האם כדאי להוסיף קמח לחביתה?

האם כדאי להוסיף קמח לחביתה?


היי,

חיפשתי מתכונים לחביתה עם ירקות, ובחלק מהמתכונים היה רשום שיש להוסיף כף קמח (או שתיים) לבלילה של הביצים. מה זה בדיוק נותן? במה החביתה תהיה שונה אם אוסיף לה קמח או אם לא אוסיף?

האם אתם ממליצים להוסיף? אם כן מה היחס הנכון בין מספר הביצים לקמח?

תודה מראש!
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
זה נותן מרקם ונפח

&nbsp
בד"כ עם תוספת נוזלים מתאימה.
&nbsp
האם זה כדאי ? תלוי מה אתה רוצה לקבל.
&nbsp
נסה, טעם ותחליט.
 
למעלה