בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
פורום "ביקורת מסעדות" מיועד לאנשים שאוהבים לאכול, לבלות ולהנות מהחיים. הוא פתוח לכולם, נגיש והכותבים בו שמחים להמליץ ולכתוב על חוויותיהם. אנו דנים בנושאים שונים ומגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על מסעדות שביקרנו בהן והמלצות על מסעדות שונות, ועד לנושאים כגון אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.

 

למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים שאנו מקפידים עליהם:

* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום.

* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים.   

  למשל- אילו מנות אכלתם, מחירים, טיב השירות, האם מקפידים על אזור מעשנים/לא מעשנים, נגישות 

  לנכים ואווירה כללית. תוכלו לראות בהודעות הנבחרות הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת". 

* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח

   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.

* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 

* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל

  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה

  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.

 

בברכת השתתפות מהנה,

החתולית ו- bruno01

תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם                                                                     שירשורים קבועים: שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.
הפורום אינו פרסומי. ניתן לשלוח מידע עבור השירשור השבועי ל: bikoret@tapuz.co.il                                                   עמוד הפורום בפייסבוק
הודעה חדשה

שירשור שבועי
16/09/14 07:16
28צפיות
אנא שרשרו לכאן הודעות שאינן עוסקות בביקורת מסעדות.
מה עושים גם גבינת בושה מחלב עיזים?
16/09/14 07:24
130צפיות
הגיע לידי גוש/גליל גדול של גבינת בושה מצרפת עשויה מחלב עיזים(לפי מה שכתוב).
אין לי מושג האם זו גבינה שפשוט אוכלים או שאפשר לנצלה למנות במטבח(את הגבינות האחרות התחלתי "לצערי הרב" לנשנש על אף מיליוני אחוזי השומן שיש בהן).
תודה מראש
º
אוכלים, ולא מהמקרר.
16/09/14 08:14
38צפיות
º
ועל בגט טרי...
16/09/14 09:09
29צפיות
º
אני מעדיפה בלי כלום...
16/09/14 09:14
29צפיות
תודה לשתיכן
16/09/14 12:31
71צפיות
הגיעה גם קופסא של גבינת קפריס דה דייה, עוד לא פתחתי אותה עדיין.
שאר הגבינות הן קשות והגיעו מצרפת בבלוקים ללא ציון השם אבל הטעם נהדר.
 
קפריז דה דיה, אחת האהובות עלי
16/09/14 14:13
27צפיות
נפלאה,  עדינה וקרמית....  רק לא ישר מהמקרר.  הכי הכי על פרוסת בגט  קלויה קלות.
 
תאנים צלויות עם גבינה.
16/09/14 13:29
42צפיות
חותכים X על התאנה עד ל-3/4 ופותחים אותה כפרח. שמים באמצע
גוש של גבינה ומכניסים לתנור שחומם מראש עם גריל עליון לכ-10 דק'
עד שמתקבל קרום שחום על הגבינה.
בתיאבון!
אפשר גם שילוב בסלט הקלאסי
16/09/14 14:39
14צפיות
שהולך על הכיוון של ירוקים, אגוזים, גבינה מעט חריפה, מעט פרי גם אפשר כמו אגסים או נקטרינה. לרוטב משלבים דבש טוב, חומץ פטל אדום ושמן זית רענן.. כמובן פלפל גרוס ומעט מלח גס.. 
אז מה תאכלו בארוחת החג?
16/09/14 07:56
118צפיות
ספרו לנו מה תכינו או מה תאכלו בארוחת ערב ראש השנה (ואולי תתנו לאחרים רעיונות).
º
כל מיני דברים מעניינים.
16/09/14 08:23
48צפיות
התפריט אצלנו
16/09/14 09:10
146צפיות
מתחיל בברכות, כנהוג ביהדות פרס:
תפוחים
תמרים
גרגרי רימון
דלעת
סלק
כרישה
דג (הפעם סלמון במיסו בהיר וסויה)
מוח (אם אמצא מסעדה שמוכרת מוח ולא רחוקה מדי)
ריאות (שמצאתי איפה לקנות)
 
רק אחרי כל אלה, מתחילה הארוחה שהפעם תהיה יחסית דלה וקטנה:
סלט ירוק
2 סלטים נוספים כלשהם (רעיונות לסלטים לא כבדים יתקבלו בברכה)
כבד קצוץ של אמא שלי
 
ירקות צלויים בתנור
תפוחי אדמה קטנים בתנור
לשון (שחמותי מכינה)
שניצלים (למי שלא אוכלים לשון ולילדים)
 
צ'וקוטורטה
בראוניז שוקולד נוגט פרווה (לשומר הכשרות שבינינו)
 
הארוחה תלווה ביינות של רקנאטי ורמת הגולן, שנרכשו בימים האחרונים.
 
מציעה שתזמיני מוח במקום שמוכר לך ריאות
16/09/14 10:49
93צפיות
ותטגני לבד. מאד פשוט והרבה יותר טעים. הנה לך אתגרון! אם תחליטי, אנחה אותך.
הרבה על הנכונות לעזור
16/09/14 14:28
21צפיות
לפני שנתיים ניסיתי להכין מוח לבד, קיבלתי הוראות מדוייקות משף. הן נראו די פשוטות, אבל בשלב של הסרת הקרום מעל המוח, התייאשתי וויתרתי
באותו שנה, היינו לראש ולא לזנב, בלי מוח
 
השנה, אני מחפשת כמה שיותר קיצורי דרך, כי הרגל שלי מדורבנת, וקשה לי מאד לעמוד במטבח. לשמחתי, מצאתי מקום בנתניה שמכין תבשיל ריאות לקראת ראש השנה, ונאמר לי שאם יהיה מוח בשוק, הם יכינו גם מוח. נקווה שכך יהיה.
 
שורה תחתונה, אני חושבת שדי חצוף מצד אבא שלי שהוא לא מכין לנו יותר מוח וריאות לחג.
אני עושה קיצור דרך - לא מתאמצת להוריד את כל הקרום רק
16/09/14 15:33
את החלקים עם הרבה דם. אחרי הטיגון, הקרום שנשאר לא מורגש. באחריות. אבל אם גם הריאות מבושלות ממילא לא יהיה להם מוח נא. חשבתי שאת הריאות את קונה באטליז.
 
אגב, מוח אני מכינה לפחות פעם בשבוע כי זה באמת 5 דקות עבודה וכשאני קונה, אני קונה כמה ותמיד יש בפריזר.
המלצה על ניוקי מוכן איכותי?
16/09/14 08:39
130צפיות
כן כן, אני יודע שאפשר להכין בבית יחסית בקלות. אבל מי שבכל זאת רוצה מוכן - יש משהו מומלץ?
בעבר היו קפואים איכותיים עם טעם עדין של תפוחי אדמה, היום נמכרים בעיקר אלו בוואקום שיש להם טעם חמצמץ של קמח תפו״א ומרקם קשה. אשמח להמלצות
רק קפואים באים בחשבון?
16/09/14 09:04
111צפיות
אפשר לקנות טריים בחנות של איל פסטיו, ונדמה לי שגם בפסטה מיאה וברונימוטי.
לא רק קפואים
16/09/14 14:20
25צפיות
אבל מעדיף כאלה שנמצאים ברשתות השיווק ולא של מקומות כאלה שצריך לנסוע במיוחד.
יחד עם זאת, פסטה מיאה זה ליד העבודה שלי. אולי אנסה אותם
º
של סבתא נונה, מצונן, לא רע.
16/09/14 09:15
44צפיות
º
תודה, אנסה
16/09/14 14:21
7צפיות
פסטה רביליון באשקלון
16/09/14 14:22
30צפיות
יש להם דף פייסבוק.
אני חושבת שיש להם גם מישלוחים.
רשמים מליסבון
16/09/14 14:29
16צפיות
כמה סיכומונים מסופ"ש ארוך בליסבון:
Cervejaria Ramiro: מוסד פירות ים, פופולארי מאוד בקרב מקומיים ותיירים, מומלץ להגיע מוקדם על מנת להימנע מתור של שעה פלוס. נדגמו צדפות (clams) בחמאה ושום, סרטן חום (מוגש קר!), לנגוסטינים ושרימפסים אדומיים ענקיים. הכל בהכנה מינימליסטית שנותנת לאיכות חומרי הגלם לדבר ואוי איך שהם מדברים, לאכול ולבכות על השטויות שמוכרים לנו פה בארץ. כל העניין במאה יורו לשני מטורפים עם עיניים גדולות.
 
Restaurante A Parreirinha Do Paraíso: טברנה קטנה בשכונת אלפמה, נכנסו לצהריים עם המלצות מגוגל, הצבענו על כמה דגים שעלו על האש. הסרדינים שקיבלנו היו הטובים שאכלתי בחיי. העור שקיבל טיפול עם מלח ולימון קיבל קראנצ'יות נהדרת. הארוחה כללה גם סלט ותפוחי אדמה מבושלים, גאונות בפשטות, הכל ב25 יורו לשני אנשים.
 
Pão de Canela: בית קפה שמגיש בופה בראנצ' בשבת-ראשון, אופצייה נחמדה בעיר שלא מצטיינת בארוחות בוקר אבל לא משהו שאי אפשר לפספס.
 
Bistro 100 Maneiras: האכזבה היחידה של הטיול, נסיון ליצור ביסטרו צרפתי עם מנות שמושפעות מהמטבח הפורטוגלי המסורתי. בעיניי זה הרגיש כמו בישול צרפתי ישן וזה לא מה שחיפשתי.
 
Pastéis de Belém: קלישאה תיירותית שמוכיחה שלפעמים קלישאות מוצדקות. עמידה בתור ארוך בשביל כוסות בצק עם פודינג ביצים? שווה כל שנייה! שחיתות שאין לתאר.
 
Taberna da Rua das Flores: טברנה היפסטרית קטנה, הגענו בלי הזמנה והציעו לנו לשבת על כריות על סוג של מדרגות וטוב שהסכמנו. כמובן שכיאה להיפסטרים מדובר במנות קטנות לחלוקה ויש בירה ארטסנלית מקומית. דווקא פה הטייק המודרני על המטבח המסורתי היה מעולה, נדגמו נקניקיית דם מעולה עם ברנדי, פרוסות דג לבן צרוב עם צ'ילי ואצות, קוד אנד צ'יפס ובטן חזיר. הכל היה מעניין וטעים, חמישים יורו כולל מוס שוקולד.
 
Mercado da Ribeira: חלק מהשוק שהוסב לפוד קורט שכולל כ25 דוכנים. השוס הוא שכמה שפים ידועים פתחו פה סניפים. הקונספט הוא הזמנה מאחד הדוכנים, קבלת המנות על מגש וישיבה סביב שולחנות גדולים משותפים. כמובן שיש גם בריי יין ובירה. דגמנו כמה מקומות וניכר שהרמה אינה אחידה. עדיין שווה להגיע בשביל הדוכנים של Henrique Sá Pessoa (קוסקוס עם ריקוטה, לחי חזיר עם פירה בייקון וקייל, עוגת בננה עם רוטב טופי וגלידת תבלינים) וSeaMe (כיסונים מטוגנים במילוי תבשיל צדפות, דיונון בטמפורת דיו שחור).
 
הערות כלליות:
  • הדרך מליסבון מערבה על הים, עד לחוף Guincho מדהימה, מומלץ מאוד לקחת רכב או טוסטוסים כמו שאנחנו עשינו. שעה פלוס לכל כיוון והחוף עצמו מדהים.
  • סצינת הבילוי בעיר הזאת מטורפת, למעשה שכונת Barrio Alto הופכת למסיבת רחוב כל לילה עם אינספור בארים קטנים עם מוזיקה חיה.
 
קראתי הערכות שליסבון עומדת להפוך ליעד התיירותי הגדול הבא, אחרי שהייתי שם אני מבין למה. החלקים העתיקים של העיר יפייפיים, המבטח המסורתי מקסים ונראה שמתחיל להתגבש מטבח מודרני מעניין. המקומיים חביבים ובאופן כללי יש בעיר הזאת חיות מרתקת.
סעו לליסבון, סעו עכשיו, לפני שהיא תוצף בקרוזים של תיירים אמריקאיים.
נקרא נפלא
16/09/14 15:03
וגם לא יקר בכלל. ליסבון תמיד על הכוונת ומאוד בא לי לקפוץ לשם בקרוב, אבל גם חבל הבאסקים נכנס לאחרונה לראש והשאלה איזה מהשניים יכול להתאים בזמן החורף. התשובה היא שכנראה פורטוגל נראית סבירה יותר מבחינת מזג האוויר, אבל הרבה גשם אם אני לא טועה.. בקיצור נתת לי חומר למחשבה, תודה.
כמה זמן סביר להמתין למנה ראשונה?כמה זמן סביר להמתין לעיקרית?
16/09/14 13:20
126צפיות
אתמול הלכתי לאכול צהריים עם חבר במסעדה נחשבת באיזור תעשיית היי-טק.
השירות היה מהיר ואדיב, מצאו לנו שולחן מהר. הושיבו אותנו מהר ולקחו הזמנה - ראשונה ועיקרית מהר.
אחרי חצי שעה כשהראשונה לא הגיעה אני קמתי והלכתי. חבר שלי שנשאר שם זכה לפיצוי מכובד מאוד.
 
אם הזמנתם ראשונה ועיקרית ביחד - והמסעדה חצי ריקה.
1. כמה זמן סביר לחכות לראשונה?
2. כמה זמן סביר לחכות לעיקרית?
3. איזה סוג של פיצוי תעדיפו? 10-20 אחוז הנחה בחשבון? קינוח בחינם, או משהו אחר?
 
º
7
16/09/14 13:41
31צפיות
16/09/14 13:46
76צפיות
גם אני בדיעה שאין חוקיות בנושא וגם לא צריך לחפש כזו.
חצי שעה למנה ראשונה זה הרבה
16/09/14 14:08
64צפיות
אין חוקים מוגדרים אבל סדר גודל של 20 דקות בין מנה למנה הוא סביר. 
 
במקרים כאלה פיצוי לא יעזור לי. אם המנה הראשונה התאחרה הפיצוי היחיד שיכול לספק אותי זה שהמשך הארוחה יתנהל טיפ טופ. אם כבר פיצוי אז איזה קינוח על חשבון הבית יכול להיות נחמד אבל זה לא משהו שאני מצפה לו אלא בעיקר משהו שיכול להוציא אותי משם בתחושה טובה ועם נכונות לחזור מה שיכול להיות שבלי התייחסות כלשהי של המסעדה פשוט לא הייתי חוזר.
 
חצי שעה בהחלט לא סביר
16/09/14 14:36
35צפיות
הסתכלתי רק על הכותרת של פותח השירשור ולא שמתי לב שיש גם הודעה
20 דקות בערך....תלוי במנה ובמרכבןת..
16/09/14 14:40
38צפיות
מבחינת פיוצוי....
האמתשיותר חשוב לי מהפיצוי הוא התייחסות של המלצר או מישהו מטעם המסעדה...
סתם פיצוי מבלי התייחסות ירגיש לי כמו זלזול....
טעויות קורית לכולם (אולי המנה נשרפה בטעות או משהו כזה...).
אני חושבת דחשוב להסביר מה קרה ולהתנצל על העיכוב....
שפר, רמת ישי
הודעה זו מכילה תמונות
15/09/14 14:06
574צפיות
בשבת האחרונה הלכנו עם הקטנה לטיול חצבים במסגרת טיולי קטנטנים של החברה להגנת הטבע. פעם שניה שלנו במסגרת המומלצת הזאת. מסלול שאם היינו עושים עצמאית היינו חוזרים אחרי שעה בלי להבין מה חיפשנו שם אבל מדריכי הקטנטנים של החברה להגנת הטבע (טל ויניב) מצליחים כל פעם להפוך מסלול של כלום לחוויה, והקטנה שביום יום עושה פרצוף גם על מדרכה עקומה טיפסה על הסלעים בכבוד וירדה מהם מאושרת.
 
לצהרים לא התחשק לנו להמשיך לחיפה אז החלטנו לסטות קצת מהדרך לכיוון טבעון/רמת ישי. על ארוחת פחמימות בטאנטי באצי ויתרנו הפעם לטובת שפר ברמת ישי שקיבלה דיווחים חיוביים.
 
המסעדה ממוקמת בשכנות לסופרמרקט. יכול להיות שבאמצע השבוע הבלאגן שם הופך את הכניסה למסעדה לפחות סימפטית. דוקא בשבת בצהרים היה שקט. למסעדה יש מרפסת שמשקיפה על כל הנוף. בפנים יש בר גדול ושולחנות שמחלק מהם יש אותו הנוף כמו במרפסת.
 
לפתיחה הגיעו הזיתים השחורים ששגיא כהן התפייט עליהם. לא יודע מה הם שמו לו במים לפני זה. כאילו זיתים נחמדים אבל דחילאק. כולה זיתים שחורים.
 
ראשונות
 
סקאלופס צרובים שהגיעו בקערית עם רוטב סמיך (שמפניה ופרמזאן על פי התפריט?). אקדים כבר עכשיו שזו היתה המנה הטובה בארוחה כולה. הקוקיות הוגשו ברמה שלא מביישת כל מסעדת פירות ים. הרוטב המשגע נוגב עד תום בכל אמצעי ובעיקר עם לחם ספוגי מצויין שנראה לי שהוא ספציפי של המנה ולא הלחמניות הרגילות שלהם.
 
הראשונה הנוספת היתה כבר סיפור אחר. גופי קלמארי בציפוי שעל פי התפריט מטוגן עד פריכות ובפועל טוגן למקסימום שמן שיכל לספוג. לעומת הקוקיות המושלמות הקלמארי היו צמיגיים במקצת. מנה שנאכלה בעיקר הודות למטבל ויניגרט בצל ירוק (נו קידינג) שהיה משובח.
 
עיקריות
 
חזה אווז עם רוטב ברנדי הדרים. הבשר היה סביר אבל הרוטב שאמור היה להרים אותו לא הסתדר לנו איתו. חוץ מברנדי בלט משם ריח חזק של קינמון. זה היה מוזר ונראה לי שרוטב סמיך ומעט יותר מתקתק היה עושה את העבודה בצורה הרבה יותר טובה מהרוטב האמנם מקורי אבל די לא קשור הזה. התוספת שהוגשה עם המנה היתה מעין פירה בטטה שהיה כל מה שפירה בטטה יכול להיות.
 
ספייר ריבס. העיקרית היותר מוצלחת אבל גם היא לא היתה מושלמת. הבשר לא היה אחיד ברמתו. חלקים מסויימים היו יבשים מדי חלקים אחרים היו סבבה. אולי התרגלתי יותר מדי לגירסה האמריקאית של הריבס אבל כשאומרים זיגוג מתקתק אני מצפה למשהו עם נוכחות יותר מתקתקה ממה שהוגש שם. דווקא התפוחי אדמה שהוגשו כתוספת היו מוצלחים. מי שדיווח שקיבל תפו"א לא אכילים - כנראה תקלה נקודתית. אצלנו הם היו מצויינים.
 
ריזוטו. הוזמן בעיקר מתוך מחשבה על הקטנה שיהיה לה יותר גיוון ושוב הוכח שזו טעות להכניס להזמנה אלמנטים ספציפים עבורה. בשלב הריזוטו היא כבר לא היתה רעבה ולכן לא נגעה בו. גם אנחנו הסתפקנו בשלושה ביסים לכל אחד. דווקא המרקם היה מצויין אבל הטעם לא היה אחיד לאורך המנה עם ריכוזי מליחות בחלקים מסויימים לעומת איזורים אחרים שהיו תפלים. ניסיון לערבב את זה לא הועיל (טוב, האישה קבעה כבר מזמן שאני לא יודע לערבב). בכל מקרה אני מאמין שזו תקלה נקודתית בהכנה של המנה הזו ואם זה היה יוצא תקין רוב הסיכויים שזה היה אחלה ריזוטו.

על קינוחים ויתרנו לטובת עוגת השמרים המפורסמת של נדב שתמיד עושה את העבודה (נותרה לי עוד פרוסה אחת להערב... לא לגנוב לי).
 
השירות היה טוב למעט הנקודה הבעייתית הרגילה של להגיד את מחירי הספיישלים בזמן שמציגים אותם. שווה לקחת את זה לתשומת לב כי זה כרוך בסך הכל בלתת הנחיה למלצר לשים לזה לב וזה מציל לא פעם אנשים שמביך אותם לשאול על מחיר המנה ולהרגיש כמו בדוכן בשוק.
 
בוטום ליין
 
קצת קשה לתת בוטום ליין למסעדה שלא ממש ברור האיפיון שלה. השם הרשמי שלה הוא בכלל ביר גרדן, וביר גרדן זה לא. אם נתייחס אליה כגסטרו פאב, אז נראה לי שאם הייתי גר באיזור - בהחלט הייתי מגיע לשם מדי פעם בערב כדי לשתות ולאכול משהו קטן. כשהאוכל אמור רק ללוות את השתיה אני הרבה יותר סלחני.

מצד שני אם נתייחס למקום כמסעדה שהתפריט שלה "כולל מגוון מנות גורמה" (בציטוט מהאתר) אז לצערי מנה מושלמת אחת מתוך חמש שהוזמנו זה לא מספק ומצרף את המסעדה לעוד אחת מהאופציות שהן אמנם בהחלט לא מעטות באיזור, אבל לצערי אף אחת מהן לא מושלמת בעיניי. 

ואם כבר אנחנו נוגעים בזה אז לא מזמן חטפתי צעקות על הזילזול שלי כלפי מגוון האופציות בפריפריה והאיזור הזה הובא כדוגמא לאיזור שיש בו מבחר עשיר של מסעדות איכותיות. אחרי הסבב האחרון שלי שם נותרתי בדעתי שמי שגר שם ימשיך את האוטו סוגסטיה שהוא גר באיזור שנותן פייט טוב לתל אביב אבל מבחינתי למרות מבחר באמת גדול של מקומות לא רעים (אולי המבחר העשיר ביותר שלא נמצא בתחומה של עיר) לא חזרתי משם עם שום כוונה להתחיל לחפש אופציות נדל"ן באיזור. 

לצלם נורא רציתי במיוחד שהיתה לי את המצלמה המצ'וכללת אבל כל פעם שהגיעו המנות - שכחתי. מה שנותר הן שתי תמונות שאפשר לקבל מהן מושג כללי...בתמונה הראשונה רואים את הריזוטו. בשניה - בקערה מימין זה הרוטב של הסקאלופס. בצלחת באמצע זה הויניגרט בצל ירוק ומשמאל קוביה מהלחם המצויין.

 
תודה על הידווח והתמונות...
15/09/14 14:15
199צפיות
הבת שלך מקסימה בעיני
תודה!
15/09/14 14:17
183צפיות
כשהיא תתחיל לקרוא את הפורום היא בטח תתפדח... 
 
כמה תיקונים
15/09/14 14:38
231צפיות
הלחם לא היה ספציפית של המנה של הקוקיות...גם שולחנות אחרים קיבלו אותו..
קראתי בדיווחי עבר שחילקו לחמניות דמויי חלת שבת...אז הם כנראה שינו את הלחם- הוא היה מאוד טעים- עם טעם חזק של רוזמרין???
 
התוספת של החזה אווז הייתה בטטה אפוייה ולא פירה בטטה - זה לא יכול להיות פירה אם זה מגיע בצורה המקורית של הבטטה כולל הקליפה...
 
מסכימה לגבי הרוטב של החזה אווז- רוטב מוזר מאוד...עם טעם מאוד חזק ולא רק ריח חזק של קינמון- מוזר שלא מוזכר בתפריט- מה אם מישהו אלרגי לקינמון???
או לא אלרגי- פשוט ממש לא אוהב (ומכירה כמה אנשים כאלה..)
 
 
לגבי הבטטה
15/09/14 14:49
180צפיות
לי זה הרגיש יותר כמו בטטה מעוכה ולא אפויה. כאילו לקחו בטטה אפויה חצו אותה לשנים ומעכו... אם זו לא היתה הכוונה אלא הכוונה היה להגיש בטטה אפויה אז זה היה אובר אפוי מבחינתי.
 
 
הכוונה הייתה
15/09/14 14:59
157צפיות
להגיש בטטה כמו שמגישים תפו"א במדורה...- אפויה וחצויה לשניים
ככה זה אמור להיות...
ועכשיו יצחקו עלינו שאנחנו מתכתבים ביננו...
בכל מקרה הפנוכו שלה
15/09/14 15:06
138צפיות
היה מאד פירורי...
 
סליחה, אבל באמצע זו הילדה הגדולה שלכם
15/09/14 16:09
284צפיות
כל השאר, באמת זניח :)
הרשה לי לחזק את דבריך
15/09/14 20:52
169צפיות
כיליד האיזור ואחרי תיכף 26 שנים פה, האיזור רחוק שנות אור(הרבה) מלהיות מספק קולינרית.
להשוות לת"א זו בדיחה לא מצחיקה.
 
ואני אומר את זה בתור אחד שכן יוצא למקומות פה ומפרגן כשיש על מה.
איך נכנסנו לשפר וקמנו והלכנו אחרי דקה
16/09/14 07:20
206צפיות

ביום שישי הלפני אחרון חזרנו אחר הצהריים מיום בילוי בכנרת ובדרך חיפשנו מקום לאכול. זכרתי שקראתי דיווחים מוצלחים על מקום ברמת ישי והחלטנו על סטיה קטנטונת בדרך למרכז.
כשעמדנו בצומת לפנות לאזור התעשיה של רמת ישי, ראינו שלט של שפר, נזכרתי שזה המקום שקראתי עליו. בשלט צויין באופן ברור שיש עיסקיות ביום שישי, מה ששימח אותנו כי לא חשבנו שתהיה עיסקית.
 
 
עשינו סיבוב עם הרכב במתחם, מצאנו את המקום, חנינו ונכנסנו. התיישבנו מול הנוף היפה.
שניה אחרי זה הגיעה מלצרית והניחה תפריטים על השולחן. התחלתי לעיין בהם וראיתי כמה מנות מעניינות.
כשהיא חזרה עם צלוחית זיתים שאלתי אותה היכן התפריטים של העיסקית. היא ענתה שאין עיסקית ביום שישי. אמרתי לה שיש שלט בצומת ושם כתוב במפורש שיש עיסקית ביום שישי והתשובה היתה שאני השניה שאומרת לה את זה באותו היום. אמרה, הסתובבה וחזרה לה למסעדה.
אין ספק שזו תשובה "חכמה" במיוחד.
תוך שניה קמנו והלכנו. מצאנו בקלות מקום אחר לאכול.
 
אין לי מושג אם ההתנהלות הבזויה הזו נובעת מטיפשות/עצלנות/תחמנות או כל סיבה אחרת, אבל מקום שזו ההתנהלות שלו, לא ירוויח אותי כלקוחה.
השלט נמצא בקו אווירי 200 מטר משפר, יש עליו את הלוגו של המקום וגם מידע שגוי שיוצר הטעיה של לקוחות פוטנציאלים.
אז או שתכבדו את מה שפירסמתם או שתזיזו את הישבן שלכם ותורידו את השלט.
אם אתם מנסים כמקום חדש למשוך לקוחות בדרך הזו, אני מקווה שאחרים יילכו בעקבותינו. ואחרי הדיווח של משפחת GRR אני מבינה שגם לא הפסדנו גדולות ונצורות מבחינת האוכל.
 
התנהלות כל כך לא חכמה
16/09/14 07:44
143צפיות
ואני לא מתייחסת לנושא החוקי (אמת בפרסום וכו').
נראה לי שראינו את השלט הזה
16/09/14 09:39
135צפיות
אבל אני התעמקתי יותר בווייז שהסתדר מצויין גם בלי שלטים הפעם
 
תודה על הדיווח
16/09/14 07:38
124צפיות
אתה כותב נהדר. נהניתי לקרוא למרות שנקרא מקום בינוני בסך הכל. 
והילדה ממש מקסימה!
º
תודה רבה!
16/09/14 09:37
17צפיות
אין ספק שאתה איש טוב וסלחן, כי
( לעמוד שלי בתפוז עסקים )
16/09/14 11:44
111צפיות
רק מנה אחת היתה באמת טובה ובכל השאר היו תקלות מסוגים שונים, ועדיין הצלחת להוציא דיווח חיובי. (אני מעריך את מאוד את התכונה הזו, שלא יובן לא נכון).
חוץ מזה, תמיד כיף לראות את הקטנה נהנית מאוכל 
תודה! ושלא יהיה ספק
16/09/14 13:11
66צפיות
אם הייתי מגיע לשם עם האישה כארוחת ערב שהיא חלק מסוף שבוע בצפון או משהו - הדיווח היה מקבל צבע פחות סלחני. לארוחת שבת של אחרי טיול כנראה שהייתי באמת יותר סלחני.
 
מה שכן מצחיק שעל דיווחים אוהדים שהעלתי הגיבו לי שהארוחה נקראת לא משהו בעוד שעל דיווח שהוא די צונן סך הכל אתה כותב שהייתי סלחן. אני אקח את זה כמחמאה על כך שהכתיבה שלי מצליחה להשאר יחסית אובייקטיבית. לא מתלהבת!!! מדי!! כשהארוחה מוצלחת אבל גם לא >> דוקרנית << מדי כשהארוחה לא משהו. כאן זה באמת היה לא משהו... 
 
º
הכתיבה שלך נהדרת וזה בהחלט היתה מחמאה!
16/09/14 15:55
מסעדות פועלים ברומניה
16/09/14 13:05
45צפיות
בימים הקרובים אני יוצאת לטיול ברומניה, ואני מעונינת במיוחד, במסעדות פועלים.
מי מכיר מי יודע?
בעיקר בבוקרשט, אך גם מקומות אחרים יתקבלו בברכה.
תודה
º
אז מה אכלתם בסוף השבוע?
61תגובות
14/09/14 06:26
403צפיות

(המשך...)
התלבטות לגבי מסעדה
16/09/14 10:14
109צפיות
שלום לחברי הפורום

לרגל חגיגות יום הולדתי אני ובן זוגי מתלבטים בין חמש מסעדות: בליני, מל ומישל, קפה איטליה, פרנצ׳סקה או דיקסי. מה דעתכם? במה אתם הייתם בוחרים?
תודה
מל ומישל
16/09/14 10:44
68צפיות
מאד רומנטית ומתאימה ליום הולדת.
 
מל ומישל או בליני
16/09/14 12:03
55צפיות
מל ומישל רומנטית יותר אבל גם בליני מתאימה ליום הולדת , הייתי בשבת ו- 3 שולחנות חגגו בזה אחר זה יום הולדת..
כדאי שתראו את התפריטים של שניהם, מל ומישל קצת יותר מיוחדת ו"פנסי"
על מל ומישל תוכלו לקרוא בבלוג שלי
ארוחה לילית - נורמה ג'ין
15/09/14 12:01
722צפיות
אחרי שגילינו אני וקרורי אתמול, בדרך הקשה, שסגרו לנו את רוקח 73, ניסינו לחשוב על אלטרטיבה מוצלחת עם חנייה זמינה, מטבח שפתוח אחרי 23:00, ואוכל טוב.
הפור נפל על נורמה ג'ין. כבר כמה שנים שלא ביקרתי במקום, אבל זכרתי אותו לטובה, והוא ענה על כל הדרישות, לפחות על הנייר.
הוזמנו שני חצאי דובל סינגל (דובל מהחבית, חזקה יותר מההאחות בקבוקים), בירה מצויינת, אבל לא למתחילים, בהחלט אחזור אליה אם תהיה לי הזדמנות.
חלקנו פופקורן שרימפס - שרימפס די גדולים, ללא הזנב, הבלילה אחידה, ולמרות שהייתי מעדיף רוטב טיפה פיקנטי יותר, מנה מוצלחת מאוד.
לעיקרית קרורי הזמין מחבת דייגים בנסח מקסיקנה (רוטב קוקוס) ודיווח שהיתה מוצלחת מאוד. אני בחרתי בבנגרס אנד מש, מנה עם שתי נקניקיות שמנמנות ופשוטות על פירה
ששוחה בציר בקר עשיר במיוחד. תענוג, רק מתי כבר יביאו את הנקניקיות הגרמניות המשובחות וישלבו אותם עם התוספות האנגליות הקלאסיות ?
למה אני תמיד צריך לבחור בין נקניקיה איכותית לתוספות מעניינות ?
לקראת סוף האוכל הגיע מלצר והודיע שהם עומדים לסגור מטבח (זה היה טיפה לפני חצות), והאם אנחנו רוצים קינוחים. בחרנו במאפה דובדבנים חם עם פיסטוקים וגלידת וניל, קרורי ביקש כוס וויסקי,
ואני כוס סמבוקה.
אחרי כדקה ערכו את השולחן מחדש עם מפיות וכפיות ארוכות (כן, כפיות !), ואחרי דקה נוספת הגיעה כוס הוויסקי. פטפטנו, ופטפטנו עוד קצת.. אני לגמתי את שאריות הבירה בשביל לפנות מקום לסמבוקה, אבל זו בוששה מלהגיע.
בשלב מסויים תהינו עם שומרים לי את הסמבוקה לקינוח.. אבל גם זה לא ממש הגיע.
אחרי עוד כחמש דקות הגיע מלצר לפנות את כוסות הבירה ושאל אם הכל בסדר. אמרנו שאנחנו עדיין מחכים לסמבוקה ולקינוח.. "מה, הסמבוקה לא יצאה ?". "לא".
יש לציין שכל הזמן הזה, המלצר נשען על הבר כשני מטרים מאיתנו, ופטפט עם מישהו מהצוות או מהמנהלים, אבל בא לבקר ושאל מה קורה מידי פעם.
עכשיו הוא חזר לבעלים שלא הבין לאיפה הסמבוקה נעלמה, בסוף הם איתרו אותה.. עומדת גלמודה על הבר, והייתה מוסתרת מאיתנו לפחות על ידי המלצר שנשען ופטפט.
הוא התנצל מאוד, הביא את הסמבוקה (מזל ביקשתי אותה בלי קרח), וציין שהיא על חשבון הבית. אחרי עוד כמה דקות הוא הלך, חזר, ואמר שהייתה בעיה במטבח והקינוח לא יצא. ביקשנו חשבון שהגיע די מהר,
הסמבוקה לא חוייבה וגם לא הקינוח. השארנו שירות גבוה, סיימתי את הסמבוקה והלכנו.
ההתנהלות הייתה בסדר גמור. מצד אחד, פשלות קורות, מה לעשות, לפחות היו נחמדים, לא חייבו על הסמבוקה. מצד שני, טיפה מוזר, כבר ערכו את השולחן, האם במטבח שכחו את הקינוח ? עומס כבר לא היה.. היינו לבד במסעדה בשלב הזה.
מה דעתכם ?
כנראה ששכחו להעביר בון למטבח
15/09/14 12:12
439צפיות
או שבמטבח לא שמו לב לבון. בכל מקרה, בהחלט טיפלו יפה בתקלה.
 
דרך אגב, אם אני זוכרת נכון, ההודעה על סגירת רוקח 73 והשיפוץ שכנראה תעבור, עלתה כאן בפורום (מה שמוכיח, שמילא קרורי, אבל גם אתה לא קורא שירשורים שבועיים ).
 
עוד דרך אגב, כפיות לקינוח - יייאאא
תקשיבי גברת..
15/09/14 12:17
396צפיות
הייתי עכשיו שבועיים ביוון..
היה הרבה יותר מידי אוזו על הראש בשביל להתעמק בשרשורים על רוקח 73 :)
 
גיא.
º
התירוצים שלך... זה לא היה עכשיו, כי נפגשנו בשבוע שעבר
15/09/14 12:20
70צפיות
º
זה היה "עכשיו" מטאפורי
15/09/14 13:15
35צפיות
מילא השרשור, באותו יום שנפגשנו סיפרתי לציפור שיר קרה שרוקח
( לעמוד שלי בתפוז עסקים )
16/09/14 11:31
40צפיות
נסגרה 
משעשע, גם אני הייתי אתמול בנורמה ג'ין
15/09/14 13:37
287צפיות
וגם ההתרשמות שלי הייתה טובה, סלט קיסר עם תוספת שרימפס היה טעים (למרות שקצת פיקנטי מדי במקום שלא ציפיתי), הקלאמרי המטוגנים היו קצת מטוגנים מדי, ואיבדו מהעסיסיות.
 
כל שאר השולחן הזמין בעיקר חציל בטחינה (עם פוקציה) ונרשמה התלהבות.
 
קינוח טעמנו קיפוד - מוס שוקולד שהיה אוורירי, לא מתוק מדי, ומוצלח לסוגו.
 
האווירה טובה.
 
בילוי מוצלח בערב.
אני מאוד אוהבת את הנורמה
15/09/14 13:57
279צפיות
ובכלל זה את כל מפעל הנורמנים שדואגים לי לבתי אוכל ובירה שעושים אוכל טוב ומגישים לי בירה שאני אוהבת.
הטיפול בתקלה היה בסדר גמור למרות שקצת תשומת לב של המלצר (שהרי הוא זה ששירת אתכם כל הערב על פי התיאור שלך) הייתה מונעת את זה.
º
אמת. הייתי חותם מראש על טיפול כזה בכל תקלה במסעדה בחום :)
15/09/14 15:43
62צפיות
היי....
15/09/14 21:22
211צפיות
מאוד נהנתי לקרא את הביקורת,
נראה שחוץ מהפשלה עם הקינוח נהניתם מהארוחה.
 
אני רק לא מבין מה הבעיה עם כפיות ארוכות, אתם מוכנים להסביר?
פעם אחרונה שהגישו לי קינוח במסעדה עם כפיות ארוכות זה דווקא היה נחמד.
כפיות זה מצויין
15/09/14 22:51
200צפיות
בשנים האחרונות השתרש נוהל מגונה להגיש קינוחים עם כפות במקום כפיות במדינת ת"א.
 
גיא.
º
נוהל מאד מקובל בחו"ל.
16/09/14 09:12
32צפיות
אז יבאנו את זה ?
16/09/14 09:16
100צפיות
אולי גם נחזיר את המנדט הבריטי לארץ ?
 
לא. יישרנו קו עם מנהגי שולחן שהיו נהוגים הרבה לפני המנדט...
16/09/14 10:40
84צפיות
באותה מידה אתה יכול לומר שייבאנו את דרך עריכת השולחן כשהסכין מימין והמזלג משמאל.
אני מאוד אוהבת את הנורמה ג'ין.. אבל ממש קטע שזה
16/09/14 09:51
105צפיות
קרה גמלי לפני איזה שבועיים
הגענו בערך ב22:30 הזמנו שתיה ואת החציל בטחינה..
אחרי חצי שעה בערך שבירה והיין שלנו עמדו להגמר.. ראינו שלא קיבלנו את המנה (היינו שקועים בשיחה)
הברמן ממש התנצל.. והחלטנו לבטל אותה ולהזמין חשבון.
מעניין שזו התנהלות שחוזרת אצלם...
|*|לינור שפר מגיעה ל|תפוז| אנשים
16/09/14 10:55
4צפיות
|בית| מחר החל מהשעה 10:00 נארח בפורום האח הגדול את הדיירת לינור שפר, שהגיעה למקום השלישי והמכובד באח הגדול 6.
אתם מוזמנים לשאול אותה שאלות על היחסים עם דיירי הבית, היריבות עם טל ונופר, השהות בבית המפורסם במדינה ועל התוכניות לעתיד...

מוזמנים לשרשר את שאלותיכם:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...

|שמאל|היום בין השעות 16:00-18:00, נארח בפורום נשים-גברים באמצע החיים את יעל פרימק.
יעל מנהלת מחלקה להכנה לראיונות עבודה, מאמנת אישית ומנחת סדנאות למציאת עבודה של AllJobs.

אתם מוזמנים לשאול שאלות בנושא חיפוש ומציאת עבודה בגילאים מאוחרים:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...

|תו|אנחנו מחלקים חמישה כרטיסים זוגיים להופעה של איפה הילד!
היכנסו עכשיו לפורום סטודנטים וכתבו לנו איזה שיר של איפה הילד אתם הכי אוהבים ושמזכיר לכם רגע של נוסטלגיה בחייכם.

אולי תזכו בכרטיס זוגי להופעה שתתקיים ביום חמישי הקרוב!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
מסעדת רפאלו - בקסטרא חיפה
16/09/14 09:29
94צפיות
נפגשנו לארוחת יום הולדת מוקדמת - צהרים ברפאלו . קניון קסטרא חיפה.
ברשת יש פרסום על צהרים עסקית ב 59 ש"ח. בדיעבד הסתבר לנו שהמבצע הזה לא קיים בקסטרא אלא רק בסניפי הקריות של רפאלו.
מעט מוזר, אבל כבר ישבנו - אז הסתפקנו ב 15% הנחת צהרים על כל התפריט שנהוגים שם.
 
להוציא תקלה קלה זו - כל השאר היה מוצלח . המקום נעים, מואר וקריר בדיוק כמו שצריך. קצת צפוף,  ובצהרים עמוס למדי, אבל דווקא לצהרים זה מתאים לנו.  זו לא מסעדה רומנטית וחרישית...  ולעיתים אתה מוצא את עצמך מעורב טיפה יותר מדי בשיחה של השולחן הסמוך, בייחוד בשולחנות הזוגיים עם הספות, אבל בגדול אהבנו את האווירה ואת התפאורה.
 
אכלנו:
מרק היום,  עגבניות :  עשיר, סמיך, עם מעט קמפרי. שילוב מוצלח . נלווה לו מקלון בצק עם בזיליקום שבדיוק סגר פינה .
חצילים עם מוצרלה ורוטב עגבניות : מנה פשוטה וטעימה .
לעקריות : פפרדלה עם חצילים, עגבניות שרי צלויות וגבינת פטה ( רוטב אדום ) , ופפרדלה עם סלמון אספרגוס ואפונה ( רוטב לבן ) . שתי המנות היו טעימות , הפסטה היתה אל דנטה,  כמות הרוטב מדויקת מאוד - לא היתה הצפה מחד אבל לא יובש מאידך.
מי שמחפש חדשנות, פרשנות או דמיון פרוע - לא זה המקום. וגם לרומנטיקה לא זה המקום. כל השאר ימצאו את מקומם כאן , בתנאי שהם חובבי אוכל איטלקי . יתכן גם ש"טהרני"  אוכל איטלקי יעירו הערות נוספות , בוודאי חלקן יהיו מוצדקות  - לנו לא היו.
מנות טעימות, בגודל נדיב  אבל לא מוגזם. חומרים טובים וטריים, הגשה יפה ושרות קשוב ונעים - זה כאן.
 
קינוחים לא בדקנו -  קינחנו בקפה קר טעים מאוד.
 
לא יודעת כמה עלה - כי הוזמנתי, כנאמר קודם, אבל משהו בסביבות ה 180 שקלים ( ניחשתי לפי הטיפ.... )
בהחלט מומלץ.
נפילה מכיסא במסעדה
13/09/14 08:21
868צפיות
מה הייתם עושים אם הייתם מגיעים למסעדה, וברגע שאתם יושבים על הכיסא נופלים אחורה ביחד עם הכיסא? הסיבה: קרש ששמו מתחת לכיסא כדי לכסות על ברזלי ניקוז (לא מבינה בזה) וליצור שולחן נוסף למסעדה. 
התגובה שלי היתה תלויה בהתייחסות הצוות
13/09/14 11:38
561צפיות
לנפילה, ולנזק שנגרם לי.
 
אם הנזק היחיד היה מכה קטנה וחסרת משמעות וקצת מבוכה, והצוות היה מגיב ברצינות לבעיה האמיתית, אני משערת שהייתי מסתפקת בהתנצלות ופיצוי כלשהו במהלך הארוחה.
 
אם הנזק היה רציני יותר, והצוות היה מתייחס בביטול, יכול להיות שהייתי פונה לפסים משפטיים.
 
כל זה בתנאי שהנפילה היא תוצאה של רשלנות של המסעדה, ומה שאת מתארת הוא בפירוש רשלנות.
המלצרית לא הרגישה צורך אפילו להביא לי כוס מים
13/09/14 17:03
541צפיות
רק אחרי שהחברה שלי נזפה בה שתביא כוס מים מהר, היא הזיזה את עצמה. אני עדיין לא מבינה איך מסעדה רצינית שמה קרש מאולתר תחת כיסא, בירידה ולא לחשוב על הסכנה שסועד יפול לאחורה ויפצע. אגב, הדבר היה מאד מביך בשבילי ובקשתי מהחברה שנלך הביתה ולא נישאר במסעדה. הייתי בהלם. כשהגענו הביתה, היא התקשרה למקום ודרשה מהם לתקן את המצב כדי שלא יפצע עוד אדם ושכואב לי. בעל המקום לא הואיל לדבר איתה, למרות שהיה במקום. המלצרית שענתה לקחה את הפרטים שלי כדי שבעל המקום יתקשר. אני עדיין מחכה להתנצלות בכאב רב. המכה לא הייתה קלה. מחר אגב לרופא שלי לבדוק את העניין. 
אם זו היתה ההתייחסות למקרה שאת מתארת
13/09/14 17:35
421צפיות
אם יתברר שנגרם לך נזק אמיתי, אני חושבת שעליך לבדוק אפשרות להתלונן נגד המסעדה, ואפילו לתבוע בגין הנזק שנגרם לך.
 
מה שאת מתארת הוא התנהלות רשלנית ודי חצופה של מקום שאמור לספק חוויה מהנה, ובמקום זה זכית בו לזלזול.
º
וכמובן, מקווה שתרגישי טוב במהרה
13/09/14 17:35
90צפיות
היה לי משהו דומה
13/09/14 19:36
476צפיות
כשהרגל של הכסא נכנסה לחור שמיועד לשמשיה...אבל הכרתי את הבעלים אז הסתפקתי בנזיפה ורישום לתיק האישי שלו :)
זה שהבעלים לא מתייחס ברצינות לבעייה ודואג לפינוי השולחן עד תיקון כמו שצריך - זה דווקא מה שמכעיס אותי פה, הרי ברור שזה יקרה שוב במוקדם או במאוחר. אולי תחשפו את השם של המקום? שנדע לא לבוא...
לא רק שלא דאגו לתקן את המצב
13/09/14 21:03
354צפיות
לא התייחסו ברצינות ללקוחה שנפגעה פיזית, ונגרמה לה מבוכה. מאד לא נעים ליפול לעיני זרים.
 
די מרגיז.
מצטרפת לבקשה של יוגי לשם המקום...
13/09/14 21:31
299צפיות
מי שצריל להיות מובך הוא בעל המקום והמלצרית שלא מצאה לנכון להביא לך אפילו מים...
אני מאוד מקווה שלא נפגעת אבל במידה וכן, אני מקווה דתגישי תלונה.
 
תרגישי טוב.
טאנטי באצ'י
13/09/14 21:36
458צפיות
אתמול, בתשע וחצי בערב. אני עדיין ממתינה לטלפון והסבר איך מתיחסים כך ללקוחות ומתי התחילו לזלזל כך בבריאות שלנו? דברתי עם חברה שהכירה לי את המקום כשהיו בבית לחם, וסיפרה שקבלה מכה ביד מכיסא שבור. תודה על איחולי הבריאות. 
כנראה שההצלחה עלתה שם למישהו לראש...
13/09/14 21:38
312צפיות
מאוד רציתי לבקר שם אבל אם זה היחס שלהם ללקוחות...אני מעדיפה לוותר...
 
º
מעריך שברוב המסעדות התגובה הייתה שונה, יש צד שני למטבע ?
14/09/14 01:00
112צפיות
אם בארזים נפלה שלהבת...
14/09/14 06:16
329צפיות
מקווה שכן. 
חבל מאוד לשמוע, מקווה שאת מרגישה יותר טוב
14/09/14 10:24
291צפיות
מסעדה חייבת להיות מאוד רגישה ועוזרת בסיטואציה כזו וכמו שציינה חתולית, הייתי מגיב גם כן בתלות בחומרת האירוע ותגובת המסעדה. אין שום ספק שחלילה במקרה של פציעה ורשלנות מצד מסעדה - צריך לפנות לגורמים ולתהליכים המתאימים ובכל מקרה גם אם לא הייתה פציעה אלא רק אירוע לא נעים, המסעדה צריכה קודם כל להראות עניין וסימפטיה ולצאת מגידרה כדי להוציא בסופו של דבר אנשים בתחושה נעימה. לפי מה שאת מספרת זה נשמע כמו נון משמעותי מאוד לאנשי טאנטי באצ'י, לא יפה.
גיא אחד התקשר להתנצל והציע פיצוי
15/09/14 20:19
262צפיות
בצורת ארוחה במסעדה. לי אין חשק להיות במקום שבו שמים קרשים מאולתרים בצורה רשלנית. יש לי עדיין כאבים ומעצבן אותי שבגלל הדבר הזה אין לי אפשרות ללכת לחדר כושר ולהרגיש כאב בגלל רשלנות של אחרים. 
אותי לימדו
15/09/14 20:44
228צפיות
שכשפוגעים במישהו שלא בכוונה תחילה, אז מקובל להתנצל.
בהנחה שהם לא כיוונו לכך שתפגעי, מה שנראה לי סביר בהתחשב בכך שהם מתבססים על לקוחות חוזרים, שלמים ובריאים, אני חושב שההתנצלות והפיצוי מראים שהם מצרים על מה שקרה, ומאוד רוצים שתמשיכי להיות לקוחה שלהם.
מצד אחד אני מסכימה איתך ורוב הסיכויים
15/09/14 20:59
192צפיות
שהייתי לוקחת את הפיצוי, אבל....אני חושבת שהפיצוי והיחס הגיע מאוחר מידי (עברו יומיים).
כששמים כחולים נפלה, המלצרית אפילו לא הגישה לה כוס מים ולא שאלה אותה אם היא בסדר (המים הוגשו רק כאשר חברתה ביקשה).
בנוסף, כשחברתה התקשרה, בעל המקום סירב לשוחח איתה וחזר רק היום....
 
אני מניחה שכותבת ההודעה הרגישה מובכת וזלזול ואני יכולה להבין מדוע אינה מעוניינת לחזור לשם....
 
אני לא יודעת מה הם מניעי המסעדה להציע פיצוי (ניסיון לתקן את הרושם השלילי...אולי נתקלו בפוסט פה ואולי באמת הרצון לפצות וששמיים כחולים תהיה לקוחה שלהם). העובדה כי חזרו רק אחרי יומיים גורמת לי לחשוב שמדובר באופציה הראשונה....
פרוטגוניסט, גם התזמון כאן משמעותי
16/09/14 07:13
114צפיות
אני חושבת ששמים כחולים מרגישה שההתנצלות מגיעה קצת מאוחר מדי, ואני מבינה אותה.
 
אני מקווה ששינו את סידור השולחנות והכסאות, כדי שלא יפגעו עוד לקוחות.
 
º
חוות דעת על מסעדת"גאלו" בצומת מירון, מישהו היה? מכיר? ממליץ?
15/09/14 13:40
71צפיות
מקפיץ
15/09/14 17:49
64צפיות
היי לכולם,
מישהו אולי מכיר את את המסעדה הזו?
כמה חבר'ה מהעבודה מעוניינים ללכת ורוצים לדעת איך המסעדה
שלום וברוך הבא לפורום ביקורת מסעדות
15/09/14 18:24
123צפיות
אצלנו לא מקפיצים הודעות. אתה מוזמן לבדוק אם היו דיווחים על המסעדה, באמצעות החיפוש של הפורום.
עזרתכם בבקשה
14/09/14 20:20
343צפיות
אמנם תל אביבית, אבל הפעם אני תקועה.
1. מחפשים מקום לשישה, מתוכם 2 צמחונים שכן אוכלים דגים, 1 צמחונית אמיתית, 1 טבעונית, ו1 בעייתי (אוכל דברים "פשוטים"- פסטה ברוטב אלפרדו כן, רוטב עגבניות או כל דבר אחר- לא. אורז לבן, שניצל, דברים כאלה. בלי ירקות או עדשים או דברים כאלה. כן אוהב בשר).
2. איזור המרכז, לא חובה ת"א (באים מרחובות, נצפין נגיד עד רעננה-כפ"ס).
3. ארוחת שישי, כלומר כשר לא יעבוד בשבילנו הפעם.
4. משהו נחמד וחגיגי, לא בית קפה. מדובר בחגיגות יום הולדת ואורח מחו"ל.
5. תקציב- לא ברמת ה"מול ים" ו"הרברט סמואל", אבל אנחנו כן נכונים להוציא כסף אם זה שווה. נגיד עד 150 ש"ח לסועד, עם עדיפות לפחות?
 
חשבנו על אמורה מיו באבן גבירול, אבל כבר היינו שם ונשמח לגוון.
תודה רבה!
 
רציתי להמליץ על אמורה מיו ואז ראיתי שהייתם שם
14/09/14 20:47
219צפיות
מה עם המסה?
בראשון יש את פיש או הצדף, אתמול או שלשום נכתבה פה ביקורת חיובית על  פיש...
יש גם את פרנצסקה (בחוף או באזור תעשיה הישן, מעדיפה את זו שבחוף...), איטלקיה נחמדה.
מזל טוב ומקווה שתהנו
 
תודה! המלצות טובות
14/09/14 21:06
138צפיות
אני באמת מאד אוהבת את פרנצ'סקה. לא ניסיתי את הראשלציות האחרות שציינת.
עיינתי בתפריט של המסה, נראה לי שזה יכול לעבוד, אם הבעייתי יילך על ההמבורגרים. אעביר את התפריט לעיונו.
 
מה לגבי "זכאים"?
14/09/14 21:09
174צפיות
מסעדה טבעונית מצוינת, עם המון אוכל שמח וצבעוני. לא יודעת מה ה"בעייתי" אוכל, אבל הצמחונים והטבעונים למיניהם (וגם אלה שלא) יחגגו.
3 אפשרויות
14/09/14 21:45
161צפיות
פסטה מיה ברח' וילסון - איטלקית נחמדה ומגוונת 
בליני בנוה צדק- גם איטלקית אבל בנוסף יש הרבה מנות בשריות. מסעדה יפהפיה עם מיקום מנצח (אם אתם מזמינים כדאי לשבת בחוץ או במרפסת כדי לספוג את האוירה )
מסה - המליצו פה , אני ממליץ גם. לא בטוח ש150 לאדם יספיק אבל אם אתם יכולים להרשות קצת יותר זה שווה את הכסף. 
אם אורח מחו"ל, הייתי מוותרת על האיטלקיות
15/09/14 07:53
163צפיות
והולכת על משהו ישראלי יותר, כמו מסה, אדורה או המזללה.
 
בדקי את התפריטים, כי איני בטוחה שיעמוד בתקציב.
רק לארוחת ערב ?
15/09/14 08:57
99צפיות
כוונו לאיזור אחרי צהריים, כיוון 16:00, אז עסקית באדורה תהיה אופציה מעניינת וטובה, קצת יותר מוקדם לכיוון שלוש ותתפסו גם את מסה, עם מלא אופציות צמחוניות ברמה גבוהה ומושקעת ותוכלו לעשות יופי של ארוחה ב 150 ש"ח לראש. 
בארוחת ערב תתקשו להכניס ארוחה מלאה בתקציב במקום טוב במיוחד.
הצעה שאולי תתאים
15/09/14 09:43
201צפיות

אם הכיוון הוא יותר סגנון "אמורה מיו" ופחות סגנון "מסה", מסעדת "ג'מה" במתחם נוגה תענה על הדרישות:
מסעדה איטלקית עם פיצות, אנטיפסטי, פסטות ומנות ריזוטו.
קיימת אופציה להתאים את המנות (אם אני לא טועה את כולן) גם לצמחונים וגם לטבעונים.
המחירים מתונים.
 
חסרונות (יש אנשים שיראו בהם דווקא יתרונות):
מיקום המסעדה מעט צדדי.
בפעמים שביקרתי לא היו הרבה סועדים ולא הייתה המולה של מסעדה.
בתפריט אין מנות עיקריות פרופר וישנם רק 4 קינוחים.
 
תוכלי להתרשם מ-שני הביקורים הראשונים שלי
בביקור השני היה לי קצת פחות טוב. למרות זאת חזרנו שוב ושוב בהרכבים שונים ונראה שהם חזרו לעצמם. האוכל היה טעים וכמעט ולא נרשמו נפילות.
עוד חיזוק קיבלנו מזוג חברים שחגג שם עם ידידיהם את החזרה ממילואים ("צוק איתן"). הם נהנו מאד. 
 
היינו שם אמש ונהננו
15/09/14 13:25
115צפיות
הבוקר חזרתי לדיווח בבלוג שלך  והמסקנות שלנו דומות, למעט הפיצה שאני אהבתי.
שמח לקרוא
15/09/14 13:33
81צפיות
הפיצה הייתה בעייתית רק בביקור  אחד. 
בפעמים שבאו אחר כך , הפיצות שהוזמנו היו מוצלחות. 
 
איך הייתה התפוסה במקום ? 
יש לי הרגשה שלא שומעים עליהם וחבל. 
 
 
תודה רבה לכולם :) העברתי הלאה את כל ההמלצות ואעדכן אחרי.
15/09/14 10:24
89צפיות
ממש מתרשמת מהנכונות לעזור כאן בפורום
בבראסרי נוספו מנות טבעוניות
15/09/14 12:47
132צפיות
מה שהופך את התפריט שלה לכזה שיכול לענות על הצרכים של כולם.
איך שם?
15/09/14 13:23
95צפיות
היינו פעם אחת וממש ממש התאכזבנו.
הלכנו במיוחד באיזה בוקר בשביל הפנקייקים המפורסמים. זה היה אחרי שקראתי כאן בפורום על מאבק של מישהי להחזיר אותם ואת ההתלהבות הרבה של יושבי הפורום מכך שהם חזרו לתפריט. ידעתי שצריך לקחת כרבע שעה להכין אותם. כשהגענו הזמנו את הפנקייקים ואמרתי למלצר שכיוון שאנחנו מאד רעבים ואני יודעת שהפנקייקים לוקחים זמן, נזמין עוד משהו קטן וביקשתי המלצה למשהו זריז שיוכל להיות מוגש מיידית. הזמנו משהו, אפילו לא זוכרת מה.
הפנקייקים הגיעו לשולחן אחרי 3 דקות. עוד לפני שהמנה השנייה שהזמנו מיידית הגיעה. מאד הופתעתי, אבל כשאכלתי אותם גיליתי איך קרה הפלא: הם ממש לא היו טריים. צמיגיים ומבאסים, זה התיאור.
כיוון שגררתי איתי את אמי ואחי עד לת"א במיוחד בשביל הפנקייקים, הייתי מאד נבוכה.
אח"כ גיליתי שהבראסרי קשור לקופי בר ולהוטל מונטיפיורי ועוד יותר התאכזבתי, כי את שני המקומות הללו אני דווקא אוהבת.
 
בקיצור, בד"כ בסדר בבראסרי? כדאי לתת להם צ'אנס נוסף?
בשל בעיות כניסה לתפוז סבתא רותרות הוחלף לרות רות 11.
14/09/14 09:05
380צפיות
סתם בלגן מיותר.
ושאלה - האם גם אתם נדרשים להכניס קוד בעת שיגור הודעה או תגובה או שרק לי מתנכלים? זה לא היה אתמול וזה חלק מהבלגן עליו אני מדברת.
לא , דוקא עברתי למחשב אחר בבית כי שלי שבק
14/09/14 09:19
224צפיות
שכחתי סיסמה ומיד שלחו לי במייל אפשרות להרשמה מחדש עם הניק שלי וסיסמה חדשה...הפתיעוני לטובה
אני בכלל לא יכולתי להגיע ל'כניסה למערכת'. הלחצן לא הגיב.
14/09/14 09:26
145צפיות
כנ"ל פתיחת מסרים, וכל מה שהשורה הזו. אינני יכולה גם לפתוח לינקים מתוך הודעות...הודעתי לתפוזים ולא קיבלתי תשובה.
 
גם אצלי מחשב חדש, בן שבוע, ועד אתמול הכל היה בסדר אז זה לא המחשב.
נשמע כמו חסימה כלשהיא
14/09/14 15:41
85צפיות
כניסה למערכת אמורה לפתוח חלון, אולי מוגדרת לך חסימת פתיחה
מסר אצלי היה מוגדר כדף נוסף וכך גם לינקים. תבדקי איך אצלך אם אין חסימה גם לזה,
האינטרנט שלי איטי רצח היום אז אני לא מצליחה לבדוק לך איפה יכולה להיות הגדרה כזו....הייתי שמחה לעזור יותר.
אם את אומרת שמשתמש חדש זה לא קורה לו הבעיה היא לא בבראוזר אלא במשתמש.
זה היה הדפדפן. עברתי לכרום ועכשיו באורח פלא הכל הסתדר
14/09/14 15:53
105צפיות
כולל חזרה ליוזר הוותיק שלי. תודה בכל אופן. גם הרבה יותר מהיר.
º
14/09/14 16:01
9צפיות
º
העיקר שחזרת לעצמך :)
14/09/14 17:49
15צפיות
º
בטח...אחרת לא היה יותר סר"ר בכל זאת, מוניטין, לא?
14/09/14 18:14
17צפיות
º
ברור
15/09/14 08:45
7צפיות
אם כבר בעיות טכניות - האפליקציה קרסה בימים האחרונים
14/09/14 09:32
162צפיות
אי אפשר להכנס לפורום דרך האפליקציה - מקבלים את המסך הראשון - ואז הוא זורק אותך לדפדפן על מנת להנות מהפרסומת אשר לא עולה אף פעם - וחזרה ידנית לאפליקציה מעיפה אותי למסך שחור ותקוע.
 
 
º
בקרוב תופעל אפליקציה חדשה
14/09/14 13:59
29צפיות
תסגור את האפליקציה ותפתח שוב
15/09/14 10:11
37צפיות
ואז צריך לעבור ידנית בין הפרסומת המעצבנת בספארי לבין האפליקציה.
קןד לפני שליחה.
14/09/14 12:39
88צפיות
בימים הראשונים לאחר ההרשמה נדרשתי להקליד את הקוד בכל הודעה. מספר ימים אחר כך הדרישה נעלמה.
הקוד נדרש רק בפעמים הראשונות עם הכינוי החדש
14/09/14 13:58
108צפיות
כתבי לי בפרטי למה החלפת כינוי, אילו הודעות שגיאה קיבלת עם הכינוי הישן (אם קיבלת) ואנסה לעזור לך להפעיל אותו מחדש.
תודה. נאלצתי להחליף כי כפתור כניסה למערכת למעלה, לא הגיב.
14/09/14 14:24
99צפיות
בינתיים ענו לי מהתמיכה של הנהלת הפורומים ואני מקווה שיסתדר. זה שלל בעיות שצצו פתאום וביחד.
המון תודה לחברי הפורום ובמיוחד לאלה שהמליצו על מסעדת פופינה
13/09/14 05:11
559צפיות
הזמנו פעמיים ארוחת טעימות (7 מנות = 6 מנות + קינוח). האוכל היה שונה ומיוחד (לפחות בשבילנו) משביע מאוד (יותר מדי מנות....) ובעיקר טעים בטירוף! לא הייתה מנה אחת מאכזבת. 
השירות היה פנטסטי!  בשניה שהיינו מסיימים לאכול, היו ניגשים לפנות את הצלחות, ותוך מספר דקות קצרצר היו מגיעות המנות הבאות.  והייתה תשומת לב לפרטים שבעיני לפחות זניחים כמו החלפת המפיות שמתחת לכוסות השתיה.
המלצרים היו סבלניים ואדיבים ועם רצון ונכונות לעזור ולהסביר ולהמליץ. 
קראתי באינטרנט הרבה ביקורות טובות על המסעדה, וגם פה בפורום המליצו עליה - והפורום הזה לא אכזב אותי אף פעם, אז הגענו עם רף ציפיות גבוה - והמציאות עלתה הרבה מעבר לרף הזה. 
אז תודה רבה על ההמלצה.  בזכותכם היה לנו ערב נעים ומהנה וטעים!
º
תמיד טוב לקרוא על המלצה שהצליחה
13/09/14 11:34
84צפיות
º
13/09/14 16:57
17צפיות
º
זה המקום הבא שאני אדגום, נראה לי, לא יודע איך לא הייתי עדיין
13/09/14 19:54
72צפיות
תודיע מתי אתה מגיע תל-אביב, אולי נלך יחד
13/09/14 21:36
189צפיות
כי כולם היו ורק אתה ואני עדיין לא
º
בכיף!
14/09/14 08:48
29צפיות
איזה כייף לשמוע!
14/09/14 07:21
135צפיות
כל הכבוד לאוראל ולצוות המקסים!
כיף לשמוע אבל רגע רגע
14/09/14 20:46
201צפיות
איפה חנית בסוף?
 
º
בדיוק איפה שהמלצת לי: חניון רוטשילד. רעיון מעולה! המון תודה!
15/09/14 10:45
33צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה