותפ"א צלוי בחלב קוקוס וכוסברה - הבשר היה עשוי בדיוק במידה ורדרד ועדין. חלב הקוקוס והירקות היו נהדרים והכוסברה היתה כל כך עדינה שיכולתי לכבד את אויב הכוסברה שאיתי ולראות אותו מתמוגג
יחד עם שני 1/3 של טובורג מחבית - וכמובן פוקצת הבית שלהם ברסק עגבניות קצת מעל 300 ש"ח מוצדקים לחלוטין (ללא)
 
סוף שבוע ברודוס
הודעה זו מכילה תמונות
27/04/15 08:43
437צפיות
בחמישי מוקדם בבוקר טסנו לרודוס, לסוף שבוע חגיגות יום נישואים. לצערי, חליתי ממש לפני הנסיעה, וכדי להוסיף לאנטיביוטיקה שהרופא הלעיט אותי בה, בבוקר יום הזכרון, זזה לי חוליה בגב.
אבל לא אלה יעצרו אותנו, והיות שאנחנו לא עשירים ככורח, ולא יכולים להרשות לעצמנו לזרוק כסף, החלטנו לצאת לחופשה, ולפחות להנות ממנוחה.
 
בעצתה של כוכבית רוית יצאנו לעיר רודוס, והגענו למסעדת תמאם, ממש עם פתיחתה. מה אגיד לכם? קבלת פנים נהדרת, שירות מצויין, ואוכל מהטובים שאכלנו מזה זמן רב. מרכיבים טריים, יד מדוייקת
על התבלינים, והרבה אהבה היתה שם.לצערי, אין תפריט ברשת והחשבון נכתב ביוונית, לכן אכתוב מהזכרון:
  • גבינת מאנורי צלויה - גבינת כבשים מקומית, שטעמה לא עז מדי. אחרי הצליה מוזגים על כיכר הגבינה דבש ומפזרים שבבי שקדים קלויים. השילוב בין מליחות הגבינה למתיקות הדבש, ובין הרכות לבין פריכות השקדים היה מדוייק ונהדר;
  •  גלילי חציל ממולאים בגבינת פטה ברוטב עגבניות טריות - כמה פשוט ומוכר, ככה טעים;
  • קלאמרי ברוטב עגבניות וגזר - אחת ממנות הקלאמרי הטובות שאכלתי אי פעם. ראשי וגופי קלאמרי טריים, עשויים בצורה מושלמת;
  • הוא אכל אסובוקו חזיר שלדבריו היה מושלם. המנה מוגשת עם תפוחי אדמה צלויים, שהיו פשוט מצויינים. פריכים מבחוץ ורכים מבפנים ומלוחים בדיוק במידה;
  • אני, לעומת זאת, אכלתי שרימפס ברוטב אוזו ותפוזים. המנה היחידה שהיתה קצת פחות טובה. חסר היה בה מלח, ומשהו במרקם של השרימפס היה מוזר לי.
  • לקינוח קיבלנו ע"ח הבית, גלידת וניל שהם מכינים בעצמם, עם רוטב דובדבנים שגם הוא מוכן במקום, וטעימה מליקר מסטיקה.
שילמנו על הארוחה הנפלאה הזאת, משהו כמו 60 אירו, כולל חצי ליטר יין הבית לבן. אם אתם נוסעים לעיר רודוס, אל תפספסו את המסעדה הזאת.
 
 
גלידת וניל
נראה מגרה ביותר! אנחנו נפלנו בטעות על מסעדה הודית בשיטוט בעי
27/04/15 12:52
233צפיות
 
בעיר העתיקה, בתוך בית...היה משו משו!
לא שיש לי מושג איך לאתר אותה עכשיו
היות שרק טעמנו את רודוס
27/04/15 19:00
153צפיות
בגלל הגב הכואב, אין לי ספק שנחזור בהזדמנות. נמצא דיל כזה של הרגע האחרון, וניסע.
זול יותר מאשר חופשה בארץ, במלון מצויין עם שירות שאפשר רק לחלום עליו כאן, לצערנו.
º
תרגישי טוב
27/04/15 19:59
22צפיות
º
27/04/15 20:07
3צפיות
הרבה מדבר, קצת נמל תל אביב ופיר 23
27/04/15 08:57
357צפיות
בכל יום עצמאות אני חוגג את עצמלוץ- יורד לדרום הרחוק, הרחק הרחק מכל ההמולה לבורות לוץ לקצת שלווה וטבע, הפעם נסענו ביום חמישי וניצלנו את המזג אוויר המצויין (עם הרבה רוחות ביום חמישי והרבה שמש) מתחת למדורה נקברו לשעות ארוכות תפוחי אדמה, בטטות, עגבניות, שום, בצלים, חצילים וברגע שהם חולצו מהרמץ הם טופלו יפה- החצילים נקצצו עם טחינה והרבה ירוקים, הבטטות נקרעו בידים וקיבלו כף טחינה יפה, תפוחי האדמה נמעכו עם הרבה שום קלוי ועגבניות בצל ושום נקצצו יחד לסלט תורכי אמיתי.... אין ספק שאוכל במדבר הוא הכי טעים שיש.
ביום שבת בנמל תל אביב בצהרים, pier 23 נפתח מחדש- קונוס של קלאמרי שהיה מטגן בדיוק, מתקתק ובכמות יפה, קונוס של פטטס שהיה ציפס גדול ומוצלח, קונוס של כרובית מטוגנת שהייתה קצת קשה מדי ודי מיותרת, כריך ניו יורק עם סינטה עשויה במדוייק ולימונדה-ברד מוצלחת וקרירה, כל הכבודה עלתה 123 ש"ח והייתה מוצדקת לחלוטין.
המשכנו במסע הזלילות בשוק בנמל עם קרטיבים טבעיים לא רעים (פירות יער הצטיין) ואפוגטו מעולה עם המון המון גלידה קרמית ואספרסו אכזרי במיוחד.
חגיגות יום העצמאות שלך נשמעות מעולה!!!
27/04/15 12:41
160צפיות
אני מדיימנת את טעם התפחא מהמדורה עם השום....
וואי אני ממש רעבה
היו הרבה
הודעה זו מכילה תמונות
27/04/15 10:29
435צפיות
בערב יום העצמאות ארחנו הרבה חברים ומשפחה לעל האש יום העצמאות על הגג - 13 ק"ג של סקרט, קבבים, פרגיות והמבורגרים נחטפו להם יחד עם הרבה מאוד ירקות על הגריל והמון סלטים כך שגם לצמחונים שבחבורה יהיה מה לאכול. הירקות יצאו כל כך טעימים שגם הלא צמחונים חיסלו אותם יחד איתם. בגזרת הבשר הסקרט קיבל מרינדה שכללה פלפל חריף, סויה, כמון וליים. הפרגיות קיבלו מרינדה מעט קלאסית יותר של דבש וחרדל.
 
בחמישי בצהריים אחרי טיול לחוף עם הכלב, צפייה במטס וטיול חזור הכנו המבורגרים בלחמניות, תפוצ'יפס בתנור ודברים מעניינים מסביב (צ'ימיצ'ורי שנשאר, שום קונפי שהוכן ועוד). היה טעים, משביע וכיף.
 
בשישי בבוקר קפצנו לבראנץ' של צ'יקטי עם חברים. גילוי נאות: אחיה של אחת השותפות לארוחה הוא אחד המנהלים במקום, הוא לא עבד באותו הזמן.
הזמנו שתי צלחות פתיחת שולחן של בוקר שכללו סוגי גבינות (זיהיתי מוצרלה, ריקוטה עגבניות, קשקבל ואולי מנצ'גו), סלמי טוב, שום קונפי, ביצה שעשויה בשלמות (ביצה קשה עם חלמון רך כמו שאני אוהבת), וכל מיני ירקות ופינוקים. חלקתי עם החברה הטובה קורנטו - קרואסון שמולא בבייקון, גבינות וביצים עלומות הוא היה נדיב מושחת וטעים. זוג חברים שהיה איתנו הזמין גם הוא את המנה הזו. הבחור אכל את ארוחת הבוקר שלהם ובחר מקושקשת על ברוסקטה. לצידה קיבל סלסלת לחמים עם ריבת עגבניות שרי וחמאה, ירקות חתוכים וגבינה. ארוחה מעט מינימליסטית אבל עשויה טוב.
את הארוחה ליווינו עם קוקטיילים שונים, אני שתיתי אפרטיבו שכלל ביטרים והיה מצוין, שתו בשולחן גם וריאציה נחמדה למרטיני ועוד קוקטייל שאני כרגע לא זוכרת. בנוסף, שניים שתו מיץ תפוזים.
 
לקינוח קיבלנו על חשבון הבית פנה קוטה שהגיעה עם תותים ופיסטוקים מעל.
הדבר החלש בארוחה הוא הקפה שהיה פשוט איום. הם מגישים בריסטול אבל משום מה הוא הרגיש רע במיוחד.
 
אחרי הארוחה ישבנו על שדרות רוטשילד קצת בשמש, דבר שאף אחד מאיתנו לא עשה שנים ,ופונקנו בקאפקייקים מרד וולווט שאחת השותפות לארוחה קנתה בדרך למפגש.
 
בערב הבחור ביקש פסטה ברוטב עגבניות והוא אכן קיבל, שילבתי ברוטב גם חצילים כדי שיהיה מעניין.
 
בשבת סם החליט שמשעמם לו בסביבות שש וחצי בבוקר וכך יצא ששנינו התעוררנו מוקדם מדי משינה. לקראת 11 הבנו שאנחנו רעבים מדי ולכן קפצנו ליפו לפונדק דה לוקס. הם עשו מעט שינויים בתפריט - הורידו חלק מהתוספות, לא ניתן להזמין יותר קומבו שהם לא זוגיים ושינו את הקינוחים. החלטנו להזמין קומבו דה לוקס זוגי שמגיע עם אונטריב, בייבי בק ריבס וחזה אווז. כיוון שהבחור לא אוכל חזיר חיזקנו את זה עם תוספת של שוק אווז מהמיוחדים של אותו היום שהגיעה ברוטב סילאן. הבייבי בק קצת אכזבו אותי כי מעבר ל dry rub שעשו להן לא הוסיפו להן שום רוטב ובעיני זה פספוס - רוטב ברביקיו היה משדרג את המנה פלאים. שוק האווז הייתה מוצלחת מהמעט שטעמתי והבחור חיסל אותה בהנאה. מלבד לחם התירס שלהם הזמנו גם גזר בצ'יפוטלה קרעי תפוחי אדמה ומק אנד צ'יז. בעיני, לחם התירס והמק אנד צ'יז שאני מכינה עדיין יותר טעימים.
 
לקינוח החלטנו לקפוץ לכפיתולינה (רק כי השקד כשרים וסגורים בשבת) אני אכלתי גלידת טארט לימון וגלידת קוקוס ולמון גראס, הבחור אכל גלידת מרציפן וגלידת מלאבי. הגלידות בסך הכל היו טובות וביחד עם טיול לכיוון הים ובחזרה היוו סיום מרענן ומוצלח לארוחת הצהריים.
 
בשעות הערב שכנעתי את הבחור לטפל סוף סוף בבצק העלים שהוא הכין ופשוט שוכב לו ולכן הוכנו מקלות גבינה עם צ'דר לבנה וקשקבל, הם נטרפו ככה עם רסק עגבניות - כמה פשוט ככה טעים.
קורנטו
הכל נשמע ונראה מעולה!!!!!
27/04/15 12:40
187צפיות
ממש סופש מוצלח!
 
שאלה בקשר לצ'יקטי: מה גודל המנות?..
אם אני לא טועה יש שם ארנציני ופולנטה ועוד כמה שהייתי רוצה לטעום...
אם לוקחים 2 מנות אפשר לשבוע לדעתך?..
למשל הפולנטה והארנציני...
 
תודה רבה על הדיווחים!
º
המנות האלו הן לא חלק מהבראנצ'
27/04/15 12:52
64צפיות
º
איזה הספק! כיף
27/04/15 12:53
47צפיות
º
תודה
27/04/15 19:31
11צפיות
חזרנו לפראג׳ אחרי תקופה יחסית ארוכה
27/04/15 18:04
173צפיות
לאחרונה התחלנו להגיע פחות. לא יודעת לשים את האצבע בדיוק על הסיבה (יותר אוסף של נקודות קטנות מאשר סיבה אחת מהותית), אבל אני מרגישה קצת דעיכה באווירה הכללית של המקום. לצערי התחושה לא השתנתה בביקור האחרון.
סוף שבוע ארוך בלונדון
27/04/15 23:02
128צפיות
הארוחה הכי טובה היתה זו שאכלנו אצל החברים שארחו אותנו, הוא בשלן מצוין - מנה ראשונה אספרגוס חלוט קלות מוקרם עם גבינת צ'דר ופרורי לחם גס- מעדן, עיקרית - גולש עם כרוב כבוש (גרגרי ערער אף הם בתבול) וניוקי
לקינוח פלאן שוקולד וערמונים . שתינו טריו פלטר שהבאנו מהארץ
 
חוץ מזה אכלנו מרק PHO מצוין במסעדה ויאטנמית בשם הזה- נמצאת בסוהו, התאכזבנו מעוגות יפות אך פחות טעימות בבית הקפה L;ETO הצמוד למסעדה
 
גם ארוחה במסעדה ברזילאית ליד שוק קמדן היתה פושרת , לפחות היה לנו קופון לקאיפירינה חינם  והחברה מצוינת
 
חברה מבינת דבר המליצה בחום על תה של 5 במקום בשם SKETCH , אני מתבישת לספר כמה זה עלה , אבל יכולנו לאכול צהרים במסעדת שף במחיר הזה, מקום מצועצע מושקע בתפאורה, השרותים שלהם קבלו דרוג מס 1 ברשימת השרותים במסעדות אנגליה , אבל האוכל- כריכונים בהם שלט טעם הלחם, לא יודעת היכן מצאו פרוסות סלמון כה דקיקות, מיני הפטיפורים חסרי מעוף ,סקונס כבדים , תה ממבחר סוגים - שתה ככל יכולך אבל כמה תה אפשר לשתות והצ'אי היה דלוח , שלחו לי אתמול בקשה למשוב במייל- לא חסכתי
 
בשבת בצהרים הזמנו את החברים המארחים לארוחה בפלומר של אסף גרנית. על זה אדווח בנפרד אבל שורה תחתונה- לא .
 
