לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
פורום "ביקורת מסעדות" מיועד לאנשים שאוהבים לאכול, לבלות ולהנות מהחיים. הוא פתוח לכולם, נגיש והכותבים בו שמחים להמליץ ולכתוב על חוויותיהם. אנו דנים בנושאים שונים ומגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על מסעדות שביקרנו בהן והמלצות על מסעדות שונות, ועד לנושאים כגון אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.

 

למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים שאנו מקפידים עליהם:

* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום.

* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים.   

  למשל- אילו מנות אכלתם, מחירים, טיב השירות, האם מקפידים על אזור מעשנים/לא מעשנים, נגישות 

  לנכים ואווירה כללית. תוכלו לראות בהודעות הנבחרות הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת". 

* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח

   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.

* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 

* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל

  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה

  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.

 

בברכת השתתפות מהנה,

החתולית ו- bruno01

תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם                                                                     שירשורים קבועים: שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.
הפורום אינו פרסומי. ניתן לשלוח מידע עבור השירשור השבועי ל: bikoret@tapuz.co.il                                                   עמוד הפורום בפייסבוק
הודעה חדשה

הודעה נעוצה השירשור השבועי
02/10/14 06:45
21צפיות
השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, כתבות מיוחדות ושאר ירקות.

השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל: bikoret@tapuz.co.il.

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

גמר חתימה טובה,

ברונו והחתולית
 
 
יקבי בנימינה - ערב מחווה לזכר נעמי שמר
02/10/14 06:49
25צפיות
יקבי בנימינה בשיתוף עם המתנ"ס הקהילתי פותחים את שעריהם ומארחים ערב מחווה לזכרה של נעמי שמר, לציון עשור למותה.
 
הערב ייערך במסגרת פסטיבל ״חצרות היוצרים״ 2014, המופע יתקיים ביום שני ה 13/10/14 בשעה 20:00 במדשאות יקבי בנימינה.
הכניסה חופשית
 
במופע המוסיקלי יופיעו הרכבים מוסיקאלים בשיתוף מורים למוסיקה של המתנ"ס הקהילתי.
 
הקהל מוזמן להגיע ברגל, עם מחצלות.
 
 
 
המטבח של רמה - ארוחת סוכות
02/10/14 06:53
42צפיות
לכבוד חג סוכות מציע השף תומר ניב מהמטבח של רמה בנטף, ארוחת טעימות מיוחדת שמבוססת על הברכות של ראש השנה וארבעת המינים.
 
מסעדת המטבח של רמה אשר בדרך כלל, עובדת בסופי שבוע בלבד פותחת את שעריה ותהיה פתוחה גם (כמעט) בכל ימי חול המועד סוכות.
 
לכבוד שעות הפתיחה המורחבות והחג, יגיש שף המסעדה, תומר ניב ארוחת טעימות בת 6 מנות המבוססת על חומרי הגלם מהם יוצרים את הברכות של ראש השנה בשילוב עם ארבעת המינים המוצגים בסוכה:
  • מאפה גבינת עיזים ותאנים
  • מרק לוביה ושומר
  • טרטר פילה טלה וצלפים קריספי, חלמון שליו וזיתים מיובשים
  • פטה כבד קריספי וסלט תמרים טריים
  • המנה הכתומה - קרם בטטה עם גזר ודלעת
  • טעימות טלה: צלעות, שוק, סינטה, וסינייה ביחד עם רוטב פטרוזיליה ובורגול עלי גפן
  • גבינות עיזים מחוות הר הרוח
  • גלידת אלת המסטיק עם ריבת חצילונים בפרחי ורדים ועוגית קדאיף
מחיר הארוחה לסועד 196 ₪. מינימום 2 סועדים.
 
ארוחת הטעימות תוגש לצד התפריט הרגיל שגם הוא ילווה בספיישלים מיוחדים לסוכות כמו: ארטישוק ירושלמי אפוי במלח עם אנשובי מקומי (38 ₪ ) וקינוח ייחודי שייקרא 7 וריאציות של רימון 42 ₪.
 
המסעדה תהיה פתוחה בימים:
שישי-שבת 10-11.10,  ובחול המועד החל מיום רביעי 15.10 עד שבת 18.10
 
באבה יאגה - פסטיבל בניחוח ישראלי
02/10/14 06:58
43צפיות
דווקא מסעדת באבא יאגה, המזוהה עם המטבח הרוסי והמזרח אירופאי בוחרת לחגוג את חול המועד סוכות בחגיגה של ניחוחות ישראליים, עם הופעות ג'אז ומחירי היכרות מוזלים למבחר יינות מיקבים מקומיים.
הפסטיבל יתקיים בחול המועד סוכות 8/10/14 - 16/10/14 החל מהשעה 20:00 כל ערב.
 
במסגרת הפסטיבל, תוצע הנחה של 30%על מגוון יינות:
  • דומיין נטופה לבן (שנין בלאן) / לאטור אדום (סירה עם מורבדרה) של יקבי נטופה
  • פטיט קסטל של יקבי קסטל
  • מד רד (קברנה סובניון עם סירה) של יקבי אמפורה
  • ירדן גוורצטרמינר / ירדן מרלו / ירדן קברנה / ירדן מרלו / גמלא השמורה (מבעבע ברוט)/ גמלא השמורה (רוזה) של יקבי רמת הגולן
 
