המטרה הוזלת מחירי הביטוח לאופנועים.

M O R M

New member
אני מוטי מור מוותיקי פורום תפוז אופנועים.

אני מוטי מור מהנדס אלקטרוניקה בן 57 רוכב כארבעים שנה ומשתתף פעיל במאבק למען הורדת מחירי הביטוח לאופנועים.

אופנוען וותיק שתומך במפלגת כולנו בשל האמון שאני נותן באיש עם חזון , איש נקי כפיים עם צווארון כחלון .

הרעיון של כחלון בעניין האופנועים משתלב בנושאים המרכזיים של מפלגת כולנו. מלחמה בחזירים של חברות הביטוח מופיעה בד בבד עם מחירי הביטוח המופרזים של האופנועים. צימצום פערים בחברה מתבטא במיסוי גבוה ומופרז לחלקי אופנועים ולאופנועים. נגישות לתחבורה לחיילים וסטודנטים מתקשר למחירי קטנועים מוזלים. הנעת המשק התקוע בפקק מתקשר בהוזלת מחירי התחזוקה והביטוח לאופנועים. ברור לכולנו שמשק התקוע בפקק מייצר פחות , מזהם יותר את הסביבה ופחות יצרני. מכוניות ישנות לא בטיחותיות , מזהמות ומבזבזות דלק יוחלפו בקטנועים חדשים זולים זריזים בעלויות נמוכות לסטודנטים ולחיילים משוחררים.

מוטי מור רעננה

יוצא איפה שהגישה הבסיסית של כחלון משתלבת היטב במטרות שלנו כאופנוענים. אני אשב בוועדה שיקים מיד אחרי הבחירות שר האוצר כחלון ונבנה יחד תכנית מקצועית ישימה רלוונטית להוזלת מחירי הביטוח לאופנועים , להוזלת המיסוי על אופנועים , להוזלת חלקי החילוף , להוזלת ציוד הבטיחות בד בבד עם קידום חוק הספורט המוטורי.

מסקנות הוועדה בהסכמה עם האוצר אשר יחתמו בתוך שלשה חדשים ישמשו כתכנית הפעולה המעשית בתחום של משרד האוצר של מדינת ישראל.

כי כולנו כחלונים !!

כולנו בעד כחלון כחלון בעד כולנו!!

http://www.fullgaz.co.il/home/p/33342/

http://www.fullgaz.co.il/home/p/33342/

RaananC

New member
אשמח לשמוע איך אתה תשב בוועדה, האם כחבר הוועדה או סתם תשב

במסדרון?

Pumi

New member
חרטא

"חברתי" או "ביטוחי" לא מודדים יום לפני הבחירות אלא במעשים, לפני. הרבה לפני. ושם, כחלון הוא עוד בובה ליכודניקית שמיועדת לקחת קולות מהצד החברתי אשר הליכוד לא מצטיין בו.

Derish

New member
התנהגות של בסטיונר עצבני משוק הכרמל, לא משהו להתגאות בו.

לא מכיר אותך אישית, אבל האיש בסרטון יכול היה באותה מידה לצעוק שימכרו לו שוקולד. ברגע שהדברים מוגשים בצורה כ"כ גסה ובהמתית התוכן כבר מאבד משמעות.
&nbsp
ובשאר ל"נקיון כפיו" של פוליטיקאי ותיק כמו כחלון ושאר חזון אחרית הימים שהצגת פה... bitch please.

vstrom1000

New member
האם ראית עד הסוף?

זה נראה לך בסטיונר?
נראה לי שאתה מגזים.
האם זו לא בסטיונריות להתעלם ככה מעלות ביטוח החובה?
האם זו לא בסטיונריות להעניק מתח רווחים כל כך גדול לחברות הביטוח על משהו שהציבור מחוייב לרכוש? כל שיטת החישוב המעוותת היא חלק מבסטיונריות.
אני לא הצבעתי עבור כחלון אבל אני מקווה שבממשלה הבאה הוא יקטין רווחי חברות הביטוח, הבנקים, חברות האשראי, ואולי עוד כמה כאלה שהם גוזרים קופונים נאים למרות שהם אינם מדעני גרעין או ניחנו בחוכמה נעלה, ואפילו לא עובדים קשה, אלא סתם יושבים על ג'וב מכניס בזכות מעמד וקשרים

Derish

New member
בצעקות לא משיגים כלום חוץ מיחסי ציבור גרועים. (ושוקולד)

כל הדרמה והסנטימנטים האלה מיותרים. ככה לא מנצחים בקרב ולא במלחמה.

RaananC

New member
מיותרת ולא רק שלא השיגה את הרצוי אלא כנראה עשתה בדיוק את

ההיפך, הקשיחה את לבו של שטייניץ ונתנה לו הזדמנות להראות לכולם איזה ציבור חוליגנים אלו האופנוענים. אז נכון שמוטי אולי הרגיש גבר גבר, הוציא קצת עצבים וקיבל את 15 שניות התהילה שלו אבל בשורה התחתונה זה לא מנע את הגזירה וזה היה כמו כוסות רוח למת.

במבחן התוצאה, לא השיג כלום.

vstrom1000

New member
השאלה מה ניתן היה לעשות אחרת...

להזכירך כי זו הייתה תקופת השיא במחאה.
כולל התפקדות פוליטית וניסיון להפעיל לחץ על גורמים פוליטיים.
&nbsp
לרוע מזלו של מוטי מור הוא נפל על שטייניץ שהוא אינטליגנט וכנראה בז לנושא האופנועים. אני מנחש ששטייניץ אוהב אופניים...
אני לא מאמין שמישהו אחר בדרך אחרת היה מצליח לשכנע את שטייניץ לתמוך בהוזלת הביטוח חובה באופנועים.
האם אתה סבור שהיה ניתן למצוא דרך?

RaananC

New member
שאלה טובה. נעשו דברים טובים וגם שגיאות אבל אינני בא

בטענות למנהיגי המאבק להיפך רק מחזק את ידיהם. אחת האפשרויות היא להתקיל את הפוליטיקאים בנושא הביטוח במיוחד בפאנלים שבהם גם ניתן לקהל לשאול את הפוליטיקאי שאלות. ואני מניח שאם באים בקבוצה גדולה ומסודרת אזי מגדילים את הסיכוי לשאול את הפוליטיקאי שאלות שקצת פחות נעימות לו כמו נושא הביטוח. זה לדעתי עדיף מאשר 'צעקות שוקולד' של מוטי שמצא עצמו בעקבות זאת תוך 10 שניות מחוץ לאולם.

Aricc

New member
אתה הכי קרוב אלי שתומך בכחלון, בהצלחה

תדמית ההגינות והנקיון אכן לא מתאימה למי שכבר 20 שנה בפוליטיקה של הליכוד.
הוא הכריז שהוא הליכוד האמיתי, מכאן שעבורי הוא אבוד מראש כי אצלם אני גם את החיקוי לא לוקח.
מוכן להסתכן ולטעון כי האיש לא יקח את שר האוצר, למרות שמבטיח.
הוא היה מקבל את האוצר אם היה הולך יחד עם ביבי וגם אם היה מצטרף להרצוג וגם אם ירצה את התפקיד במו"מ הקואליציוני מיום רביעי, דהינו 100% סיכוי, אבל הוא לא יקח.
הוא יקח את משרד השיכון ואם יצליח עם מחירי הדירות ישקול את הדרך...ואם לא הוא יגיד שהאוצר התנגד.
[ אגב בכדי להוריד את מחיר הדירות יש לבטל את מקלט המס, לאפשר משכנתאות ב 4.5% צמוד בלבד ולהטיל מס רכוש של 2.5% לשנה, המחיר יורד לחצי תוך חודש וזה אפילו לא פוגע במחיר השכירות שיש לו השפעה על המדד, אבל זה רק למי שמעוניין להוריד את המחיר... ]

vstrom1000

New member
אתה עסוק בסיסמאות

האם הרעיונות שלו מקובלים עליך?
הוזלת העמלות בבנקים/ אשראי וכד'?

Aricc

New member
רעיונות זה כמו תשואות העבר בקרן השקעה

למשל מה עם הרעיון להיפרדות, שתי מדינות לשני עמים כמו שהציג נתניהו בנאום בר אילן ? או אפס מע"מ כפי שהציג המע"מ. או נמל עמוק מים בימית כפי שהיה במצע מפלגת העבודה לפני שמנחם בגין החזיר את השטח למצרים. או מילות השיר שארם א'שיח חזרנו אליך שנית את בליבנו ליבנו תמיד....החברים האלה מקבלים 600 מליון ש"ח לחודש ! פנסיות. כחלון זה בדיוק המקרה בו אני לא כותב "אקדים תודות למעשים".
אגב, אין שום צורך לטפל בעמלות [זה מעטפות] מה שנדרש זה לוודא תחרות ולא לבצר קרטלים.

vstrom1000

New member
שכח מ2 מדינות ל2 עמים כי יש בעיית יישום. המזרח התיכון השתנה

והרעיון איננו רלוונטי עוד:
לא ייתכן שביוש תהיה מדינה פלסטינית אחת
שבירדן שבה מרבית האוכלוסיה פלסטינית תהיה עוד מדינה פלסטינית שנקראת ירדן
ולבסוף ישראל תהיה דו לאומית עם מעל מליון ערבים בתוך הקו הירוק כאשר בגליל יש רוב ערבי ובנגב יש גם כמעט רוב ערבי. זה לא עובד ככה. אין הגיון שלפלסטינים תהיה 2.5 מדינות.
&nbsp
בפרט שמטרתם למחוק הזהות היהודית מהמדינה הדו לאומית של תוככי הקו הירוק
בפרט שתמיכתם בדעאש אדירה
בפרט שאבו מאזן אינו זוכה לתמיכה אמיתית בקירבם. בבחירות חופשיות הוא יאבד שלטונו לחמאס או לדעאש. שלטונו של אבו מאזן הוא רק בזכות ישראל אחרת יישחטו הוא ואנשיו כשם שנשחטו גם בעזה אחרי שנסוגה ישראל ובבחירות זכה החמאס. מייד אחרי שזכה הוא חיסל תרתי משמע את האופוזיציה.

Aricc

New member
אהה, תודה. לא באמת הבנתי, אבל תנסה סיסמא אחרת "לא תרצח"

תבדוק רלוונטיות, ואת הקשר בין אמצעים למטרות.
אגב, חלוקת מדינות למי שעמד יפה בתור זה לא אני, זה נתניהו, הוא אמר 2 אתה כבר בשברים... 2.5 ?! הדרך מתכנית החלוקה לחילוק ארוך....[משעשע] אני רק על הקשר בין מציאות לרעיונות.

למעלה