ההופעה של להקת לינרד סקינרד ענתה על ציפיות הקשיש ואשתו גילתה שעוד סימן לאהבה זה לשבת לידו ולא להתלונן..
 
ו..אוסף וואלאס מומלץ בחום כולל בית הקפה שנמצא בפטיו שלו , חלקנו צלחת גבינות שהיו מצוינות, רק הקרקרים הוגשו בצמצום...סביבנו אכלו ארוחות של ממש שנראו טוב
 
יונתן, בן  כמעט 30, עובד וגר במרכז לונדון המליץ לי על מספר מסעדות כמקומי. אפרט בעתיד הקרוב
 
לינרד סקינרד זאת אחת ההופעות שאני חייב ללכת אליהם
28/04/15 09:11
42צפיות
הייתי שמח לשמוע את ההמלצות למסעדות בלונדון, אני עומד להגיע לשם באוגוסט אחרי כמעט 2 עשורים של בצורת ורוצה לבחור את המקומות הכי נכונים 
מסעדת נידל במסעדה בגולן
28/04/15 08:21
67צפיות
התקשרנו ב12 וחצי להזמין מקום ל2
ענה לנו בחור חביב שאמר ש"תבוא תבואו.. לא תהיה בעיה".
כשהגענו-המקום היה מפוצץ וקצת חששנו שהם לא שמרו לנו מקום (הוא לא הסכים אפילו לקחת את השם או הטלפון)
אבל כשאמרתי שהזמנו מקום-אז ישר הבחור אמר לי-אההה , זאת את שהתקשרת?
אמרתי לו כן!
ולמרות שהמקום היה מפוצץ,הם שמרו לנו שולחן בפנים (המקום דיי קטן).
אז המקום עצמו דיי קטן,יש ישיבה בחוץ במקום מקורה או בפנים.
לקחנו לפתיחה- חומוס,לבנה,חמוצים,סלט כרוב ופלאפל,
אני באמת שלא חובבת את הז'אנר הזה.. אבל תקשיבו, כל דבר היה פשוט מושלם!!
החומוס הכי טעים שאכלתי בחיי,
הפלאפל הכי מדוייק ועשיר שטעמתי
ולבנה-שאני בדרכ ממש לא אוהבת- היה מעולה!!
לעקרית חלקנו צלעות כבש, (הגיעו שלושה נתחים גדולים יחד עם ציפס וסלט)
שאני ברוב טיפשותי כנראה לא חשבתי שזה יהיה כ"כ שמן.. אז פחות התחברתי. אבל בן זוגי לארוחה התענג על כל ביס.
יחד עם שני פחיות קולה- 140 ש"ח מוצדקים ביותר.
שלא נדבר על השירות- כל הזמן דאגו שהכל בסדר,שטעים לנו,שלא חסר לנו כלום.
מי שבאיזור-ממליצה בחום!
פונדק דה לוקס - ביקור שני
28/04/15 09:11
87צפיות
הבטחנו ביקור נוסף ביום העצמאות וקיימנו
 
השינוי העיקרי היה שהעבירו את המקום ל-summer mode מה שאומר שהחלק החיצוני הפך להיות לגמרי פתוח לרחוב. אישית לא אהבתי את השינוי, כי אני ממש לא אוהב לשבת על מדרכה. תמיד מצחיק אותי אנשים שהולכים לפאב ויושבים בחוץ על המדרכה בלי לספוג שום אווירה של פאב. לא מבין מה ההבדל כבר מלקנות בקבוק בפיצוצייה ולשתות אותו על ספספל. אם לא היינו עם הקטנה הייתי מעדיף לשבת בפנים אבל כיוון שבפנים זה רק שולחנות זוגיים ישבנו על המדרכה וקיבלנו כבונוס את המטס מעל הראש
 
כל היתר היה מצויין בדיוק כמו בביקור הראשון. את הבטן חזיר המ-ע-ו-ל-ה השארנו מהפעם הקודמת. היתר החלפנו לבייבי ריבס שדורגו מאד גבוה במצעד הבשרים שם. בשר רך שכמעט נופל מהעצם ומרינדה ממש טעימה. הוספנו גם חזה אווז שהיה טעים אבל לא ברמת ההנאה של שני הווינרים - הבטן חזיר והצלעות. 
 
תוספות שם כמו פעם קודמת מק אנד צ'יז והקרעי תפוחי אדמה עשו את העבודה גם הפעם.
 
קסם של מקום הפונדק הזה. מומלץ בחום.
 
אישית אני מחבבת יותר את חזה האווז
28/04/15 10:05
63צפיות
דווקא מהבייבי ריבס התאכזבתי
אין לי כל כך מקום להשוואה
28/04/15 10:52
45צפיות
כי צלעות זה משהו שכמעט לא יוצא לנו לאכול אז יכול להיות שבסקאלה כוללת מול מקומות אחרים יש מוצלחים יותר אבל בתור חווייה די ראשונית - זה היה מאד מוצלח בעיננו.
 
אחד ממקורות ההשוואה שלי הוא עצמי
28/04/15 11:24
36צפיות
אמנם עדיין אין לנו מעשנת (תהיה בקרוב, אבל גם אז, עקב מגבלות כשרות לא אוכל להכין בה) אבל מה שאני מפיקה בתנור מצליח להיות טוב יותר ממה שהם עושים.
גם אני התאכזבתי מהריבס
28/04/15 11:20
41צפיות
הטעם די דל והמרקם יבשושי יחסית, ללא העסיסיות הנפלאה שריבס טובים יודעים לספק. ממש הופתעתי לרעה.
חזה האווז אכן משובח, אם כי לא הייתי מגיע במיוחד בשבילו. 
הבעיה העיקרית היא
28/04/15 11:23
36צפיות
שהם מבססים את הבייבי ריבס על rub תבלינים בלבד, ללא רוטב וזה יוצר את היובש החיצוני. הבשר עצמו, לפחות במקרה שלי היה עסיסי, אבל היה בהחלט חסר רוטב
גם אצלנו היה עסיסי
28/04/15 12:03
18צפיות
ודוקא מצא חן בעיניי שזה שונה מגירסה או שתיים שפגשתי בארה"ב שם ממש הפגיזו עם רוטב שהשתלט על המנה וגנב לרעה את ההצגה מהבשר. יכול להיות שצריך למצוא את שביל הזהב מבחינת הנוכחות של הרוטב אבל דווקא כאן בגלל שהבשר היה עסיסי אהבתי שהטעם של התיבול החיצוני תמך בבשר ולא השתלט עליו.
 
לונדון
28/04/15 12:31
19צפיות
טיול שתוכנן קרוב לשמונה חודשים סוף סוך יצא לפועל וכלל המון מקומות חדשים וישנים, כולם היו טובים וראויים בהחלט:
 
Gymkhana - מסעדה הודית מדהימה בלב מייפייר, שזכתה השנה לכוכב מישלן. העיצוב הוא קולונאלי, הבר משובח ויוקרתי והאוכל...אלוהים , האוכל. יש לשים לב לעניין החריפות. ניתן לבקש מידת חריפות נמוכה יותר, אבל עדיין מדובר בחריף למדי. מצד שני, אם אני שעבורי בצל זה הגבול העליון, התמודדתי עם זה, הרוב יוכלו. המנות העיקריות לא גדולות ויחד שתי ראשונות וקוקטיילים הגענו ל 109 פאונד לארוחה זוגית. שרימפס בקארי ובאטר צ'יקן שמותירים את טאיזו הרחק מאחור.
 
Ten Room at the Cafe Royal Hotel - מסעדה צרפתית במלון ברחוב ריג'נט הנושא את אותו שם, אליה הגענו עם קופון של BookaTable, 30 פאונד לארוחת שלוש מנות עם קוקטייל שמפניה. המקום היה קצת ריק לאורך כל הערב, מה שהפך את האווירה לקצת חסרת נוכחות, אבל הארוחה היתה טובה: לחמניות מחמצת אפויות במקום עם חמאה מדהימה מומלחת במלח ורוד, קרפצ'יו איילים עם מרשמלו פרמזן ומרק פטריות יער לראשונות, סלמון פרא על אספרגוס וצלע חזיר בירקות צלויים לעיקריות, מוס ולרונה עם סורבה פטל ומוס שוקולד לבן וגרנד מרנייה לאחרונות. קוקטייל שמפניה נהדר ופטיפורים עם החשבון.
 
Yauatcha - מסעדת דים סאם ממושלנת בלב הסוהו, שכבר כתבתי עליה. ההיפך הגמור מהמסעדה הקודמת מבחינת אווירה. המקום תוסס, מלא ומתמלא כל הזמן. הכופתאות מעולות, יפות וטעימות בטירוף. הקוקטייל שלי היה מצוין, של אחותי מאוד חלש. יחד עם טיפ עלתה הארוחה בסביבות 70 פאונד ל שבעה סוגי דים סאם, עיקרית אחת קטנה של בטן חזיר ושני קוקטיילים.
 
San Carlo Cicchetti - איטלקית ממש סמוכה לכיכר פיקדילי, המבוססת על מנות קטנות. כתבתי עליה כבר בעבר, מנות נהדרות, גם כאן האווירה התוססת היא חלק מהעניין.
 
Fortnum and Mason - למי שלא אוהב את קונספט שעת התה עם כל הכריכונים , מסעדת המקום בשם "המזרקה" (יש בחנות כמה מסעדות) מגישה רק Cream Tea שזה למעשה סקונס , ריבות ושמנת כפולה . בעולם של מרנגים, מוסים ושוקולדים דווקא המאפים הקטנים הללו, יחד עם הריבות הנהדרות של המקום ושמנת כפולה הם הקינוח המועדף עליי. התה המוגש בקומקומי כסף מהודרים עולה 5.75 פאונד, אבל הוא חזק וניתן לבקש ריפיל ללא תשלום.
 
Villandry - בית קפה מסעדה מעונב וחגיגי שנמצא מול המלון שלנו. בין השעות חמש לשמונה יש הפי האוור וכל קוקטייל במחיר 6  פאונד. הקוקטיילים היו חזקים וראויים.
 
מי שרוצה פירוט נוסף על בתי קפה ומקומות יותר פשוטים אני אשמח לפרט בפרטי.
מצטרפת להמלצה של גסטרו פה על גלריית וואלאס, אחת היפות שראיתי. יש לא מעט ציורים של ולסקז, ברונזינו (אלאונורה מטולדו מעולם לא נראתה טוב יותר) וכן גינסבורו ובושה לאלה שמתים על רוקוקו. בית הקפה במקום מקסים. כשהיינו שם (מיד בפתיחה) היתה שם פגישה של מארגני אירועים שהתעניינו לערוך במקום כנסים וחתונות. אם מישהו כאן בוחר לארגן שם כנס או חתונה, אנא תזמינו אותי.
מי יכול לומר מה שעות הפתיחה של דה דה בשישי בבוקר?
28/04/15 08:51
64צפיות
לא מוצאת בשום מקום... תודה לעוזרים.
האם מתאים לא. בוקר בשישי עם תינוק?
תתקשרי לוודא אבל לדעתי ב- 8 כבר פתוח
28/04/15 08:59
59צפיות
בהחלט יכול להתאים לא. בוקר עם פעוטות,  תבקי אם ניתן להזמין מקום מראש  כי יש תור בכניסה ועם תינוק לא ניתן לשבת על הבר.
אברר.. מעניין אם ב8 בבוקר יש כבר תור
28/04/15 09:19
53צפיות
(ביום שישי!).
מעניין על מה ההייפ...
תודה!
עלמה לאונג'
27/04/15 11:43
273צפיות
היי,
רציתי לוודא אם מישהו היה בעלמה לאונג'.. אשמח לשמוע המלצות.... יש גרופון ותהיתי אם שווה:
 
 
תודה :)
היינו לפני כשנה
27/04/15 12:13
200צפיות
עם גרופון זהה.
3 זוגות, כולם אוהבים לאכול
היה בסדר. אבל כולם הסכימו שזה המחיר המירבי שהיינו משלמים על התמורה שקיבלנו.
הייתי אומרת שנחמד עבור ביקור חד פעמי במקום.
היינו והנה ההתרשמות.
27/04/15 15:10
211צפיות
השירות מקצועי מאוד.
אווירה טובה מאוד.
אוכל טעים, עשוי מפרודוקטים ברמה גבוהה, מוגש יפה ועשוי ללא דופי.
הבעיה, לפחות מבחינתינו, הייתה שהאוכל היה קלאסי מדי, ללא יצירתיות יתרה,
ללא חידוש. ההרגשה הייתה שכבר אכלנו כזה באיזו טירה בצרפת. זה היה אוכל
שאנחנו, במדינת תל אביב, פחות רגילים אליו, הזכיר מעט את פושקין ז"ל
בתקופת השף הצרפתי.
VFM לא גבוה, לשובר הוספנו בקבוק יין וטיפ וקיבלנו ארוחה טובה,
אך לא מרגשת במיוחד במחיר שמגרד את ה-650 ש"ח עם הקופון.
אם תביאו יין מהבית ותשלמו רק דמי חליצה, אולי זה ישתלם מבחינת המחיר.
מקווה שעזרתי.
מסכימה עם הנאמר מעליי.. היינו לפני שנה עם קופון
28/04/15 09:04
59צפיות
בחיים לא הייתי משלמת מחיר מלא עבור הארוחה שאכלנו.
היה טעים ונחמד. אבל לטעמי האווירה פלצנית מידי.
 
שירשור שבועי
28/04/15 07:18
8צפיות
אנא שרשרו לכאן הודעות שאינן בעניין ביקורת מסעדות.
שלום חברים יקרים , התיעצות
26/04/15 14:41
536צפיות
מחפש מסעדה ל10 אנשים( בברסרי לא מסכימים מעל 8) לחגיגת יום הולדת לחברה של הבן שלי (גיל 24) פלוס  2הקטנים שלי  חייב להיות המבורגר בתפריט אוירה נעימה ושאר התפריט פחות בעייתי מבחינת שאר האורחים. כמו שכתבתי הזמנו בבראסרי אבל נל.... נשלחמ
כמה הצעות
26/04/15 15:07
298צפיות
הייתי מתחיל עם קופי בר - אולי שם יסכימו.
האופציה המושקעת - הדסון.
ועוד כמה - דיקסי, אוונגרד, דאדא ודא.
 