בפסטיבל ישתתפו 4 הרכבי ג'אז ישראלים:הרכב הטריו של טל בביצקי, הרכב הטריו של תמיר מילר, הרכב הטריו של איגור חודורקובסקי, הרכב הטריו של ארי ערב.
לוח המופעים:
8 לאוקטובר - הרכב הטריו של איגור חודורקובסקי | מופע פתיחת הפסטיבל
9 לאוקטובר - הרכב הטריו של תמיר מילר | ערב מחווה לג'ון לנון (יום הולדתו)
11 לאוקטובר - הרכב הטריו ארי ערב | בין סטנדרטים של ג'אז ושירים ישראלים
12 לאוקטובר - הרכב הטריו של טל בביצקי | Fusion Jazz
13 לאוקטובר - הרכב הטריו של איגור חודורקובקי | 'יש לי אימפרוויזציה'
14 לאוקטובר - הרכב הטריו של ארי ערב | בין סטנדרטים של גיאז וקטעים לטינים
15 לאוקטובר - הרכב הטריו של תמיר מילר | המיטב של גרשווין, דיוק אלינגטון, ביל אוונס ואחרים
16 לאוקטובר - הרכב הטריו טל בביצקי | Fusion Jazz - קונצרט סיום חגיגי
 
צ'יקס - תחרות אכילת נקניקיות
02/10/14 07:03
52צפיות
הצ'יקס בר בתל-אביב ועמוד הפייסבוק - קרנבורים עם חיוך על השפתיים,  מכריזים על תחרות אכילת נקניקיות.
 
במסגרת שיתוף הפעולה בין הבר מסעדה לבין עמוד הפייסבוק, עלה הרעיון ליצירת תחרות אכילת נקניקיות משותפת, במסגרתה יתחרו אכלני/יות הבשר במתכונת 'אכול כפי יכולתך', תחת הגבלת זמן, על התואר "אביר הנקניקיות".
 
המתחרים יצטרכו לאכול  30 דקות רציפות כמות בלתי מוגבלת של נקניקיות שרקוטרי עבודת יד של אלן טלמור.
 
הפרס הראשון - הזמנה למסאז' זוגי בספא קראון פלזה (שווי פרס כ-400 ש"ח), פרס למקומות שני ושלישי - ארוחה זוגית בבר.
הזוכה יהיה מי שיאכל יותר נקניקיות שלמות במשך הזמן המוגדר.
 
התחרות תתקיים בבר הצ'יקס, בחול המועד סוכות - יום ה' ה-16.10.14 ותישפט על ידי בוקי נאה.
עלות הרשמה למשתתף: 70 ש"ח, ונדרשת הרשמה מראש.
 
מאיר אצל מאיר -השפים מסעדות אדוני אצל מאיר השמן
02/10/14 12:45
והסדנה הראשונה ביום ששי 10 לאוקטובר
סדנה מתוקה עם השף קונדיטורית הילה פרי במטבח של מאיר השמן
יום שישי, 10 באוקטובר, שעה 10:10 במטבח של מאיר השמן
עונת הסדנאות נפתחת עם מיטב השפים והקונדיטורים ממטבחו של מאיר אדוני.
השף קונדיטורית הילה פרי עבדה בכתית, במזללה ובבלו סקאי של מאיר אדוני.
בסדנה הילה תלמד ותכין קינוחים חלביים וכשרים.
שימו לב כי מספר המשתתפים בסדנה מוגבל ל-20 משתתפים.
המחיר 180 שח בלבד
 
זכרו בסדנה כזו אתם נהנים לומדים וגם תורמים !  אני אהיה שם
 
ההרשמה באתר של מאיר בחתימה שלי
 
מחפשת ארוחת בוקר מעולה בתל אביב
02/10/14 09:53
43צפיות
היי, אני חוגגת יום הולדת בעוד כמה ימים ורוצה לבלות יום כיף עם בעלי בת"א (אחרי החגים).
איפה אפשר לאכול ארוחת בוקר טעימה ושתהיה גם מיוחדת? לא כמו הארוחות בוקר הרגילות השגרתיות שיש בכל בית קפה.
אשמח להמלצות.
 
תודה!
º
ממליץ בחום על הוטל מונטפיורי, חוויה אכילה ואירוח
02/10/14 10:41
15צפיות
ביסטרו עדן.
02/10/14 13:06
10צפיות
יש שם מנות ביצים עלומות נהדרות, גם המיקום מיוחד.
אכלתי במנטה ריי לפני שבועיים
02/10/14 13:28
האוכל נחמד, הנוף והבריזה נהדרים.
שירשור שבועי
41תגובות
30/09/14 07:36
85צפיות
אנא שרשרו לכאן הודעות שאינן עוסקות בביקורת מסעדות.

(המשך...)
אנא שרשרו לכאן הודעות שאינן עוסקות בביקורת מסעדות.
|*| נפתח פורום תעלומות |*|
02/10/14 11:04
7צפיות
|חיזר|האם הם כאן ממש מעלינו?, האם הם טובים או רעים?,  האם לא מגלים לנו את האמת? מה הם מסתירים? וממה הם מפחדים?
אם השאלות האלה מסקרנות אתכם, אתם מוזמנים להיכנס כבר עכשיו לפורום תעלומות.

בפורום תוכלו להתעדכן במקרי התעלומות החדשים מהארץ והעולם,  כי זה רק עניין של זמן, עד שנגלה את האמת :-)
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
חוות דעת על בית קפה/ מסעדה לואיז בתל אביב
30/09/14 15:41
358צפיות
קפה לואיז רחוב רוטשילד 9 תל אביב, הוא מקום המשלב בית קפה, מסעדה, מעדנייה ובריאות.
אל בית הקפה הזה החלטנו ללכת לאחר חיפוש מקום שפתוח בראש השנה.
לא היו יותר מידי מקומות פתוחים בחג, כך ששמחנו שלא רחוק מהבית יש בית קפה/ מסעדה שכן פתוח
ואפשר לאכול שם.
מתוך התפריט הלא מאד עשיר שיש להם, החלטנו להזמין,
פרגית צלוייה במיסו אגסים ויין אדום: (67 ש"ח)
התוספת הייתה פירה, זוקיני, בצל ופילפל צהוב.
המנה הייתה לא גדולה אך מספיקה ודי משביעה וטעימה.
לבן שלנו הזמנו ארוחת ילדים פיצה מקמח מלא: (39 ש"ח)
הפיצה הייתה מאד לא טעימה, הבן שלי שחובב מאד פיצות לא הצליח לסיים אותה.
גם אני טעמתי ממנה והיא הייתה די חסרת טעם וקצת יבשה.
לסיכום:
אוכל: המנה שלנו הייתה טובה, אבל מנת הילדים ממש לא.
שירות: מלצריות מאד נחמדות ואדיבות.
מחיר: קצת יקר עבור מנות לא מאד גדולות, אבל בכל זאת שווה בגלל המנה של הפרגיות.
אווירה: אנחנו בחרנו לשבת בפנים כי העדפנו מזגן.
לא כל כך נעים לשבת בפנים, מאד צפוף והאקוסטיקה לא מוצלחת בבית קפה הזה,
כשיותר משניים מדברים בחלל הקטן הזה, ממש לא נעים.
נראה לי שאם אבוא פעם נוספת, אעדיף לשבת בחוץ, שם מרווח ועושה רושם שנעים יותר.
 
