בנות יקרות

Hippolyta222

New member
לא הרגשתי שזו הייתה דיון כ"כ...

יותר הרגשתי שאני מבקרת אותו על מעשיו מאשר התדיינות.

catchet

New member
בדיוק, זה מה שביקשתי ממך לא לעשות

אני מנסה לעשות כאן מקום לדיונים במקום זירת השתלחויות

Hippolyta222

New member
קוראים לזו "ביקורת"

ובלעדייה אין צורך בפורום הזה או בכל פורום.

catchet

New member
אנחנו מנסות לשמור על רמת דיון נאותה

מה שאומר - להפנות את הביקורת כלפי הטענה, או הדעה, ולא כלפי הטוען, ברור ההבדל?

Hippolyta222

New member
הטוען הוא גבר

שמתעלל בנשים.

לא אני התעללתי בנשים- ההודעה הזאת מופנת למקום הלא נכון.

catchet

New member
אני לא מסכימה איתך

אבל אפילו היה כזה - יש להתייחס לטענות ולא אליו אישית.
&nbsp
ההודעה הזו היא עקרונית, לכן לא חשוב לי כרגע תוכן הדברים אלא צורת ההתבטאות

GreenMamba

New member
ואני שואלת את עצמי

בשם אלוהים- מאיפה יש לה את עזות המצח, ההתנשאות, הפטרונות והחוצפה לבוא ולקרוא למישהו מתעלל? את יודעת שהוא התעלל? דיברת עם אישתו? מישהי פנתה אלייך וסיפרה לך על התעללות שעברה מידיו?
&nbsp
מאיפה החוצפה להניח שמה שהוא עושה, גם אם לא מוצא חן בעינייך, נחווה כהתעללות ע"י אישתו? אולי זה הדבר הכי מדהים שהיא יכלה לבקש לעצמה?
לא?
לא חשבת?
את יודעת הכי טוב מכולן מה טוב בשבילן?
הבחירות שלך יותר נכונות משלה?
&nbsp
שאלוהים תשמור אותי מעריצותם של הצודקים.

Hippolyta222

New member
אני לא התייחסתי לחוויה של אשתו

משום שלא משנה מה היא תרגיש- אני מקבלת את החוויה האישית שלה, כחוויה אישית שלה.

אני התייחסתי ותמיד מתייחסת לצד המדכא ולמה שהוא מעולל משום שנשים אני לא שופטת אלא גברים, מה שאת עושה זו פרקליטות של גברים.
תהני לך איתה.

GreenMamba

New member
זו גישה פטרונית לעילא

אם הוא מתעלל- יש לו קורבן, שסובל מההתעללות שלו. אם אין קורבן- אין התעללות.
את החלטת שהוא מתעלל כי מ ב ח י נ ת ך ובבחירות שלך זה לא מתאים, אפילו אם אין לזה קורבן, ואפילו אם הכל נעשה בהסכמה לתענוג שני הצדדים- היא נורא נהנתה והוא נורא מתעלל. הגיוני מאוד.
אז החלטת שהוא מתעלל, באותה מידה יכולת לקרוא לו גם רוצח (אז מה אם אף אחד לא נהרג?)
&nbsp
קודם נמצא אשמים שלא נראים לנו בעין,ואז נחליט במה להאשים אותם. אם צריך לכופף את המציאות או ההגיון עבור זה? אז מה! לנו יש אידיאולוגיה אז אנחנו צודקות והמציאות טועה!

Hippolyta222

New member
זה שאת לא מצליחה להבין את הניאונסים

והרבדים של התפיסה הרדיקלית לגבי המיניות הזו ולגבי גברים המבצעים אותה-
אל תוציאי את זה עלי, תודה.

GreenMamba

New member
זה לא רלוונטי

את מזכירה לי סיפור ישן ששמעתי פעם-
סופר צעיר שלח למארק טווין ספר לביקורת, וטווין החזיר לו את הספר עם הביקורת- אינו ראוי לדפוס.
הצעיר שלח לו מכתב נזעם בו הוא מטיח בטווין שע"מ לבחון אותו, הוא הדביק את עמודים 90 ו -92 זה לזה, ומאחר והעמודים חזרו אליו מודבקים- הרי שטווין לא קרא בכלל את הספר!
טווין ענה לו שכשהוא אוכל ביצה לארוחת בוקר, הוא לא צריך לאכול אותה עד הסוף כדי להחליט שהיא מקולקלת.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
אז הגיון מול ניואנסים רדיקליים.

Black Metal6

New member
מה אתה מחרטט שאין קשר בין אלימות בין בדס"מ

אני מכירה את העולם הבדסמ"י מאז שהייתי נערה ויש לי הרבה נסיון בתחום ובחיים לא הכרתי שולט/ת שלא משתמש/ת באלימות ולא הכרתי נשלטים ונשלטות שלא חוו אלימות ואפילו רק המושגים האלה "עבד" ו"שפחה" משפילים בפני עצמם את העבדים ואת השפחות.
ובכלל הרגת אותי כשהכחשת את זה שלשפחות אין כבוד עצמי... המושגים האלה "עבד" ו"שפחה" משפילים ובן אדם שמכבד את עצמו לא יסכים להיות עבד.
אתה סתם מחרטט ומנסה לצבוע את הבדס"מ בצבעים ורודים ושיקריים.

Hippolyta222

New member
את לא הבנת...

ה"אלימות" הן טפיחות עדינות שמראות כבוד ואהבת גוף האדם,
כי כש"טופחים" ברוך על גוף האדם.. הוא נהייה אדום, ואדום זה צבע יפה.
וזה כל מה שזה בדסמ... צבע יפה וטפיחות עדינות ונעימות עם המון כבוד והערכה ממש כמו כבוד שחולקים לנשיא.

(ההודעה נכתבה בציניות)

A לוןA

New member
אין קשר

ואם את מוצאת קשר שכזה- אני מפנה אותך לתגובה שלי להיפוליטה., מעלייך.
אלימות היא הפעלת כוח במטרה לפגוע. בדסמ עושה את כל שביכולתו כדי להימנע מפגיעה. וזו כל התורה על רגל אחת.
&nbsp
קראתי חלק ממה שאת מתארת כבדסמ, ואני מצטער להגיד לך- אבל מה שאת מתארת שאת מיישמת כבדסמ אולי משתמש בפרקטיקות המשוייכות לבדסמ- אבל הוא לחלוטין לא כזה.

Black Metal6

New member
בולשיט

אלימות היא אלימות ואלימות היא גרימת כאב וסבל.
גם אם השולט לא מתכוון לפגוע בנשלטת הוא עדיין משתמש באלימות והאלימות מכאיבה לנשלטת והנשלטת נהנית מהאלימות במקרה של BDSM אבל עדיין אלימות זאת אלימות ואתה סתם עושה פאדיחות לעצמך כשמכחיש שאלימות וBDSM באים ביחד.
אני באה מהתחום של BDSM אז אל תנסה לסבן אותי כי זה לא יעבוד לך איתי.

A לוןA

New member
לא ממש קראתי את כל מה שכתבת כאן בימים האחרונים

אבל אני יכול להגיד די בוודאות על בסיס מה שקראתי שמה שאת עושה רחוק מבדסמ בערך כמו שקרב ג'ודו רחוק משוד מזויין.
אז אל תנפנפי במה שאת עושה כבדסמ- כי הוא לא.
ואם את חושבת שהוא כן- בואי לפורום שבו יש אנשים שעוסקים בבדסמ באמת, ולא בהתעללות האלימה שאת קוראת לו בדסמ (בטעות או בכוונה), תכתבי את הבולשיט שלך שם- ונראה כמה יסכימו איתך שזה אכן בדסמ.
&nbsp
אם לא הבנת את ההבדל בין אלימות- שזה מה שאת עושה, לבין בדסמ- לפחות אל תגידי "אני יודעת מה זה בדסמ"
&nbsp
את לא.
&nbsp
ובזה סיימתי להגיב לך על הנושא.

למעלה