תגידו האם יש דבר כזה בישול יתר של מוצרי עוף?
ושאלה נוספת - אם אני רוצה לבשל בסיר - האם אפשר לבשל רק עם מים? בלי שום תוספת. אני לא יודע איך להסביר את זה אבל אני מעדיף לאכול את הבשר עם כמה שפחות שומנים, לכלוך ושאר הפרשות שמתערבבות עם שאר התוספות שמבשלים ביחד עם העוף. אז האם זה אפשרי ומה משך הבישול הממוצע לחלקים השונים. לא חובה מדוייק אלא שאהיה בכיוון. תודה
ושאלה נוספת - אם אני רוצה לבשל בסיר - האם אפשר לבשל רק עם מים? בלי שום תוספת. אני לא יודע איך להסביר את זה אבל אני מעדיף לאכול את הבשר עם כמה שפחות שומנים, לכלוך ושאר הפרשות שמתערבבות עם שאר התוספות שמבשלים ביחד עם העוף. אז האם זה אפשרי ומה משך הבישול הממוצע לחלקים השונים. לא חובה מדוייק אלא שאהיה בכיוון. תודה