הוספתי בבלוג תמונות של המנות והמקום:
תודה על הביקורת - גם אני מתאכזב שם
01/10/14 12:08
205צפיות
כל הביקורים שלי בקפה לואיז הסתיימו באכזבה. (סניף טבעון וסניף האם בצפרירים חיפה)
 
האוכל פשוט לא טעים לי 
 
יש להם קטע נחמד של המזון הבריאותי - אבל מה הטעם אם הוא פשוט לא טעים.
 
בנוסף יש להם קפה גרוע במיוחד 
מצטערת לשמוע שגם בשאר הסניפים לא מוצלח.
01/10/14 13:11
130צפיות
צודק, העניין הבריאותי לא שווה אם זה לא טעים.
תלוי מה מזמינים; אכלתי מנות שאהבתי, גם כאלה שלא
01/10/14 16:29
117צפיות
בסה"כ מקום נחמד, לפחות בסניף המקורי בחיפה (מוריה 58, ליד צפרירים); באחרים מעולם לא הייתי.
פיצה מקמח מלא פחות טעימה ויותר יבשה, ככה זה...
01/10/14 16:30
147צפיות
ניסינו כזאת גם של דומינוס פיצה (בשנה האחרונה השיקו כזאת) ועם כל הכבוד לטרנד הבריאותי, מה לעשות, הרבה פחות טעים... כנראה לא הייתי מציעה כזאת לילדים אלא אם הם כבר רגילים ואוהבים.
בפעם הבאה
02/10/14 10:57
49צפיות
באמת ניקח את זה בחשבון.
כנראה שפיצה כזו לא מתאימה כל כך לילדים.
רפאלו קסטרא חיפה - הקפה הפיצה
30/09/14 17:54
290צפיות
התפנו לנו כמה דקות באמצע היום בקסטרא בלי הילדים
אישתתי רצתה משהו קטן - גרג כבר היה סגור, וזכרתי את ההמלצות כאן אז החלטנו לקפוץ לקטנה.
 
המארחת היתה אדיבה מאוד - הבינה את מצוקת הזמן והושיבה אותנו במהירות.
סידור המסעדה צפוף מידי לטעמי - ולא נותן אפילו מעט פרטיות ובפועל אתה מרגיש שאתה חלק מהשיחות של כלל הסועדים שמסביבך - זה יכול להיות מעניין אבל לפעמים יוצאים כדי להיות ביחד ולא כחלק מקבוצה שאת רובה אתה לא מכיר.
 
הזמנו אחד הפוך ואחד אספרסו - שניהם מצויינים (באמת) נראה שהקפה עצמו היה באיכות מעולה והבריסטה בהחלט ידע מה הוא עושה.
 
לידם הזמנו פיצה קפריציוזה - רוטב עגבניות, מוצרלה, ארטישוק, זיתי קלמטה, פטריות שמפיון ורוקט - וכאן היתה הנפילה. הפיצה היתה יפה מאוד אבל כשלה בשלושת היסודות שלה.
 
הבצק - הבצק היה במרקם נכון ואפוי לצבע הנכון - אבל הוא פשוט לא היה טעים - בנוסף הרידוד שלו לא היה אחיד כך שהיו חלקים עבים יותר ודקים יותר אשר לא הצליחו להחזיק את מבנה הפיצה.
 
רוטב העגבניות - כאן היתה הנפילה הגדולה - הרוטב פשוט לא היה טעים והיה לו טעם לוואי לא מוצלח (סוג של אוממי שנשאר בפה שעות אח"כ והותיר הרגשה לא נעימה)
 
התוספות - התוספות הוספו בקמצנות ולא ממש התחברו לפיצה בשום צורה - אם לעניין הרוקט זה נכון צפוי ולגיטימי כאשר מדובר בפטריות או בארטישוק זה כבר כשלון אם הם פשוט מרחפים מעל לפיצה ולא מתחברים אליה בשום צורה. מה גם שבערך 1/4 ארטישוק משומר לפיצה משפחתית שזה אחד הרכיבים המהותיים שלה - לטעמי זה מעט מידי.
 
הפיצה תומחרה בהגינות - 49 ש"ח מהם הופחתו 15% הנחה בגין עסקית צהריים - אבל גם המחיר השפוי מאוד לא היה שווה את הטעם הלא מוצלח.
 
שורה תחתונה - ניתן להם הזדמנות נוספת כי לא שופטים מסעדה על בסיס מנה אחת לא מוצלחת - אבל מישהו חייב לעשות שם שיעורי בית. 
 
º
תודה על הדיווח
30/09/14 19:37
41צפיות
אני תמיד מזמינה שם את הפיצה "אגסים, כמהין וגבינה כחולה"
01/10/14 16:38
158צפיות
שלא מכילה עגבניות, אז אין לי מושג איך הרוטב שלהם, אבל אחרים אכלו שם פיצות והיו מרוצים; אולי נפילה חד פעמית או פשוט אי התאמה...
 
הצפיפות שם אכן מצערת, והבעיה הקשה יותר היא האקוסטיקה כשהמקום מלא. אבל עד כה כל מה שאכלתי שם היה מוצלח, אז אני מתפשרת.
תודה על הדיווח.
02/10/14 10:54
27צפיות
גם אני בעד לתת צ'אנס לא לשפוט על פי מנה אחת.
מסעדה באילת
01/10/14 23:06
90צפיות
אנחנו משפחה עם שני ילדים, הגדול חוגג יום הולדת 8 כשנהיה באילת.לאיזו מסעדה הייתם ממליצים ללכת לחגוג בערב שגם למבוגרים יהיה נחמד?חשבתי על איזו מסעדת המבורגרים  (ברביס, אגאדיר- מה עדיף?), אבל פתוחה לעוד רעיונות.
º
מוזס אילת
02/10/14 08:19
16צפיות
º
מכירים מקום לאלכוהול ונשנושים באיזור הרצליה?
01/10/14 19:55
25צפיות
º
טפאו
01/10/14 22:32
22צפיות
º
פליקנו ברעננה
02/10/14 11:08
6צפיות
עוד קצת על מחירים משתוללים כרגע במסעדות
110תגובות
28/09/14 15:54
2431צפיות
טייק אווי במהלך השבוע האחרון משתי מסעדות שדווקא די אהבתי לבקר בעבר והרבה פחות ברמת המחירים הנוכחית.
 
נתחיל עם חג' כחיל - בעת קניות ביפו התחשק לנו קצת קובה מטוגן הביתה, בממתקי מוטראן (עוד נגיע גם אליהם) אמרו שאין קובה טוב קרוב, אז ניווטנו לחג' כחיל ולקחנו שישה קובה...

(המשך...)
טייק אווי במהלך השבוע האחרון משתי מסעדות שדווקא די אהבתי לבקר בעבר והרבה פחות ברמת המחירים הנוכחית.
 
נתחיל עם חג' כחיל - בעת קניות ביפו התחשק לנו קצת קובה מטוגן הביתה, בממתקי מוטראן (עוד נגיע גם אליהם) אמרו שאין קובה טוב קרוב, אז ניווטנו לחג' כחיל ולקחנו שישה קובה ואת מנת המטוגנים. כל קובה 8 ש"ח, הגודל סטנדרטי מאוד, לא מהקובה הגדולים, יותר מהקטנים, המילוי טעים ונעים אך המעטפת מעט רכה מידי, לא לטעמי. "מיקס" המטוגנים התגלה כמנה רעה ומיותרת עוד יותר מהקובה, שני זוגות זערוריים של "פטיר" משני סוגים שונים שלא ממש היו גם פטיר לדעתי וללא הבדל מובהק בטעם ועם פחות או יותר אותה גבינה ערבית סתמית באמצע. כנ"ל מין שני סיגרונים עלובים כנראה קשורים לאותה גבינה ושני כדורי בצק סומסום ממולא בזית שהיו דווקא טעימים וזהו.
30 ש"ח עבור המטוגנים הסתמיים ו 48 ש"ח עבור 6 קובה לא גדולים במיוחד, סה"כ 78 ש"ח מיותרים לגמרי. למרות שלא ראוי להתעסק עם מטוגנים ב TA הבייתה וגם מודע לזה שחג' כחיל איננה "ממוקדת" TA באופרציה ובתימחור, עלות מול גודל ותמורה פשוט מביכים בכל קנה מידה לדעתי וחבל.
 
 
 
 
חדר פרטי
01/10/14 15:31
71צפיות
מחפש חדר פרטי במסעדה טובה לארוע של 8-10 אנשים, יש המלצות?
º
יש הרבה - באיזה אזור אתה מחפש ?
01/10/14 16:23
16צפיות
º
תל אביב, ראשון לציון, הרצליה
02/10/14 10:09
4צפיות
מחפשת המלצה למסעדה בגליל העליון
29/09/14 18:06
227צפיות
לארוחה של כ- 20 איש
יש טבעונים
יש ילדים בררנים (שניצל / צ'יפס / פסטה וכדומה)
ויש סועדים "רגילים"
צריך להיות במחיר שווה לכל כיס
 
יש המלצה למשהו מתאים?
 
תודה!
בעיה
29/09/14 21:26
237צפיות
אני עם הטבעוני שלי, לא מוצאת משהו אטרקטיבי
בדרך כלל זה מסתיים בארוחה במסעדה מזרחית, שם הוא מתמקד בסלטים.
נסו את "ממה חלסה" בקרית שמונה- סגור בשבתות
תודה
30/09/14 00:07
140צפיות
אנחנו מחפשים לערב חג, אז זה לא רלוונטי
º
נראה לי שאמירים מתאים לצמחונים וטבעונים ,בטח רחוק לכם
30/09/14 07:39
37צפיות
כרגיל בפתרון הוא פוקצ'ה בר בגן צפון
30/09/14 13:07
139צפיות
 
למיטב זכרוני יש שם גם מנות ילדים
º
תודה! אבדוק את זה
30/09/14 13:38
29צפיות
º
ולהזמין מקום מראש, תמיד מפוצץ שם
30/09/14 21:14
19צפיות
היינו שם לפני כשבוע וחצי, ומאוד טעים שם
30/09/14 13:47
125צפיות
עקריות צמחוניות היו להם בבירור, אבל אני לא יודעת לגבי התאמה לטבעונים.
אני אכלתי שם מנה טבעונית של מוקפץ או משהו
30/09/14 14:46
104צפיות
היה נחמד מאוד
באמת אחלה מסעדה
30/09/14 13:58
107צפיות
יש עסקיות שוות, ויש גם חדר פרטי - אולי יסכימו להקצות לכם אותו.
(אנחנו ביקרנו עם חבורה של עשרים ומשהו אנשים לפני כשנה וחצי, סעדנו בחדר הפרטי, השירות והאוכל היו מצוינים. בתיאום עם המסעדה הגענו ביום חול כמה דקות לפני שש בערב ונהננו מהעיסקית שמסתיימת בשש בערב. יש להם גם תפריטי "אירועים" אבל העיסקית השתלמה יותר, למיטב זכרוני).
דג על הדן - טובים בקבוצות גדולות
01/10/14 12:06
103צפיות
זה לא בישול אנין מפתיע או חדשני.
אבל זה פחות או יותר מקיים את שאר הדרישות (חייבים לתאם מראש וליידע על הטבעוני)
אך לרוב הם נותנים תמורה סבירה לכסף ומסוגלים להתמודד גם עם קבוצות משפחתיות.
 
 
לצערי הרב התאכזבנו בדגן על הדן
01/10/14 13:44
106צפיות
המקום מעלה בי זכרונות ילדות נפלאים, והלוקיישן מופלא, ועם אותה חבורה של 20 ומשהו איש שציינתי במעלה השרשור ביקרנו גם שם, יום אחרי שסעדנו בפוקצ'ה (מה שאולי הגביר את האכזבה כי בפוקצ'ה היה כל כך מעולה ועל רמה). היה ממש לא משהו, וגם לא יותר זול.
(מרגישה צורך לפרט - היתה מן הרגשה של "דביק" בשולחנות שכוסו בפלייסמטים הכי פושטיים מנייר, מרק הדגים שזכרתי מילדותי היה צהוב זרחני וגם לא טעים, הדגים היו סבירים אבל התוספות ממש לא טעימות. המנות שאינן דגים - רביולי למשל - היו גרועות).
 
אני הצטערתי על הבחירה (כשלפני הטיול הרגשתי שפוקצ'ה היא ההימור ושדג על הדן זו הצלחה בטוחה למשפחת חובבי דגים כמונו).
חומוס בהדונס איירפורט סיטי +טוק טוק בפארק המדע ברחובות
29/09/14 15:13
416צפיות
חומוס בהדונס -  מקום קטן וקצת הזוי.  לוקחים מהדלפק את האוכל ומתיישבים בחופשיות,  אין הגשה מסודרת.  בדלפק נמצא סוג של "סופ-נאצי" שמאיץ בך לבחור במהירות,  ולא נותן זמן להשתהות קצת או לשאול שאלות.
החומוס עצמו -  עדין מאוד,  טיפה אנמי לטעמי.  הרטבים וגרגירי החומוס והפול היו טובים,  הטחינה שידרגה מאוד וגם הביצה הקשה.  סלט הירקות ליד היה נפלא,  לא פחות,  והפיתות רכות  וטריות.
סכה"כ אופציה סבירה בהחלט.  40 ש"ח לעסקית של חומוס + סלט + שתיה.

טוק טוק בפארק המדע -  היה ריק  כשנכנסנו,  התמלא בהמשך.  חלקנו  בקומבינציית סושי צמחונית טמפורה,  שהיתה ממש בסדר-  נדיבה וחביבה.  חלקנו גם מנת נודלס עם טופו ואטריות ביצים  שהיתה סתמית  ולא ממש טעימה והשארנו את רובה בצלחת.  שייק של חלב קוקוס וקנה סוכר היה מוצלח מאוד.
התלונה העיקרית היתה על השירות האיטי להכאיב....  לקח לאוכל המון זמן להגיע  לשולחן. 
לא חוזרת בקרוב.
מוזר בהדונס בהגשה
29/09/14 21:03
313צפיות
אולי זה הפקת לקחים מההגשה הדי לקויה ברמת החייל...
 
רמת החייל זה הסניף בו התנהלה מהומת הרשת לפני כמה חודשים ?
30/09/14 14:13
260צפיות
זה שעידו קינן העלה פוסט ויצר מהומת אלוהים ?
 
 
כן... מאז הספקתי כבר להיות שם
30/09/14 15:26
251צפיות
לא העלתי דיווח כי זו היתה ארוחה חד פעמית. הפוסט שלו משעשע והוא באמת נפל על אינסידנט יוצא דופי במיוחד. אצלנו לא שהשירות היה מופתי אבל הוא היה בסיגנון ה"מלצרים רצים אנה ואנה כמו עכברים" שנתקלים בהם בלא מעט חומוסיות... בסדר, נו. העברנו.
 
הבאת מטבע של חצי שקל להשוואה ?
01/10/14 12:16
136צפיות
ד"א הוא ניסה לחזור לשם לא מזמן במסגרת "התמורה" לקמפיין גיוס הכספים נגד התביעה של עג"ג - והם שוב פישלו בענק.
 
 
בלאק סניף רחובות- דיווח קצרצר
01/10/14 12:08
214צפיות
אני ואורחת מחו"ל.  הלכנו על תפריט זוגי של 179 ש"ח  שהיה נדיב באופציות שלו. 
מנה ראשונה לחלוקה -  חלת בצל (שתורגמה בתפריט באנגלית ל - ONION HALA ),  שהיתה נדיבה,  שמנונית  וטעימה כמו שציפיתי.  מצויין ומושחת.
עיקריות -  אני כמובן עם ההמבורגר הצמחוני  בריג'יט  בארדו שהיה מצויין  כרגיל,  והוגש עם תלולית מכובדת של בצל ופטריות.  הפעם נהנתי גם מתוספת של גוואקמולי  שריעננה את המסה הדחוסה של ההמבורגר.  כתוספת בחרתי בפירה חלבי שהיה טעים. 
האורחת הלכה על "שלושת הטנורים" - 3 המבורגרים קטנים (קלאסי,  פופאי שהוא עם תרד ואגוזים  ועוד אחד עם טלה),  ציינה לטובה את הלחמניות הרכות והטעימות  ונהנתה מהמנה. 
 קינוח אחד לחלוקה הגיע לנו במסגרת הארוחה,  ובהתייעצות עם המלצרית הלכנו על DAX -  משהו עם  מוס שוקולד (לא זוכרת את התיאור).  אכלנו חצי ביס מהקינוח  והזדעזענו מהטעם המחריד-  כנראה שהקינוח שכב המון המון (המון) זמן בפריזר או במקרר,  וקיבל טעם לוואי מזעזע שגם למחרת לא עזב את החך שלי.  מייד קראנו למלצרית והודעתי לה שזה לא אכיל.  היא הציעה לעניין אותנו  בקינוח אחר אבל היינו כבר מלאות וויתרנו.
בארוחה כלולה גם שתיה קלה,  כשהדיאט ספרייט שלי חוייב בתוספת של 6 ש"ח.

לא הורידו לנו כלום בחשבון,  אולי בגלל שזה היה מחיר קבוע מראש.  נתנו טיפ כרגיל כי השירות היה בסדר גמור,  למעט נושא הטיפול בקינוח המחריד.
בפעם הבאה אקנח  בארקפה הסמוכה....
חבל שהפדיחה בקינוח העיבה על ארוחה שלמה
01/10/14 12:14
142צפיות
סה"כ פרט לתקרית הקינוח נראה שזו היתה ארוחה לא רעה בכלל.
 
חבל שהם לא השכילו לטפל בזה באופן מקצועי
 
הצצנו וכייפנו ממליצה בחום: סדנא עם שגיא שטיינפלד מדוניה רוסה
28/09/14 22:55
360צפיות
חייבת לשתף, בחוויה מיוחדת
חזורים עכשיו מסדנא מיוחדת בכפר חסידים בדה בר
חבל על הזמן, איזה ארוחת גורמה ובילי חברתי ומשפחתי
בתור אחת שאוכלת בעיקר  רק פילה במסעדות ומעדיפה צמחוני
לא האמנתי שכל כך אהנה בעצמי. ויתרתי למען הגברים בחבורה והלכנו אל סדנא בשרית,
הדילמה הייתה קשה מתוך סדנת דגים אוכל איטלקי שהשף שגיא שטיינפלד מעביר
ובין אכילה במסעדה דונה רוסה עצמה ששמענו עליה שבחים רבים
היינו 7 אנשים וכולם נהנו פה אחד
למדתי לאהוב אנטיריקוט, סינטייה ואפילו נתח "עכביש, בקדרת ירקות עם שורשים
עשינו רוטבים, קיבלנו הסברים, עם הרבה סבלנות וכבוד לשאלות החובבניות שלנו
למדנו איך לקנות, להקפיא ולהפשיר לבשל, לאפות ואפילו על המנגל בחוץ...
ובעיקר האיש המקסים הזה מהרגע הראשון, איזה אנרגיות טובות
מקצועי, מורה ושף בנשמה של כ 16 שנה, שעוד עם ברק בעיניים למקצוע,
 שהיה עם אדיבות רבה לכל אחד ולמידת הצלייה שהוא אוהב את הבשר
כבר יש עלי לחץ לסדנאות הבאות -
גם המחיר יוצא אפילו משתלם  לארוחה כזו.
הבנו שהוא גם עושה סדנאות למתקדמים במסעדה ואירועים פרטיים אבל המקום היה לנו נחמד במטבח עם כל הכלים והאיבזור. עד היום היינו יותר טובים באכילה וחובבנים בעשיית הבשר, בהחלט החכמנו.
 הבאנו יין טוב (בלאק טוליפ ) מיקב טולפי הסמוך  והמומלץ גם הוא. חובבי היין, טענו שלסדנא של 3 שעות  התבקש לפחות בקבוק נוסף( כוסות יין חסרו, אבל לא הכנו אותם לכך, והסתפקנו בכוסות זכוכית רגילות...)
 יאמי... מחכים לאירועים המשפחתיים הבאים...
 
º
אבל להבא, נא להמתין לשירשור ה- OFF השבועי
28/09/14 23:45
59צפיות
º
אנא הסבירי לי מה זה אומר? תודה
29/09/14 00:42
52צפיות
בראש הפורום יש הודעה על שירשורים קבועים
29/09/14 08:35
119צפיות
וקישור לתקנון הפורום.
 
בימי ג' עולה שירשור אוף-טופיק קבוע שמיועד להודעות שעוסקות בנושאים שאינם ביקורת מסעדות.
º
תודה על ההארה. לא הכרתי את המנהג הזה.
29/09/14 22:23
33צפיות
רצוי שהשף שטיינפלד ישקיע יותר מאמץ בבשר שמוגש במסעדה שלו
30/09/14 00:44
254צפיות
מאשר בסדנאות. שלוש פעמים נפלתי שם על בשר בינוני-מינוס שהוכן רע, ותמחור של מלכודת תיירים ממוצעת.
גם אני לא התלהבתי מהבשר בדוניה רוסה
30/09/14 07:41
163צפיות
אכלנו בשר קפוא מיובא מארגנטינה שהוכן בצורה לא משובחת. אחרי שני ביקורים, החלטנו שאין לנו עניין לשוב.
אין לי כל מושג מדוע מסעדה שלא חייבת בכשרות
30/09/14 20:48
106צפיות
- הרי הם מגישים חזיר - משתמשת בבשר מיובא כשר ומוכשר, שבהכרח יהיה באיכות נמוכה יותר מהבשר המקומי. נשגב מבינתי. מיקום המסעדה הוא מעולה, העיצוב נחמד, יש הרבה מקום - אבל הביצוע מבחינת האוכל בינוני ורדוד. פשוט מייאש, וחבל כל כך. ובמאמר מוסגר, כל מקום בארץ שאכלתי בו ושהתהדר בכותרת "מסעדה ארגנטינאית" נפל כמעט על אותם הפרמטרים; היוצאת מהכלל היחידה היתה טיה מריה ז"ל. מסעדת בשר בנוסח ארגנטינאי בישראל פירושו לרוב שמות מנופחים בתפריט, כמות ע"ח איכות ולרוב גם מחירים גבוהים ללא הצדקה. לא הייתי בארגנטינה, כך שאין לי בסיס להשוואה, אולם מתיאורים של אלה שכן היו שם - הארגנטינאים יודעים לבשל מצויין.
מעניין מה ההבדל במחיר הבשר בין קפוא מיובא
01/10/14 12:02
43צפיות
לבין בקר ישראלי שמפורק כאן - האם ההבדל באמת מצדיק את הכניעה ליבוא.
 
בכל מקרה אני מניח שמרבית הסועדים לא יצליחו להרגיש בהבדל מאחר ואין להם למה להשוות את זה.
 
בהעדר מסעדות אחרות שעובדות עם שחיטה מקומית - אני מניח שיהיה להם קשה להשוות.
 
ומצד שני גם מסעדות שעובדות על שחיטה מקומית (לימוזין / דבאח / אנגוס) לא תמיד מוציאות מהבשר את המיטב.
 
למיטב הכרתי, ההבדל הוא משהו בין 10% ל-15% במחיר
01/10/14 23:13
22צפיות
לא שזה לא כסף - אבל מי שלוקח 90 ש"ח בשביל 300 גר' אנטרקוט מיובא בינוני יכול לגבות 100 עבור אנטרקוט טרי מקומי מיושן כמו שצריך. אישית, לא היה אכפת לי לשלם טיפה יותר ולקבל בשר באיכות טובה כפליים. האמת - יש גם בשר לא רע מייבוא; הפידלוט בלאק אנגוס שתנובה מייבאת הוא, לטעמי האישי, מעולה. גם לחברת Gorina הארגנטינית יש מוצרים טובים למדי, ובטח פספסתי עוד כמה מקורות שאינני מכיר.  כל טבח טוב אמור להוציא מבשר כזה את המיטב, ולגרום לסועדים שלו ליהנות מאוד.
 
והנקודה השניה שנגעת בה היא, ללא ספק, עקב אכילס של כל כך הרבה מסעדות בארץ: חוסר המיומנות של הצוות בטיפול והכנת בשרים. הנה, בדיוק היום העלה חבר שלי פוסט לפייסבוק שמגחך על כך שבכל העולם המערבי לומדים ועובדים שנים ארוכות כדי להגיע לתפקיד שף במסעדה, ובארץ - 7 חודשים בי"ס, עוד שנתיים-שלוש סרוויסים בכל הבא ליד ו-הופ!! אתה שף עם דיפלומה, ואם אתה מצטלם היטב, אפילו בפחות מזה. ושלא לדבר על יועצים קולינריים שצצים תחת כל שיח רענן, ממציאים לעצמם רקורד מונפץ שרובו חצאי אמיתות (במקרה הפחות גרוע), ומצליחים לשכנע בעלי עסקים חסרי ניסיון להעסיק אותם בסכומי עתק.
 
אז מה הפלא, שבן אדם מרהיב עוז לפתוח מסעדת בשרים בלי שקרע את התחת שנים ארוכות כדי ללמוד ישירות מהמקור איך מכינים סטייק כמו שצריך, במדינות המתמחות בסגנון זה? ואם במקרה טרח ולמד, בשביל מה להשקיע ולחנוך צוות לרמה מקצועית? הרי בארץ החפיף-דליל שלנו, קיצורי דרך הם הנורמה.  ואנשים מקללים וממשיכים לפרנס את המקומות האלה, בעיקר מחוסר אופציות ראויות. עצוב לי שאין מקום אחד מחוץ לתל אביב, באיזור שלי או צפונה, שאני יכול לבנות עליו לחוויית בשר טובה ממש.
הקטע של השפים ואפילו יותר של היועצים הקולינרים בהחלט הפך
02/10/14 02:12
15צפיות
להזוי ובמיקרים רבים מגוחך.
אין לי שום ספק שחלק ניכר מהמסעדות שנסגרות (בהקשר לדיון קודם) חייבות את סגירתן
ל"שפים"  ו"ליועצים הקולינרים" סאו קולד ...
º
לגמרי.. אחד המקומות המפוספסים ביותר, לצערי..
30/09/14 09:03
44צפיות
מה זה דה בר בכפר חסידים ?
30/09/14 13:54
135צפיות
יש שם פאב או מסעדה ?
º
http://www.de-beer.co.il/
30/09/14 15:47
72צפיות
º
תודה - לא הכרתי
30/09/14 17:42
27צפיות
כמדומני עבדתי פעם עם אשתו... (לא בתחום האוכל)
30/09/14 23:34
109צפיות
נהגה לפנק אותנו בעוגות בישיבות...
טנטי באצ'י - אכזבה
הודעה זו מכילה תמונות
30/09/14 08:29
524צפיות
בעקבות הדיווחים הנלהבים כאן בפורום, כבר המון זמן שאני רוצה מאד לנסות את טנטי באצ'י.
אתמול היינו סוף סוף באיזור הצפון והחלטנו לשים פעמינו לקרית טבעון.
הגענו למסעדה מורעבות, בשעה 16:00 אחר הצהרים אחרי שלא אכלנו כלום כל היום.
אמא שלי ראתה את התפריט והציעה שנאכל משהו קטן כדי לא להתעלף ונלך למקום אחר, אבל אני זכרתי שמישהו כתב כאן בזמן האחרון שהוא הזמין אורחים (או משהו כזה) למסעדה, ושהאורחים התאכזבו מהתפריט ובניגוד לכך התלהבו מהאוכל. בקיצור טענתי ש"אם כבר הגענו עד לכאן, צריך לנסות" ונשארנו.
 