ועוד משהו מוצלח
26/04/15 15:08
217צפיות
ברטי - ההמבורגר שלהם אחלה ויש תפריט מגוון לשאר :)
º
פורטר אנד סאנס
26/04/15 15:11
77צפיות
º
אני חושבת שהדיקסי יכול להתאים...ומזל טוב :)
26/04/15 15:29
61צפיות
º
גם הדיינר של ג'וצה יכול להתאים..
26/04/15 18:47
43צפיות
º
קבלתי בקורת טובה על גוצ'ה ברמת החיל
26/04/15 19:15
48צפיות
כמה המלצות
26/04/15 21:41
153צפיות
יש את דיקסי ואוונגרד כפי שציינו פה, דיינרים נחמדים וטובים, לטעמי דיקסי יותר.
קפה טאטי בגבעתיים - הייתי אתמול, מבחר גדול של מנות. רוב המנות שהזמנו היו מאוד מוצלחות, ביניהן ההמבורגר שהיה גם לא רע, אבל לא טוב כמו מסעדת בשרים מתמחה. מצד שני כאמור המבחר גדול והקינוחים מעולים
למשהו קצת  יותר יקר ומושקע- מיט בר תל אביב/הרצליה, הדסון, פאסטל.
על רוב המסעדות תוכל לקרוא בבלוג שלי
º
סבסטיאן?
26/04/15 21:53
36צפיות
נסה את הדסון
27/04/15 08:45
87צפיות
ההמבורגר והסלופי ג'ו שלהם מצויינים, ולדעתי לא תהיה להם בעיה לאשר הזמנה ל- 10 אנשים.
חייב להיות בתל אביב?
27/04/15 10:10
124צפיות
בגוז ודניאל יש המבורגר טעים מאוד- וגם אוכל טעים באופן כללי...
ראיתי כבר בעבר שולחנות גדולים שם
º
ממליץ מאוד על פאסטל, דיווחתי פעמיים על המקום במהלך החודש
27/04/15 10:52
46צפיות
תודה רבה רבה ,אין כמוכם
28/04/15 04:34
59צפיות
נעדכן בהמשך על ההחלטה .
האם משהו מכיר את אל-סולטאן בזרזיר?
27/04/15 16:36
136צפיות
או שיכול להמליץ על מסעדה באיזור? טבעון-יקנעם-רמת ישי-מגדל העמק
תודה
אל סולטן - מזרחית שגרתית שום חידוש ושום הפתעה לטובה או לרעה
27/04/15 17:29
126צפיות
נסי להרחיב מה אתם מחפשים (סגנון, תקציב, נקודות חשובות, וכמה אנשים תהיו) ואולי נוכל לתת אינדיקציה טובה יותר
 
אנחנו 4, עדיפות למזרחית טובה, אבל אוהבים גם
27/04/15 17:32
122צפיות
סינית, תאילנדית וחברותיהן
רצוי לא מהיקרות
היום בערב
מזרחית טובה אין משהו טוב במיוחד בסביבה
27/04/15 18:55
141צפיות
יש את עדוואי בפז טבעון - שיש כאלה שמאוד אוהבים אך אני לא שותף להתלהבות
יש את סמיר אמיס בזובידאת טבעון (קצה טבעון) שבעיני היא טובה מאוד אבל לא משהו שמצדיק סטיה או נסיעה מיוחדת מהדרך.
 
לגבי אסיתיות יש את תאי - צ'ין בטבעון שהיא מסעדה אסייתית נהדרת - לא יקרה וטעימה מאוד ותפסק חווית מסעדה נעימה יותר מאשר המזרחיות. 
 
ככל מסעדות מזרחיות "רגילות" אינן בשיאן בשעות הערב - האוכל ברובו מוכן בבוקר ולא תמיד ההמתנה עושה לו טוב, שכן במזרחיות טריות חומרי הגלם זה הרכיב המשמעותי ביותר.
 
º
תודה, בדרך לתאי צ'ין
27/04/15 19:16
34צפיות
º
נשמח אם תפרט איך היה
28/04/15 10:08
6צפיות
אחלה אוכל יש להם
27/04/15 21:08
107צפיות
סלטים ברמה מאוד גבוהה ותבשילים מצויינים
המלצות על מסעדת דגים באיזור השרון
27/04/15 20:59
41צפיות
יש המלצות? תודה
מסעדות עם נוף
27/04/15 17:11
97צפיות
היי,
אני מחפשת מסעדות טובות שגם מציעות נוף יפה או סביבה ירוקה ויפה (ולאו דווקא ממוקמות על קו החוף). מתכוונת לאזור המרכז, אבל מוכנה להרחיק קצת בכיף.
למשל, מקומות שאהבתי:
גוז' ודניאל (המרפסת), המטבח של רמה בנטף, מוזה בהר...
המון תודה
kisu -קריית אונו
27/04/15 10:52
288צפיות
על קיסו שמעתי רק אתמול מחברה. שעה אחרי זה יצאתי מהבריכה והחלטתי לחגוג את זה שלא אכלתי מזמן במסעדה ואת זה שאני רעבה.
5 דקות נסיעה, חניה בשפע, ו"אין בעיה, יש מקום על הבר".
הישיבה על הבר צפופה, (כדאי להם להוריד כסא אחד בכל "צלע") אבל זה הדבר הרע האחרון שתשמעו ממני על החוויה.
הוזמנו:
נאמס 4 יח׳ 44 ₪
ספרינג רול ויאטנמי במילוי פרגית, ירקות ואטריות זכוכית. חסה אייסברג, עלים טריים,רוטב צ'ילי. האגרולים היו בגודל מלא, מה שאומר שזו מנה ראשונה לשניים. הרול עטוף בבצק מאד אוורירי, מוגש עם חסה ועשבי תיבול שאמורים לכרוך יחד ולטבול ברוטב על בסיסי רוטב דגים. טעים.
 
נאם טוק סינטה 65 ₪
רצועות סינטה, פטריות שימצ׳י, מלך היער ושיטאקה. ברוטב סויה שחורה, פפריקה מעושנת
וצ׳יפוטלה. מוגש על אורז מאודה, עלי מיקרו ודייקון. מנה עם טעמים מאד חזקים (אבל זה מה שביקשתי מהמלצר), מפוצצת פטריות. וטעימה מאד. 
השירות היה מקצועי ומחוייך.
 
סהכ 109ש"ח לארוחה גדולה שמחציתה נארז.
 
טוב למצא מסעדות טובות מחוץ לתל אביב מלאת הפקקים ובעיות החניה.
 
מסעדה מעולה
27/04/15 11:49
167צפיות
אני משמ ממש ממש נהניתי שם :)
º
נשמע ממש מעניין! איפה זה נמצא בקריית אונו?
28/04/15 09:07
8צפיות
מחפש המלצה למסעדה רומנטית בדרום הגולן
26/04/15 08:49
148צפיות
שלום חברים,
בסופ"ש של ה8-9.5 אני לוקח את אשתי בהפתעה לצימר במושב רמות(יום הולדת).
 מחפש המלצות למקומות טובים לאכול/לשתות יין וכו'..
מקווה שזה בסדר לשאול כאן, אני לא עוקב אחרי הפורום אבל בהחלט אשמח לעזרה מאנשים שביקרו.
המלצותיי
26/04/15 09:17
225צפיות
בחד נס שבדרום הגולן יש את המסעדה של השף גיא בן שמחון. נקראת ״וילה וי״. חובה להזמין מקום מראש. אוכל טוב, יקר. אבל רומנטי מאד.

אם בא לכם קצת להרחיק אז בדגניה יש את 1910 האיטלקית, מקסימה וכיפית
ורחוק קצת יותר יש את רוטנברג בגשר הישנה.
שתיהן רומנטיות, אוכל טוב ופחות יקר מועלה וי, לא חושבת שהוא פחות טוב.
º
להזמין ב1910 מעולה!!! וקצת יקרה ללא ספק הטובה באיזור
26/04/15 12:44
65צפיות
º
ממליצה על מושבוצ במושב עצמו ומגדלנה במגדל
26/04/15 14:29
64צפיות
הדגש היה על רומנטי
26/04/15 15:47
161צפיות
לטעמי מגדלנה ממש לא רומנטית. חלל גדול ללא פינות אינטימיות.
וב1910 אני אישית מעדיפה לשבת על הבאר. אבל לא כ"א מתחבר לזה.
אוכל ופאן ברמות
27/04/15 07:43
79צפיות
מושבוצ נהדרת אבל כדאי להזמין מקומות לערב מראש כי היא בתפוסה מלא בסופי שבוע, אחת המסעדות הכי נחשבות של האזור ובעיני מהטעימות שיש בארץ בכל הנוגע לבשרים.
אם אתם ברמות אפשר ביום לעשות טיול טרקטורונים או אופניים יש אפשרות להשכיר מתוך המושב ולטייל באיזור יש כמה מסלולים במיוחד עכשיו שפשוט מדהימים לטיול.
תמיד אפשר לעצור איפשהוא בדרך ולעשות לכם פיקניק קטן או לפתוח איזה בקבוק יין לשם הרומנטיקה :)
 
מושבוצ - טעימה אבל לא רומנטית
27/04/15 08:54
68צפיות
זו מסעדת משפחות
ממליץ על רוטנברג
26/04/15 16:20
132צפיות
אומנם קצת נסיעה, אבל נסיעה נחמדה.
 
וציינת יין, כך שאם חשוב לכם הנושא אז ברוטנברג יש תפריט יין מעולה במחירים מצויינים.
º
חוזרת על המלצות:רוטנברג ו1910
27/04/15 09:20
27צפיות
המלצות בסקוטלנד
26/04/15 12:21
149צפיות
נוסעת בקרוב. אשמח להמלצות, בעיקר באדינבורו, מסעדות שוות, והכי חשוב לי, פאבים שווים, בעיקר אם יש גם מוזיקה מקומית. גם המלצות במקומות אחרים יתקבלו בברכה, ויבדקו במקביל למסלול.  תודה
גם אני נוסע לסקוטחנד בקרוב. שאלתי כאן וקיבלת מספר המצלות
26/04/15 21:20
102צפיות
חפשי את השירשור ההוא, ואם תגלי עוד דברים, אשמחאם תשתפי גם אותי.
כולל רעיונות למקומות מעניינים ויפים לבקר בהם. המסלול שליעוד לא סגור. אז אאשמח לכל עיצה.
הי ובוקר טוב
27/04/15 08:37
88צפיות
ראשית תודה להתייחסות. ראיתי את השרשור עבורך, ואת השרשור בתוך השרשור של ברונו נדמה לי?ונרשם.
אשמח אם יהיו עוד מתייחסים.
אני נוסעת לשבועיים והמסלול שלי מובנה. אם תרצה, אשתף אותך בפרטי ואשמח לעזור במה שאוכל.
מחפשת מסעדה בה נוכל לאכול צלעות.
25/04/15 16:36
507צפיות
באזור המרכז, פ"ת, רמת גן, יהוד ובאזור.
º
כבש ? חזיר ? בקר ?
25/04/15 18:35
99צפיות
התשובה בגוף השאלה
25/04/15 21:34
413צפיות
פיקס מה לך ולבשר?
ששואלים על צלעות בדרך כלל מתכוונים לצלעות-כבש,
אני אישית לא מת על בשר כבש בגלל הריח הלא נעים.
 
ולשואלת:
התכוונת לאזור  או לאזור?
יש לך באזור את אלברט שידוע בצלעות הכבש והעגל שלו,
בעקרון אם את מגיעה מאזור תל אביב את צריכה  לחלוף על בניין פנורמה  שנמצא בשדרות בן צבי להמשיך כל הזמן ישר כמה קמ ספורים ויהיה לך שילוט לאזור בצד שמאל עם רמזור, תפני שמאלה ותשאלי שם, אזור לא ככ גדולה,
יש שם גם את שיפודי עזרא שגם שם בעוונותי יצא לי לאכול מספר פעמים, שם זו מין סוכה ענקית  עם מחירים זולים והעמסה עצמית לשולחן,
אצל אלברט הבשר הרבה יותר איכותי וגם המחירים בהתאם,
בעקרון זה בערך מול האזור תעשייה של חולון
º
הפוך - כאשר כותבים צלעות ולא מציינים איזה לרו
25/04/15 22:26
112צפיות
º
לרוב מתכוונים לחזיר
25/04/15 22:27
75צפיות
התכוונתי בהקשר של אזור
25/04/15 22:45
211צפיות
השואלת הזכירה את המועצה אזור,  ואולי אני טועה והיא בכלל התכוונה לאזור הכללי של חולון ראשון וכו,
אני יודע שהמועצה מקומית של אזור ידועה בין השאר בגלל הצלעות של אלברט, על כן השתעשעתי שבגוף השאלה אזור הוזכרה בהקשר של צלעות.
 בקשר למה שטענת  פיקס?
אולי אתה צודק, אבל זו כבר סמנטיקה, שאומרים לי אכלתי צלעות אוטומטי אני מקשר את זה למצחעות כבש או לצלעות טלה, צלעות חזיר הרבה פחות שכיח, שוב, אולי אני טועה , על כל פנים זו התרשמותי הסובייקטיבית
אני חושבת שהתכוונה לאזור המרכז ופירטה מספר ערים כמו פתחתקווה
25/04/15 23:27
122צפיות
אזור, םיהוד והשאר..
אלברט מתמחה בחזיר
26/04/15 00:04
170צפיות
ולטעמי כבר מזמן נשכח שהם היו פנינה פעם
איפה הימים של החור הקטן באזור שדאגו לבשר לא לתפאורה
 
לגבי ההיא שנקראת בפינו החתוליה "עזרא ובניו" אני מנועה מלהגיב
לדעתי הכוונה הייתה באיזור ולא באזור.
26/04/15 00:26
139צפיות
ובימינו, כשאומרים צלעות בדרך כלל הכוונה ל-RIBS או ספייר ריבס. בשני המקרים מדובר בלבן.
איזה רומני אתה?
יש את פונדק אסא בצומת בית דגן...
25/04/15 23:04
157צפיות
המון זמן לא הייתי שם אבל פעם היה להם בשר מוצלח...
ב"דדה" יש צלעות כבש
26/04/15 00:14
184צפיות
זו מסעדה גרוזינית. יש סניף בגבעתיים ואחד בראשון. אני לא טעמתי אז לא יודע איך הם בצלעות - ביתר המנות הם אחלה.
º
רים היו בסניף בראשון ואמרו שהיה לא כל כך מוצלח...
26/04/15 00:42
65צפיות
אם הכוונה לצלעות כבש- דגים 206
26/04/15 21:28
152צפיות
הצלעות שם לא פחות ממ-ד-ה-י-מ-ו-ת.
ואם אתה הולך, קח על הדרך כרובית ותפוחי אדמה למנה ראשונה
נכנסתי לבלוג שלך לראות את הביקורת על 206 ואין...
27/04/15 00:39
136צפיות
מה עוד שאתה כותב שאינך אוהב דגים לקחו אותך בכוח?
הזמינו אותי ...
27/04/15 07:47
117צפיות
ויש שם דברים חוץ מדגים, אז מי אני שאסרב..
על הדגים שם אני לא מביע דעה כי אני באמת לא אוהב (אפילו שטעמתי פה ושם וחלק כן היה לי טעים), אבל הצלעות...אוי הצלעות
לא כתבתי בבלוג כי זו מסעדה מתמחה בדגים, ולדעתי ביקורת הוגנת על המסעדה - ראוי שתכלול כמה מנות דגים וממי שמבין ויש לו ניסיון בדגים. אבל אם שואלים בפורום על הצלעות- אני יכול להמליץ עליהם בחום
º
טוב לדעת, תודה.
27/04/15 13:02
13צפיות
לא לריב, התכוונתי לאזור מרכז הארץ ולא לעיר
27/04/15 06:15
145צפיות
"אזור" התכוונתי לצלעות כבש, עגל וממש לא לצלעות חזיר.
 
מכירה משנים את אלברט וכל השאר, פשוט לא לרמה שלי.
 
206 מקובל עלי בעיקר שדודי המנהל (אחד המנהלים> שותפים)
הוא חבר טוב שלי, לא ידעתי שיש להם צלעות מדהימות, נבחר המקום !!!
 
תודה למציעים.
שאלה לדיון בנושא פיצוי
24/04/15 11:51
761צפיות
מקרה שקרה אתמול.
הגענו - שישה אנשים - למסעדת המבורגרים/בשרים, אחרי סרט. היות שזה יום העצמאות חלקנו היינו מפוצצים אז רק אף אחד לא הזמין ראשונות ורק שלושה הזמינו מנות עיקריות (מתפריט הלילה של המסעדה) והיתר הסתפקו בשתיה, כששניים מתוכנו עדיין היו רעבים במידת מה אבל רצו לחכות לקינוח במקום לאכול עוד בשר. זה קרה קצת לפני אחת עשרה - הם נתנו לנו להזמין בערך חמש דקות לפני שהתפריט הנ"ל נכנס רשמית לתוקף.
בערך חצי שעה לאחר ההזמה כשראינו ששום דבר לא מגיע פנינו למלצר והוא אמר לנו שיש להם בעיה עם הגז במטבח שלא פועל והם לא מצליחים להוציא מנות לאף שולחן במסעדה. כאמור הצוות לא התריע על זה מיוזמתו אלא אמרו לנו רק כשפנינו אליהם.
האוכל עצמו הגיע כעשרים דקות אח"כ. בואו נאמר 55 דקות אחרי ההזמנה. לאחר סיום המנות העיקריות המלצר הגיע והציע פיצוי. אני לא אגיד מה כרגע. התפתח ויכוח בינו לבין מישהו מהחבורה שלנו לגבי גובה הפיצוי המתאים על איחור כזה ועל זה שלא אמרו לנו מיוזמתם.
עכשיו השאלה שלי:
מה לדעתכם הפיצוי שמגיע על זה ולמי? אפשר במנות או בערך הכספי של המנות. להזכירכם, היינו שישה ומתוכם שלושה אנשים הזמינו מנות ושניים חיכו שהשלושה יסיימו כדי להזמין קינוח (אז קצת קשה להגיד מי סבל מעיכוב ומי לא).
אין חוקים או משהו קבוע שכולם יסכימו עליו
( לעמוד שלי בתפוז עסקים )
24/04/15 12:24
469צפיות
אתה תקבל תשובות שונות כמעט כמספר האנשים שיגיבו.
זה הכל גם תלוי בהתנהלות של הצוות. אני גם הייתי יכול להתספק בהתנצלות, אם היא היתה אמיתית וכנה.
יש אנשים שבטח יחשבו שלא היה צריך לחייב כלל על המנות, ויש אנשים שקינוח היה משמח אותם.
 
טעויות ותקלות קורות, ולא כל תקלה צריכה להיות מתורגמת לפיצוי כספי או "מאכלי", ובטח שאני לא הייתי מתווכח במקרה כזה על גובה הפיצוי, כי הוא לא נשמע לי חמור עד כדי כך (כן מעצבן, אבל לא נוראי, כי היתה תקלה טכנית אמיתית).
כל אחד מאיתנו עושה לפעמים טעויות בעבודה, או שקורות לנו תקלות טכניות, ואנחנו לא "מפצים" את הבוס שלנו או הלקוח שלנו בכל פעם.
זה קורה, ונכון שזה ממש מעצבן, אבל זה גם לא סוף העולם.
אולי אני צריך להבהיר משהו
24/04/15 12:32
467צפיות
אני הייתי ההוא שרק שתה סודה בצד. אני רוצה לקבל דעות של מספר משתתפים לפני שאני מביע את דעתי האישית ומספר מה בדיוק קרה שם מבחינת הפיצוי. אבל בינתיים - עד שאני אגיד את דעתי - אם אפשר רק הערכות של כמה "שווה" דבר כזה, פחות או יותר לדעתם *האישית* של חברי הפורום. גם מהרבה דעות שונות ניתן להסיק ממוצע.
אני חושבת שהן טעו בזה שבאמת לא באו וסיפרו לכם על התקלה.
24/04/15 15:21
364צפיות
לדעתי, הפיצוי אמור להיות מוצע רק לאלה שהזמינו מנות- קינוח על חשבון הבית למשל.
אבל אם הם היו רוצים לצאת ממש לארג'ים, אפשר היה להציע צייסר או שתייה לכל השולחן.
 
אני חושבת שאם הם היו מספרים מיוזמתם ומתצלים, לא חושבת שהיה צורך בפיצוי כי דברים כאלה קורים
אין חובה לפצות
24/04/15 15:28
449צפיות
ולא חושב שהיו צריכים לפצות במקרה הזה
קורה שיש תקלות או טעויות, ובמקרה הזה מדובר במשהו אמיתי שלא היתה עליו שליטה.
אני מסכים שהיו צריכים להודיע ביוזמתם שיש עיכוב. היתה פה טעות של המלצר (או של מי שמעליו) אבל זה קורה. מעצבן, אבל לא מעבר. לא יותר מעצבן בעיניי מטעויות אחרות שקורות במסעדות לעתים קרובות, כמו למשל הוצאת המנה הלא נכונה, מנה ששכחו להביא, מנה שלא עשו אותה כמו שצריך ועוד אינספור דברים. 
אני הייתי מעדיף התנצלות מאשר פיצוי. אבל אם נתנו פיצוי במקום זה? נהדר. לא נתנו? גם טוב. לא הייתי מבקש מיוזמתי ולא מתווכח על זה.
 
 
הם הציעו פיצוי - הוויכוח היה על גובה ואופי הפיצוי...
24/04/15 17:15
415צפיות
לדעתי, חוצפה. אלא אם הוויכוח היה על שהפיצוי שהוצע היה גבוה מדי...והחבר'ה לא הסכימו לקבלו.
נאמר יותר מפעם אחת -
24/04/15 19:48
412צפיות
המנה  היותר אהובה על הישראלים באשר הם שם היא מנת הפיצויי....
יש תקלות ויש טעויות התנצלו די נגמר חג שמח שבת שלום ותודה רבה.
º
25/04/15 09:26
21צפיות
הבנתי שהם הציעו פיצוי
24/04/15 22:33
321צפיות
והתיחסתי קודם לשאלה- האם בכלל היו חייבים לפצות (לדעתי לא). במקרה ונתנו פיצוי- כל פיצוי שהמסעדה היתה מציעה היה מבחינתי מתקבל בברכה
º
אין בינינו ויכוח. רק חידדתי ואני לגמרי בדעתך.
25/04/15 00:01
75צפיות
º
25/04/15 08:41
17צפיות
העניין המהותי בעייני הוא הסקת המסקנות
25/04/15 00:07
308צפיות
הלקוח מצידו עשוי להסיק שהוא לא מעוניין לחזור למקום.
המקום מצידו עשוי להסיק שהוא לא מעוניין בכל לקוח.
אני חושבת שבמדינה שלנו יש בלבול בסיסי
25/04/15 02:11
394צפיות
בעניין של הפיצוי כמו בעניין של טיפ למלצרים
 
הסועדים קצת התאהבו בקטע של פיצוי והם די מנצלים את זה לטובתם
פיצוי הוא לא דבר שמגיע לאף אחד
פיצוי היא מחווה של רצון טוב שנותנים בעלי מסעדה כדי לשמר לקוחות
אבל זה לא אומר שהם מחוייבים במשהו.
 
לא מתאים לכם  לחכות 55 דקות לאוכל - צאו מהמסעדה ואל תחזרו
אם החלטתם להשאר מבחירה תחכו בסבלנות
אם הם מחליטים לצ'פר אתכם - קחו מה שהציעו לכם ותגידו תודה
 
 
º
26/04/15 12:10
14צפיות
º
27/04/15 07:44
5צפיות
אז הנה הסיפור במלואו
25/04/15 11:24
520צפיות
כאמור חיכינו הרבה זמן להזמנה בגלל בעיות במטבח.
לאחר סיום המנה העיקרית הגיע מלצר והציע לנו פיצוי שלדעתי היה נדיב למדי - קפה לכולם (כולל אלו שבכלל לא הזמינו מנה עיקרית) וקינוח אחד לשולחן על חשבון הבית. בחישוב קל זה יוצא משהו כמו 100 ש"ח מבחינת ערך כספי.
אחת מהמזמינות התחילה להתווכח איתם ורצתה שלושה קינוחים (היא בהתחלה חשבה בכלל על שישה!) והמשיכה להתווכח עם המלצר שזה מגיע לה. אני ממש לא הסכמתי, והרגשתי לא נעים.
העלתי את זה כאן כי רציתי לוודא שאני לא מטורף, ושהפיצוי שביקשה היה מוגזם לחלוטין. אני רואה שרוב המגיבים כאן קרובים אלי בדעתם.
וסוף הסיפור?
26/04/15 12:08
310צפיות
מה הוגש כפיצוי?
קיבלנו קפה לכולם (כולל אלו שלא אכלו)
26/04/15 13:56
369צפיות
כאמור הציעו גם קינוח אחד אבל אחרי הרגשות הרעים לאף אחד לא התחשק קינוח אז הם נתנו לנו זיכוי בשווי הקינוח בחשבון.
אגיד שוב שלדעתי המסעדה היתה יותר מהוגנת איתנו, הבעיה שלי היתה עם הידידה שביקשה עוד ועוד פיצוי. היה לי ויכוח איתה כשאני אומר שהיא הגזימה לחלוטין והיא טוענת שעל מה שעשו לנו מגיע לנו יותר. לכן רציתי לשאול ותיקי מסעדות אחרים ולראות מה דעתם.
מסכים איתך
26/04/15 14:20
254צפיות
בגרמניה בכלל לא היו מבינים על מה אתם רוטנים,על פיצוי אין מה לדבר.
מסכימה איתך...אני גם חושבת שהם באמת היו
26/04/15 14:20
250צפיות
הוגנים ויפה שלמרות שסירבתם לקינוח הם לא הסתפקו בכך והורידו לכם מהחשבון.
 
אני באמת חושבת שהתקלה היחידה שלהם הייתה שלא אמרו לכם על התקלה כאשר התרחשה מכיוון שאולי הייתם בוחרים ללכת למקום אחר ולא לחכות.
החוצפה הישראלית הידועה
26/04/15 21:24
246צפיות
יפה שאתה לא בדעה של הידידה שלך. מנטליות הפיצוי, שמגיע מהתחושה של "איזה מסכן אני", זה משהו שלדעתי ייחודי לארץ (ושאני לא סובל באופן אישי)
פה אני חולקת עליך - לא בא מתחושת מסכנות אלא
27/04/15 00:22
222צפיות
מתחושת בוא ננצל את המצב לאיזו קומבינה..."אם הן כבר מפצים מה זה קינוח אחד? מה אנחנו פראיירים?"
מסכימה עם מיכאל, כמובן, ועם סבתא רותרות
27/04/15 07:43
135צפיות
מיכאל, הגישה שלך היא הנכונה בעיני, וסבתא רותרות צודקת לדעתי בעניין המניעים לסחיטת הפיצוי.
 
 
º
מסכים איתך
27/04/15 07:52
30צפיות
º
אתה לא מטורף ,אבל אתה די חריג (לטובה)
28/04/15 04:55
10צפיות
שאלה על הקיטצ'ן מרקט
27/04/15 01:20
144צפיות
מהאתר אני מבינה שעל מנת להשקיף על השוק, צריך לבקש להיות באולם VIP? מתי בכלל השוק הזה פעיל, אולי לבקש נוף לים. בכלל לא כל כך ברור לי עניין הישיבה שם, והשולחן המשותף וכולי... מתי כדאי להגיע לשם, ערב/צהריים מבחינת האווירה? רוצים לקחת אורחים מחו"ל לחוויה ישראלית כזו שכוללת סיור בנמל וכולי...
ואם כבר לעניין העיקרי - מנות מומלצות?
תודה רבה
אני מציעה שתתחילי בלקרוא דיווחים על המסעדה
27/04/15 07:33
99צפיות
כדי לדעת מאילו מנות אנשים נהנו.
 
היות שלא אכלתי בקיטצ'ן מרקט, אני לא יכולה לעזור עם עיצות בנושא המיקום. אני חושבת שאם האורחים מחו"ל, שוק האיכרים בנמל פעיל בימי חמישי מהשעה 12 בצהריים, ובימי שישי מהשעה 7 בבוקר. השוק הפנימי פעיל כל יום עד שעה 19-20.
 
לדעתי מוטב לבקש שולחן שפונה לנמל או לים, מאשר שולחן על השוק, פשוט כי אני אוהבת ים :)
ארכיון הודעות
Flix
Make my wed - ארגון חתונות

מתחתנים?

אנחנו כאן בשבילכם לכל שלבי הארגון לפרטים נוספים לחצו כאן >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה