פותחת שרשור אתם/ן מבשלות כל יום

timiהאחת

New member
מנהל
פותחת שרשור אתם/ן מבשלות כל יום

ערב טוב,

אתם מבשלים/ות כל יום? או מבשלים/ות לכמה ימים? ומה מבשלים/ות לכמה ימים?

עונה...

אני מבשלת אוכל חם כל יום טרי..אם אני מבשלת עוף ברוטב, או שווארמה, או בשר אז אני מכינה כמות שתספיק ל-3 ימים.

החלטתי לא להכין (בשר,עוף) ל-3 ימים, כי אין כמו אוכל טרי.


שבוע טוב.
רונית.
 

חנהפ

Active member
ממש אין לי זמן לבשל כל יום אוכל טרי

למרות שהייתי מעדיפה לאכול כל יום אוכל טרי

אז שאריות משבת עד שני בדר"כ
ואח"כ מפשירה מנות בשר ומוסיפה ירק מבושל או אפוי וזה מכינה פעמיים בשבוע
 

CoolDaddy

New member
מבשלים בשבת לכל השבוע

אני ואשתי משתדלים לבשל בשבת אחה"צ אוכל שמתאים להקפאה לכל השבוע.
לדוג': קציצות ברוטב, רטבים לפסטות, ציר למרק...
במהלך השבוע רק עושים השלמות למנה, מוסיפים ירקות, פסטה, אורז וכו'.
 
למעלה