הטיפ שלי למטבח
בכל השבוע ובעיקר בסופי שבוע מתארחים אצלנו באופן קבוע לפחות 8 אנשים.
אני מארגנת בראש את מה שאני רוצה להכין, קונה המצרכים וכשאני במטבח הכל מונח לפני שלא אצטרך להתרוצץ בין המקרר לתנור/גז במהלך הבישול.. כמובן שתוך כדי צצים רעיונות נוספים ולרוב מאמצת אותם.
על כמה דברים אני מאוד מקפידה: איכות המזון וטריותו, משפרי טעם (טיבוליות של קנור, רטבים), ונקיון מסביב
יש במשפחה כאלה שלא היו אוכלים מאכלים כאלה ואחרים וכשטעמו אצלי הם התרגלו...
סודות השפים של קנור!!
בכל השבוע ובעיקר בסופי שבוע מתארחים אצלנו באופן קבוע לפחות 8 אנשים.
אני מארגנת בראש את מה שאני רוצה להכין, קונה המצרכים וכשאני במטבח הכל מונח לפני שלא אצטרך להתרוצץ בין המקרר לתנור/גז במהלך הבישול.. כמובן שתוך כדי צצים רעיונות נוספים ולרוב מאמצת אותם.
על כמה דברים אני מאוד מקפידה: איכות המזון וטריותו, משפרי טעם (טיבוליות של קנור, רטבים), ונקיון מסביב
יש במשפחה כאלה שלא היו אוכלים מאכלים כאלה ואחרים וכשטעמו אצלי הם התרגלו...
סודות השפים של קנור!!