במקום אין עסקיות (די מאכזב... אפילו משהו מינימלי...).
הוזמן קנקן לימונדה (28 ש"ח) שהיה בסדר אבל הלימודה הרגישה מסוננת, מה שהיה קצת מוזר. 
בנוסף הוזמנה פוקצ'ה עם עגבניות, שום ובזיליקום (32 ש"ח)- המלצרית ציינה (מיוזמתה- זה היה משונה) שהיא ממליצה להזמין גם אנטיפסטי של לבבות ארטישוק על לבנה "כדי שיהיה מה לאכול עם הפוקצ'ה". התלבטנו קצת, אבל החלטנו שלא להזמין מנה נוספת (אולי היינו צריכות לראות בכך רמז ולהחליף את הפוקצ'ה במשהו אחר). הפוקצ'ה הגיעה, חתוכה לרצועות ועליה קוביות של עגבניות מטובלות עם נבטים. פוקצ'ה נחמדה, באמת, עשויה בתנור כזה... עגבניות חביבות. לא מיוחדת. בהתחשב בעובדה שהפוקצ'ה עלתה 32 ש"ח הייתי מצפה לקבל גם מטבלים- לכל הפחות שמן זית וחומץ. משעמם. 
בנוסף, אמי הזמינה רביולי ארטישוק (70 ש"ח נדמה לי). באמת מנה טובה, מיוחדת. טעימה. כמות יפה. 
אני הזמנתי ניוקי סלק (66 ש"ח)- הניוקי היו חסרי טעם לחלוטין וגרוע יותר בעלי מרקם של דייסה. ביקשתי להחליף, חששתי לקחת סיכונים והזמנתי את המנה של אמא שלי. כאמור היה טעים, הבעיה היחידה במנה הייתה שנתקלתי במהלך האכילה ץכופות בגושים של מלח גס. אמא שלי אמרה את אותו הדבר.
למנה אחרונה המלצרית המליצה מאד על טארט אפרסקים בקרם פיסטוק (או משהו כזה- זה היה מהמיוחדים). בפועל על קרם הפיסטוק הייתה פרוסה דקיקה ולא מורגשת לחלוטין של אפרסק. אמא שלי שציפתה לטארט אפרסקים, התאכזבה והשאירה לי את המנה. לי זה דווקא היה טעים, אפרסק או לא, לקרם הפיסטוק היה טעם טוב. הבעיה שלי הייתה אחרת, זו בעיה מצחיקה למען האמת, אבל קרם הפיסטוק היה בצבע ירוק כהה ובמרקם טחון חלק כזה... אני ממש לא מהנגעלים ממרקמים או מצבעים (וזו אפילו נשמעת לי טענה די מפגרת.. כי זה היה טעים), אבל היה לי ממש קשה לאכול את זה (אולי זה סתם עולם האסוציאציות הגרוע שלי... הייתה לי תוכית חולה הרבה זמן... ובכן, זה נראה לי הזמן לפסיק לפרט). ארזתי את הטארט (צילמתי היום ואני מצרפת) ואני נחושה לנסות לאכול אותו שוב.
 
יחד עם הפוך קטן אחד, החשבון הגיע ל250 ש"ח כל כך לא מוצדקים. יצאנו מאוכזבות. 
המחיר ששילמנו היה מופרך לחלוטין לארוחת צהריים איטלקית בינונית. 250 שח זה כמעט הסכום אותו אני משלמת בעסקית צהרים זוגית במסה וזה בדיוק המחיר ברפאל (כולל קינוח, לחם [ואפילו חמאה,שמן זית וחומץ, איזה קטע!], ראשונה ועיקרית...כולם טובים לאין שיעור). 
בקיצור, טאנטי באצ'י, בעיני, לא מציעה שום דבר, אבל שום דבר מיוחד. חלק מהמנות מבוצעות טוב חלק טוב פחות. התחושה שלנו הייתה שזה מקום שמטרתו העיקרית היא גביית כמה שיותר כסף מהלקוחות. אם אתם נמצאים במקום, וחשקה נפשכם בארוחה איטלקית טובה במחיר ההולם את רמתה- לכו לפיאנו פיאנו ביקנעם (בהנחה שהרמה זהה לסניף הכפר סבאי). 
תודה על הדיווח
30/09/14 08:41
283צפיות
וחבל שלא נהנתם, בהחלט ברור שעבורכם זה היה ביקור חד פעמי. לגבי הקינוח בטח הוסיפו סוג של מחית פיסטוק פנימה, כשזה משתלב עם כיוון וטעם גם של פיסטוקים גרוסים, זה יופי, כשמבססים מאסה רק על תוספת מחית כזו, גם אני לא משתגע על העניין.. תלוי לאן מגיעים בסוף
כתבתי בעבר שהקינוחים בטאנטי לא חזקים במיוחד לטעמי למעט הטירמיסו שמוצלח מאוד לסוגו.. אבל אתם כבר לא תנסו, אז שיהיו חוויות מוצלחות יותר בתקווה..
תודה רבה על הדיווח המפורט...
30/09/14 19:43
179צפיות
חבל שלא נהנתם...
מקווה שהדיווחים הבאים יהייו  חיוביים יותר....
 
לאחרנה נתקלתי כבר במספר ביורות שלליות על המקום...
תודה על הדיווח
01/10/14 09:53
118צפיות
גם אני לא מאלה שהתעלפו על המקום. הארוחה שאכלנו שם היתה ארוחת פסטות נחמדה אבל לא מעבר. לא יודע להסביר את הפעם העצום בדיווחים. או שזה עניין של כלי מיטה (=ציפיות) או שפשוט יש שם קודקוד שיודע מה הוא עושה אבל לא תמיד מי שנמצא במטבח מצליח לתרגם את זה במדוייק לצלחת של הסועד.
 
 

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה