wan זה נראה כמו שום פרסי
ובארץ יש להשיג כאלה רק במצב פרוס ויבש אמא שלי היתה מכינה כל הזמן (לא זוכרת אם עדיין היא מכינה) שום פרסי בחומץ בן יין (שאריות של הענבים ליין) - וזה היה משהו לא רגיל - מיושן בחומץ מספר שנים ... את הפרוסות המיובשות יש לחלוט במים רותחים, ואח"כ משאירים בחומץ (שוב, אצלנו זה היה שאריות של ענבים מהכנת היין, הענבים תוססים וזה חומץ בן יין הכי הכי שאפשר לחשוב עליו
) - משרים משך כמה חודשים לפני שאוכלים - אבל הם נימוחים בפה אגב - סיפרתי פעם למישהי שאבא הכין יין, ואמא הכינה את החומץ ... אז היא שאלה : "רגע, הכל הכנתם בבית, מה לא היתה מכולת לידכם?
" פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם