כלי עבודה לטיפול באופנוע - איפה קונים?

Choia

New member
כלי עבודה לטיפול באופנוע - איפה קונים?

התפנה לו סכום כסף קטן שאני רוצה לנצל לרכישה של ערכת כלי עבודה. אשמח מאוד להמלצות על כלים מומלצים, פירמות מומלצות ואיפה לאזעזל אפשר לקנות באזור ת"א או באר שבע? אני יודע שאני רוצה ידית מומנט וסט בוקסות תודה רבה מראש!

lazybones

New member
אני הלכתי על ל.כ. בצריפין

זה יצא ממש זול. ידית מומנט בערך 200 שקל וקופסת בוקסות גם משהו כזה. הכלים זולים של KING TOOLS בינתיים הם עובדים מצויין. אני חושב שכדאי לך גם סט של מפתחות פתוחים, אני קניתי גם קערה מגנטית, פלאיירים שונים, מברגים, משפך, וכדומה. סה"כ עשיתי לי ערכת מכונאי שעלתה לי בערך 1000 שקל אבל לא חסר לי כמעט כלום (חוץ מחולץ מיסבים ועוד כל מיני שטויות).

avi elbaz

New member
אתה יכול לקנות ב MOTODEPOT יצחק שדה 37

מוטודיפו הכלים הטובים בעולם הם של SIGNET. הבעיה שסיגנט הפסיקה לייצר ידיות מומנט, בחודש שעבר הזמנתי ידית מומנט של סיגנט במוטו דיפו ונתקלתי בבעיה להשיג, חיכיתי חודש בסוף התפשרתי על תחליף. דבר עם סלאבה ממוטו דיפו אולי יש לו עוד מהידית שהוא מכר לי. שאר הכלים, רק סיגנט. תרכוש קודם כל סט בוקסות מלימטריות, בהנחה שאופנוע שלך לא אמריקאי, בעלות הנעה של 1/4 אינטש. תרכוש סט מפתחות פתוחים עד גודל 22. השאר עם התיאבון.

רמי בר1

New member
אל תמליץ לו פתוחים,אם כבר רינג-פתוח.

בכל מקום שצריך מפתח, רינג עדיף!

רמי בר1

New member
המכונאי שלך בסדר,אבל בכל זאת,

מפתח פתוח לוחץ על שתיים משש פינותין/צלעותיו של בורג או אום. מפתח פתוח צריך יותר מקום סביב הבורג שעליו הוא עובד. מפתח פתוח ,יותר בעייתי על בורג שנותן זוית עבודה צרה,אפילו שניתן להפוך אותו כל תנועה. מפתח רינג נותן תוצאה הפוכה (הרבה יותר טובה) בכל נתון שכתבתי. אני מתכוון לרינג שטוח ולא מדורג,כשבצידו השני פתוח. שאל את המכונאי שלך על זה.

הכלים הטובים בעולם הם של SIGNET ?!

ו-snap-on גם טובים? נו באמת. התבלבלתם קצת. Snap-on זה הרולס-רויס. ו-SIGNET גם טובים, אבל איפשהו באמצע.

shahf

New member
../images/Emo45.gif לא היה לי כוח להיכנס לוויכוח הזה.

רוב הכלים שעבדתי איתם היו snap-on, מאקדחי אוויר, ידיות מומנט דרך רינגים ופתוחים עד מברג פיליפס הכי פשוט. לא איכזבו מעולם.

הנסיך.

New member
צחקתי בקול :)

סיינט לא רעים - המינימום ההכרחי כדי לעבוד על כלי רכב כלשהו, אבל להשוות אותם לSNAP ON קצת עושה עוול לSNAOP ON.

lazybones

New member
אחי חבל שאתה בטוח במה שאתה אומר...

כי זה ממש לא נכון ואתה מטעה את הבחור. SIGNET כלים סיניים בינוניים. לא שווה לשלם עוד 100-150 שקל על סט בוקסות של SIGNET כשאת אותו סט אבל עם מדבקה של KING TOOLS אתה קונה ב ל.כ. בצריפין. אבל זאת רק הדעה שלי. עד היום לא נשבר לי אף כלי ביד. צריך גם לדעת לעבוד, יותר חשוב מכלים איכותיים. (אם אתה טבח חרא גם סיר ב1000 שקל לא יעזור).

לא ממש נכון

סיגנט זה אומנם לא הטופ של הטופ, אבל גם לא סיני בינוני. KING TOOLS לעומת זאת, זה סיני זול. מנסיון אישי עם כלים משני היצרנים. לא סתם לסיגנט יש אחריות לכל החיים על הכלים שלהם. וכן, היא ברת מימוש. SNAP ON זו כבר ליגה אחרת

lazybones

New member
אז מה ההבדל בין הכלים, אשמח לדעת...

אתה אומר שסיגנט לא מיוצר בסין? ועוד שאלה, האם מכונאי חובב ירגיש את ההבדל בין הכלים KING TOOLS ל SIGNET והאם העבודה תהיה פחות מקצועית בכלים יותר זולים? הכוונה היא עבודה בבוקסות. אגב, אתה מכיר מישהו ששבר פעם בוקסה?

אם אני מכיר מישהו ששבר בוקסה?

כן, אני, זה לא כיף להתקע עם בוקסה שבורה כשיש עוד ברגים לסגור, אבל זה מקרה ממש נדיר, גם בכלים זולים(זה קורה כשעובדים בלי ידית מומנט ועם הרבה כוח, מצד שני זה לא היה בעבודה על האופנוע, אלא על משהו שבאמת היה צריך את הכוח הזה). רוב הפעמים הן פשוט נשחקות מבפנים, מתרחבות, ואז הורסות את ראשי הברגים. ומכונאי חובב ירגיש את ההבדל לאחר כמה פתיחות וסגירות של הברגים כשהראשים שלהם כבר יעשו עגולים(כן, גם זה קרה לי), וכמה זמן יקח עד שידית הראטצ'ט תתפרק או פשוט תסתובב חופשי לכל הכיוונים. לא יודע איפה מייצרים את הכלים של סיגנט, מה שבטוח זה שהחומרים מהם הכלים מיוצרים ובקרת האיכות שלהם הרבה יותר טובים משל קינג. אגב, במנסיון מטופש לחסוך(למרות נסיון העבר הלא טוב) קניתי גם סט של מקדחים שלהם כי הוא היה זול. המקדחים לא ישרים ונשחקו מהר מאוד בעבודה לא מאומצת

למעלה