פעם אחת ולתמיד -

רשר

Well-known member
מנהל
לא יקרה כל אסון אם תעמיד סיר לא מתאים עם קצת מים לבדיקה

לכל היותר המים לא יתחממו,
לגבי מגנטיות ונירוסטה זה תלוי בסוג הנירוסטה:
304 מגנטי אך גם יחליד קצת בתנאים מאוד קשים
316 ומעלה לא מגנטי ולא יחליד,
לכן ההגדרה של יצרן מסוים או "מדבקה" שיווקית אינה מעידה על סוג המתכת,
סביר שסיר מאוד ישן (30 שנה ומטה) מאיכות טובה לא יעבוד עם אינדוקציה, לכן עם מעבר לאינדוקציה תורמים את הכלים הישנים לאנשי הגז או הלוגן (כמוני)
 

u r i el

New member
ברור.

מדובר כמובן בבדיקת כדאיות טרם רכישה של כריים כאלה.
 

ehy42

New member
אינדוקציה

בכדי שהסיר שלך יהיה איכותי הוא צריך להיות full induction וכך גם יהיה רשום על המוצר והוא יהיה יקר יותר מסיר שיהיה רשום עליו " מתאים גם לאינדוקציה" . הנתון הזה משפיע על מהירות הבישול ולעיתים גם על האיכות .
 
למעלה