מתכון של פילה סלמון עם שעועית ירוקה ואגוזי מלך

נטעליג

New member
למישהו כנראה דחוף לעשות פרסומת או לואלה או לסמפרוסט

או לשתיהן
 
1 חבילה נתחי סלמון, מופשרים


נסה עם עם סלמון טרי! הבדל עצום אותו המחיר (בהפחתת המים והכימיקלים בקפוא).
מרינדה: ערבב 2 כפות חרדל דיז'ון, 3 כפות סויה איכותית ו-4 כפות שמן זית עם
3-4 שיני שום כתושות, עד לקבלת משחה אחידה (שהשמן והחומרי גלם יתחברו). מרח את המרינדה על הסלמון (הצד בלי העור) והשאר לנוח כמה שעות.
טגן במעט מאוד שמן את הדג, עם הצד בלי העור קודם, עד לקבלת צבע יפה ואז הפוך. טגן עוד עד שכל צד הדג מקבל צבע אחיד ועשוי.
נקה את המחבת.
שים חזרה על האש, סחט 2 לימונים והתך חבילת חמאה והבא לרתיחה קלה.
אחרי 2-3 דקות כבה את האש והשקה עם כף את הסלמון עם הרוטב לימון וחמאה.
ליד, כל פרסומת של סנפרוסט לירק תתאים. אני מעדיף גם פה את הטרי:
ברוקולי מאודה עם גבינה צהובה מוקרמת מעל.
 
למעלה