לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
פורום "ביקורת מסעדות" מיועד לאנשים שאוהבים לאכול, לבלות ולהנות מהחיים. הוא פתוח לכולם, נגיש והכותבים בו שמחים להמליץ ולכתוב על חוויותיהם. אנו דנים בנושאים שונים ומגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על מסעדות שביקרנו בהן והמלצות על מסעדות שונות, ועד לנושאים כגון אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.

 

למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים שאנו מקפידים עליהם:

* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום.

* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים.   

  למשל- אילו מנות אכלתם, מחירים, טיב השירות, האם מקפידים על אזור מעשנים/לא מעשנים, נגישות 

  לנכים ואווירה כללית. תוכלו לראות בהודעות הנבחרות הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת". 

* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח

   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.

* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 

* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל

  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה

  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.

 

בברכת השתתפות מהנה,

החתולית ו- bruno01

 שירשורים קבועים: מן התקשורת בימי ב', שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.                   תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם
הפורום אינו פרסומי. נא לשלוח מידע לשירשור השבועי ל: bikoret@tapuz.co.il                       עמוד הפורום בפייסבוק
הודעה חדשה

סנטה קתרינה - ביקור שני
הודעה זו מכילה תמונות
26/03/15 22:38
415צפיות
במקור היינו אמורים להיפגש עם חברים לארוחת ערב במקום אחר אבל מקרה רפואי מצער במשפחה של אחד החברים אילץ דחייה. לא היה לנו כוח להכין אוכל וגם רצינו קצת לצאת למשהו קליל ונחמד. הצעתי לבחור שתי אופציות - בית העם או סנטה קתרינה והוא הלך על האופציה השנייה. הוא הזמין לנו מקומות על הבר לשעה שמונה וחצי ואכן הגיע לשם באותה השעה. אני שהגעתי מהעבודה הצלחתי להתעכב כך שהגעתי בכרבע שעה איחור.
בזמן הזה הבחור הספיק להזמין את הבייגלה הירושלמי שמגיע יחד עם טחינה ובתוכה גרגירי חומוס וכן רסק עגבניות עם מעט חריף. כשהגעתי כבר לא נשארו עגבניות אבל זכיתי לטעימה מהבייגלה המצויין עם קצת טחינה.
 
לא מצאתי תפריט ברשת וגם התפריט השתנה מעט מאז הביקור הראשון לכן אשתדל לספר מהזיכרון:
כבד קצוץ שתואר בתפריט כמוגש עם בצל וחזרת לצד מלפפון חמוץ מוסקבאי וחצי בייגלה ירושלמי - הגיעה ערמה של כבד שהיה יותר קרוע או גרוס, עשוי בדיוק למידה שאני אוהבת וטעים בטירוף, החזרת במנה מגורדת בנדיבות לפני ההגשה מעל הכבד, דבר שהופך את החריפות גם למרעננת. בגלל בעיה בריאותית המעי שלי לא יכול להתמודד עם קליפה של מלפפון אבל לא יכולתי להתאפק למראה המלפפון ונתתי ביס - מדובר במלפפון עשוי בחומץ ומרגיש תוצרת בית. 
עוד הוזמנה פיתה עם קבב - כאן אני חייבת לעצור ולספר לכם שאם חשבתם שהפיתות של אייל שני הן הטובות בעיר - רוצו לסנטה קתרינה ועכשיו. הפיתות שהם מכינים (כל בוקר טריות על פי השף) הן עבות, רכות ואווריריות. אין סיכוי שעם העובי המושלם הזה הן יתפרקו וינזלו לכל עבר. אם הוא היה מוכר את הפיתות האלו לקחת הבייתה, הייתי קונה מהן מלאי.
הקבב עצמו היה טוב למי שתהה, מתובל כראוי, כלל גם טחינה, עגבניות והרבה ירוקים.
 
הזמנו גם חצי פיתה עם קציצות דגים. מגיעה חצי פיתה עם מטבוחה (שתוארה בתפריט כמטבוחת ארבע שעות) עם קציצת דגים גדולה. המנה בהחלט מצוינת, עושר הטעמים, האיזון בין החמוץ למלוח ולכל המסביב, בהחלט אחת המנות המושלמות. לצד המנה מוגשים חמוצים מעט חריפים של בצל ומה שנראה כמו לפת - הייתי מוכנה לאכול צנצנת שלמה של זה לבד. כשסיימנו עם המנה זכינו להתקשקש קצת עם השף שסיפר לנו שהסיבה שהוא מגיש את המנה ככה (ולא פיתה שלמה כמו הקבב) היא כי המנה הזו היא זכרונות לבית סבתא - הוא תיאר לנו איך כשהיה יוצא ממנה היה מקבל ממנה לדרך חצי פיתה עם קציצה, טחינה ומטבוחה שיהיה. הסיפור מקסים בעיני ורק מוסיף למנה.
 
בשלב הזה החלטנו שאנחנו עדיין קצת רעבים ולכן הזמנו גם את הלחם בעג'ין. מדובר על הגרסא שלהם ללחמעג'ון - בצק פיצה עליו בשר טחון ובסיום ההכנה, כאשר המנה יוצאת מהטבון היא מקבלת חיזוק מעגבניות טריות והרבה עשבי תיבול. לצד המנה מוגשים יוגורט וחריף ירוק (שלמען האמת הוא לא חריף בכלל אבל טעים מאוד).
 
אחרי המנה הזו כבר שבענו ולכן היינו צריכים להזמין את מנת הבסבוסה החלומית שבהחלט לא אכזבה.
 
את הארוחה ליווינו עם בקבוק רוסאן מסדרת אדמה של תבור.
 
סך הכל  - 330 שח לפני לארוחה מוצדקת ביותר.
כמובן שנחזור.
 
כבד קצוץ
תודה רבה על הדיווח. מצטרף לביקורת נלהבת
28/03/15 03:24
117צפיות
של שגיא כהן היום בהארץ. מנות כלבבי.
נקרא כמקום שווה ביקור.
28/03/15 13:12
27צפיות
שאלה: איפה בדיוק נמצאת המסעדה ביחס לפורט סעיד? עברנו באיזור ולא ראינו את המקום. היה מלא אנשים בפורט סעיד ולא נראה
שיש שם מקום נוסף כלשהו (הבנתי שהמקום נמצא בצמוד לפורט סעיד).
זה באותו צד של הכביש
28/03/15 13:46
14צפיות
אבל יותר לכיוון אחד העם. אם פורט סעיד מולך, תפנה שמאלה ותלך לאורך הקיר. זה ממש אחרי שישקו, אם אתה מכיר.
צ'אנג בה, תאילנדית בכיכר פריז- יש עתיד! (הרצה)
25/03/15 19:17
582צפיות
בניגוד לשגיא כהן ימ"ש, באתי להלל את מקום בהרצה, לא לקבור אותו.
במידה והרמה והמחירים ישארו, מדובר בעסקית אטרקטיבית בטירוף.
 
המקום בהרצה מתקדמת, פתוח עד שעה 7 בימי השבוע ויש כבר תפריט קצר מודפס.
 
הדיל- ראשונה ועיקרית, פלוס שתיה קלה, במחיר שבין 45 ל 65 ש"ח.בארגין.
 
המנות שנדגמו: סלט פאפאיה, סלט אטריות זכוכית ושרימפס, אורז ובקר עם ביצה מעל, פאד סי יו- אטריות אורז רחבות עם ברוקולי וקלמרי (אופציה גם לבקר או שרימפס)
פסק הדין: טעים מאוד. הסלטים מרעננים וחריפים במידה, הבקר בעל טעם משובח, והשילוב של האטריות הלחות עם הקלמרי והרוטב...אח, זה טוב!
עוד מידע: גודל המנות נדיב ביותר, השירות אדיב ומחפש חיזוקים חיובי ו/או הערות בונות. זמן הוצאת מנות סביר. מקוםישיבה  די מוגבל, בהתחשב בביקוש הצפוי.
 
לסיכום: עוד לא סיימתי לבכות על לכתו של בוצ'ר בר המדהים, וצ'אנג בה בא לי כמו טיפת שרב בג'ונגל תאילנדי טרופי (יצא דימוי מוזר, מה לעשות).
שרק ימשיכו כך!
º
ימ"ש ???
25/03/15 19:23
131צפיות
הומור
25/03/15 23:54
285צפיות
לא אוהב את האיש הזה.
 
לדעתי, מבקר מסעדות לא אמור להיות אדם מוכר, בטח שלא אדם דו קוטבי בעליל, שמתחנף לכל מסעדן ערבי אקראי.
 
מה שהוא עשה לוניה ביסטרו, פרסום ביקורת קטלנית כשהמקום בהרצה, זה בלתי נסלח.
ש"כ
27/03/15 19:04
82צפיות
אתה באמת חושב שיש הטייה אתנית בביקורת של ש"כ? בלי קשר, צ'אנג בה אכן תוספת ברוכה (ולא אחרונה. אפשר להתכונן למונסון קולינרי במתחם השוק התורכי-קמפוס הנמל...)
º
מחיר מעט גבוה לסטנדרט הצהרים החיפאי
25/03/15 20:42
99צפיות
על הדיווח
26/03/15 07:00
176צפיות
מחיר לא גבוה לעסקית צהריים, במיוחד אם היא טובה :)
עסקית חיפאית
27/03/15 19:07
110צפיות
ואגב, העסקיות החיפאיות לא זולות כפי שנדמה. בוניה העסקית היא מנה + סלט ולחם במחיר המנה. במוסדות היותר סטנדרטיים כמו פרנג'ליקו, יאן יאן, סינטה בר אקספרס וכיוצ"ב העסקיות כולן נושקות ל-60 שקל ולא איכותיות יותר מזו של צ'אנג בה
הסטנדרט הוא בסביבות 40-45 לא כולל שתיה
28/03/15 00:43
62צפיות
אבל אז האוכל פחות מרשים או מושקע מהמקומות שציינת.
לדוגמא - יוליס - 42 שח כולל שתיה
               בני - 30 צמחוני 40 מבושל 45 על האש
כל החומוסיות 25 כולל הכל
אריה 45 כולל הכל

ברגע שעברת את ה- 50 איבדת חלק גדול מהקהל שלך. (חלק ממה שלדעתי הפיל אתי הבוצ'ר למרות שהוא דווקא התחיל לתפוס)
תודה על הדיווח, בהחלט ננסה
28/03/15 13:36
13צפיות
בדיוק השבוע הייתי במסעדת דים סאם קטנטנה ומטריפה בת״א (כמו גם ברד וולווט , בג׳וצה דיינר , ובוויסקי לייב ), וחשבתי שכמה חבל שאין לנו פנינות אותנטיות כאלה בחיפה.
אולי הצ׳אנג בה יהיה התשובה.
אז אחרי שהמסגר 5 האילתית נסגרה...
28/03/15 11:21
64צפיות
האם יש מקום ראוי לארוחה טובה בעיר?
או ששוב נאלץ ללכת ל״מפלט האחרון״?
º
לה קוצ'ינה.
28/03/15 13:14
8צפיות
השירשור השבועי
26/03/15 06:46
47צפיות
השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, כתבות מיוחדות ושאר ירקות.

השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל: bikoret@tapuz.co.il.

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע נעים,

ברונו והחתולית
חוות צוק המעדניה - תפריט אוכל לפסח
26/03/15 06:51
135צפיות
בחוות צוק המעדניה ברמת אביב, בבעלות החוואי תומר צוק והשף אסף שנער, מציעים מגוון אפשרויות לרכישת אוכל לחג: בשר טרי מהקצביה; מגוון מנות "להכניס לתנור" ולהשלים בישול בבית; ותפריט אוכל מוכן לחג.
 
בין המנות הראשונות המוכנות, שיוצעו בתפריט החג: כבד קצוץ (80 ₪ לק"ג), גפילטע פיש (13 ₪ ליחידה), מרק עוף וירקות (26 ₪ לחצי ליטר), קניידלך (2 ₪ ליחידה), חזרת אדומה (18 ₪ ל-250 גרם), סלט תפוח אדמה (14 ₪ ל-250 גרם), צימעס (16 ₪ ל-250 גרם) ועוד. 
 
במסגרת המנות העיקריות שבתפריט החג יוצעו: לשון עגל בפורצ'יני ויין לבן (46 ₪ למנה), כתף עגל ממולאת ערמונים ובשר טחון (56 ₪ למנה), רוסטביף סינטה מוכן ופרוס (28 ₪ ל-100 גרם), צלי בקר עם ירקות שורש (52 ₪ למנה), כרע עוף חגיגי של נורית (46 ₪ ליחידה), קציצות עוף עם ארטישוקים, מנגולד וחומוס (42 ₪ למנה), קציצות דג ברוטב חריימה (52 ₪ למנה) ושניצל מצופה בקמח מצה (32 ₪ למנה).
כתוספות למנה יוצעו, בין היתר: קוביות תפוחי אדמה עם פטרוזיליה, שום ושמן ארטישוק (48 ₪ לק"ג); אושפלאו – אורז עם גזר (52 ₪ לק"ג), סלט שעועית ירוקה ועגבניות מיובשות (60 ₪ לק"ג), אורז חגיגי (60 ₪ לק"ג) ועוד.
 
לקינוחים, ניתן יהיה להזמין לדוגמא: עוגת ריקוטה ושקדים (72 ₪ ליחידה), מוס שוקולד אישי (8 ₪ ליחידה), פנה קוטה קטנה עם רוטב תותים (8 ₪ ליחידה), קומפוט פירות וברנדי (50 ₪ לק"ג) ועוד.
 
במסגרת רשימת המנות אותן ניתן יהיה להזמין ו"להכניס לתנור" להשלמת ההכנה: רוסטביף פילה בקר בחרדל, פלפל שחור, מלח ורוזמרין (240 ₪), אוסובוקו טלה במרינדה (130 ₪), שדרת צלעות בטימין ושום (240 ₪), שריר בקר עם יין אדום וירקות (85 ₪), עוף שלם ללא עצמות מלא באורז ופירות יבשים (62 ₪) ועוד. המחירים ל-1 ק"ג.
 
בקצביה מוכרים עוף ממשק ארצי, שהינו עוף ללא אנטיביוטיקה ובתזונה צמחית, במחיר מיוחד לחג של 25 ₪ לק"ג; כתף/שוק טלה (117 ₪), צלי כתף (95 ₪), אוסובוקו בקר (75 ₪) ועוד. המחירים ל-1 ק"ג.
 

למידע נוסף והזמנות: 077-5155905, http://www.zuk-farm.co.il/#!passover/cipw
 
לומינה ובלו סקיי - תפריט כשר לפסח
26/03/15 10:00
107צפיות
בלוסקיי ולומינה, שתי המסעדות הכשרות של מאיר אדוני במלון קרלטון בתל-אביב, יגישו החל מחמישי (יום לפני ליל הסדר) 2/4/15 ובמהלך חול המועד 5-8/4/15, ארוחות צהריים וערב עם תפריט מיוחד וכשר לפסח.
 
בין המנות בתפריט מסעדת לומינה:
  • מרק ארטישוק ירושלמי עם פירה בטטה וביצה עלומה בטמפורה,
  • מנת גפילטע פיש – קציצות דג בנוסח יהודי, קרם סלק וחזרת, ביצי סלמון, קרם גזר, איולי ליים ועלים חרדליים,
  • סלט סלקים אורגניים צבעוניים ולשון כבושה, קציפת חזרת, וינגרט איולי שום, אגוזי מלך קלויים ומשמש מעושן ועוד מנות ראשונות נוספות.
  • סופריטו עוף עם חזה אווז מעושן, קונפי ארטישוק ירושלמי, תפוח אדמה צלוי, בצל סגול מקורמל ופול ירוק.
  • רחובות טיחואנה – בשר טלה בגריל פחימים, כרוש מעושן, בצלים כרוכים בדבש וצ'ילי, קרם בטטה וצ'יפוטלה מעושן, סלסלת ליים חבנרו שום ונענע.
  • פילה לברק – קרם חציל לבן, פירה גס, ירוקים מוקפצים, קול פטרוזיליה בצל ושום ועוד מנות נוספות.

בין המנות במסעדת בלוסקיי החלבית:
  • סשימי ערבה  - סשימי אינטיאס, יוגורט וקרם חציל שחור, עגבניות שרי קלופות, שומר בייבי ארטישוק "בריגול", איולי ליים, זרעי עגבניות ערבה, בשר חציל, צנונית.
  • קרפצ'יו לוקוס  - קרפצ'יו לוקוס, יוגורט מצומצם, סלסת עגבניות, קרם חציל שחור, צ'ילי ירוק בצל מטוגן, שעועית ירוקה, קרם חציל לבן, שאלוט, כוסברה.
  • בר ירושלמי  - פילה בר ים אפוי, מוס דג בר ים, "קשקשי" זוקיני, קרם ארטישוק ירושלמי ארטישוק "בריגול", שומר בייבי צלוי, שעועית טורקית, זיתי קלמטה, אורגנו גרטן כרישה מוחמצת.
  • זיכרונות מקזבלנקה  - פילה לוקוס בחמאת עשבים, מרמלדת פלפלים, תבשיל מנגולד, כרישה ולימון קרם יוגורט, כוסברה, אורגנו.
  • דניס ערבה - דניס צרוב בגריל פחמי הדרים, עגבניות ערבה צרובות, מוצרלה באפלו, חמאת עגבניות, זוקיני צרוב, בזיליקום, גרידת ליים

 
חול המועד פסח במסעדת שיין אנד שארפ
26/03/15 10:09
89צפיות
במסעדת שיין אנד שארפ משיקים תפריט ילדים לקראת החג. לרגל השקת תפריט הילדים, יהנו במשך חול המועד פסח סועדים המסעדה מארוחת ילדים 1+1 (במשך כל שעות פעילות המסעדה).

בתפריט הילדים ניתן למצוא:
המבורגר 120 גרם מבשר טחון מדי יום במקום, מוגש בלחמניה עם ירקות וצ'יפס,
שניצלים עם ירקות ותוספת לבחירה,
ספגטי במגוון רטבים,
לווי של כוס גזוז.
מחיר ארוחת ילדים 42 ש"ח
 
כדי לא לקפח את ההורים, יהנו הסועדים בערב מקינוח מתנה לזוג, בהזמנת שתי מנות עיקריות.
 
פיקוק חוגג יום הולדת 7
26/03/15 10:11
91צפיות
חגיגות יום ההולדת של הפיקוק התל-אביבי הפכו למסורת, והשנה יחגגו בפיקוק יום הולדת 7 בשבת ה 28/3 החל משעה 15:00.
 
בין השעות 15:00-19:00 תתקיים מסיבת יום הולדת שתכלול הפתעה ללקוחות והחברים שיגיעו בשעות אלה, בהמשך כמדי שנה חלק מהמבלים יעלו להופיע, יברכו והאווירה תהיה שמחה במיוחד.
 
החל משעה 19:00 יפתח המטבח להזמנות, ויוגשו מנות חדשות של השף ערן שרויטמן.
 
עודד חצבני פותח בחיפה את כולא
26/03/15 12:08
151צפיות
עודד חצבני, שהיה הבעלים של של "בר יין" התל-אביב, פתוח בימים אלה (ביום ב' הקרוב ליתר דיוק) את "כולא" בחיפה.
 
במסעדה החדשה,  ימשיך חצבני את הלך הרוח שהנחה אותו בבר יין - אירוח אינטימי וחברותי, בישול טוב, יין ואלכוהול טובים.
 
בכולא הישיבה תהיה מסביב לשולחנות, ללא בר, ולדברי חצבני, המנות יהיו מוקפדות יותר מבחינת עיצוב. תפריט היין צומצם לארבעה לבנים וארבעה אדומים בלבד, ובנוסף בקבוקים מוכנים של סודה וקמפרי או ג'ין וטוניק "שיהיה אפשר לקחת לצד כוס עם קרח ולשבת בשמש".
 
במרכז המטבח יוצב טאבון גדול שיספק את החלק הארי של התפריט.
בתפריט של כולא אפשר יהיה למצוא מנות קטנות שמחירן ינוע בין 20 ל-25 שקלים, בינהן:
תפוח אדמה שרוף עם לבנה ובוטארדו ושמן זית (22 שקלים), סלט גרגירי חומוס ועשבי תיבול (24 שקלים), סלט של חסה ערבית עם נענע, בזיליקום וסלרי (20 שקלים) או טרטר פטריות פורטבלו עם פטרוזיליה ושמן זית (22 שקלים או 29 שקלים עם תוספת ביצה ובייקון).
 
במנות הראשות אפשר למצוא את מנת הקלמארי המפורסמת של חצבני - קלאמרי, טחינה, עגבניות צלויות, זעתר וחריף (52 שקלים).
תפריט העיקריות יכלול סטייק צוואר לבן עם ממרח לימון כבוש, יוגורט וטחינה (61 שקלים), מנה של שקדים ושקדים (שקדי עגל ושקדים ירוקים) (75 שקלים), פורקטה חזיר במילוי תפוח אדמה ושום (62 שקלים), שישברק (62 שקלים), או פיצת פירות ים חריפה מהטאבון (56 שקלים).
 
כולא - הנמל 33, חיפה
קפה קפה חיפה (המושבה הגרמנית) - שומר נפשו ירחק
הודעה זו מכילה תמונות
27/03/15 18:41
244צפיות
נכנסנו וקיבלנו תפריטים. כשקראנו למלצר למסור הזמנה - הוא עדכן אותנו שאין אשראי עקב תקלה, אבל הסכים לקבל צ'ק (לא היה עלינו מספיק מזומן כדי הזמנתנו). המלצר לא התמצא בנבכי התפריט (הפשוט והצנוע, כידוע) וקיבל הזמנה לשתייה ולמנות שבדיעבד התברר שאינן בנמצא. מילא. 
הפיצה הגיעה עשויה למחצה עם גבינה שלא נמסה במלואה, והוחזרה כלאחר כבוד לתנור. 
הפסטה (שהוגשה באיחור אופנתי לפיצה, באופן שאחד מאיתנו היה מסיים לאכול בטרם השני התחיל) הגיעה קרה לחלוטין (שימו לב: לא קרה במובן של נשכחה על הדלפק ואיבדה מחומה. קרה בטמפ' החדר!) ועשויה מעט יתר על המידה. רוטב הנפוליטנה שליווה אותה היה מימי ודל ונראה שהטריות עזבה אותו שלשום, בערך.
למותר לציין שהוא גם היה סר טעם לחלוטין, ולמעשה מנת הפסטה היתה בלתי אכילה.
בשלב הזה החלטנו לוותר ופשוט ללכת. הבעלים התעקש לגבות תשלום מלא על כל מה שהוזמן והציע לארוז לנו את המנות. הסברנו שוב שהן בלתי אכילות ואנחנו לא עוזבים כי אנחנו ממהרים אלא כי האוכל והשירות מזעזעים.
הוא הציע 20% הנחה כפיצוי, וענינו שבסדר גמור רק תן לשלם כבר וללכת. 
אלא, שבחשבונית הופיעה הנחה בת 15% בלבד - כלומר, גם שירות גרוע, גם תפריט חסר, גם אוכל מזעזע, וגם רמאות לשמה.
שילמנו כמו ילדים טובים וברחנו כל עוד נפשנו.
שומר נפשו ירחק.
קפה קפה הוא תמיד תמרור אזהרה
28/03/15 00:48
116צפיות
אבל חיפה עניה במסעדות כשרות ואין כמעט חלופות אחרות.

אם אתם לא שומרי כשרות בכל זאת התגלגלתם לשם תנחומי - אבל לפחות יהיה לכם שיעור לעתיד להזהר מהרשת הזו ולבדוק קודם באינטרנט כי יש המון אזהרות על הסעדה הספציפית הזו  והמון חלופות טובות עשרות  מונים בקרבתה
אמת, אבל לא חשבתי שעד כדי כך
28/03/15 01:43
102צפיות
ידעתי מראש שאני הולך למקום בינוני. לא ציפיתי לחוויה קולינרית, אבל בטח לא ל*%&$ כזה.
יצאנו מכנס מקצועי סמוך, וחיפשנו מקום קרוב לכרסם משהו. אנחנו לא מקומיים ולא מכירים, ואכן אחת מאיתנו שומרת כשרות.
 
נצל"ש: אולי יש לך המלצה (לפעם הבאה) על מקום כשר בחיפה, שמאפשר גם לנהל שיחה (כלומר, נטול מוסיקה בווליום בלתי סביר בעליל) וגם לאכול? לא מחפשים משהו אקסטרה-אורדינר, מסתפקים במשהו סביר ופשוט מבחינת איכות המנות.
עדיפות לעיר, אבל אפשר לדלג לכרמל וכו'. 
 
אז איך משכנעים צרפתיה שגם האוכל בארץ שווה?
27/03/15 16:54
207צפיות
הבחורה צרפתיה, אני בארץ ללילה אחד.
דרישות: הקינוחים הטובים בארץ
למרות זאת, זאת צריכה להיות מסעדה איכותית גם בלי קשר לקינוחים. זה רק שהקינוחים יקבלו כאן דגש מיוחד בגלל אהבתה למתוק.
אוכל לפני הקינוחים: עדיפות לכיוון פחות קרניבורי (וזה כולל גם פחות דגים) אבל בישול עילי, עדיף עם טעמים נייטרליים יחסית (בוא נגיד שהבחורה מאד אוהבת מוצרלה ועגבניות, אבל זה לא עילי מספיק ולא ישכנע אף אחד שבישראל האוכל מדהים). כלומר, לא תאילנדי או הודי.
תקציב  - לא בעיה.
 
עדיף באיזור תל אביב.
 
לכל המלצה אודה.
טוטו
27/03/15 17:48
151צפיות
המילפיי שם הוא קלסיקה של המקום, ומוגש גם בתפריט החדש.
אפשרויות אחרות: פנקוטה במזללה, מלבי בברטי.
 
אה! הוטל מונטיפיורי
27/03/15 18:01
129צפיות
הסנט אונורה מושלמות.
אני הייתי הולכת על ארוחת טעימות בפופינה
27/03/15 18:15
148צפיות
אפשר להגיד להם מה אוהבים ומה לא והם די מתאימים את עצמם לנסיבות...
ופשוט צריך יהיה להוסיף קינוח בסוף (כי יוצא רק אחד לדעתי בארוחה אם אני זוכרת נכון)
º
27/03/15 21:03
14צפיות
אמנם אמרת פחות דגים, אבל הקינוחים הכי טובים בארץ
27/03/15 22:35
131צפיות
הם , לפחות בעיניי, ללא ספק ב"מול ים" (לא לוותר על הברולה מקדמיה). והטעמים שם כן יחסית עדינים.
ולדעתי הקינוחים בצפרה מצויינים וגם ביפו תל אביב
27/03/15 23:05
99צפיות
 תוכל להתנסות בכנאפה המעולה שלהם וגם הטירמיסו שלהם הוא הכי הכי לטעמי
הייתי הולך על כתית
28/03/15 00:06
93צפיות
למרות שהטעמים מורכבים ולא ניטרליים בכלל לדעתי זו חוויה שהיא באמת מדהימה וייחודית גם באוכל בכלליות וגם בקינוחים.
מילפיי וסנט הונורה ואפילו הקינוחים במול ים קל למצוא יותר טובים בצרפת, אבל קינוחים כמו של אדוני קצת יותר קשה.
כיוון אחר שהייתי מנסה זה משהו בסגנון מחניודה, אוכל שנותן משהו שהוא יותר יחודי לישראל ועדיין די פיין. והבסבוסה שלהם מעולה.
מנסה לקבוע שיא: הדיווח הקצר ביותר בפורום אי פעם
26/03/15 08:42
619צפיות
הדיווח הוא על הרלינגר, ונראה אם אי פעם מישהו יצליח לשבור את השיא: תיאור חווית ביקור שלמה במקום כלשהו בעזרת ארבע אותיות בלבד, והאותיות הן:
צחנה
זהו.
זה כל מה שיש לי לומר על המקום הזה שנורא התחשק לנו לשבת בו אבל רק נכנסנו פנימה וקילנו מכת עשן שלא פגשתי באף מקום אחר. המקום הריח כמו בית חרושת לסיגריות. מילא שזה לא חוקי, אבל באמת מעניין אותי אם לבנאדם שמעשן לא מפריע לשבת בתוך כזאת צחנה? אני שואל בשיא הרצינות. מדובר במכת עשן לאף. לא יכול לחשוב על מישהו שיכול לשבת שם ולהתעלם מזה.
 
בצר לנו המשכנו ל MEX&CO שהתגלה כמקום ממש חביב. הרכב בעצמך את בוריטו החלומות שלך. והאמת שיצא לי ממש טעים. תבשיל עוף (שאציין שהיה רך כחמאה) עם פלפלים צבעוניים. על הלבן (אורז/קינואה/וכו') ויתרתי כי מי צריך אותם. הוספתי איולי צ'יפוטלה ותערובת גבינות מגורדות. קצת כוסברה קצת מולה נגרו קקאו ויצא סבבה.
 
הבעיה העיקרית שכשזה מגיע בשלישיית טאקו אי אפשר כמעט לגלגל את זה ובסופו של דבר צריך לאכול חצי מזה עם מזלג... שזה קצת מחטיא את מטרת הטאקו. פעם הבאה אנסה את הקערה או הבוריטו או שפשוט אבקש את הטאקו בצד ולא בצלחת כשכל המנה כבר על זה.
 
המחיר 32 שקלים די מצחיק. טובורג כוס פיצית אבל גם המחיר פיצי 15 שקל. אחלה מקום. 
 
 
מסתבר שהיום זה היום האחרון שההרלינגר פתוח
26/03/15 10:06
468צפיות
מה שעושה ביקורת שלילית אחת...
º
אולי לכן עישנו שם
26/03/15 10:12
114צפיות
לפי עכברוש העיר
26/03/15 10:30
352צפיות
מסתבר שגם בביקור שלו זה היה ככה. כשקראתי אותו הבנתי שמעשנים שם ובמקומות מסויימים זה לא עד כדי גך נורא אז החלטנו לתת צאנס אבל מה שהיה שם זה היה far beyond
איפה אתר מטעמים כשצריך אותו
26/03/15 10:33
335צפיות
היה הכי מועיל לא רק בחיפוש אלא גם באענדיקציה על מקומות סגורים.
º
לא פעיל יותר למיטב הבנתי
26/03/15 10:54
90צפיות
לצערי כי עימו ירדו לטמיון כל הדיווחים שלי מזה 8 שנים.
26/03/15 18:00
247צפיות
המאגר שם היה נוח מאד. ואל תשלחי אותי לחפש בפורום...
לא אשלח אותך לשום מקום
26/03/15 19:50
208צפיות
אני מוצאת די בקלות באמצעות החיפוש של הפורום.
'די בקלות' לא מספיק טוב. וכמה דפים צריך לעבור...
26/03/15 20:19
171צפיות
שם הכל היה מרוכז. חבל שתפוז לא רכשו אותם. 
מסכים. זה ממש טרגי
27/03/15 18:54
77צפיות
כשמתלבטים על מסעדה יש ערך עצום בלהקליק את השם שלה ולקבל רשימה מרוכזת של ה-כ-ל. גם דיווחים גם ביקורות. להתחיל להתעסק עם הפורום או גוגל זה מסורבל לחלוטין.
 
ושלא נדבר על זה שכשאתה קןרא ביקורת של מישהו אתה יכול בלחיצה אחת לקבל דיווחים אחרים שלו ולראות לפיהם אם הוא באותו ראש שלך.
 
להגיד שהחיפוש של הפורום די נוח בתשובה לזה זה כמו להשוות בין מפה לגי פי אס. המידע נמצא בשניהם אבל הנוחות, אוי הנוחות. ממשק המשתמש הוא מה שקובע לא המידע ושם הממשק היה תפור על מסעדות וחיפוש פורום שהוא general purpose לעולם לא ישתווה לזה
תנסי עם גוגל
26/03/15 20:07
154צפיות
site:www.tapuz.co.il ואז מילות החיפוש.
זה עדיף על החיפוש הבאמת נורא של תפוז.
 
אבל זה היינו הך - שלחת אותי לחפש בתפוז...
26/03/15 20:22
145צפיות
אין לי עניין בכל תגובה שהגבתי אי פעם בתפוז. במטעמים היה רק ריכוז דיווחי המסעדות שלי.
ממש לא
26/03/15 20:59
147צפיות
תכתבי את שם המסעדה - בדר"כ התוצאות יהיו בדרגת רלוונטיות גבוהה.
נראה ש-site:http://www.tapuz.co.il/forums2008/ ואז החיפוש עובד יותר טוב.
בכל אופן אולי זה לא מתאים לחיפוש ע"פ משתמש - אבל הרוב מחפשים לפי מסעדה...
אני דיברתי על הדיווחים שלי, בעיקר מחו"ל. לא מחפשת לפי מסעדה
27/03/15 00:10
127צפיות
אלא כפי שאמרתי. במטעמים היית לוחץ על שם המדווח בדיווח כלשהו ומקבל את כל דיווחיו.
מילא, כל דבר טוב הולך לעולמו. גם דברים יותר חשובים ממטעמים...
גסטרו - האם ידוע לך גורלו של האתר הזה?
27/03/15 07:08
154צפיות
מאחוריו סיפור אנושי מיוחד. אולי חבריו ומוקיריו יכולים לסייע בהישרדותו או אפילו הפעלתו?
שלחתי להם מייל כי האפשרות צור קשר עדין קימת
27/03/15 10:01
153צפיות
ענו לי שעקב ניצול המידע עי גורמים מסחריים נסגר בינתים. אכתוב להם שוב מה הסיכוי לתחיה מחודשת
זה אתר שהייתי מכורה לו, הביא גם בקורות מחול ונעזרתי בו רבות
º
גם אני שלחתי מייל אבל לא ענו לי...
27/03/15 16:15
21צפיות
º
איזה סיפור אנושי מיוחד? תוכל לחלוק?
28/03/15 03:03
16צפיות
ביקורת על הצועניה יפו
26/03/15 18:26
260צפיות
היינו היו זוג עם שני ילדים במסעדה והיה טעים!!!!
כיוון שאני צמחו-טיבעונית הרכבנו לנו תפריט טעימות מגוון:
סלט עדשים שחורות- הגיע עם אגוזי מלך וחמוציות וכמובן הרבה ירק- היה טעים, וטרי! (הרבה פעמים הסלט מרוב ששב במקרר עייף, וזה לא היה המקרה.
שקשוקה טבעונית- שקשוקה בתוספת פולטנה תירס טרי- הפולנטה היתה רכה וטעימה, השקשוקה עם מעט חצילים אבל מומלצת. (במסגרת ארוחה שכללה גם סלט טרי קצוץ גס, שתיה ולחם)
כרובית מטוגנת- אין מה להרוס בזה, טעימה עם ציפוי עדין עדין..הוגש עם רוטב גבינות נחמד.
בוריק- עלה בריק במילוי תרד תפוח אדמה וגבינות ברוטב גבינות (אותו הרוטב של הכרובית..) במקור היה צריך להיות מוגש עם ביצה, ויתרנו עליה... למרות הצורה השונה ממה שציפיתי לה (הוגש כפרח) הבוריק היה טעים "ברמות על" כמו שהבן שלי אומר
הלחם- שני "מקלות" ארוכים מצופים שומשום טעים טעים וחם חם.
הזמו גם קוביות ציפס נחמדות עם שום ופפריקה.
השירות היה אדיב, נעים ולא מעיק. ואפילו די מכוון-רצינו להזמין כמעט חצי תפריט אבל המלצר הציע לנו "לאט לאט" תמיד תוכלו להזמין עוד...שמענו בעצתו ובאמת היינו ממש מלאים.

בקיצור- היה טעים וגם נעים!
שילמנו 200 ש"ח כולל 2 מיץ תפוזים סחוט וכולל טיפ .
מומלץ בחום!
על הדיווח
26/03/15 19:32
98צפיות
אם תרשמי לתפוז, תוכלי לקרוא את התגובות לדיווח שלך, ולענות של שאלות שאולי ירצו לשאול אותך.
תודה על הדיווח...מה זה צמחו-טבעונית?...
27/03/15 17:24
111צפיות
מעולם לא שמעתי על זה...
אני צמחונית כבר 14 שנה, נמנעת מבשר ודגים אבל אוכלת מוצרי חלב ובייצים.
למיטב ידיעתי, טבעונים נמנעים גם ממוצרי חלב ובייצים. הרוטב גבינה היה טבעוני?..
 
נשמע מקום ממש נחמד...
 
תודה
מחפשת המלצה למסעדה ביפו
26/03/15 10:25
234צפיות
היי, מחפשת המלצה למסעדה ביפו (אפשר גם נווה צדק) לזוג בשבת בצהריים.
אנחנו בעיקר אוהבים מסעדות בשר אבל אני בהריון ולא יכולה לאכול סטייק, אז מחפשים משהו שונה.
לאחרונה מאוד נהנינו מגרקו (סגנון יווני) שהיא מאוד מיוחדת בעינינו אבל רועשת מידי בשבת.
יש לכם המלצות למסעדות באזור? משהו נחמד ולא פלצני מידי.
תודה!
 
למה אסור לנשים בהריון לאכול סטייק ?
26/03/15 11:03
203צפיות
ג'מה האיטלקית ליד מתחם נוגה ביפו נחמדה מאד.
מותר רק אם הוא וול דן
26/03/15 12:14
230צפיות
ואז זה לא כל כך טעים
וול דאן לגמרי לא טעים
26/03/15 16:18
192צפיות
אבל מרבית חברותי שהיו בהריון לאחרונה, אכלו סטייקים עשויים מדיום. טוב, ילדתי לפני 22 שנים, ואז לא היו עלינו
כאלה מגבלות :)
 
אז ג'מה האיטלקית ביפו, באקפיקו האיטלקית בנווה צדק, מקום של בשר בנווה צדק אם תחליטו בכל זאת ללכת על בשר. אני מנחשת שגם במתחם שוק הפשפשים יש מקומות שיתאימו לכם. אהבתי את אונזה, אבל איני בטוחה שפתוחה לצהריים.
תודה, קראתי גם על הצוענייה
27/03/15 15:53
69צפיות
מומלצת?
באזור נוה צדק היינו לא מזמן בבאקאפיקו
26/03/15 12:21
173צפיות
החדשה של לירן גרודה (משחקי השף),איטלקית חמימה, באנו בלי ציפיות ויצאנו סה"כ מרוצים.
גם אנחנו בהריון (וצמחונית!) ומוצאים את זה ממש מסובך לאכול בחוץ, שמחנו לשמוע על גרקו, ינוסה בקרוב! :)
ואם כבר, נשמח לשמוע עוד המלצות להריוניות :)
חג׳ כחיל
26/03/15 16:09
188צפיות
בכיכר השעון ביפו. הממולאים כמו הצוואר טלה מעולים, וזה סוגר לך את הפינה של בשר בלי להיות סטייק.
º
וואללה צודק
26/03/15 16:34
47צפיות
יש לנו שבוע של מסעדות - צריכה את עזרתכם שוב :)
26/03/15 15:15
330צפיות
שישי בערב, ארבעה אנשים. ניסיתי להזמין מקןם לאברקסס ללא הצלחה :/ הזוג השני לא אוכל פירות ים אבל אין להם בעיה עם מסעדה לא כשרה. לא דגים כי היום הולכים ליום הולדת באפלוקה ;)
משהו חווייתי כמו אברקסס מבחינת מנות מעניינות ואווירה, עם מחירים שפויים לא מסעדת יוקרה. לא בית קפה של שניצל עם פירה וסלט יווני, אלא מסעדה.
כמה הצעות
26/03/15 16:05
209צפיות
קליל יותר - אוזריה, דלידה, שמונה (לא בטוח שפתוח בשישי בערב), פונדק דה לוקס
יותר מסעדתי - הוטל מונטיפיורי, ברטי, קפה אירופה
לגבי דלידה
26/03/15 21:04
127צפיות
ניסית את הפולנטה? אני אוהבת את הפולנטה של מחניודה, אני לא בטוחה שהיא מתירס טרי. לעומת זאת בפרונטו אכלתי פולנטה מתירס טרי וממש לא אהבתי.
ואם כבר פולנטה, אולי יש מקום שמגיש פולנטה עם הרבה שמנת ופרמזן כמנה עיקרית?
היא נחמדה אבל כמנת צד
26/03/15 21:06
103צפיות
בקיטשן מרקט יש פולנטת פירות ים מעולה כעיקרית.
אני פחות בעניין פירות ים
26/03/15 21:10
87צפיות
בהריון ומנסה להמנע. מדמיינת את המנה של מחניודה בגדול. עם פרמז'ן, פטריות, אולי קצת אספרגוס וטיפה שמן כמהין.
בהוטל מונטיפיורי
27/03/15 01:33
73צפיות
יש פולנטה בראשונות, שזכורה לי כמצוינת (אבל לא דגמתי את זו של מחניודה).
פונדק דה לוקס יותר מוצלח מטראק דה לוקס?
26/03/15 21:08
108צפיות
כי לשם הלכנו בציפיות גבוהות והכל היה מתוק מדי ( ואני פולניה שמכינה עוף עם ריבה ודבש) הזמנו את הפנקייק והספריבס צ'יפס ומקרוני אנד צ'יז. המקרוני היה יבש ולא היה זכר לבשמל...
יש לי המלצה חמה במיוחד
26/03/15 18:32
253צפיות
על החלוצים 3,
מסעדה קטנטונת בשוק לוינסקי (כתובת- החלוצים 3)
מבחינת קונספט מנות שגודלן נע בין קטן לבינוני ומחירים שנעים בין זולים לבינוניים (בהתאם לגודל המנות)
יש להם כמה מנות מאד מעניינות,
כשהפייבוריטית שלי היא ללא ספק החלה המדהימה- חלה ממולאת בשוק חזיר. משהו מטריף.
אכלתי שם גם ספריבס משובח ביותר.
מקום מקסים ומתוק.
התלבטתי אם לכלול אותם
26/03/15 19:46
152צפיות
בסופו של דבר קשה להגיד שהמחירים שם זולים ביחס לגודל המנות. בהחלט בתחום היקר של הסקלה. החלה למשל שהיא אכן מצוינת עולה מעל 50 שקל למנה קטנה למדי. זוג יצא משם עם ~400 וזה לא מעט.
האמת שלטעמי מנת החלה לא קטנה
27/03/15 08:05
88צפיות
אלא בינונית כך ש50 ש״ח הם ממש סכום הגיוני בשבילה..
אני ובן זוגי אכלנו שם פעמיים או שלוש בחצי השנה האחרונה ויוצאים עם כ300 למנות ראשונות, עיקריות וקינוח/ים
ננסה את זה בהרכב אחר
26/03/15 21:05
117צפיות
ספריבס נשמע מעולה אבל כבר יותר מדי חזירים בשביל החברים השומרי כשרות שלנו...
המלצה על מסעדה טובה באיזור רמת הגולן
26/03/15 11:43
91צפיות
המשפחה של אשתי מגיעה מחו"ל והחלטנו לטייל קצת ברמת הגולן. אנחנו מחפשים גם מסעדה טובה לעצור בה בדרך, לא מסעדת פועלים, משהו קצת יותר רציני ומכובד עם אוכל מגוון.
 
º
מושבוץ
26/03/15 13:03
30צפיות
ההמלצה הקבועה
26/03/15 14:36
152צפיות
בעייני שווה את האקסטרא נסיעה - פוקאצ'ה בגן הצפון, יש להם תפריט באתר. מסעדה עם אוכל נהדר ואווירה מצויינת, אני חושבת שבצהריים יש גם עסקיות שוות.
בתוך רמת הגולן יש את מסעדת הבוקרים ואת מושבוצ ששמעתי עליהן טובות.
טיול נעים!
הצעה...
26/03/15 23:11
100צפיות
אתם יכולים לקחת אותם לאיזור קצרין, למסעדה בשם מיטשוס.
למרות שהמסעדה באיזור התעשיה של העיר, היא לא מסעדת פועלים, המנות מאוד טעימות, מאוד גדולות, ומתומחרות בהתאם.
עזרתכם בבקשה - מסעדת דגים בתל אביב
24/03/15 09:09
262צפיות
ארוחת יום הולדת לחמישה מבוגרים בחמישי בערב. בדרך כלל הולכים לזקן והים אבל לא בא לנו לנסוע ליפו ולעמוד בתור למסעדה.
מחפשים מסעדה לא מפונפנת מדי, מנות דגים ומבחר סלטים טובים שכלולים במחיר המנה העיקרית. בלי פיוז'נים וניוקי ;)
בשצ'ופק היינו בעבר ולא התלהבנו. ברבוניה יש שמועות שמעשנים בתוך המסעדה??
אשמח להכוונה! תודה
º
אולי 'השקד' בחשמונאים.
24/03/15 09:12
88צפיות
º
אבו אל עבד ביפו מומלצת?
24/03/15 10:44
78צפיות
אמרת שלא בא לכם לנסוע ליפו...כי אם יפו
24/03/15 14:29
313צפיות
ונמאס לכם מהזקן והים, אז אפלוקה ממש בסדר. אבו אל עבד היא לא מסעדת דגים אלא מסעדה שמגישה גם דגים.
נכנעתי...
24/03/15 20:25
256צפיות
אחרי שלא מצאתי אופציה מוצלחת בתוך תל אביב. נלך למה שהצעת, תודה!
º
מקווה שתיהנו ושזה עדין טוב.
24/03/15 21:02
85צפיות
הדגים שם מוגשים נקיים או עם תערובת תיבול
26/03/15 09:53
96צפיות
אדומה של פפריקה וכאלה?
הזקן והים מלבד העמידה בתור וההמולה בפנים תמיד נהננו מלבד הפעם האחרונה שהלימון שקיבלתי היה עם טעם לוואי של ריקבון ופשוט הרס לי את הדניס...
חוצמזה אי אפשר להשוות את הנדיבות בסלטים ובאירוח שמקבלים ביפו לאווירה במסעדות בבן יהודה דוגמת שצ'ופק. יסלחו לי כל הסטודנטיות שממלצרות אבל יש שם תודעת שרות הרבה יותר גבוהה בהשוואה לסטודנטית שממלצרת על בן יהודה...
איך שמבקשים. אני תמיד מזמינה דג שלם ולא פרפר
26/03/15 11:26
102צפיות
וזה מגיעה בלי כל התיבול, שאני ממש לא אוהבת. היתרון לעומת הזקן והים הוא שאין המולה ורעש.
עדכון אפלוקה
26/03/15 19:51
84צפיות
אז ככה. אכן מאוד זול, בהשוואה לזקן. הדניס שלי היה שלם ומצויין, הזמנו גם בורי שלם ועוד איזה פילה ברוטב צלעות כבש ופרגית. הסלטים קצת איכזבו ( אבל רק אותי, מסתבר) היה חסר מלח בהרבה מהם ובכלל תיבול. חיכינו כמה דק אחרי שקיבלנו חזרה את האשראי והמלצר טרח להזכיר שזה לא כולל שירות.... קצת מוגזם בעיני, יש מקום בארץ שכולל שירות? הכל יחד עם שני קנקני לימונדה תה ועטייף מצויין 455 שח לפני טיפ. אין את העומס של הזקן והים ןהדגים יותר טובים אבל הסלטים פחות מוצלחים. בפעם הבאה ננסה רת הזקן והים הסניף השני שגם כן נמצא ברחוב קדם וראינו אותו בדרך הביתה. נראה נחמד.
הסניף של הזקן ברח' קדם הוא הראשון, לא השני...
26/03/15 20:28
71צפיות
ולדעתי, הסלטים שם בינוניים כך שאם זו הייתה הבעיה באפלוקה אז זו חצי צרה.
טוב שנהניתם מהדגים. הייתם 4 או חמישה?
היינו חמישה בסוף
26/03/15 20:59
69צפיות
הדגים יותר חשובים לי, כך שאם זה הזקן או אפלוקה אז אפלוקה. ומקום ראשון המקום המצ'וקמק עם הדניס האלוהי על החוף בבודרום :)
º
פחות מ-100 לסועד כולל שתייה, סביר לגמרי באמת.
27/03/15 00:18
20צפיות
בברבוניה הגדולה לא מעשנים בתוך המסעדה
24/03/15 11:16
266צפיות
בבר של ברבוניה שהוא מקום קטן יותר, מעבר ההשני של רחוב בן יהודה, יכול להיות שמעשנים.
 
אם אתם חוששים, הרימו טלפון ושאלו.
בבר ברבוניה (המצויין) אכן מעשנים בתוך המסעדה
24/03/15 14:42
216צפיות
<הייתי שם כמה וכמה פעמים>
ובגדולה אכן לא מעשניםץ
º
דרבי בר דגים ברמת אביב...?
26/03/15 10:41
27צפיות
º
נורא יקר הדרבי
26/03/15 15:05
32צפיות
דגים 206
27/03/15 10:28
51צפיות
ברח' משה סנה בתל אביב
מאוד מומלצת ע"י חובבי דגים. ובשום אופן לא לוותר על הכרובית
º
מאוד יקרה גם :)
27/03/15 10:53
13צפיות
בהשוואה למי?
28/03/15 07:56
13צפיות
מרפרוף שעשיתי עכשיו על התפריט, של מחירי הבשר והפסטות- זה לא יותר יקר ממקומות אחרים טובים.
גם מחירי הדגים נראים לא זולים, אבל גם לא חריגים.
º
יש למישהו המלצה על מסעדה שפתוחה בליל הסדר.
26/03/15 13:22
81צפיות
נצל"ש: 26 מנות מבוססות על מצה שיפתחו לכם את העיניים!
26/03/15 14:44
212צפיות
מוגש כשירות למסעדות שפתוחות בליל הסדר איך לשדרג את החוויה
לינק לתמונות שאני חייב להגיד שחלק מהן (דווקא לא הראשונות) ממש גרמו להזיל ריר
 
תודה רבה!!!! הפרנץ' טוסט וטוסט גבינה נראים מש טוב....
26/03/15 15:11
107צפיות
את הפיצה אני מכינה כל שנה...
 
יש שם כמה מתכונים שבהחלט יככבו אצלי השנה....
 
תודה:)
לא כתבת אזור או סוג מסעדה...
26/03/15 15:17
83צפיות
מצרת קישור של כתבה על מלונות ומסעדות שפתוחים בערב חג...
מסעדת חיים נלו ביפו פתוחה
26/03/15 16:02
90צפיות
אם תרשמ/י לתפוז, תוכל/י לקרוא תגובות ולענות על שאלות שיוכלו לעזור לנו לכוון אותך.
בינדלה - חוויות ורשמים
26/03/15 14:33
252צפיות

ביקרנו אמש במסעדה בפעם הראשונה. המקום היפה והנעים היה מלא לחלוטין. השירות היה טוב וקורקטי, ללא הצטיינות יתרה. האוכל האסתטי היה טעים, ללא נפילות. מאידך, בשולחננו לא הובעה התלהבות מיוחדת , ולא היו מנות מרשימות או מפתיעות. הכל מיינסטרימי כזה.
הבעיה היתה בקוטנן של המנות. ארבעתנו אכלנו מנה ראשונה ועיקרית, וממש נותרנו רעבים. אם הכוונה היתה שנזמין גם מנות ביניים (בכחמישים עד שבעים ₪ האחת), הארוחה היתה עולה יותר מדי עבור התמורה האיכותית אך הבלתי מסעירה. גם כך החוייה אינה מהזולות.   
הקינוחים הטעימים להפליא עזרו לנו לחתום את הערב בחיוך.
 
º
תודה ע הביקורת...אתה יכול בבקשה לפרט על המנות שהזמנתם?
26/03/15 15:01
31צפיות
על הדיווח וברוך הבא לפורום שלנו
26/03/15 15:59
82צפיות
אנחנו נוהגים לפרט מה אכלנו, כדי לתת מושג על המנות המוגשות במסעדה, מה אהבנו יותר ופחות, וכמה עלו המנות.
 
 
|*|פורומים חדשים בתפוז|*|
26/03/15 11:38
11צפיות
|*|האם אתם בעלי עסק קטן או בינוני וצריכים הכוונה בכל הנוגע להתנהלות הפיננסית מול הבנק? האם אתם מכירים את קרנות הסיוע שעומדות לרשות העסק שלכם?
פורום מימון עסקים בהנהלה חדשה ואתם מוזמנים להיכנס לפורום ולהתייעץ:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|*|יש לכם שאלות לגבי החזרי מיסים? אתם מעוניינים לקבל יותר מידע בנוגע למס רכישה?
היכנסו עכשיו לפורום דיני מיסים וקבלו את כל התשובות לשאלותיכם:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

|*|את סובלת מצניחת רחם? יש לך שאלות לגבי חיזוק שרירי רצפת האגן?
היכנסי עכשיו לפורום רצפת האגן והעלי את שאלותיך בנושא:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
ארכיון הודעות
Flix
אורניר לתזונה נכונה

תזונה נכונה -המומחיות

בואו לרדת במשקל, יש הוכחות! חייגו לאורניר 073-7581703


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה