דייסת קינואה
הי.
האמת שלגדולה נתתי דייסת קינואה כשעוד הייתה הקטנה, שזה כבר שנתיים, והקטנה עוד לא במוצקים...
אבל זכור לי שזה היה מוצלח למדי. כמו כל דיסה, אפשר לשחק עם התוספות והטעמים. למיטב זכרוני, הכנתי קינואה כרגיל (כמו אורז), והוספתי אגס מגורר ושקדיה.
מצאתי את המתכון הזה-
https://matkonia.co.il/porridge_quinoa_fruits/
בכלל, ממליצה על אתר המתכוניה, יש שם מגוון רחב ומעניין של מתכונים מותאמים, לצד הרבה מידע חשוב.
נזכרתי שהמליצו לי גם על דייסת דוחן ואמרנט, אבל לא ניסיתי בעצמי.