בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום קפה!

הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.
נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.
בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.

החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.
כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.

הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.

ליאור ינאי

ברוכים הבאים לפורום קפה.
אנו מתעלמים בהפגנתיות או עונים בציניות אכזרית,כששואלים אותנו איזה מכונה של נספרסו או מכונת קפסולות לקנות! נספרסו זה לעצלנים! נספרסו זה חילול הקודש!
 פורום קפה עוסק בתחביב הקפה, בקליית קפה, מכונות קפה  ותרבות קפה, אך אינו פורום צרכנות ולכן אנו נמנעים מלהמליץ על מכונות קפה ביחס תקציב.
הודעה חדשה

המלצה למכונת קפה one touch
24/04/14 00:36
שלום,

אני שוקל לקנות מכונת קפה one touch ואני מתלבט בין juar micro ena 9 לבין Saeco intelia, שתיהן בסביבות 5000 ש״ח. אשמח לשמוע את דעתכם. האם יש מכונה אחרת מומלצת?

תודה! עומר.
שימו לב לתוספת החדשה להודעות
23/04/14 10:22
38צפיות
"תחומי עניין רלוונטים" זו תוספת של תפוז ולא של הכותב.
עדכון מתפוז
23/04/14 18:33
17צפיות
"בשעות האחרונות הורדנו מהרשימה ביטויים לא רלוונטיים והשארנו ביטויים עניינים בלבד. אם אתם נתקלים בביטויים נוספים שבעיניכם לא מתאימים, אם יש לכם המלצות לביטויים אחרים, אשמח לקבל על כך מסר אישי (המסר להנהלת הפורומים - מ).

שינינו את השם ל"תגיות" (במקום תחומי עניין)

התגיות מופיעות אך ורק בעמוד ההודעה.

ישנו קו מפריד והתגיות מופיעות מתחת לכפתור הלייק.

לחיצה על התגיות מובילה לפתיחתן בדף חדש."
לאחרונה היו שם תגיות הזויות
23/04/14 23:01
4צפיות
פשוט חבורת ליצנים, אין לי הגדרה אחרת לפארסה הזאת.
פולים חצי קלויים?
20/04/14 20:29
101צפיות
פולים חצי קלויים?
היי,

אני חדש בעניין הפולים, לא קולה בעצמי.

קניתי פולים של לוואצה- רוסה ושמתי לב למשהו שנראה מוזר בעיניי בתמונה המצורפת

משמאל- הפולים שנראים לי נורמליים, והם גם פריכים יותר ופחות מרירים מאשר הפולים שמימין, את השרוף הקטן לא טעמתי
הפולים שמימין נראים לי רק חצי קלויים

האם החתיכות הקטנות של הפולים הם סתם שברים של פולים רגילים?
יש תובנות? נפלתי על שקית פולים לא טובה או שאני סתם ירוק?

תודה!
הם לא נראים טוב.
20/04/14 21:19
85צפיות
וזה לא מפתיע,יצרני שמן-זית ממותגים איטלקים ידועים נאשמו לאחרונה בזיוף.
ייתכן שהנגע  פשה גם לתחום הקפה.
קשה מאוד ״לנתח״ פולים קלויים
20/04/14 21:34
64צפיות
הרבה יותר קל לפני הערבוב והקלייה.
החתיכות הקטנות הם פולים שבורים, אין פה שום בעיה.

אחת הסיבות להבדלים בצבעים היא פשוט מקור שונה לפולים -
ייתכן שהשמאליים מברזיל והימניים מאינדונזיה, או להפך.
לחלופין / ו / או ייתכן גם שהשמאליים מסוג ערביקה והימניים מסוג רובוסטה.

חוץ ממקרים נדירים של קלייה באמת דפוקה (לא סביר אצל ענק כמו לוואצה),
צורת הפולים לא מעידה על הטעם. יש פולים מכוערים להפליא לפני ואחרי קלייה בעלי טעם נהדר (אתיופים למיניהם?)
ויש פולים יפים וגדולים וחלקים שטעמם לא מוצלח. כמו כן, יש פולים שנקלים בצורה אחידה, ויש כאלה
ששום דבר לא יגרום להם להיקלות בצורה אחידה, עקב שיטת הייבוש שלהם.

מתנצל אם חפרתי...
אתה רציני?
20/04/14 21:41
53צפיות
אם אני מעמיד במסדר את פולי הקפה מהתערובת שבה אני משתמש,
כל פול דוגמן,ערביקה או רובוסטה,כולם היו יכולים לככב בסרטון פרסומת.
רציני לגמרי
21/04/14 00:46
51צפיות
אם התערובת שלך מורכבת רק מערביקות בעיבוד רטוב, זה יכול להיראות יפה מאוד.
פולים בעיבוד יבש נוטים להיות פחות יפים, בהכללה גסה.
כבר נתקלתי בקפה נהדר (ירגקפה או סידמו, לא זוכר) שנראה כמו אוסף של פולים קטנים ומצ׳ומקים, כל אחד בגודל שונה.
רובוסטה מונסון, מכיר?

כמובן שיש דפקטים כגון חורים שנגרמו מחרקים, פול עם כתם שחור או פול שלא הבשיל (קלייה לא אחידה אופיינית) -
אלה משפיעים לרעה על הטעם, אין פה ויכוח.
גם לי נראה ששני השמאליים הם רובוסטה
21/04/14 20:44
33צפיות
הם עגולים וגדולים.
היתר נראים פ'סדר. קלויים מעט פחות.
בזמן הקליה הפולים מתנפחים בדומה לפופקורן. הם נחלשים ואולי נשברו במעברים או בשקית לאחר האריזה.
לי אין ת'בעייה. אני קולה לבד. רובוסטה, אתיופיה, ברזיל, קולומביה.
חח עברת על כל האפשרויות ולא אמרת כלום
21/04/14 20:46
36צפיות
פרט לזה שיש הרבה אפשרויות
בוא נעשה לך סדר בתמונה הזו...
21/04/14 21:36
68צפיות
נתחיל עם פולים שנראה כאילו רק הצהיבו ומקבלים צבע צהוב עפר בקלייה, אבל לא מצליחים להגיע לחום כהה ויפה...
נתחיל עם הפול הימני ביותר (נקרא לו מס' 1 ) נראה כמו  ערביקה ברזיל, כנראה מזן לא מובחר, כנראה סנטוס, יש לו חור קטן של תולעת לייד הנבט, מה שכנראה עצר את ההבשלה של הפרי ולכן אופי המרקם של הפול עצמו נשאר דחוס יותר, הוא היה נקלה בקלייה באצווה קטנה יותר, סביר להניח שהיה גם כן נשאר חצי קלוי, אגב אם תשבור אותו ותריח, תגלה שאין לו כמעט ריח של קפה, אלא קצת יותר דומה לטוסט.

פול מס' 2, זה שליידו סובל מעצירה של התפתחות הפול בשל  מטציה גנטית בשיח, גם הוא ערביקה, כנראה גם ברזיל,  אם תשים לב יש לו מין נקודה שחורה לייד הנבט סקצה של ה"חיוך" אבל בצד הקמור. פגם גנטי זה גורם לכך שהפול אוגר כמות אדירה של מים ואחוז הלחות בפול גבוהה לכדי 30% גם לאחר היבוש ולכן לא מצליח (למעט הנבט) להגיע לשלב פירוליטי ולכן רק הנבט משחיר, היתר נשאר צהוב.

פול מס' 3,4 שניהם נפגעו מפטריה , יש עליהם סימנים "מנומרים, לכן התפתחותם נעצרה, המבנה של הפול נשאר דחוס והפסיק להתפתח על אף שכמעט והגיע לבגרות, שוב התוצאה לחות רבה יותר, לא מצליח להגיע עם יתר הפולים לשלב הפירוליטי  הפול השבור מס,5 פגם גנטי שנקרא קונכייה רובם משחימים חלקם הקטן לא פול שבור מס'6 כנראה נשבר בקלייה או במגש הקירור  גם הוא כנראה סבל מפגם או תולעת ולא סיים קלייה...
פול מס' 7 הגדול לייד הקונכייה,  רובוסטה ויאטנם או אוגנדה , מוטאנט של ממש, גם לפי הגודל... הרבה לחות ויבוש לא אחיד או בשלב יבוש בקלייה או בשלב היבוש בחווה, חלק גדול מהקליפה עוד עליו מה שאומר שזו שמשה כ"שמיכה" שכלאה את הלחות בפול ולא נתנה לו להמשיך להקלות, גם הוא יהיה בעל תחונות "אפוי" ועם ריח שיזכיר מעט בצל מטוגן. כמוהו גם הפול שליידו מס' 8

פול מס' 9 זה שלייד השבור קולומביה עם מוטציה גנטית אופיינית לזן, הוא אגב נראה הכי "קלוי" מהחבורה, זביר להניח שהוא היה יבש יותר מיתר הפולים בתוף... אגב תופעם הצהובים מחמירה ככל שהקפה יותר "מאוסם" כלומר כשהפולים עומדים במחסן זמן רב מאוד מהקטיף ועד הקלייה.
כמו שחשבתי
21/04/14 21:41
49צפיות
פולים פתולוגים אחד אחד.
משהו רקוב בממלכה.
אז זהו שלא.....
21/04/14 21:48
51צפיות
יש פרוטוקול מאוד ברור של הSCAA שאומר בקלייה חד זנית כמה מותר שיהיו מכל סוג של פגם , אני מצפה וברור לי שאי אפשר לספר לאף יצרן, פולים שהם במאת האחוזים נקי מפגעי תולעים, פטריות ופגמים או מוטציות גנטיות...   בקפה רובוסטה, זה בולט יותר, בערביקה זה בולט פחות, מכיוון שמדובר בתערובת ויכול להיות שגם נקלתה כתערובת, יכול להיות שתהליך היבוש בקלייה היה קצר מהמתאים ליחס הלחות הכללי בתערובת והתוצאה שיהיו יותר פולים צהובים.
אין כאן משמעות אבסולוטית ל"חסכנות" של היצרנים.
יתרה מזאת, היות הקפה הוא גידול אורגני שמושפע ממזג האוויר, מכמות חשיפה לשמש, לקור, למחלות כמו פטרייות שתוקפות שיחיי קפה, תולעי ונוחלים שונים, יכול להיות שהעונת קטיף אחת בחוות גידול אחת  יהיו הבדלים אדירים בכמות הפגמים , משנה לשנה. יחד עם זאת פגמים שמופיעים בקלייה עשויים להיות בולטים יותר בשנה זו או אחרת. כל הרעיון באחידות ביצור המוני, היא אם בקר האיכות מצליח לאמוד את ההבדלים הללו, לשנות תערובת או פרופיל קלייה בהתאם לתנאים של כל אצוות סקים שמגיעה לשערי המפעל.
כשר אבל מסריח
21/04/14 21:53
46צפיות
מאמין למה שאתה אומר
אבל בתערובות שאני משתמש
לא נתקלתי ברעות חולות שכאלה.
איני יודע באיזו תערובת אתה משתמש, אבל....
21/04/14 22:12
64צפיות
ישנם מפעלים שעובדים ישירות עם חוואים ומפעילות את החוות כלכלית ומכאן שלחקלאי הזה יש יותר כח להתמודד עםן מצבים כגון פטריית עלה מחליד, או זוחלים ורמסים, לאומת כאלו שקונות מטריידר שמבטיח להם מחירים זולים יותר. ישנם גם טריידרים שעובדים עם חוואים ועם בקרות איכות גבוהות כי הם מתחייבים ללקוחותיהם על סטנדרט איכות מסויים..

תמיד צריך לזכור, יותר רובוסטה, יותר פולים זולים כמוו רובוסטה ויאטנם/אוגנדה/חוף השנהב/הודו AB,  וערביקה מזנים נחותים מבטיחים בפירוש יותר תופעת פולים צהובים בתערובת הקלויה. אם אתה שותה קפה מתערובת שיש בה 100% ערביקה, הסיכוי מראש שתתקל בפגמים הללו, קטן מאוד באופן מאוד מאוד משמעותי.
נאפולי טבעה בי את חותם
23/04/14 14:55
28צפיות
האספרסו מאז שגרתי בה.
20-30% רובוסטה בתערובת הנאפוליטנית שלי.
ומי שיטמין שם פולים נגועים
הקאמורה תעמיד אותו אל הקיר.
אוהב קפה אמיתי מערבב כך את התערובות שלו. 30%
23/04/14 16:28
30צפיות
רובוסטה, לפחות..

כל חובבי הערביקה העדינה...או שאין להם טעם או שהם...

דובי - אל תמחק....חחחחחחחחחחחח...תן להתקפות להתחיל....
קבל תיקון: אוהב אספרסו אמיתי
23/04/14 23:05
3צפיות
אני לא מוצא שום סיבה להוסיף רובוסטה לקפה פילטר, למשל,
חוץ מהיוצא-מהכלל ששמו מונסון. גם זה, לא תמיד.

באספרסו זה אחלה.

תודה רבה לכל העונים!
23/04/14 22:35
7צפיות
פניתי ללוואצה לשאול אם זו האיכות אליה הם כיוונו במוצר או שסתם נפלתי על תוצרת פגומה
מה שאתה כנראה לא מבין שהמוצר שבידך לא פגום ..
23/04/14 23:06
7צפיות
יש אחוז מסויים של פולים צהובים בכל אצוות קלייה  וכמות הפגומים שהראית אינה גדולה כלל ואפילו לא מעוררת אצלי תהייה או התרשמות לרעה...
בשקית של קילו, יש בערך תנובה של חמישה וחצי שיחי קפה... אי אפשר להמנכ באופן מוחלט מהתופעה הזו ואם מדובר על כמות שהראית על 350 גרם קפה קלוי,  אפשר להגדיר אותו כקפה די איכותי.
אתה צודק, באמת לא הבנתי אם הקפה פגום או לא
24/04/14 00:19
אני גם לא יודע מה אחוז הצהובים בתערובת, אבל לא הייתי צריך להתאמץ במיוחד לשלות אותם החוצה והכמות שהצגתי היא רק כמדגם מייצג של הצהובים בלבד. הרוב של התערובת הוא חום כמו השניים השמאליים ולרוב ללא כתמים, לא התכוונתי ליצור מצג כאילו הרוב הוא צהוב, רק רציתי להבין מה פשר הפולים המוכתמים/בהירים הללו.

אני מניח שלא מפורסם אחוז הצהובים ו/או השרופים הסביר בתערובת קילו, לכן שאלתי אותם.

ישנה תוכנית של נשיונל גיאוגרפיק על תעשיות ענק ומראים שם מפעל של אילי, חלק מהתהליך שם כולל הוצאה אוטומטית של פולים פגומים, אולי גם עוד חברות משתמשות בזה.
נתקלתם בקשיי התחברות לאתר|?|
23/04/14 11:53
9צפיות
|שמאל|גולשות וגולשים יקרים,
במידה ואתם לא מצליחים להיכנס לשם משתמש או נתקלים בקשיים לעדכן את הסיסמא שלכם  - פנו אלינו למייל Forums@tapuz.co.il ונסייע לכם.
הקפידו לתאר את התקלה אותה אותם חווים בצירוף שם המשתמש שלכם.
אל ייאוש. גם אם אין לכם גישה למייל עמו פתחתם את שם המשתמש יש לנו דרך לעזור.

המשך גלישה נעימה ב|תפוז|
פורום עד סוף העולם מגיע ל|תפוז|
22/04/14 18:33
5צפיות
|גלובוס| עד סוף העולם מחברת מחדש עשרה זוגות גרושים ולוקחת אותם להרפתקה באי אקזוטי בפיליפינים. כדי לסיים את ההרפתקה בהצלחה הם יצטרכו לשים את משקעי העבר מאחור, לשלב ידיים פעם נוספת, להתמודד עם השדים מעברם ולגעת מחדש במה שפעם חיבר אותם. הזוג שינצח יזכה במיליון שקלים שייסגרו בתכנית חיסכון עבור ילדיהם המשותפים.

אתם מוזמנים לדבר על התוכנית בפורום עד סוף העולם
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
הסברים ממצים על קפה וקלייה ע"י גלעד
21/04/14 20:56
53צפיות
"אקדמיה לקפה"
http://negro.co.il/?page_id=75
המטחנה שלי מלאה בעננות המעיבה על מבריקותה....
17/04/14 14:31
80צפיות
איך מבריקים שוב את הבסיס מאלומיניום, של הקיי 3?
אולי כדאי לנסות את אחד החומרים המבריקים
18/04/14 08:31
47צפיות
נירוסטה
לא לא
18/04/14 18:41
49צפיות
זה רק יחמיר את המצב.
ניקוי רק עם חומץ.
כאמור חומץ אמור להיות מחומם ורצוי להספיג מטלית רכה ולעטוף את גוף האלומיניום ,ומדי פעם להזליף עליה חומץ חם .
כך גם אני מנקה ברזי מטבח.
החומץ של מלפפונים לא הולך אף פעם לפח ,תמיד לניקוי הברזים
העננות באלומיניום אינה משיירי אבנית. להערכתי,
19/04/14 01:38
34צפיות
יש לבצע הברקה מקצועית עם ניירות שיוף דקים מאד...אשאל את רוני...
הברקת אלומיניום
19/04/14 10:46
36צפיות
קודם כל לא לנקות עם שום חומר חומצי בדיוק כמו שלא מנקים מיכלי אלומיניום של מכונת קפה עם חומר חומצי.

לכל שיטה ביתית צריך לשטוף היטב במי סבון את הכלי, להסיר את הל הסבון וליבש.

אפשר להשתמש בניר לטש בדרגה 400 ולהגיע עד 800 ואף יותר. בסוף לבצע הברקה  עם סוג של בד פלאנל/רך.

שיטה ביתית נוספת היא שימוש באבקת קרם טרטר (ניתן לקנות בכל חנות לצרכי אפיה, היום לא חסרים כאלה) ומים. לערבב חלקים שווים של אבקה ומים ליצירת מישחה ועם זה לעבוד. לבסוף, לשטוף שוב במים ולייבש.

בהצלחה! ספר לנו איך יצא.
חומר מצויין לליטוש מאוד עדין של אלומיניום
20/04/14 01:48
38צפיות
במקור מיועד לניקל אבל עושה עבודה גם על אלומיניום, חומר שמיובא ע"י חברת "יעקובי" שנקרא : PEEK  בא בכופסה מוכספת עם הדפס כחול, בפנים ישנה שפופרת עם משכה בצבע תכלת שמכילה חול מיקרוני  שרוף ושעווה. כל מה שצריך זה סמרטוט רך, מעט ממשכת הPEEK וטיפה סבלנות...  לנגב ולקרצף בתנועה מעגלית ולאחר מכן עם סמרטוט רך נקי ללא משכה ולאחר מכן נייר סופג רגיל של מטבח, זה יבריק את גוף המטחנה ממש כחדשה ואף יצפה אותה במעט שעווה כך שלקורוזיה יקח הרבה זמן להתפתח שוב. אגב ממליץ מאוד על החומר הזה גם לבעלי מכונות רנצ'יליו סילביה שמפתחות כתמים לבנים או חומים על גבי שטח המכונה.
אגב גם משחת פוליש לרכב אקסטרה עדינה למכוניות בצבעים מטאליים, ללא אלמנט צבעוני או פגמנט בפנים, יכולה להתאים.
לא לא לא לא לא !!!!!!!!! לא חומץ !!!!!!
19/04/14 10:39
47צפיות
חומץ חם הוא מצוין לתקוף אלומיניום ולגרום לקורוזיה.
הברזים שלך בבית הם ציפוי ניקל או כרום שהם שונים לחלוטין מאלומיניום.
לגבי החומץ של המלפפונים עדיף שתנצל אותם להכנת טחינה ואפית לחם!
º
טחינה אני מבין, אבל לחם? סוד מקצועי כלשהו?
19/04/14 12:34
18צפיות
שוב לא לא לא
19/04/14 16:24
32צפיות
שום סוד מיקצועי. בהנחה שאתה מודע לטעמי לחמי המחמצת, מקובל להשתמש במי גבינה ליצור טעם חמצמץ בלחם. כיוון שבמי הכבישה של מלפפונים נוצרת גם כן חומצה לקטית, אפשר להשתמש גם בזה.
וואלה, לקטית בחמוצים. ידעתי ושכחתי. תודה!
19/04/14 22:01
34צפיות
איי איי איי, אמצע פסח ואנחנו לא סתם מדברים על לחם, אלא על שאור.
אבל אין כמו טעם חמצמץ ״אמיתי״ ממחמצת בת כמה שנים,
אני מניח מן הסתם שיש לך גם תרביות לגבינה באותו סגנון
חידקים ומה לא...
20/04/14 21:25
21צפיות
הספקתי להכין מספר פעמים מחמצת שאור מאד מיוחדת ולהשתמש בה לא מעט. נוצר תמיד מצב שאין אפשרות להתמיד באפיה סדרתית וכתוצאה מכך בעיקר זורקים חומר. הסוף תמיד רצח...של המחמצת.
לגבי גבינות, אני בד"כ "גונב" את החיידקים מה"גיל" והיוגורט. במקביל אני משתמש גם במחמצות/חיידקים תעשייתיים שמגיעים בצורת אבקה.
ברזי מטבח זה לרוב פליז מצופה כרום או ניקל
19/04/14 21:16
27צפיות
אין שם אלומיניום.
מנקים עם סקוטש וטיפה סבון.
ככה בשקט בשקט....
15/04/14 08:31
133צפיות
ומבלי שסיפרו לנו יותר מידי, התקיימה אליפות הבריסטה של ארומה, לפני כשבוע בערך.
עם הרבה פאסון  ולא מעט מקצועיות, אתה מגלה שיש עדיין קומץ קטנטן של אנשים בארץ, שזה מעניין אותם.

לא נכחתי בתחרות, וחבל, משום מה תמיד אני מגלה על התחרויות הללו אחרי קיומן, אם לשפוט לפי מה שהצלחתי לקלוט בסרטון הזה, הרמה לא נמוכה כלל והתרשמתי לטובה.

בפאן האישי, קצת חבל לי שתחןם הבריסטה ובכלל תחום הגל השלישי בקפה, לא זוכה בארץ לחשיפה מספקת. הייתי שמח אם איגוד הקפה, היה יוזם יותר פעילויות, עושה פי מאה ממה שהוא עושה עכשיו. רק יצירת מודעות,תגרום לגל השלישי בקפה, בישראל, לעלות מדרגה אחת נוספת.
מבלי לבדוק או לודא...אני די בטוח שהחבורה המקצ
16/04/14 01:56
93צפיות
וענית והנחשבת בפורום ה"אחר"...זה ממנו נודינו...ידעו ובזמן.

הם מקושרים היטב למי שצריך להיות מקושר.
נורה במכונה
15/04/14 17:47
59צפיות
שלום רב
יש לי מכונת נספרס פלוס עם הקצפה וישלי מנורה אדומה שנידלקה אחת מארבע מה עושים?
º
מחפשים את המשמעות בספר של המכונה
15/04/14 17:55
29צפיות
º
חג שמח עם הרבה קפה טרי וטעים לכל חברי הפורום
14/04/14 11:20
44צפיות
º
חג שמח ופסח כשר(למי ששומר)
14/04/14 14:26
23צפיות
º
חג שמח לחובבי הקפאין המכורים...
14/04/14 16:52
24צפיות
קפה מסביב לעולם
10/04/14 17:04
109צפיות
הרבה מדינות עם קפה גרוע, וללא אזכור לישראל
12/04/14 11:20
75צפיות
מדינה שדי קל למצוא בה קפה טוב...
אני לא מבין אותך
12/04/14 11:23
105צפיות
מה, לא עושה לך חשק לשתות באוסטריה אספרסו עם חלמון ביצה?...
"המלך והחלום" על כוס קפה
12/04/14 04:10
76צפיות
קולה חדש מבית GENE
09/04/14 21:35
140צפיות
חברת GENE פיתחה קולה חדש של 1 ק"ג
מדליק ממש
כתובות אינטרנט מצורפות:
שלמה יקירי, אני לא רוצה להרוס לך את החגיגה...
10/04/14 09:26
111צפיות
אבל הקולה הזה הוצג לראשונה לפני בערך 3 שנים  ואפילו כבר הייתה לי באחד הביקורים באיטליה, מפגש התנסות עם המפלצת...
הנפח המדוייק הוא 1.2 ק"ג וזאת בשל שאם אתה מכניס 1.2 קילו, יוצא לך לאחר הקלייה 1.030 ק"ג... כך שמחזור קלייה אחד יוצר קילו.
הם הציגו את זה בתערוכה כקונצפט?
10/04/14 20:44
81צפיות
לפי מה שהם כותבים זה חדש לגמרי.
וכפי שניחשתי - הם הציגו את זה לראשונה בתערוכה ב-2010 ורק בסוף 2012 הם הצהירו שזה מוכן לשיווק אבל התחילו לשווק רק בסוף 2013. וגם מעט מאד - יש מחסור גדול במכשיר.
ראה כמה תגובות האתר הזה
גם היום יש בעיה לקנות אותו ולכן המחיר שלו קפץ משמעותית

http://www.sweetmariascoffee.com/forum/viewtopic.p...
עזרה בהשגת חלק לגאג'יה קלאסיק
08/04/14 19:06
82צפיות
עזרה בהשגת חלק לגאג'יה קלאסיק
נשרף לי הבוילר בגאג'יה קלאסיק שנמצאת אצלנו במשרד -
אם יש משהו שמונחת לו מכונה כזו  בצד או דומה (יש כמה דגמים של גאג'יה שהבוילר אותו דבר) ומוכן לתת/למכור במחיר סביר - אשמח.

תודה,
יוס

נ.ב.
התמונה מהזמן שהיא עוד עבדה...
מהזתומרת נשרף הבוילר?
09/04/14 01:07
49צפיות
אולי נשרף רק נתיך ההגנה?

אני לא ממליץ לך בשום צורה לנסות אפילו דוד משומש בגאג'יה, אם אתה רוצה כזה יש לי כמה כאלו מפירוקים של מכונות שהתפגרו, מצב הדודים אינו ידוע אבל גם אינו נראה מעודד.
אם אתה רוצה יש לי כזה חדש לחלוטין. אתה צריך גם אטם סיליקון לתחתית הדוד.
קפה אוסטרי
07/04/14 15:19
165צפיות
היי לכולם
רכשתי לא מזמן קפה אוסטרי של יוליוס מיינל מדגם EXPERT 100% ערביקה והייתי רוצה לשתף אתכם
בתענוג שהיה לי בפה ובחך מותג שיחסית לא מוכר בארץ אבל בעולם הוא דיי מוכר .
לדעתי בתוך כמה זמן קצר זה יהיה להיט תהנו .
יש מבצעים ממש טטובים בטלפון .
כתובות אינטרנט מצורפות:
רכשת, או שאתה מייבא/מוכר?
07/04/14 15:24
79צפיות
כי לפי שם היוזר + התמונה בכרטיס, ההיתי אומר שאתה מייבא, ואתה מנסה להשחיל לנו פה פרסומת "סמוייה".
עזוב, העיקר שיש מבצעים טטטובים
07/04/14 15:34
82צפיות
אין, השילוב הזה של עילגות / טעויות הגהה עם "מחירים בטלפון" יכול להוציא אדם שפוי מדעתו.
זה באמת משיג לקוחות? באמת?!?
מגלישה בלינק שהכותב מפרסם רואים
11/04/14 23:59
54צפיות
תמונה מעניינת של כוס אספרסו ועליה מקל קינמון עטוף בקליפת לימון מסולסלת. מאוד לא שיגרתי.
º
עלבון לאינטיליגנציה. הודעות כאלו צריך למחוק
15/04/14 07:51
26צפיות
פרסום בתפוז - תפוז עסקים

לפרסום העסק שלך בתפוז

השאר פרטים כאן >>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה